آره جناب عراقی
یه کم توضیح بدید.
هر جایگاهی بدید به ما فرق نمیکنه مهم اینه که بتونیم از پس سمتمون بر بیایم ....
مارو در قسمت staff قرار دادید . با director یا همون قسمت board فرقش چیه ؟
اگه میشه یه توضیح مختصری از اون تقسیم بندیها بدید
مسئوليت نوشتن اين برنامه با جناب جو جو بوده كه كارشو انداخته گردن ما در صفحه مسئوليت ها اسامي درج شده كه بايد تمام 5 صفحه برنامه فرموله و بهم مرتبط شوند تا در صورت هر گونه تغييري در يك خانه اثر ان در ديگر خانه ها ديده شود.
جناب عراقي واقعا بحث داره پيچيده مي شه كاش مي شد يك جلسه بگذاريم به طور كامل همه چيز را برامون توضيح بدهيد من واقعا الان جايگاهم رو نمي دونم در اين موضوع چيه؟ يات اصلا جايي تو اين مبحث مي تونم داشته باشم؟؟؟؟
جناب عراقي واقعا بحث داره پيچيده مي شه كاش مي شد يك جلسه بگذاريم به طور كامل همه چيز را برامون توضيح بدهيد من واقعا الان جايگاهم رو نمي دونم در اين موضوع چيه؟ يات اصلا جايي تو اين مبحث مي تونم داشته باشم؟؟؟؟
برنامه اكسل اجراي پروژه با اخرين اصلاحات (هنوز هم اصلاحات نياز دارد) كه كار اون جوجه فراريست
مسئوليت نوشتن اين برنامه با جناب جو جو بوده كه كارشو انداخته گردن ما در صفحه مسئوليت ها اسامي درج شده كه بايد تمام 5 صفحه برنامه فرموله و بهم مرتبط شوند تا در صورت هر گونه تغييري در يك خانه اثر ان در ديگر خانه ها ديده شود.
با سلام
اینجا یه سری اطلاعات دادین و وظایف کارا، که همونطور که پیداسا باید یه سری اطلاعات به من داده بشه
1- شناسایی فعالیت های پروژه و خدمات قبل از قرارداد
من اینو چیکارش کنم، خوب یه سری اطلاعات باید به من داده بشه که من اینکارا رو کنم خوب ( درست میگم )
2- نگارش برنامه زمانی
خوب شما که برنامه زمانی رو چیدین، همونطور که پیداست بچه ها هنوز درگیر امتحانات هستن و تا پایان 18 تیر درگیر هستن، من بر چه اساسی برنامه زمانی رو نگارش و همینطور تنظیم کنم ؟
( این دو مسئله بالایی رو امروز و فردا گزاشتین که من در خدمتتونم) - البته با توضیحات شما
در بقیه صفحات اکسل هم دو ماه تیر و خرداد هستن که روز های فعالیت رو مشخص کردین و با تاریخ روبرو - من باید اینجا چه کاری کنم ؟ کاری رو که انجام شده تو یه روز های وعده داده شده تیک گزاری کنم اونم تو روز هایی که انجامش دادن ؟
در کل برای فعالیتی که من باید انجام بدم باید یه سری اطلاعات اولیه به من داده بشه، همینطور اطلاعاتی که بعدن ارایه باید بشن تا من کارم رو به خوب بتونم انجام بدم
امروز هنوز به پایان نرسیده و من طرف قراردادی رو نمیشناسم، شایدم معرفی شده ولی همونطور که گفتم من هنوز مطالعه کاملی از این بخش رو انجام ندادم ( به دلیل امتحانات و شلوغیشون دیگه)
یه توضیح مختصر از شرح وظایف اولیه بدین تا ما روشن بشیم و راه بیفتیم
من جوجه ام
من امتحان دارم
تازشم جوجو هستم و یه معنی خیلی خوشگل داره، البته اگه به عمق معنا برین و معنیش کنین
من در خدمتم
از همین الان با اینکه امتحان دارم
البته الان دانلودش کردم و بازش کردیم ببینیم مشکل هم داره یا نه
بعد از درس سر فرصت خوب مطالعه میکنیم که ببینیم چی به چی هستش
من اون اکسل ارسالی صفحه 3 رو هنو مطالعه نکردم
اون رو هم میخونم
متشکر
من شرمندم که همچین کاری رو انجام ندادم
ولی خوب من نه تو این تاپیک کاری بهم محول نشده ( احتمال میدم نخونده باشمش ) و اینکه حتی میلی هم بهم داده نشده که کاری رو انجام بدم
ولی شرمنده که وظیفم رو انجام ندادم
من 3و 5 و 8 سه تا امتحان مهم دارم که درگیر اونام واسه همین نتونستم همه صفحه هات رو بخونم
یه لطفی هم اگه میتونین کنین اینه که در مورد وظایف من تو این اکسل و ... یه توضیحاتی بدین، لطف میکنین
اگه این فایل دوباره نیاز به اصلاحات داره من باید اینکارو کنم ؟ اگه آره بر چه اساسی ؟
همینطور اتگه میشه در مورد وضایفمون یه توضیح مختصر بدین
مرسی
![]()
مهندس عراقي مگه تاريخا به روز نشدن؟؟؟
بچه هایی که تو این پروژه کار میکنن لطف کنن آخرین امتحانی رو که دارن اینجا بزارن و همینطور اگه میتونن قبل از امتحان هم فعالیت کنن و سر وقتی که من برنامه ریزی کردم اینجا حضور داشته باشن تاریخش رو اعلام کنن تا من فایل اکسل رو اصلاح کنم و زمان بندیش رو اجرا
لطف کنین زودی تشریف بیارین
* این فایل اکسل بعد از گذشت هر عملیات و کارهایی که اینجا انجام میدیم رو با تاریخی که تغییر کرده آپلود میکنم و اینجا میزارم ... لطف کنین همراهی کنین
کسانی که دانشگاه رو تموم کردن هم باید خبر بدن که کی میتونن فعالیت کنن، توجه کنین که به محض تموم شدن تمامی امتحانات بچه ها فعالیت شروع میشه، پس همراهی کنین
با تشکر
جوجو![]()
مهندس عراقي مگه تاريخا به روز نشدن؟؟؟
مرسی از راهنماییتون آقای عراقی
تا اینجا که قسمت سازمان دهی اقدامات پایه به لطف شما تکمیل شده
جمع آوری اطلاعات اولیه و تشکیل جلسات فنی که از 7 تیر شروع میشن و همه اعضای گروه باید شرکت کنن، زمان پایان هم که مشخص شده
خوبه، من دیگه امتحانام تمومه اون موقع و به خوبی فعالیت میکنم
بچه ها بهتره که من رو تو مسنجز add کنن تا من بهتر بتونم باهاشون تماس بگیرم
ID من که هست اینجا، یه سری بچه ها رو دارم تو لیست و بقیه لطف کنن من رو add کنن تا بهتر بتونم اطلاعات و خبرها رو بهشون برسونم که سر موقع بیان و جمع بشن
نگارش برنامه زمانی هم به مرور زمان تکمیل میشه و ارایه میدیم اینجا
![]()
جناب عراقی در مورد وظایفی که تا حالا روش کار نکردیم مثلا همون طراحی لوله کشی ، نظرتون چیه ؟ دوره Piping ندیدم و کار نکردم با برنامه های لوله کشی . نیازی هست قبلش روی اون برنامه ها وقت بذارم ؟
سلام
ما شاءا.. اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که آدم هایی که مثل من که از قافله عقبن اصلا بهش نمیرسن
ولی اینجا صحبت از مدیرت پروژه شنیدم
شاید حرفم مزخرف باشه ولی، تو مدیریت پروژ] MSPحرف اول رو مینه
نترسین من کار کرم خیلی آسونه کافیه از بچه های صنایع کمک بخواهین
اگر گفتن سخته بگین کلمات کلیدی رو و مفاهیم اولیه روبه ما بگین الباقی با یک جزوه ساده حله
ببخشین شاید بیراه حرف زدم
ولی اگه راهنماییم بدرتون خورداز آقای عراقی می خوام به اطلاع برسونه..
خواهش میشه..
خلاصه ببخشن پا برهنه پریدم وسط مکالمات
با احترام
نسترن پهلوان