سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

هر جایگاهی بدید به ما فرق نمیکنه مهم اینه که بتونیم از پس سمتمون بر بیایم ....
مارو در قسمت staff قرار دادید . با director یا همون قسمت board فرقش چیه ؟

اگه میشه یه توضیح مختصری از اون تقسیم بندیها بدید

mohammad_che_eng

عضو جدید
دوستان برنامه كاري داره آماده ميشه..به محض آماده شدن به دوستان همكار اعلام ميشه...

اميدوارم كه در اين پروژه همگي موفق باشيم...;)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بخش كاركنان مديران پروژه و متخصصين قرار دارند ولي در بخش هيئت مديره نقش مديريتي انها مد نظر است كه در اين پروژه بدليل فقدان تخصصهاي لازم در بين اعضا هم كاركنان و هم هيئت مديره در طراحي مشاركت ميكنند
آره جناب عراقی
یه کم توضیح بدید.

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئوليت نوشتن اين برنامه با جناب جو جو بوده كه كارشو انداخته گردن ما در صفحه مسئوليت ها اسامي درج شده كه بايد تمام 5 صفحه برنامه فرموله و بهم مرتبط شوند تا در صورت هر گونه تغييري در يك خانه اثر ان در ديگر خانه ها ديده شود.
هر جایگاهی بدید به ما فرق نمیکنه مهم اینه که بتونیم از پس سمتمون بر بیایم ....
مارو در قسمت staff قرار دادید . با director یا همون قسمت board فرقش چیه ؟

اگه میشه یه توضیح مختصری از اون تقسیم بندیها بدید

پیوست ها

• used_oil_pro.rar
    57 کیلوبایت · بازدیدها: 0

zahra.as

عضو جدید
سوال ؟؟؟ سوال ؟؟ سوال

سوال ؟؟؟ سوال ؟؟ سوال

مسئوليت نوشتن اين برنامه با جناب جو جو بوده كه كارشو انداخته گردن ما در صفحه مسئوليت ها اسامي درج شده كه بايد تمام 5 صفحه برنامه فرموله و بهم مرتبط شوند تا در صورت هر گونه تغييري در يك خانه اثر ان در ديگر خانه ها ديده شود.

جناب عراقي واقعا بحث داره پيچيده مي شه كاش مي شد يك جلسه بگذاريم به طور كامل همه چيز را برامون توضيح بدهيد من واقعا الان جايگاهم رو نمي دونم در اين موضوع چيه؟ يات اصلا جايي تو اين مبحث مي تونم داشته باشم؟؟؟؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرح كار شما و ديگر كارشناسان در صفحه سوم برنامه اكسل ارسالي هست كار شما هم در ان مشخص شده كافيست تمام صفحات برنامه اكسل را بخوانيد
جناب عراقي واقعا بحث داره پيچيده مي شه كاش مي شد يك جلسه بگذاريم به طور كامل همه چيز را برامون توضيح بدهيد من واقعا الان جايگاهم رو نمي دونم در اين موضوع چيه؟ يات اصلا جايي تو اين مبحث مي تونم داشته باشم؟؟؟؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا وظايف شما عبارتست از :
جمع اوري اطلاعات و توزيع اطلاعات
فلو دياگرام فرايند و شرح ان
محاسبات تجهيزات دريافت مواد اوليه (پمپها و ...)
محاسبات بيلان مواد و انرژي
طراحي لوله كشي ها پمپها و ....
ترسيم نقشه هاي ابعادي اجزا
مشاركت در جلسات
مشاركت در تهيه گزارشات
معرفي استاندارد هاي بكار گرفته شده در لوله ها و اتصالات و ....

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه اكسل اجراي پروژه با اخرين اصلاحات (هنوز هم اصلاحات نياز دارد) كه كار اون جوجه فراريست

پیوست ها

• used_oil_pro.rar
    57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من جوجه ام :cry:
من امتحان دارم :cry:
تازشم جوجو هستم و یه معنی خیلی خوشگل داره، البته اگه به عمق معنا برین و معنیش کنین

من در خدمتم
از همین الان با اینکه امتحان دارم
البته الان دانلودش کردم و بازش کردیم ببینیم مشکل هم داره یا نه
بعد از درس سر فرصت خوب مطالعه میکنیم که ببینیم چی به چی هستش

من اون اکسل ارسالی صفحه 3 رو هنو مطالعه نکردم
اون رو هم میخونم

متشکر

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کمک

کمک

با سلام
اینجا یه سری اطلاعات دادین و وظایف کارا، که همونطور که پیداسا باید یه سری اطلاعات به من داده بشه
1- شناسایی فعالیت های پروژه و خدمات قبل از قرارداد
من اینو چیکارش کنم، خوب یه سری اطلاعات باید به من داده بشه که من اینکارا رو کنم خوب ( درست میگم )
2- نگارش برنامه زمانی
خوب شما که برنامه زمانی رو چیدین، همونطور که پیداست بچه ها هنوز درگیر امتحانات هستن و تا پایان 18 تیر درگیر هستن، من بر چه اساسی برنامه زمانی رو نگارش و همینطور تنظیم کنم ؟
( این دو مسئله بالایی رو امروز و فردا گزاشتین که من در خدمتتونم) - البته با توضیحات شما

در بقیه صفحات اکسل هم دو ماه تیر و خرداد هستن که روز های فعالیت رو مشخص کردین و با تاریخ روبرو - من باید اینجا چه کاری کنم ؟ کاری رو که انجام شده تو یه روز های وعده داده شده تیک گزاری کنم اونم تو روز هایی که انجامش دادن ؟

در کل برای فعالیتی که من باید انجام بدم باید یه سری اطلاعات اولیه به من داده بشه، همینطور اطلاعاتی که بعدن ارایه باید بشن تا من کارم رو به خوب بتونم انجام بدم

امروز هنوز به پایان نرسیده و من طرف قراردادی رو نمیشناسم، شایدم معرفی شده ولی همونطور که گفتم من هنوز مطالعه کاملی از این بخش رو انجام ندادم ( به دلیل امتحانات و شلوغیشون دیگه :cry:)

یه توضیح مختصر از شرح وظایف اولیه بدین تا ما روشن بشیم و راه بیفتیم

برنامه اكسل اجراي پروژه با اخرين اصلاحات (هنوز هم اصلاحات نياز دارد) كه كار اون جوجه فراريست

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من شرمندم که همچین کاری رو انجام ندادم
ولی خوب من نه تو این تاپیک کاری بهم محول نشده ( احتمال میدم نخونده باشمش ) و اینکه حتی میلی هم بهم داده نشده که کاری رو انجام بدم
ولی شرمنده که وظیفم رو انجام ندادم

من 3و 5 و 8 سه تا امتحان مهم دارم که درگیر اونام واسه همین نتونستم همه صفحه هات رو بخونم

یه لطفی هم اگه میتونین کنین اینه که در مورد وظایف من تو این اکسل و ... یه توضیحاتی بدین، لطف میکنین
اگه این فایل دوباره نیاز به اصلاحات داره من باید اینکارو کنم ؟ اگه آره بر چه اساسی ؟
همینطور اتگه میشه در مورد وضایفمون یه توضیح مختصر بدین

مرسی
:gol:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نبايد كسي اطلاعات بهت بده خودت بايد اطلاعات جمع اوري كني
شناسايي فعاليتها رو خودت بايد انجام بدي اين چيزايي كه در برنامه هست ميتونه فقط يه راهنما باشه نه همه انچه كه بايد باشه ظاهرا شما مسئول كنترل پروژه هستيد يعني چشم راست محمد براي پيشبرد برنامه
برنامه زماني فعلي بايد تكميل بشه همه صفحات فرموله بشن و بعد بهم مرتبط بشن به نحويكه به محض هر تغييري در يك خانه از برنامه بقيه برنامه تحت تاثير قرار گيرد.
اينكه بچه ها درگير امتحانات هستن معنيش اينه كه شما زمان شروع پروژه را بايد عقب بياندازيد تا اونها بتونند همكاري كنند مثلا بجاي اول تير بندازيد 15 تير
از همين طريق يك جلسه را مديريت كنيد يعني بگين فلان روز از ساعت .... تا ...... همه پشت كامپيوتر هاشون براي سئوال و جواب باشند تا هر ابهامي هست رفع بشه.
اگر زمان اغاز پروژه عقب بره پس بايد اون دوماه هم متناسب با شروع برنامه تقيير كنه
خلاصه همه اين كارا با خودته و من فقط يك مشاوري براي پيشبرد امورت هستم تا اينجا هم كه كارهايي انجام دادم فقط براي اشنا شدنتون با فعاليتهاي پروژه است

با سلام
اینجا یه سری اطلاعات دادین و وظایف کارا، که همونطور که پیداسا باید یه سری اطلاعات به من داده بشه
1- شناسایی فعالیت های پروژه و خدمات قبل از قرارداد
من اینو چیکارش کنم، خوب یه سری اطلاعات باید به من داده بشه که من اینکارا رو کنم خوب ( درست میگم )
2- نگارش برنامه زمانی
خوب شما که برنامه زمانی رو چیدین، همونطور که پیداست بچه ها هنوز درگیر امتحانات هستن و تا پایان 18 تیر درگیر هستن، من بر چه اساسی برنامه زمانی رو نگارش و همینطور تنظیم کنم ؟
( این دو مسئله بالایی رو امروز و فردا گزاشتین که من در خدمتتونم) - البته با توضیحات شما

در بقیه صفحات اکسل هم دو ماه تیر و خرداد هستن که روز های فعالیت رو مشخص کردین و با تاریخ روبرو - من باید اینجا چه کاری کنم ؟ کاری رو که انجام شده تو یه روز های وعده داده شده تیک گزاری کنم اونم تو روز هایی که انجامش دادن ؟

در کل برای فعالیتی که من باید انجام بدم باید یه سری اطلاعات اولیه به من داده بشه، همینطور اطلاعاتی که بعدن ارایه باید بشن تا من کارم رو به خوب بتونم انجام بدم

امروز هنوز به پایان نرسیده و من طرف قراردادی رو نمیشناسم، شایدم معرفی شده ولی همونطور که گفتم من هنوز مطالعه کاملی از این بخش رو انجام ندادم ( به دلیل امتحانات و شلوغیشون دیگه :cry:)

یه توضیح مختصر از شرح وظایف اولیه بدین تا ما روشن بشیم و راه بیفتیم

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون برنامه 5 صفحه داره كه تقريبا فرموله شده اند ولي زمانها و بعضي چيزا بايد بروز بشن
من جوجه ام :cry:
من امتحان دارم :cry:
تازشم جوجو هستم و یه معنی خیلی خوشگل داره، البته اگه به عمق معنا برین و معنیش کنین

من در خدمتم
از همین الان با اینکه امتحان دارم
البته الان دانلودش کردم و بازش کردیم ببینیم مشکل هم داره یا نه
بعد از درس سر فرصت خوب مطالعه میکنیم که ببینیم چی به چی هستش

من اون اکسل ارسالی صفحه 3 رو هنو مطالعه نکردم
اون رو هم میخونم

متشکر

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اينكه واجبترين كار براي جو جو امتحاناتشه ولي هر وقت فرصت كرد يه سري هم به كارهاي جانبي بزنه اما وظايفي كه براي شما در برنامه لحاظ شده به قرار زير است كه ميتونيد تغييرش بديد در واقع شما بر نامه نويس هستيد :
شناسايي فعاليتهاي پروژه
نگارش برنامه زماني اجراي طرح
برنامه ريزي براي تشكيل جلسات
دسته بندي و توزيع اطلاعات
طراحي سيستم شماره گذاري مدارك فني و كنترل بايگاني ارشيو فني
كنترل پروژه و تهيه گزارشات پيشرفت پروژه

من شرمندم که همچین کاری رو انجام ندادم
ولی خوب من نه تو این تاپیک کاری بهم محول نشده ( احتمال میدم نخونده باشمش ) و اینکه حتی میلی هم بهم داده نشده که کاری رو انجام بدم
ولی شرمنده که وظیفم رو انجام ندادم

من 3و 5 و 8 سه تا امتحان مهم دارم که درگیر اونام واسه همین نتونستم همه صفحه هات رو بخونم

یه لطفی هم اگه میتونین کنین اینه که در مورد وظایف من تو این اکسل و ... یه توضیحاتی بدین، لطف میکنین
اگه این فایل دوباره نیاز به اصلاحات داره من باید اینکارو کنم ؟ اگه آره بر چه اساسی ؟
همینطور اتگه میشه در مورد وضایفمون یه توضیح مختصر بدین

مرسی
:gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی آقای عراقی، ممنون از لطفتون
پس من یه برنامه ریز هستم با کارهای دیگه که باید انجام بدم
محمد جان اینطور که پیداست من با توام :D یعنی برنامه ریزی زمانی هم با منه

بقیش رو تو نظر بعدی میزارم مهم باشه که بچه ها بخونن

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهم

مهم

بچه هایی که تو این پروژه کار میکنن لطف کنن آخرین امتحانی رو که دارن اینجا بزارن و همینطور اگه میتونن قبل از امتحان هم فعالیت کنن و سر وقتی که من برنامه ریزی کردم اینجا حضور داشته باشن تاریخش رو اعلام کنن تا من فایل اکسل رو اصلاح کنم و زمان بندیش رو اجرا

لطف کنین زودی تشریف بیارین

* این فایل اکسل بعد از گذشت هر عملیات و کارهایی که اینجا انجام میدیم رو با تاریخی که تغییر کرده آپلود میکنم و اینجا میزارم ... لطف کنین همراهی کنین

کسانی که دانشگاه رو تموم کردن هم باید خبر بدن که کی میتونن فعالیت کنن، توجه کنین که به محض تموم شدن تمامی امتحانات بچه ها فعالیت شروع میشه، پس همراهی کنین

با تشکر
جوجو;)

mohammad_che_eng

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت جناب عراقي...

جوجو از 8 تير كه امتحانتو دادي بايد بچسبي به اين كارت...

همونطوري كه جناب مهندس گفتن جدول زماني پروژه كه من تنظيم كردم بايد يه اصلاحاتي توش انجام بشه....

موفق باشي...

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفحات 1 و 2 و 3 نهايي ، فرموله و بهم وصل شدند لطفا كنترل كنيد كه اشتباهي نداشته باشد
فايل ضميمه است صفحات بعدي مطابق صفحه 3 بايد تنظيم بشن و تعطيلات بايد از تقويم استخراج بشه.
مهندس عراقي مگه تاريخا به روز نشدن؟؟؟

پیوست ها

• used_oil_pro.rar
    57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئول كنترل پروژه (جو جو ) صفحه سوم اخرين فايل برنامه اجرايي پروژه را بدقت بخواند تا اين صفحه همه چيز فرموله شده است و زمانها همه با هم انطباق دارند يعني اگر در صفحه اول انجام فعاليت شماره 2 به 4 روز زمان نياز داشته در صفحه 3 هم 4 روز به ان اختصاص داده شده ضمنا سعي شده تا فعالينها همپوشاني نداشته باشند و از افراد متعدد استفاده گردد تا يك فرد در يك زمان چند كار را انجام ندهد كارها تقريبا بر اساس تخصصها تقسيم شده
فقط با توجه به تعطيلات رسمي صفحات اخر تكميل شوند اگر ميتوانيد روزهاي تعطيل هم كار كنيد احتياجي به تفكيك ان نيست.
بچه هایی که تو این پروژه کار میکنن لطف کنن آخرین امتحانی رو که دارن اینجا بزارن و همینطور اگه میتونن قبل از امتحان هم فعالیت کنن و سر وقتی که من برنامه ریزی کردم اینجا حضور داشته باشن تاریخش رو اعلام کنن تا من فایل اکسل رو اصلاح کنم و زمان بندیش رو اجرا

لطف کنین زودی تشریف بیارین

* این فایل اکسل بعد از گذشت هر عملیات و کارهایی که اینجا انجام میدیم رو با تاریخی که تغییر کرده آپلود میکنم و اینجا میزارم ... لطف کنین همراهی کنین

کسانی که دانشگاه رو تموم کردن هم باید خبر بدن که کی میتونن فعالیت کنن، توجه کنین که به محض تموم شدن تمامی امتحانات بچه ها فعالیت شروع میشه، پس همراهی کنین

با تشکر
جوجو;)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییتون آقای عراقی
تا اینجا که قسمت سازمان دهی اقدامات پایه به لطف شما تکمیل شده
جمع آوری اطلاعات اولیه و تشکیل جلسات فنی که از 7 تیر شروع میشن و همه اعضای گروه باید شرکت کنن، زمان پایان هم که مشخص شده
خوبه، من دیگه امتحانام تمومه اون موقع و به خوبی فعالیت میکنم
بچه ها بهتره که من رو تو مسنجز add کنن تا من بهتر بتونم باهاشون تماس بگیرم
ID من که هست اینجا، یه سری بچه ها رو دارم تو لیست و بقیه لطف کنن من رو add کنن تا بهتر بتونم اطلاعات و خبرها رو بهشون برسونم که سر موقع بیان و جمع بشن

نگارش برنامه زمانی هم به مرور زمان تکمیل میشه و ارایه میدیم اینجا

;)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي هر گونه مشاورت در خدمت مدير پروژه و مسئول كنترل پروژه هستم تا شكل گيري اوليه كامل گردد در ضمن اينها همه تمريني خواهد بود براي اداره يك پروژه عملياتي .
مرسی از راهنماییتون آقای عراقی
تا اینجا که قسمت سازمان دهی اقدامات پایه به لطف شما تکمیل شده
جمع آوری اطلاعات اولیه و تشکیل جلسات فنی که از 7 تیر شروع میشن و همه اعضای گروه باید شرکت کنن، زمان پایان هم که مشخص شده
خوبه، من دیگه امتحانام تمومه اون موقع و به خوبی فعالیت میکنم
بچه ها بهتره که من رو تو مسنجز add کنن تا من بهتر بتونم باهاشون تماس بگیرم
ID من که هست اینجا، یه سری بچه ها رو دارم تو لیست و بقیه لطف کنن من رو add کنن تا بهتر بتونم اطلاعات و خبرها رو بهشون برسونم که سر موقع بیان و جمع بشن

نگارش برنامه زمانی هم به مرور زمان تکمیل میشه و ارایه میدیم اینجا

;)

آخرین ویرایش:
جناب عراقی در مورد وظایفی که تا حالا روش کار نکردیم مثلا همون طراحی لوله کشی ، نظرتون چیه ؟ دوره Piping ندیدم و کار نکردم با برنامه های لوله کشی . نیازی هست قبلش روی اون برنامه ها وقت بذارم ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اين برنامه فرض شده افراد چنين اطلاعاتي را دارند در صورت فقدان انها حتما بايد روي انها وقت گذاشت و يا به كمك ديگر اعضا اطلاعات لازم را كسب كرد.
جناب عراقی در مورد وظایفی که تا حالا روش کار نکردیم مثلا همون طراحی لوله کشی ، نظرتون چیه ؟ دوره Piping ندیدم و کار نکردم با برنامه های لوله کشی . نیازی هست قبلش روی اون برنامه ها وقت بذارم ؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها طبق برنامه گزاشته شده از 7 تیر کارا شروع میشه
آقای عراقی لطف کردن و کارای این چن روزه رو انجام دادن
اگه کسی مشکلی داره ( اول بخونین تو 7 تیر به بعد چه کارایی هست بعد اعتراض کنین ) بگه تا جدول رو تنظیم کنیم دوباره

mohammad_che_eng

عضو جدید
آقاي عراقي كاري كه من بايد تا 7 تير انجام بدم چيه؟؟؟؟

اون كتابي كه فرموده بوديد ..هرچي توو اينتر نت گشتم نبود...

salam_to_all

عضو جدید
میبخشین پا برهنه پریدم وسط خرفاتون

میبخشین پا برهنه پریدم وسط خرفاتون

سلام
ما شاءا.. اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که آدم هایی که مثل من که از قافله عقبن اصلا بهش نمیرسن
ولی اینجا صحبت از مدیرت پروژه شنیدم
شاید حرفم مزخرف باشه ولی، تو مدیریت پروژ] MSPحرف اول رو مینه
نترسین من کار کرم خیلی آسونه کافیه از بچه های صنایع کمک بخواهین
اگر گفتن سخته بگین کلمات کلیدی رو و مفاهیم اولیه روبه ما بگین الباقی با یک جزوه ساده حله
ببخشین شاید بیراه حرف زدم
ولی اگه راهنماییم بدرتون خورداز آقای عراقی می خوام به اطلاع برسونه..
خواهش میشه..
خلاصه ببخشن پا برهنه پریدم وسط مکالمات

با احترام
نسترن پهلوان

mohammad_che_eng

عضو جدید
سلام
ما شاءا.. اینقدر تعداد صفحات این تاپیک زیاده که آدم هایی که مثل من که از قافله عقبن اصلا بهش نمیرسن
ولی اینجا صحبت از مدیرت پروژه شنیدم
شاید حرفم مزخرف باشه ولی، تو مدیریت پروژ] MSPحرف اول رو مینه
نترسین من کار کرم خیلی آسونه کافیه از بچه های صنایع کمک بخواهین
اگر گفتن سخته بگین کلمات کلیدی رو و مفاهیم اولیه روبه ما بگین الباقی با یک جزوه ساده حله
ببخشین شاید بیراه حرف زدم
ولی اگه راهنماییم بدرتون خورداز آقای عراقی می خوام به اطلاع برسونه..
خواهش میشه..
خلاصه ببخشن پا برهنه پریدم وسط مکالمات

با احترام
نسترن پهلوان

اختيار دارين..
اين چه صحبتيه كي مي كنيد.

درسته كه من به عنوان مدير پروژه انتخاب شدم...ولي بايد بگم كه در اين زمينه تجربه لازم رو ندارم...شايد دليلي كه منو به عنوان مدير پروژه انتخاب كردن وقت آزاد من و پيگيري من باشه...

من بشخصه شديدا به كمك دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارن نياز دارم...

تا الا كه جناب مهندس عراقي منو از حمايت خودشون محروم نذاشتن كه واقعا جايي تشكر و سپاس گذاري داره..

باز هم مي گم دوستاني كه در اين زمينه ها كار كردن و آشنايي دارن خوشحال ميشم كه از معلوماتشون بهرمند بشم...

از قديم گفتن: ندونستن عيب نيست...نپرسيدن عيبه...

بالا