سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اينكه رزومت رسيد اونو در بخش مناسب قرار خواهم داد
اگر قرار است در كارخانه روغنهاي تصفيه دوم كاركني حتما ميتونه اطلاعاتي كه بدست مياري مفيد باشه اما نبايد عينا اطلاعات اون كارخانه را بيرون ببري اين رسم مهندسي نيست اسم اون كارخانه چيه اگر نفت پارس يا نفت بهران يا ايرانوله كه اونها تصفيه اولند اگر هم از كارخانه هاي تصفيه دوم باشند ممكنه حوصلت سر بره چون كل كارخانه اونها كار يكساعت زوم كردنه.
سلام دوستان
جاوید جان من اگه تاریخ اتمام امتحانم حرفی نمیزنم واسه اینه که کار من تو مرداده و تداخلی نداره . ولی هر موقع دوست داشتی میتونی تنظیم کنی . همون 20 تیر هم خوبه

مهسا خانم فایلهای اکسل رو دیدید تا حالا ؟ صفحاتش رو دیدید ؟ اون پایین چند صفحه هست که واسه دیدن وظایفت باید روی سربرگ سومی کلیک کنی

جناب عراقی اتفاقا تابستون امسال کار آموزی توی کارخونه تصفیه روغن هستم ولی از جزییات و روشاش چیزی نمیدونم . اطلاعاتی بدرد میخوره که از اونجا بیارم ؟ احتمالا تا قبل از مرداد میرم و تمومش میکنم ...

اول اينكه رزومت رسيد اونو در بخش مناسب قرار خواهم داد
اگر قرار است در كارخانه روغنهاي تصفيه دوم كاركني حتما ميتونه اطلاعاتي كه بدست مياري مفيد باشه اما نبايد عينا اطلاعات اون كارخانه را بيرون ببري اين رسم مهندسي نيست اسم اون كارخانه چيه اگر نفت پارس يا نفت بهران يا ايرانوله كه اونها تصفيه اولند اگر هم از كارخانه هاي تصفيه دوم باشند ممكنه حوصلت سر بره چون كل كارخانه اونها كار يكساعت زوم كردنه.
اسم کارخونه که اینا نیست ولی یه بار واسه بردن فرم درخواست اونجا رفتم. یه پلان کوچیک داشت. رییس بخش هم گفت کل کار آموزیتونو میتونین توی 4 روز تموم کنید !
در مورد اطلاعات هم چشم نم پس نمیدم ! ;) ببینم اگه تصفیه دومه یه سری اطلاعات در مورد راکتورش بدست بیارم .

توی توضیحاتی که دادین فرق بین تصفیه اول و دوم رو ذکر نکردید . میشه در این مورد توضیح بدید ؟ چه مواقعی تصفیه اول و چه مواقعی دوم ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارخانجات تصفيه دوم هيچكدوم راكتور ندارند شايد اين كارخانه نيز يكي از مشتري ها بشه اگر بدونه ميتونه بدونه داشتن لجن اسيدي روغن را تصفيه كنه روي اين بخشش بيشتر مكث كن.
تو اين تاپيك فرق تصقيه اول و دوم را گفتم باز هم مينويسم .
در تصفيه اول خوراك كارخانه لوب كات يا برش روغن دار از خروجي برج تقطير در خلا است و فرايند هم استخراج با حلال است
در تصفيه دوم خوراك روغن كار كرده است
اسم کارخونه که اینا نیست ولی یه بار واسه بردن فرم درخواست اونجا رفتم. یه پلان کوچیک داشت. رییس بخش هم گفت کل کار آموزیتونو میتونین توی 4 روز تموم کنید !
در مورد اطلاعات هم چشم نم پس نمیدم ! ;) ببینم اگه تصفیه دومه یه سری اطلاعات در مورد راکتورش بدست بیارم .

توی توضیحاتی که دادین فرق بین تصفیه اول و دوم رو ذکر نکردید . میشه در این مورد توضیح بدید ؟ چه مواقعی تصفیه اول و چه مواقعی دوم ؟

كارخانجات تصفيه دوم هيچكدوم راكتور ندارند شايد اين كارخانه نيز يكي از مشتري ها بشه اگر بدونه ميتونه بدونه داشتن لجن اسيدي روغن را تصفيه كنه روي اين بخشش بيشتر مكث كن.
تو اين تاپيك فرق تصقيه اول و دوم را گفتم باز هم مينويسم .
در تصفيه اول خوراك كارخانه لوب كات يا برش روغن دار از خروجي برج تقطير در خلا است و فرايند هم استخراج با حلال است
در تصفيه دوم خوراك روغن كار كرده است
کار ما تصفیه دومه دیگه ؟ درسته ؟
پس چرا یکی از وظایف من توی برنامه طراحیه راکتوره ؟ فرمودید راکتوری نیاز نیست.

بخاطر توضیح دوباره در مورد تفاوتشون هم ممنونم . پس در حقیقت تصفیه اول روی روغنی است که هنوز کار نکرده . و تصفیه دوم در حقیقت بازیافت روغن کارکرده است .
این کارخونه ای که قراره من برم به احتمال زیاد همون تصفیه دوم باشه چون میدیدم روغن هارو با تانکر میارن و تخلیه میکنن .....
ایشالا پروژه که به یه جایی رسید باهاشون صحبت میکنم که مشتری شن :)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حال حاضر هيچيك از كارخانجات تصفيه دوم راكتور ندارند و از طريق فلاش ديستيليشن و اسيد واش كردن عمل تصفيه را انجام ميدن ولي ما قراره به اونها بگيم ميتونه از روش ديگري كه در ان راكتور وجود دارد بدون استفاده از اسيد روغن را تصفيه كنه .
کار ما تصفیه دومه دیگه ؟ درسته ؟
پس چرا یکی از وظایف من توی برنامه طراحیه راکتوره ؟ فرمودید راکتوری نیاز نیست.

بخاطر توضیح دوباره در مورد تفاوتشون هم ممنونم . پس در حقیقت تصفیه اول روی روغنی است که هنوز کار نکرده . و تصفیه دوم در حقیقت بازیافت روغن کارکرده است .
این کارخونه ای که قراره من برم به احتمال زیاد همون تصفیه دوم باشه چون میدیدم روغن هارو با تانکر میارن و تخلیه میکنن .....
ایشالا پروژه که به یه جایی رسید باهاشون صحبت میکنم که مشتری شن :)

zahra.as

عضو جدید
شرمنده همگي هستم

شرمنده همگي هستم

با عرض سلام
مي خواهم اعتراف كنم كه با وجود شرمندگيئ زياد به دلايل مسايل شغلي درسي و خانوادگي كه برام پيش اومده و با توجه به اطلاعات كمي كه در اين زمينه دارم نمي توانم در اين پروژه همراهتون باشم واقعا شرمندم:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام
مي خواهم اعتراف كنم كه با وجود شرمندگيئ زياد به دلايل مسايل شغلي درسي و خانوادگي كه برام پيش اومده و با توجه به اطلاعات كمي كه در اين زمينه دارم نمي توانم در اين پروژه همراهتون باشم واقعا شرمندم:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

اتفاقی افتاده مهسا جان ؟
ما خوشحال میشیم تو این پروژه کنارمون باشین

Excalibur

عضو جدید
مهسا خانم چی شد یهو تصمیمت عوض شد؟! ما یه تیم هستیم!
آخه ما سال پایینی ها میخواهیم در کنار شما و بقیه دوستان کسب آگاهی کنیم!
خیلی بد شد اما فکر کنم آقای عراقی روتون حساب باز کرده بودن و با این اوصاف باید فکر جایگزین واست باشن!

با عرض سلام
شما که هی میگفتین درسم تموم شه در خدمتم! پس چی شد ؟!

راستی جناب عراقی این طرحی که قراره اجرا بشه از لحاظ اقتصادی برآورد شده دیگه اره ؟
یه سوال داشتم
شما فرمودید لجن اسیدی که در کارخونه های تصفیه دوم اسیدی تولید میشه ، واسه محیط زیست مضره. درسته ؟ خوب حتما راهی ارزانتر هست که بشه اون لجن رو خنثی کرد تا ضرری نداشته باشه .
مشتری این طرح جدید کیا هستن ؟ آیا هیچ کارخونه ای حاظره این طرح رو بپذیره و تمام تجهیزاتشو دوباره با صرف هزینه زیاد از دور خارج کنه و طرح مارو پیاده کنه ؟ آیا راه با صرفه تری برای کارخانه های اسیدی نیست ؟
فقط میخواستم ببینم امکان حمایت از این طرح جدید چقدره و همچنین آیا این طرح میتونه در کنار طرح اسیدی اجرا بشه ( یعنی با اندک تغییرات در سیستم اسیدی ) یا اینکه باید پلنت تصفیه اسیدی بکلی برداشته بشه و این جایگزینش بشه ( که این هم متحمل سرمایه گزاریه زیاده )

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهساي عزيز اطلاعات شما كم نيست و قرار هم نيست كه تنهايي همه كارها را انجام بدي كه وقتت گرفته شه ولي برات تجربه خوبي خواهد بود بهتره در بارش فكر كني مظمئن باش كه هر جا سئوالي داشته باشي همه به كمكت ميان .
با عرض سلام

zahra.as

عضو جدید
باور كن مجبورم

باور كن مجبورم

شما که هی میگفتین درسم تموم شه در خدمتم! پس چی شد ؟!
بچه ها راستش رو بخواهيد من يك كار پاره وقت پيدا كردم كه خيلي برام مهمه و باتوجه به اينكه دو روز در هفته هم براي دانشگاه واحد عملي برداشتم و با توجه به اينكه كلاسهاي زبانم هم فشرده است و همونطور كه حتما تو باشگاه متوجه شديد در صدد چاپ كتابم هم هستم باور كنيد وقت زيادي ندارم اما تمام سعيم را براي فعاليت تايپيك تقطير انجام مي دهم

برايم دعا كنيد

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
محيط زيست كليه كارخانجاتي را كه الوده ساز محيط زيست باشند ادامه فعاليتشان را محدود ميكنه .
بعضي ها تلاش كردند تا از لجن اسيدي قير تهيه كنند كه تا كنون كاملا موفق نبوده .
هر كدوم از توليد كنندگاني كه بفهمند چنين فرايندي پيدا شده از ان استقبال ميكنند .
محيط زيست حامي اينگونه طرح ها خواهد بود و از طريق وزارت صنايع متقاضيان بعدي را وادار به مطابعت ميكنند .
ارزش اين خط در حال حاضر بسيار كمتر از خطوطي است كه با اسيد تصفيه را انجام ميدهند.
با پيدايش اين خط همه تجهيزات حذف نميشوند.
كافيست به مديريت محل كاراموزيت بگي از وجود چنين پروژه اي مطلع هستي و بگي انجمن مهندسين ايران ميتونه مسئوليت اجراي اين پروژه را عهده دار شود.
من همين الان ميتونم اين خط را تا 90 روز ديگر تحويل دهم حدود قيمت 145 ميليون تومان.
براي 20 تن در روز

راستی جناب عراقی این طرحی که قراره اجرا بشه از لحاظ اقتصادی برآورد شده دیگه اره ؟
یه سوال داشتم
شما فرمودید لجن اسیدی که در کارخونه های تصفیه دوم اسیدی تولید میشه ، واسه محیط زیست مضره. درسته ؟ خوب حتما راهی ارزانتر هست که بشه اون لجن رو خنثی کرد تا ضرری نداشته باشه .
مشتری این طرح جدید کیا هستن ؟ آیا هیچ کارخونه ای حاظره این طرح رو بپذیره و تمام تجهیزاتشو دوباره با صرف هزینه زیاد از دور خارج کنه و طرح مارو پیاده کنه ؟ آیا راه با صرفه تری برای کارخانه های اسیدی نیست ؟
فقط میخواستم ببینم امکان حمایت از این طرح جدید چقدره و همچنین آیا این طرح میتونه در کنار طرح اسیدی اجرا بشه ( یعنی با اندک تغییرات در سیستم اسیدی ) یا اینکه باید پلنت تصفیه اسیدی بکلی برداشته بشه و این جایگزینش بشه ( که این هم متحمل سرمایه گزاریه زیاده )

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر از همه بچه ها
خانم سمیرا پناهی هم وارد جمع ما شدن که بهشون تبریک میگم
از فردا کارا شروع میشه
صبح میام ببینم چی میشه

خوب به کارا برسین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون اطلاعات طرح محرمانه ميباشد از اين به بعد اطلاعات فقط به ايميل محمد پست ميشود تا ايشان انها را بين اعضاي پروژه توزيع نمايند جو جو هم كه مسئول ارشيو پروژه هست بعد از محمد اسناد را بايگاني ميكند.
با تشکر از همه بچه ها
خانم سمیرا پناهی هم وارد جمع ما شدن که بهشون تبریک میگم
از فردا کارا شروع میشه
صبح میام ببینم چی میشه

خوب به کارا برسین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از جمع اوري اطلاعات توسط كارشناسان و دسته بندي و پخش انها بين اعضا در نهايت براي انجام كارهاي تكميلي فلودياگرام نهايي و شرح فرايند را ارائه مينمايم اما در اين مرحله ممكنست تحقيقات شما را براي دسترسي به راه هاي بهتر محدود كند .

Excalibur

عضو جدید
سلام من تا امروز چند تا سایت رو مطالعه کردم و مشغول باز خوانی و ویرایش هستم اما به نظرم این مطالب کافی نیست پس با اجازتون شنبه هم به کار سرچ ادامه میدم و به کتابخونه ی دانشگاه هم سری میزنم و خیلی زود مطالب رو حاضر میکنم. سئوالاتی هم دارم که در صورتی که با خوندن مطالب حل نشه همه رو جمع و مطرح میکنم!
امیدوارم بتونم از پس مسئولیتم بر بیام.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها لطف کنن به چمع آوری اطلاعات اولیه بپردازن
منم از فردا میام
الان باید برم آخه فردا امتحان دارم
اطلاعات اولیه رو طبق برنامه ای که آقای عراقی دادن جمع آوری میکنیم

zahra.as

عضو جدید
خيلي ممنونم جناب عراقي

خيلي ممنونم جناب عراقي

مهساي عزيز اطلاعات شما كم نيست و قرار هم نيست كه تنهايي همه كارها را انجام بدي كه وقتت گرفته شه ولي برات تجربه خوبي خواهد بود بهتره در بارش فكر كني مظمئن باش كه هر جا سئوالي داشته باشي همه به كمكت ميان .
باور كنيد جناب عراقي خيلي دوست داشتم بتونم زير سايه شما فعاليت كنم و از تجارب با ارزشتون استفاده . . .
اما باور كنيد من در ايم زمينه نمي تونم مفيد باشم اجازه بديد در زمينه هاي ديگه اي كه علاقه بيشتري هم بهشون دارم و انگيزه هم بيشتره فعاليت كنم اميد وارم دعاي خير شما هميشه بدرقه راه ما باشد

Excalibur

عضو جدید
مهسا خانم انشاا... هر جا هستی موفق باشی اما به نظر من از این به بعد اول با خودت کنار بیا بعد همون ابتدای امر تصمیمتو بگیر.با کسی که رودرواسی نداری؟!
مطمئن باش ما هم مشکلات خودمون رو داریم اما اولش چون علاقه داشتیم شروع کردیم.انشاا... فعالیتهایی هم در زمینه های مورد علاقه شما شکل خواهد گرفت البته اگر مدیران پروژه نسبت به شما بدبین یا بی اعتماد نشده باشند.
موفق باشی

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
براتون ارزوي سلامتي و موفقيت در بخشهاي ديگر را دارم محمد براتون جايگزين تعيين خواهد كرد.
id]
mahsa_askari;259677 گفت:
باور كنيد جناب عراقي خيلي دوست داشتم بتونم زير سايه شما فعاليت كنم و از تجارب با ارزشتون استفاده . . .
اما باور كنيد من در ايم زمينه نمي تونم مفيد باشم اجازه بديد در زمينه هاي ديگه اي كه علاقه بيشتري هم بهشون دارم و انگيزه هم بيشتره فعاليت كنم اميد وارم دعاي خير شما هميشه بدرقه راه ما باشد

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این چه حرفیه عزیزم؟ مهسا جان الان یه تجربه جدید دارن، و میتونن از این تجربشون استفاده کنن، و مطمعن باشین از ایشون تو بقیه کارهایی هم که اگه تو این سایت اجرا شه استفاده میشه، البته اگه خودشون افتخار بدن
ماها باید خوشحال باشیم که روز بروز به تجربیتمون اضاف میشه، حالا از هر نوعش
مهسا خانم انشاا... هر جا هستی موفق باشی اما به نظر من از این به بعد اول با خودت کنار بیا بعد همون ابتدای امر تصمیمتو بگیر.با کسی که رودرواسی نداری؟!
مطمئن باش ما هم مشکلات خودمون رو داریم اما اولش چون علاقه داشتیم شروع کردیم.انشاا... فعالیتهایی هم در زمینه های مورد علاقه شما شکل خواهد گرفت البته اگر مدیران پروژه نسبت به شما بدبین یا بی اعتماد نشده باشند.
موفق باشی

موفق باشی مهسا جون

Excalibur

عضو جدید
جناب عراقی من تو رزومه شرکت اسم خودمو ندیدم آیا لازمه رزومه رو یه بار دیگه بفرستم؟
من تا حدی مطالب مربوط به اینکه
روغن موتور و وظایفش چیست؟
روغن کار کرده و توضیحات لازمه
مفاهیم پایه پیرامون روغن موتور
انواع روغن موتور
انواع تصفیه
جمع کردم و دارم یه نظمی بهشون میدم
اما از مطالبی هم که خود شما ذکر کردین استفاده کردم. ایرادی که نداره؟
انشاا... خیلی زود روی تصفیه ی غیر اسیدی و مسائل مربوط به تصفیه اول و دوم کار میکنم و خیلی زود مطالب رو میرسونم. البته فکر کنم باید قبلش شما به فایلم یه نگاهی بندازین که ایرادی نداشته باشه!
سئوالاتمو فردا میپرسم
اینا دخالت تو وظایف کسی نبوده که؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشكر از زحمات شما اينها همه اطلاعات مفيدي هستند كه قبل از ورود در بحث تصفيه دوم بايد داشت .
كليه فايلها را بدين جو جو تا به يكباره اونها را توزيع كنه .
اين كار هايي كه داريد انجام ميدين دخالت در كار هيچكس نيست .
شما اگر ميتوانيد فعاليتهاي مهسا را انجام بدين روي اونها هم كار كنين يعني تقطير فلاش
محمد در تصحيحات نهايي نام شما و ساير دوستان را در رزومه انجمن قرار ميده.
Excal ibur;260403 گفت:
جناب عراقی من تو رزومه شرکت اسم خودمو ندیدم آیا لازمه رزومه رو یه بار دیگه بفرستم؟
انواع روغن موتور
انواع تصفیه
انشاا... خیلی زود روی تصفیه ی غیر اسیدی و مسائل مربوط به تصفیه اول و دوم کار میکنم و خیلی زود مطالب رو میرسونم. البته فکر کنم باید قبلش شما به فایلم یه نگاهی بندازین که ایرادی نداشته باشه!
سئوالاتمو فردا میپرسم

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخرين اصلاحات رزومه انجمن مهندسين ايران

اخرين اصلاحات رزومه انجمن مهندسين ايران

رزومه شما را نداشتم اگر براي اشكان يا محمد فرستاده ايد اونها بعدا ميفرستند

انواع روغن موتور
انواع تصفیه
سئوالاتمو فردا میپرسم

پیوست ها

• ies.rar
    195.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Excalibur

عضو جدید
پس با این اوصاف من یه بار دیگه واسه اشکان جون میفرستم.فقط فارسیه موردی نداره؟
در ضمن جناب عراقی 7-8 تا سئوال دارم. اگه اجازه بدین میپرسم.
نه جناب عراقی من ترم 4 هستم خیلی چیزها رو نمیدونم وظایفی که به عهده ی مهسا خانم بوده یه جاهاییش رو دوش من سنگینی میکنه یعنی اطلاعاتی ندارم مث همین فلاش تقطیر
اگه قراره اون وظایف رو انجام بدم شما و دوستان باید راهنمایی کنین که چه کتبی رو مطالعه کنم با این حال بعید میدونم به اندازه مهسا خانم توانایی داشته باشم.
مطالبی که تا اینجا فعلا دارم رو در همین یکی دو روز به دوست عزیزم جوجو میرسونم.

آخرین ویرایش:

Excalibur

عضو جدید
سئوالات از آقای عراقی و دوستان

سئوالات از آقای عراقی و دوستان

چندین تا سئوال دارم بعضیش ممکنه خنده دار باشه!بذارین پای بی تجربگی
1-آیا روغن موتور همون روغنی که در حین تصفیه ی گریسها بدست میاد(حین عبور دادن بخار)؟
2-روغن موتور مورد نظر ما همون روغن ماشین؟بنزینی یا دیزلی؟آیا فرقی دارن؟
3-ما قرار به کدون نوع روغن موتور نهایتا برسیم؟(مینرال(اورکانیک) – سنتتیک – نیمه سنتتیک(premium) )؟
4-آیا مراحلی که در زیر نام میبرم مربوط به روش اسیدیه؟
تقطیر اول(کوره آبگیری-جداسازی آب و گازوئیل)-اسید زنی-تقطیر دوم(خنثی سازی و افزودن خاک رنگبر)- ***** اسیون (ف ی ل ت ر اسیون) و افرودنAdditive
5-آیا مراحل مشترکی بین روش اسیدی و غیر اسیدی وجود داره؟
6- مشخصات روغن تصفیه شده به روش اسیدی و غیراسیدی در نهایت باید یکسان باشد؟(مثلا عدد ته نشینی 0.03 و نقطه اشتعال 190 درجه سانتیگراد و گرانروی 90 و....)
7-ما میخواهیم دقیقا کدوم روش غیر اسیدی رو پیگیری کنیم؟فرآیند ریسایکلون یا فرآیند ذره سازهای مولکولی؟
8- فرآیند ذره سازهای مولکولی همان روش تقطیر مولکولیه؟​

آخرین ویرایش:
بالا