اول اينكه رزومت رسيد اونو در بخش مناسب قرار خواهم داد
اگر قرار است در كارخانه روغنهاي تصفيه دوم كاركني حتما ميتونه اطلاعاتي كه بدست مياري مفيد باشه اما نبايد عينا اطلاعات اون كارخانه را بيرون ببري اين رسم مهندسي نيست اسم اون كارخانه چيه اگر نفت پارس يا نفت بهران يا ايرانوله كه اونها تصفيه اولند اگر هم از كارخانه هاي تصفيه دوم باشند ممكنه حوصلت سر بره چون كل كارخانه اونها كار يكساعت زوم كردنه.
اگر قرار است در كارخانه روغنهاي تصفيه دوم كاركني حتما ميتونه اطلاعاتي كه بدست مياري مفيد باشه اما نبايد عينا اطلاعات اون كارخانه را بيرون ببري اين رسم مهندسي نيست اسم اون كارخانه چيه اگر نفت پارس يا نفت بهران يا ايرانوله كه اونها تصفيه اولند اگر هم از كارخانه هاي تصفيه دوم باشند ممكنه حوصلت سر بره چون كل كارخانه اونها كار يكساعت زوم كردنه.
سلام دوستان
جاوید جان من اگه تاریخ اتمام امتحانم حرفی نمیزنم واسه اینه که کار من تو مرداده و تداخلی نداره . ولی هر موقع دوست داشتی میتونی تنظیم کنی . همون 20 تیر هم خوبه
مهسا خانم فایلهای اکسل رو دیدید تا حالا ؟ صفحاتش رو دیدید ؟ اون پایین چند صفحه هست که واسه دیدن وظایفت باید روی سربرگ سومی کلیک کنی
جناب عراقی اتفاقا تابستون امسال کار آموزی توی کارخونه تصفیه روغن هستم ولی از جزییات و روشاش چیزی نمیدونم . اطلاعاتی بدرد میخوره که از اونجا بیارم ؟ احتمالا تا قبل از مرداد میرم و تمومش میکنم ...