پاسخ
پاسخ
1-روغن موتور روغني است كه در موتور اتوموبيلها ريخته ميشود ، از تصفيه گريس بدست نميايد بلكه گريس خود روغني است كه با افزايش ديگر افزودني ها سفت شده و به شكل گريس درامده.
2- بله همان روغن موتور ماشين هاست كه حسب استانداردشان قابليت كار در موتور هاي ديزلي و بنزيني پيدا ميكنند مثلا API SF/CC روغني است كه براي خودروهاي بنزيني تا مدل 1992 مناسب است و براي موتورهاي ديزلي غير سوپر شارژ هم قابليت مصرف دارد.
3-روغني كه در اغلب خود روها با اون كار داريم از نفت خام استحصال شده پس مينرال هستند اما داريم روغن هاي سينتتيكي كه در موتور استفاده ميشود ضمنا روغن ترمز خود يك نوع روغن سينتتيك است .
4-دقيقا مراحل ذكر شده در تصفيه دوم به روش اسيدي بكار ميرود .
5-اشتراكات انها در استفاده از فرايند تقطير است ضمنا در مرحله بلندينگ يا اختلاط هيچ تفاوتي ندارند.
6-در تصفيه دوم از هر راهي كه بريم و يا در تصفيه اول بايد به روغن پايه يا base oil برسيم
7-روشهاي ريسايكلون و ذره سازهاي مولكولي هر دو روش هاي خوبي هستند ولي در نهايت من بدنبال ابتكار هاي جديد تري هستم مثل ابتكاري كه اخيرا چيني ها زدند و ار روش استيم كراكينگ كار را بسيار ساده تر كرده اند.
8-بله تقطير مولكولي بسيار روش ارزنده ايست اما در ايران ممكنست نتواند بازار را بگيرد.
چندین تا سئوال دارم بعضیش ممکنه خنده دار باشه!بذارین پای بی تجربگی
1-آیا روغن موتور همون روغنی که در حین تصفیه ی گریسها بدست میاد(حین عبور دادن بخار)؟
2-روغن موتور مورد نظر ما همون روغن ماشین؟بنزینی یا دیزلی؟آیا فرقی دارن؟
3-ما قرار به کدون نوع روغن موتور نهایتا برسیم؟(مینرال(اورکانیک) – سنتتیک – نیمه سنتتیک(premium) )؟
4-آیا مراحلی که در زیر نام میبرم مربوط به روش اسیدیه؟
تقطیر اول(کوره آبگیری-جداسازی آب و گازوئیل)-اسید زنی-تقطیر دوم(خنثی سازی و افزودن خاک رنگبر)- ***** اسیون (ف ی ل ت ر اسیون) و افرودنAdditive
5-آیا مراحل مشترکی بین روش اسیدی و غیر اسیدی وجود داره؟
6- مشخصات روغن تصفیه شده به روش اسیدی و غیراسیدی در نهایت باید یکسان باشد؟(مثلا عدد ته نشینی 0.03 و نقطه اشتعال 190 درجه سانتیگراد و گرانروی 90 و....)
7-ما میخواهیم دقیقا کدوم روش غیر اسیدی رو پیگیری کنیم؟فرآیند ریسایکلون یا فرآیند ذره سازهای مولکولی؟
8- فرآیند ذره سازهای مولکولی همان روش تقطیر مولکولیه؟