زن در ايران باستان چه منزلت عجيبي داشته! از يه منظر ديگه

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما برو در مورد دین خودت تحقیق کن. بقیه ی ادیان طلبت. :razz:

شما هی میرید به ارزش زنها در دین زرتشت گیر می دید. هی هم تاپیک جدید می زنید و من و بقیه ی دوستان جوابتون رو می دیم.اما تو گوش شما فرو نمی ره.

یا حضرت گشتاسب! صاحبش اومد.....
سرکار من بی تقصیرما :cry:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون شک میراث دینی دوران تاریخی محصول اندیشۀ اشرافیت و روحانیت ایرانی و میراث تکامل یافته جاهلیت آریایی است. اما این واقعیت محسوس و ملموس را نمیتوان انکار کرد که آنچه فکر و فرهنگ و میراث ایرانی نامیده میشود همین میراث دوران تاریخی است . همین آیین و فرهنگ بود که خلق و خو و جهان بینی ایرانی را ساخت و پرداخت و هم اکنون ایرانی با همه استحاله ای که شده هنوز با این نگرش و بینش حیات و حضور دارد و میبیند و مینگرد.
استاد جلیل دوستخواه شاگرد برجسته شادروان استاد پور داورد ، در مقدمه ای برگزیدۀ اوستا به گزارش استاد پور داود ، نوشته اند :«اهورا مزدا میان زن و مرد فرقی نمیگزارد و اناهیتا را همان گونه ارج مگذارد که مهر را . زن در سراسر زندگی همدش مرد است و همه جا نام ستایش بانوان و دوشیزگان در کنار نام و ستایش مردان ، می آید . برخورداری از زنان برومند و برازنده و زیبا یکی از آرزوهای نیک است که در بسیاری از پاره های اوستا باز گفته میشود »[3۷]
پیداست که استاد این رجز ها را در آغاز دهۀ چهل خورشیدی سروده اند ؛ یعنی در نقطه اوج روند باستانگرایی و روزگار غلبه و غرور و حسرت و هوس ملی و در نفرت از تاریکی و جهل و جور اهریمنی حاکم بر ایران که ارزو و امید افول آن می رفت . به همین دلیل استاد دوستخواه به پیروی از استاد ارجمند شادروان پورداود ، جهل و جور دینی باستان را پوشانده اند و مثلا در گزیده ای از وندیداد ، بر احکام دینی پرده کشیده اند . سخنان استاد از سرنوشت زن در ایران باستان زیاد واقع بینانه نیست.
با این همه ؛ در این واقعیت تردیدی نیست که در فرهنگ اشرافیت و حاکمیت سیاسی دوران تاریخی ، زنان و دختران اگر سرشتی اهریمنی داشتند اما سرنوشتی به مراتب برتر و بهتر از زنان و دختران رعایای ایراینی داشتند و اصولا تصاویر ایزدان و امشاسپندان مونث در میراث دینی انعکاسی است از جلوه های ایده آل زن در چشم و دل و فرهنگ اشرافیت ایرانی.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1-ن.ک : یشتها 2/348/12/80. +ن.ک : نهضت زرتشت + جامعه آریایی
2-گاثه 1 /145 / 53/ 6،7.
3-گاثه1 /145 /53 / 5.
4-ن.ک: نهضت زرتشت.
5-ن.ک : وندیداد 2/972 975 1286 ->بندهشن. + زن در میراث آریایی هند :: «چون جوانی سبب ظهور ناپسندیدگی هاست و زن بد کاره هم علت پیدایی ناشایستگی هاست.. در زن چه خوبی و کدام پسندیدگی باشد که طبع به آن میل کند که به ظاهر صورتی است از خلط و خون و رگ و پی ، آراسته کرده شده و پستانهای او غده ها و گره ها از گوشت یا ناودانی آب رو ساخته شده و استخوان بندی او مانند پنجره ای است که ترکیب اجزای او از پی پاره ها نموده شده و او همگی نیست مگر پوست و گوشت و رگ و پی و استخوان که باد و دم در او می آید و میرود... و آن پستانهای اورا که پندتان و شاعران ازروی تشبیه ذروۀ کوه گویند و عقده های مروارید که از گردن او آویخته باشد به آب کنگ نسبت دهند ، همان زن چون میمیرد و نیم سوخته بر زمین مرده سوز افتاده بود و سگان و زاغان و انواع جانوران بقیه تن او را کنده کنده و قطعه قطعه ساخته و میخورند و شغالان.... در حقیقت وجود زن شعلۀ آتش ناپسندیدگی ها و زشتی ها است و .. واین آتش کسی را که نزدیک به او شود میسوزد . بدان که وجود زن دام است برای گرفتاران شهوت نفس.... من عجب دارم از مردمی که زن را خوش میکنند و رغبت او مینمایند و ستایش میکنند..» ن.ک: جوگ باشست37، 38، 39.
6-ن.ک : گزیده های زات اسپرم154.
7-واژگان زن در ادبیات دینی . ن.ک: وندیداد3/ 1414:جهی کیاء جهی کا جهی که نائیریکا.+3/ 1286. خوب است بدانیم زنان و دختران در ردیف همۀ مادگان چهار پا هستند : مادگان دو پا و مادگان چارپا. وندیداد3 / 1841/ 15/ 19.ن.ک:صفحات بعد.
8-ن.ک : یسنا1/ 141 / 4/ 11.+1/ 179 /11 / 18.+ ویسپرد 37 / 3 / 4.+ 50 /11/ 14.+ یشتها 1 /103/ 5 7. + 1/121 /38 /1. + 123/ 39 / 2.+ 2/ 170 / 18. + خرده اوستا 168 / 8 9 .+ وندیداد 2/ 27، 30 .+ 11 /5.
9-یشتها 1 /145/ 9 12 16 .+2 / 108/ 142.+173. وندیداد 18/ 62 ، 13/ 44 ،6/ 1 ،13/ 48 ،8 /80 ،14، 51، 17/ 54.

10-یشتها 2 /197 /10 / 54.
11-ن.ک : احکام دینی ، حکم زن حایض و تطهیر او .
12-زنی که بچه سقط کند در گرسنگی و تشنگی باید فقط اندکی آب بنوشد . زنی که بچه مرده بزاید باید به حصار دشتانستان رانده شود و خوراکش شاش گاو آمیخته به خاکستر باشد. در رحمش نیز باید سه تا نه قطره شاش گاو آمیخته به خاکستر چکانده شود ، باید دوازده روز در دشتانستان بسر برد و سپس توسط روحانیان ویژه چند بار با با شاش گاو شستشو شود...»ن.ک : احکام دینی.
13-وندیداد3 /1481 /15 / 19.+1/462 /4 / 44.
14-وندیداد1/ 510.
15-یشتها 2/ 188- 189/ 7، 8، 9، 10، 11، 12، 13 ،14.
16-یشتها 1 /145/ 9، 12 ،16. : زن جهی ، زن بد عمل کخوارذ. + همان 1 /531/ 10: مرد آلوده به گناه کیذ ، زن آلودع به گناه کائیذیه.+ همان 1 /57/ 19: کیاذه تبه کار . + همان 1 /423/ 2 : کیذآلود. + همان2 /57 /71 :کیذ مفسد. + یسنا 2/ 60/ 57 /15. +2 / 79 / 61/3. + 2 / 117 / 72 /3. + ویسپرد37 / 3 /4.+ خرده اوستا169.وندیداد 4/ 1857 /21 /17.+1/ 471.
17-یشتها2 / 168 /9.
18-ن.ک : احکام دینی.
19-ن.ک : احکام دینی
20-وندیداد1 / 462 / 4 /44.خوب است بدانیم که این بند ناگهانی و بدون ارتباط با بندهای پس و پیش خود ظاهر شده است. هرچند که چنین وضعی را میتوان ناشی از پریشانی و پراکندگی میراث دینی باستان دانست و بنظر میرسد دلیل همین باشد. منظور از خرد در اینجا همان کلام مقدس یا گاثه ها و بخشهایی از اوستاست که روحانیون آنرا مخفی میکردند. ن.ک :وندیداد1 /528.
21-برجسته ترین منبع حقوقی دوران تاریخی کتاب «ماتیکان هزار داتستان» است متن پهلوی و ترجمه انگلیسی آن :atikan.e.hazar Datastan. Trans.by. S.J.Bulsara. Bombay. April.1976. (چاپاول1937. چاپدوم1976) . ازصفحه 63تا 67 پیرامونحقوقزنوشوهر،ازصفحه 152 تا 216 دربارهمناسباتزناشویی،انواعواقسامآن،مسئلهتولیدفرزندوتعدادآن،ازصفحه216 تا249 شرایطوروابطآنبیانشدهاست.
22- نک : وندیداد 1 /508، 509، 510، 511، 512.-> روایتپهلوی39 ، 41.+سددربندهشن61، 62، 63، 64.
23-وندیداد1 /507 ، 508 -> دینکرد37 /7. +8 /20 ،126.
24-وندیداد 508ی1.
25-همان.
26-همان1 /509-508.
27-ن.ک: شایست5 /1 -> ماتیکانهزاردادستان : « تاوانتجاوزبهزندیگرانسیصداستیراستکهبایدبهشوهریاپدر یامرددیگریکهبزرگدودماناستپرداختشود.»
28-ن.ک : شایست107 /8 /یادداشت24 :...« اگرزنشوهرداشتهباشدزانیبایدسیصداستیربهشوهرتاوانبپردازدزیرازناتندزدیاستواینتاوانمانندواماست.
29- وندیداد3 /1493 یادداشت41.
30- ن.ک : یشتها 2 /199/ 59.
31- وندیداد 3 / 1479/ 15 / 9 .+ 3 / 1498-1506.
32- وندیداد 1479- 15، 10، 11، 12، 13، 14، 15، 16 ،17، 18، 19.
33- ن.ک : شایست ناشایست 156/ 12/ 7.+17 یادداشت26.+ داراب هرمزدا /246. در جمله اخیر که میگوید : دختر من دختر تو نتواند بود ، اشاره به سنت مقدس ختودت است. + شایست128/ 21.
34- ن.ک : همان 157/ 15. 128 / 10/ 22.
35-ن.ک : شاهنامه 23 / 5 بندهای 265 -260 . در نسخه ای از شاهنامه چنین آمده است :
پس پــــــــردۀ هرکه دختــر بــــود ** اگر تاجــــدار است بــداختر بـــــود
چو زن زاد دختر دهیدش به گرگ ** که نامش ضعیف است و ننگش بزرگ
زن و اژدهــــا هــردو خــــاک به ** جــهان پـــاک از این هردو ناپاک به +ن.ک: وندیداد3 /1287
36-ن.ک : گزیده اوستا 9، 8.

:surprised::surprised::surprised::surprised:

YuMi

اخراجی موقت
آره شقی
بیا من کمکت کم دین مناسب رو انتخاب کنی
اسلام بهترین دینه
چون توش میتونی راحت دروغ بگی ، نمونش همین جلونون،متال مسلمونه مثلا (میگه من مسیحی بودم:biggrin: )

البته داره تقیه میکنه،دروغ نیست اسمش

اینم چندتا حدیث درباره زنان تو اسلام:

امام صادق عليه السّلام فرمود: زنان را در بالاخانه‏ها منشانيد يا جاى ندهيد، (يا شايد بطور كلى مراد كليّه اطاقها و اماكنى باشد كه در طبقات فوقانى و مشرف به سراها و اطاقهاى ديگر قرار دارد) و نيز خط نوشتن و سوره يوسف به آنان نياموزيد، بلكه به ايشان چرخ‏ريسى بياموزيد. و همچنين سوره نور.

من لا يحضره الفقيه، شيخ صدوق،مترجم: على اكبر غفارى‏،‏ نشر صدوق، چ: اول‏،1367 ش‏. ج‏2،برگ 26.

محمد گفت حدیث کردن مارا ابو سعید حسن عدوی که گفت: حدیث کرد ما را یوسف ابویعقوب که گفت: حدیث کرد مرا ابوعلی اسماعیل که گفت: حدیث کرد مارا ابوجعفر احمد مکی که گفت: حدیث کرد مارا عمروپسر حفص از اسحاق پسر نجیح از حصیب از مجاهد از ابی سعید خدری که گفت رسول خدا به علی پسر ابیطلب سفارش کرد و گفت: دوغ و سرکه و گشنیز و سیب ترش ممنوع کن ! گفت: چرا یا رسول الله؟ فرمود: چون رحم از از این چهار عامل عقیم میشود و اولادی نمی آورد درحالی که حصیر کف خانه از زن نازا بهتر است.

امالی شیخ صدوق، برگ ۸۹۱

حالا مسلمون شو و بعدش هم کشتزار شوهرت شو:redface:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقصیر دین نیست ! شما مختاری هر دینی رو که مناسب می دونی انتخاب کنی و یا اصلا" انتخاب نکنی!
اینکه هممون مسلمون زاده هستیم جبر خلقته !
تازه ارتداد هم کلی شروط و ابهامات داره ! پس حرفای این یومی و اون وافن رو از گوشت بیرون کن و ...اصلا" نه ! در نظر داشته باش و توضیحات متخصصین رو هم مطالعه کن!
شما اگه واقعا" برات دین مهمه تحقیق کن و دین مناسب رو انتخاب کن و به احکامش عمل کن که به گفته ی قرآن هر کدام از اهل کتاب اگر به احکام خود عمل کنند رستگار خواهند شد ! (فقط مثل این یومی که 7ماه پیش مسیحی بود الآن نمی دونم چی چی ایه نباش که اعتقاداتش تو امضاش جا میشه !!! :surprised:)
در ضمن توجه بکن وقتی از میلیون ها عبارت و احکام یک سری روایات صحیح و ناصحیح رو در کنار هم می چینند و مدام تکرار می کنن ذهن انسان بدبین میشه.
دین رو کامل بررسی کن و انتخاب کن.
یه راهنمایی دیگه هم می کنم.... همه ی نظرات رو بررسی کن و پاسخ انتقاد ها رو هم مطالعه کن.
رهنمایی آخرم می کنم...
مسلمون شو ! وگرنه سرتو می برم :mad::D
کی از تو راهنمایی خواست:surprised::razz:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقصیر دین نیست ! شما مختاری هر دینی رو که مناسب می دونی انتخاب کنی و یا اصلا" انتخاب نکنی!
اینکه هممون مسلمون زاده هستیم جبر خلقته !
تازه ارتداد هم کلی شروط و ابهامات داره ! پس حرفای این یومی و اون وافن رو از گوشت بیرون کن و ...اصلا" نه ! در نظر داشته باش و توضیحات متخصصین رو هم مطالعه کن!
شما اگه واقعا" برات دین مهمه تحقیق کن و دین مناسب رو انتخاب کن و به احکامش عمل کن که به گفته ی قرآن هر کدام از اهل کتاب اگر به احکام خود عمل کنند رستگار خواهند شد ! (فقط مثل این یومی که 7ماه پیش مسیحی بود الآن نمی دونم چی چی ایه نباش که اعتقاداتش تو امضاش جا میشه !!! :surprised:)
در ضمن توجه بکن وقتی از میلیون ها عبارت و احکام یک سری روایات صحیح و ناصحیح رو در کنار هم می چینند و مدام تکرار می کنن ذهن انسان بدبین میشه.
دین رو کامل بررسی کن و انتخاب کن.
یه راهنمایی دیگه هم می کنم.... همه ی نظرات رو بررسی کن و پاسخ انتقاد ها رو هم مطالعه کن.
رهنمایی آخرم می کنم...
مسلمون شو ! وگرنه سرتو می برم :mad::D

تو که اینقدر خوب لالایی می خونی چرا خودت خوابت نمی بره؟
بیا برو اول در مورد دین خودت مطالعه کن بعد پاتو بکن تو کفش بقیه.

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره شقی
بیا من کمکت کم دین مناسب رو انتخاب کنی
اسلام بهترین دینه
چون توش میتونی راحت دروغ بگی ، نمونش همین جلونون،متال مسلمونه مثلا (میگه من مسیحی بودم:biggrin: )

البته داره تقیه میکنه،دروغ نیست اسمش

اینم چندتا حدیث درباره زنان تو اسلام:

امام صادق عليه السّلام فرمود: زنان را در بالاخانه‏ها منشانيد يا جاى ندهيد، (يا شايد بطور كلى مراد كليّه اطاقها و اماكنى باشد كه در طبقات فوقانى و مشرف به سراها و اطاقهاى ديگر قرار دارد) و نيز خط نوشتن و سوره يوسف به آنان نياموزيد، بلكه به ايشان چرخ‏ريسى بياموزيد. و همچنين سوره نور.

من لا يحضره الفقيه، شيخ صدوق،مترجم: على اكبر غفارى‏،‏ نشر صدوق، چ: اول‏،1367 ش‏. ج‏2،برگ 26.

محمد گفت حدیث کردن مارا ابو سعید حسن عدوی که گفت: حدیث کرد ما را یوسف ابویعقوب که گفت: حدیث کرد مرا ابوعلی اسماعیل که گفت: حدیث کرد مارا ابوجعفر احمد مکی که گفت: حدیث کرد مارا عمروپسر حفص از اسحاق پسر نجیح از حصیب از مجاهد از ابی سعید خدری که گفت رسول خدا به علی پسر ابیطلب سفارش کرد و گفت: دوغ و سرکه و گشنیز و سیب ترش ممنوع کن ! گفت: چرا یا رسول الله؟ فرمود: چون رحم از از این چهار عامل عقیم میشود و اولادی نمی آورد درحالی که حصیر کف خانه از زن نازا بهتر است.

امالی شیخ صدوق، برگ ۸۹۱

حالا مسلمون شو و بعدش هم کشتزار شوهرت شو:redface:
:eek::eek:

:razz::razz:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
آثار کلاسهای چماق زنی در این مسلمون:

اگه مسلمونا اینجورین من دوست دارم کافر باشم;)

چرا گریه می کنی حالا ؟!!! :eek:
اگه می دونستم جنبه ی شوخی نداری.....
.
.
.
.
.
.
زودتر باهات شوخی میکردم!!!

YuMi

اخراجی موقت
کی از تو راهنمایی خواست:surprised::razz:
:biggrin:
فکر کرد اینجام خیابونه با چماق میتونه حرفشو تحمیل کنه
تو که اینقدر خوب لالایی می خونی چرا خودت خوابت نمی بره؟
بیا برو اول در مورد دین خودت مطالعه کن بعد پاتو بکن تو کفش بقیه.

مگه نمیدونی ایشون همه چیز دونن؟:surprised:

YuMi

اخراجی موقت
چرا گریه می کنی حالا ؟!!! :eek:
اگه می دونستم جنبه ی شوخی نداری.....
.
.
.
.
.
.
زودتر باهات شوخی میکردم!!!
کم میار یچرا از 2 صفحه قبل جواب میدی؟:surprised:

واااااایییییییییییییییییییییییییییییییییی
خیلی با مزه ای:redface:

نیگا همه دارن میخندند--------> :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

YuMi

اخراجی موقت
بسسه دیگه
بریم درباره اسلام تحقیق کنیم :biggrin: اینم واسه خودش خوش باشه

بای همگی

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کرد اینجام خیابونه با چماق میتونه حرفشو تحمیل کنه

مگه نمیدونی ایشون همه چیز دونن؟:surprised:
میگم ایشون به سوالات پزشکی هم جواب می دن با نه؟ بگیم یه تاپیک تو تالار پزشکی بزنن دوستان بی بهره نمونن:D

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم میار یچرا از 2 صفحه قبل جواب میدی؟:surprised:

واااااایییییییییییییییییییییییییییییییییی
خیلی با مزه ای:redface:

نیگا همه دارن میخندند--------> :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

آره ! جدیدا" به این نکته پی بردم!:)
راستی !!! باشه کم آوردم ! شما اگه زیاد آوردی یه تاپیک جداگانه بزن همه ی این ادعاهای تخیلیت رو جواب بدم!

بسسه دیگه
بریم درباره اسلام تحقیق کنیم :biggrin: اینم واسه خودش خوش باشه

بای همگی

خوش گلدی !
درو ببند مگس نیاد تو ! :cool:
دیدی تو اسپم کم نمیارم؟! :D

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم ایشون به سوالات پزشکی هم جواب می دن با نه؟ بگیم یه تاپیک تو تالار پزشکی بزنن دوستان بی بهره نمونن:D

فکر خوبیه .
بنده در خدمتم.:D
تازه کتاب راهنمای وندیداد دارم با پیشرفته ترین متدهای پزشکی!

YuMi

اخراجی موقت

خوش گلدی !
درو ببند مگس نیاد تو ! :cool:
دیدی تو اسپم کم نمیارم؟! :D

آره دیدم
تو بهترین اسپمر روی زمین هستی:redface:

خوشحالی الان؟:D

آره ! جدیدا" به این نکته پی بردم!:)
[COLOR=green! شما اگه زیاد آوردی یه تاپیک جداگانه بزن همه ی این ادعاهای تخیلیت رو جواب بدم![/COLOR]

20 تا تا حالا زدیم فرار کردید از توش:smile:

ازدواج یه پیرمرد 54 ساله با دختر 6 ساله ;)

بعدش هم ادمین گفت نزنم،چون هیچکس اینجا نمیتونه جواب بده
همه مسلمونه الکیند،بدون تحقسق شدند مسلمون
(بعضی ها هم بهخاطر ساندیس:smile:)

YuMi

اخراجی موقت

بله
اسلام مسائل
زشکی رو هم در بر میگیره
کاملا علمی برای علاجش راه داره،چون خدا همه چیزو میدونه:D

امام صادق(ع) فرمود: هر گاه کسالت یا سردردی به رسول خدا(ص) دست میداد، دستها را می گشود و سوره ی حمد و معوذتین(الفلق و الناس) را می خواند و دستها را به صورت می کشید، پس ناراحتیش برطرف می شد. (طب الائمه(ع) 39 «و فی المصدر عن احمد بن ابی زیاد»، بحارالانوار 95/7 ، الجعفریات 216)
سنن النبی صفحه 330-331
رسول خدا(ص) در هنگام تب و سایر دردها خود را به این دعا تعویذ می کرد «اللهم انی اعوذبک من شر عرق نعار و من شر حر النار» «خدایا، من از شر رگی که خون به شدت در آن جریان دارد، و از شر سوزش آتش (دوزخ) به تو پناه می آورم.» (الدعوات 208، بحارالانوار 95/31)
_____
امیرالمومنین(ع) فرمود: رسول خدا(ص) به تب سختی دچار شد، جیرئیل آمد و او را با این دعا تعویذ کرد «بسم الله ارقیک، بسم الله اشفیک من کل داء یوذیک. و الله شافیک، بسم الله خذها فلتهنیک. بسم الله الرحمن الرحیم، و لا اقسم بمواقع النجوم و انه لقسم لو تعلمون عظیم، لتبران باذن الله عزوجل» «با نام خدا تو را تعویذ میکنم و پناه می دهم، با نام خدا برایت از هر درد که آزارت می رساند شفا میخواهم، و خداوند شفادهنده ی توست، به نام خدا این تعویذ را بگیر که تو را گوارا باد. به نام خداوند بخشنده ی مهربان، سوگند به جایگاه ستارگان که آن به حقیقت قسمی بزرگ است اگر بدانید، حتما به اذن خداوند بهبود خواهی یافت»
پس رسول خدا(ص) برخاست و از بند تب نجات پیدا کرد. آنگاه فرمود: ای جبرئیل، تعویذی بلیغ بود! جبرئیل عرضه داشت: آن از خزانه ای است که در آسمان هفتم است. (طب الائمه(ع)38 «و فی المصدر عن عمرو ذی قره و تغلبه الجمالی»، بحارالانوار 95/20، قرب الاسناد 46، الکافی 8/109)
سنن النبی صفحه 331-332

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز

مطمئنی شما فرار نکردی؟!
یه کم پستای خودت رو تو اون تاپیک بررسی کن و دروغ های پی در پی و فرافکنی ها و جوکهایی که سرودی رو بعد ادعا کن گرامی!
با حلوا حلوا هم دهن شیرین نمیشه !
حالا شما ادمین رو بهونه کن!
ولی مشکلت اینه که نمی تونی تو یه فضای علمی و منطقی بحث کنی و همیشه آویزون تمسخر و فرافکنی هستی!
حالا بازم حلوا حلوا کن ;)

fah.saboori

عضو جدید
بحث در این زمینه فایده ای ندارد
شما آزاد باشید و هر متن و مطلبی خواستید بنویسید
چون فقط افرادی مثل خودتان حرف ها و دروغ های شما را باور خواهند کرد

ما نه آزادی شما را داریم که بنویسیم ( طی دو روز گذشته 4 تایپیک که در این زمینه بود حذف شده ) و نه امنیتی که شما دارید ، که بیاییم بخاطر شما اینجا بحث کنیم

پس برید و خوش باشید و بنویسید و خود بخوانید و خود بخندید

كربلايي حسام

اخراجی موقت
آره دیدم
تو بهترین اسپمر روی زمین هستی:redface:

خوشحالی الان؟:D

تعداد زوجين پيامبر اسلام و شبهاتي مسخره كه اوج تفكرات افرداي جون شما و رضافاضلي‌ها هست ساده‌ترين مسائل اسلام است كه پاسخ آن بسيار ساده است.
اما چه كنم كه وقتي هم جواب بديم باز به حاشيه ميريد
اما عيبني نداره
شما پست بزن ما جواب ميديم.

كربلايي حسام

اخراجی موقت
بحث در این زمینه فایده ای ندارد
شما آزاد باشید و هر متن و مطلبی خواستید بنویسید
چون فقط افرادی مثل خودتان حرف ها و دروغ های شما را باور خواهند کرد

ما نه آزادی شما را داریم که بنویسیم ( طی دو روز گذشته 4 تایپیک که در این زمینه بود حذف شده ) و نه امنیتی که شما دارید ، که بیاییم بخاطر شما اینجا بحث کنیم

پس برید و خوش باشید و بنویسید و خود بخوانید و خود بخندید

شما بزرگوار وقتي متون كتاب‌هاي ديني دين زرتشت مثل
گاثه‌ها و ... رو دروغ ميخونيد تقصير بنده است؟؟؟

ما آزادي داريم يا شما؟
ماكه هر چي گفتيم زدن تو سرمون
شما هم كه آزادانه هر چي خواستيد گفتيد

YuMi

اخراجی موقت
شما بزرگوار وقتي متون كتاب‌هاي ديني دين زرتشت مثل
گاثه‌ها و ... رو دروغ ميخونيد تقصير بنده است؟؟؟

ما آزادي داريم يا شما؟
ماكه هر چي گفتيم زدن تو سرمون
شما هم كه آزادانه هر چي خواستيد گفتيد

میبینیم
تاپیکای ما پاک میشه و لخطار میگیریم یا شما؟:surprised:

كربلايي حسام

اخراجی موقت

بازم ديدي حرفي ندراي واسه گفتن
اوندفه كه تو خصويصي و عمومي تموم هيكل مارو به فحش كشيدي
اندفه چي؟؟/
بازم ميخواي از اين شكلكا بذاري و پست اسپم كني؟؟؟
حقيقت رو چي؟؟؟

جواب منو نداديد هيچ كدومتون
فقط خزعبل گفتيد و تاپيك.و منحرف كرديد

اگه انقد دينتون رو درست ميشناسيد جواب بديد

كربلايي حسام

اخراجی موقت
میبینیم
تاپیکای ما پاک میشه و لخطار میگیریم یا شما؟:surprised:

باريك الله زدي وسط خال

خودت دارينشون ميدي كدوم طرف داره ادب رو رعايت ميكنه
اگه بخواي بگي كه مديران سايت طرف ما هستن بايد بگم كه تا يك ماه پيش كه اينطور نبود و همه چيز به زعم شما دست شما بود و شما همه كاره باشگاه بوديد
شما خس و خاشاكي‌ها رو عرض ميكنم
اگه حالا همه با ما هستن بايد بگم كه خيلي كارمون بايد درست باشه كه تونستيم همه رو بياريم سمت خودمون با حرفامون.

چون تا يك ماه پيش نصف پستاي ما ديليت ميشد.

ما ادب داريم اخراج نميشيم.

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
اندفه چي؟؟/
حقيقت رو چي؟؟؟

پست 66 و 67 رو بخونید. بازم ببینم حرفی برای زدن دارید؟
من کی فحش دادم؟

YuMi

اخراجی موقت

اندفه چي؟؟/
حقيقت رو چي؟؟؟

دین ما مگه زرتشتیه آخه؟:biggrin:
حالتون خوب نیستا
برای جذب به سوی اسلام اومدی داری زرتشت رو خراب میکنی پیش یه عده که زیاد اطلاعات راجع بهش ندارن
بعد انتظار جواب هم داری؟

بر واز کارشناسای زرتشتی بپرس

ما هم بحث رو منحرف نکردیم
درباره جایگاه زن بود
شما تو ایران باستان گفتی ما در اسلام،مقایسه کردیم فقط
کشتزار شما رو با بانوی ایرانی;)

باريك الله زدي وسط خال

خودت دارينشون ميدي كدوم طرف داره ادب رو رعايت ميكنه
اگه بخواي بگي كه مديران سايت طرف ما هستن بايد بگم كه تا يك ماه پيش كه اينطور نبود و همه چيز به زعم شما دست شما بود و شما همه كاره باشگاه بوديد

اگه حالا همه با ما هستن بايد بگم كه خيلي كارمون بايد درست باشه كه تونستيم همه رو بياريم سمت خودمون با حرفامون.

چون تا يك ماه پيش نصف پستاي ما ديليت ميشد.

ما ادب داريم اخراج نميشيم.

بله
پستای مسلمونا که به ما فحش دادن رو بیارم براتون؟
تو تاپیکای ما میان فحش میدم بعد تاپیک پاک میشه
ربطی به ادب ما نداره
وحشی گری مسلموناست

شما خس و خاشاكي‌ها رو عرض ميكنم

آخ جون بازم رفتار اسلامی
دروغ و تهمت

دروغ (تقیه) رو میدونم از کی یاد گرفتید این تهمت رو نمیدونم هنوز:(

اول اینکه بحث دینی به سبز و غیر سبز ربطی نداره،شما از اونایی که میگی آقا نایب امام زمانه هز چی او نبگه درسته و اسلام فدای آقا;)

بعدش هم من کی و کجا گفتم سبزم که دروغ میگی ،؟چماق به دست

آخرین ویرایش:

YuMi

اخراجی موقت
راستی کربلایی یادته اول هفته گفتی میری یونی 5 شنبه میای تو اون تاپیکا جواب میدی؟
تاکید هم کردی که فرار نمیکنی 5 شنبه میای جواب میدی

5 شنبه تموم شد

دروغگو;)