مرســــي گـــل مهربـــونــــــم
يك بار اينطوري ماكارونـــي ميپـــزم حتمـــا![]()
خواهش میکنم. اتفاقا برای هرکسی گذاشتم رفته سروقت درست کردنش....
درست کردی عکسشو برام پیام خصوصی کن..
خوبه ها. بیایم یه مسابقه بزاریم در این رابطه...

مرســــي گـــل مهربـــونــــــم
يك بار اينطوري ماكارونـــي ميپـــزم حتمـــا![]()
نکته ای که بعد از دیدن اینچنین صحنه هایی باید بهش توجه داشته باشین اینه که این ترکیب!!! فوق العاده برای رنگ ایجاد خورندگی میکنه...یا بهتره بگم رنگ ماشینو داغون میکنه...بنابراین به محض رویت ضمن حفظ خونسردی سریع با آب محل مورد نظر رو از لوث پلیدیها پاک کنین...لامصب phداره در حد اسید سولفوریک98% اونم ساخت شرکت مرک آلمان.
بعدم اگه یه نیگاه به جثه ی این طفلی پرندهه بکنین متوجه میشین اگه تمام بدنش از روده تشکیل شده باشه توانایی خلق این تراژدی رو نداره...احتمالا یه کرکسی عقابی یا شایدم شتر مرغی چیزی باهاش همکاری داشته...امیدوارم در مورد این قضیه توی استاد لو رفته سازمان سیا که ادوارد اسنودن لو داده به این موضوع اشاره شده باشه...
اتفاقا اینم خیلی بامعناست!!به نظر شما توی مد و فشن اجق وجق بودن بیشتر باید ملاک باشه یا بامعنا بودن؟
اینم یه مدل کفش!
مشاهده پیوست 190162
هوراااااااااااااااااااااا....امتحانام تموم شد.....![]()
![]()
![]()
![]()
یه خانمی روایت میکرد که روزی دختر همسایه کار خیاطی داشته ...اومد در خونه .....ماشاله قدش 190...!!!! گفت از در که اومد تو و کفشاشو درآورد قدش 170 شد...!!...بعد که بند و بساط روی سرشو باز کرد قدش 150 شد...!!!![]()
هي با خودم ميگم خدايا آخه اين دخترا مگه چقدر مو دارنكه از زير شال اينقده قلمبه ميشه...
من كه يك متر و نيم گيس دارم هيچوقت نتونستم اينجوري هوارشون كنم رو هم...![]()
![]()
بالاخره بعد از سالها جستجو و تحقيق متوجه شدم كه بهههههله....پس موضوع از اين قراره....
حالا چرااااااااااااا؟؟؟؟؟
نميدونم.....![]()
![]()
سلام..................
سلام خااااانوم...خوبي؟ ظهرتون بخير....![]()
افتخار آشنايي...![]()
ایشون ابر هستن! بعضیا بهش میگن ابر سفید، ولی خب چون خیلی سفید نیس بعضیای دیگه میگن ابر سرگردان!!