زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
!!!!!????

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
خدایا چقد گناه داریم ما!!!!!!!

امتحانم امتحانای قدیم!!!

بعد از داغون کردن برگه امتحانی
؛ و تشکیل دادن صف چند صد متری جلوی دفتر استاد
و تمنای نمره و ارفاق
؛......
روزنه ی امیدی در دلمان ایجاد شد
.
استادمون گفته
هرکی تا آخر امروز بتونه جواب این سوالو بگه از افتادن
نجات پیدا میکنه
.
دستم به دامناتون....

کی میدونه چرا وختی سیب زمینی آلوده به Ralstonia solanacearum رو سرخ میکنیم یه حلقهء تیره دورش ایجاد میشه؟
خدایی جدی پرسیدم آ.

تو اینترنت یوخ ده.
بچه های گیاهپزشکی کمک کمک....

ببخشید خودم تا حالا نمیدونستم دورش حلقه تیره ایجاد میشه چه برسه به اینکه بدونم چرا!!!!

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
دوستان عزیز فکر کنم احتمالا دیگه فرصت نشه در خدمت شما باشم...این مدت از همه شما خیلی چیزها یادگرفتم
حلالم کنید...فعلا بخدا میسپارمتون...فرصت بشه بهتون سر میزنم

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دوستان عزیز فکر کنم احتمالا دیگه فرصت نشه در خدمت شما باشم...این مدت از همه شما خیلی چیزها یادگرفتم

ئه، چرا؟ شما یکی از ستونهای علمی و فنی این تالاری، نباشی نمیشه! :)

nazi jooon

کاربر ممتاز
بابا بیخیال...روزی 30 مین که چیزی نیست...
بدون شما که تالار حال و هوایی نداره...
لفطا بمونین...

حمید 88

کاربر ممتاز
انشاله که فرصت میشه استاد افشین تازه بهت عادت کردیم کجا ؟

مارجين

کاربر ممتاز

چي؟؟؟ چرا؟؟؟؟ خدايي نكرده مشكلي پيش اومده؟؟؟

نه توروخدا...نباشيد اينجا حال و هوايي نداره...

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان
ممنونم ازتون

خدا شاهده توی این تالار نیومدم که دنبال چیزی باشم. همینکه از کسی یک کلمه یادبگیرم یا بتونم در حد توانم مشکل کسی رو حل کنم برام کافیه.
من با این دید اینجا اومدم و موندم...الان هم حالم زیاد خوب نیس و نمیتونم خوب تمرکز کنم برا همین گفتم که یه مدت کلا نباشم تا بعد....اگه دقت کرده باشین چند وقته مطلب جدیدی رو نذاشتم....فقط روزانه در طول کارم با کامپیوتر یه تب روی آدرس باشگاه باز کرده بودم و فرصت میشد هرچند کوتاه یه سر میزدم..اما دوستان خیلی بهم لطف داشتن...من در برابر لطفشون نمیتونم خودهواهی کنم و اصلا نیام...چشم،گاهی در روز به دیده منت میام خدمتتون.
همین دوستیها و کمکها بهم دیگه و دیگرانه که باقی میمونه و مابقی هیچ...
بازم از لطف تک تک شما عزیزان ممنونم

nazi jooon

کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان
ممنونم ازتون

خدا شاهده توی این تالار نیومدم که دنبال چیزی باشم. همینکه از کسی یک کلمه یادبگیرم یا بتونم در حد توانم مشکل کسی رو حل کنم برام کافیه.
من با این دید اینجا اومدم و موندم...الان هم حالم زیاد خوب نیس و نمیتونم خوب تمرکز کنم برا همین گفتم که یه مدت کلا نباشم تا بعد....اگه دقت کرده باشین چند وقته مطلب جدیدی رو نذاشتم....فقط روزانه در طول کارم با کامپیوتر یه تب روی آدرس باشگاه باز کرده بودم و فرصت میشد هرچند کوتاه یه سر میزدم..اما دوستان خیلی بهم لطف داشتن...من در برابر لطفشون نمیتونم خودهواهی کنم و اصلا نیام...چشم،گاهی در روز به دیده منت میام خدمتتون.

Zara1

عضو جدید

مارجين

کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان
ممنونم ازتون

منت به سرما ميگذاريد قربان....اميدوارم حالتون هم هرچه زودتر بهتر بشه و دوباره همون افشين خان قديمي و سرحال و قبراق بشيد...

nazi jooon

کاربر ممتاز
اى همه آروزهایم!
من اگر مشتى گناه و شقاوتم، دلم را چه مى‌کنى؟
با چشمهایم که یک دریا گریسته است چه مى‌کنى؟
با سینه‌ام که شرحه شرحه فراق است چه خواهى کرد؟
به ندبه‌هاى من که در هر صبح غیبت، از آسمان دلتنگی‌هایم فرود آمده‌اند، چگونه خواهى ساخت؟
مى‌دانم که تو نیز با گریه عقد برادرى بسته‌اى و حرمت آن را نیکو پاس مى‌دارى. مى‌دانم که تو زبان ندبه را بیشتر از هر زبان دیگرى دوست مى دارى. مى‌دانم که تو جمعه‌ها را خوب مى‌شناسى و هر عصر آدینه خود در گوشه‌اى اشک مى‌ریزى. اى همه دردهایم! از تو درمان نمى خواهم که درد تنها سرمایه من در این آشفته بازار دنیاست. تنها اجابتى که انتظار آن را مى کشم جماعت ناله‌هاست; تنها آرزویى که منت پذیر آنم، خاموشى هر صدایى جز اذان «یا مهدى» است. گر بر کَنم دل از تو و بردارم از تو مهر آن مهر بر که افکنم آن دل کجا برم؟ اى باغ آرزوهاى من! مرا ببخش که آداب نجوا نمى‌دانم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا