لذات دنيوي رو داريم ما روز امتحان سرشارر از لذات دنيوي هستيم.
راز موفقيتش گلچين كردن جزوه همكلاسيه كه يه ترم زحمت كشيده نوشته .ديگه بهتره بريم توي اين خط
پس سيندرلا 3 نيومده؟ اصلا فكر كنم وجود نداره و من دچار بسي توهمات فانتزي شدم
دوستان شب بخير
فعلا كه سرعتمان به مثال لاك پشت شده تا بيان تعمير 10 نسل سيندرلا گذشته رسيده به سفيد برفي
بيخيال من كه برنامه كودك نميبينم بچه مچه هم كه نداريم واسه چي سوال پرسيدم اصلا؟
برم لالا
فعلا شب بخير
ســـهرابـــــ
قــــایــقـــ دیـــگــر جـــوابــگـــو نــیســتــــ
کـــشــتـــی بــایــد ســاخــتــ
ایــنــجــا مثـــلـــ "تــــــــو" تـــنهــــا زیـــاد اســـتـــــ

اگه 2تا درسو هم نیاز کنم ریسکش چقدره؟ چون درسی نمونده بردارم به جز درسای عمومی که نمی خوام بردارم. مساحی هم نمی تونم بردارم آمار هنوز امتحان ندادم ساعت کلاسشم یه جوریه اون ساعت یه درس دیگه می خوام بردارم
چ درساییو میخوای هم نیاز کنی؟!?????
چ درساییو میخوای هم نیاز کنی؟!
ژنتیک سخته.............!ریسکش بالاست اما تو اول ببین خودت چقد از ژنتیک میدونی!اگه قبلا گرفتیش ک دیگه ریسک نیست انشالله 2تاشو پاس میکنی!ژنتیک و اصول اصلاح نباتات باغی- ژنتیک پیش نیازه.
پس اگه سخته که نهژنتیک سخته.............!ریسکش بالاست اما تو اول ببین خودت چقد از ژنتیک میدونی!اگه قبلا گرفتیش ک دیگه ریسک نیست انشالله 2تاشو پاس میکنی!
ژنتیک سخته.............!ریسکش بالاست اما تو اول ببین خودت چقد از ژنتیک میدونی!اگه قبلا گرفتیش ک دیگه ریسک نیست انشالله 2تاشو پاس میکنی!
چی بگم...........اول برنامه تو درست بچین.برنامه ریزی خیلی مهمه مهمتر از اینکه چ درسی بگیری!پس اگه سخته که نه
فیزیولوژی گیاهی و فیزیولوژی بعد از برداشت هم هستا ولی دومی ساعت کلاسش خوب نیست نمی تونم برم
میوه های ریز هم هست پیش نیازش ازدیاد و اصول باغبانیه. اصول باغبانی رو پاس کردم مونده ازدیاد فقط میوه های ریز ساعت و روز کلاس هنوز معلوم نیست
چی بگم...........اول برنامه تو درست بچین.برنامه ریزی خیلی مهمه مهمتر از اینکه چ درسی بگیری!