زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
اووووه هنوز ساعت 10:40 دقیقس تا 1 خیلی مونده تا اومد موقع یه کم سبزی بخونم

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
دیگه درس خوندنم نمی یاد سبزی هنوز نصفش مونده تازه باید نکته های مهمش رو هم بنویسم صبح قبل از امتحان بخونم :cry:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
چی شده آقا پژمان؟

سرعت بالای 110 بود یهو ترکید رسید به 40 منم دانلود رو کنسل کردم حوصله نداشتم بشینم اون تموم بشه با سرعت اولی نیم ساعته دانلود می شد

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام ... شب همه بخیر..... من از فردا به مدت 5 الی 6 روز میرم امتحاناتمو بدم !!! کاش حداقل 1 بار درسارو میخوندم !!! ترم خوبی نبود اصلا برام.... خیلی سخت گذشت !!! البته با توجه به اینکه اصلا نرفتم !!!

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چي دانلود ميكردي؟
جزوه بود حتما؟
يه سوال: روزي چند ساعت درس ميخوني؟ من هروقت ميبينم داري امار درس و امتحان روميدي!!

توي ترم درس بخونيد بچه ها شب امتحاني نباشيد

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ... شب همه بخیر..... من از فردا به مدت 5 الی 6 روز میرم امتحاناتمو بدم !!! کاش حداقل 1 بار درسارو میخوندم !!! ترم خوبی نبود اصلا برام.... خیلی سخت گذشت !!! البته با توجه به اینکه اصلا نرفتم !!!
امان از دست قشر دانشجويي كه توي ترم درس نميخونن اخه مگه چي ميشه لاي كتاب رو باز كنيد؟
ميري شهر ديگه؟

"Pejman"

حالا چي دانلود ميكردي؟
جزوه بود حتما؟
يه سوال: روزي چند ساعت درس ميخوني؟ من هروقت ميبينم داري امار درس و امتحان روميدي!!

شب امتحان من میرم جزوه میگیرم از اینو اون......البته با اجازه ریحانه خانم نقل قول گرفتم....

کاش میشد 1 بار کل جزوه را خوند !!! خلاصه کردم جزمو !!! اونایی که خیلی سخت بود رو حذف کردم !!! اینقدر باحال شده !!!! الان پرینت گرفتم... فردا بخونم !!! کلا شد 9 صفحه :redface:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
حالا چي دانلود ميكردي؟
جزوه بود حتما؟

نه بابا کارتون دانلود می کردم (الان یه نفر با کمربند می یاد سراغم)
از من پرسیدی روزی چند ساعت درس می خونم یا از آقا پژمان؟

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي باحالي بابا
جزوه رو كردي نخودچي جدا ميكني...

من امروز كه امتحان داشتم چون توي ترم درس ميخوندم با خوندن 8صفحه نمره رو گرفتم.
درس بخونيد

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
کتابم کجا بود :D..... بله شهر دیگه و کشور دیگه :D :gol:

آره خب پسرا این جورین اصلا ً کتاب و جزوه نمی دونن چی هست؟ ترم اول بودم یه امتحان داشتیم مراقب گفت کتاباتون رو بذارید کنار پسره گفت دیروز خریدم کثیف می شه:biggrin:

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
پژمان كه مشخصه روزي چند ساعت درس ميخونه از شما پرسيدم
كارتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واي قلبم
حالا كارتون چي بود؟ سفيد برفي؟ ببين سيندرلا 3 امده؟

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
شب امتحان درس خوندم خودش لذت بخشه/
ولي پر از استرس
بي خوابي و دلهره است
همشون كلا قشنگه:D

"Pejman"

خيلي باحالي بابا
جزوه رو كردي نخودچي جدا ميكني...

من امروز كه امتحان داشتم چون توي ترم درس ميخوندم با خوندن 8صفحه نمره رو گرفتم.
درس بخونيد

من ترجیح میدم کل ترم برم صفا سیتی تا اینکه خودمو از لذات های دنیوی در تمام طول ترم محروم کنم !!! شب امتحان میخونی.... با قدرت هرچه تمام !!! فرداش میری سر جلسه... فرق من با کسایی که خود کشی میکنن در طول ترم نیم تا یک نمره و حداکثر 1/5 نمره هست ! بعضیا هم که از من زرنگترن و جیگرشو دارن تقلب میبرن !! اونا از همه بیشتر میشن

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
شب امتحان من میرم جزوه میگیرم از اینو اون......البته با اجازه ریحانه خانم نقل قول گرفتم....

کاش میشد 1 بار کل جزوه را خوند !!! خلاصه کردم جزمو !!! اونایی که خیلی سخت بود رو حذف کردم !!! اینقدر باحال شده !!!! الان پرینت گرفتم... فردا بخونم !!! کلا شد 9 صفحه :redface:

بعد با این وضعیت شما چطور تونستید تا این مقطع پیش برید؟ :biggrin: راز موفقیتتون چی بوده؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
ولي پر از استرس
بي خوابي و دلهره است

سلام. نه بابا کجاش لذت بخشه آدم قلبش می یاد تو دهنش از استرس

پژمان كه مشخصه روزي چند ساعت درس ميخونه از شما پرسيدم
كارتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واي قلبم
حالا كارتون چي بود؟ سفيد برفي؟ ببين سيندرلا 3 امده؟

تا حالا دقت نکرده بودم چقدر می خونم
ماشین ها 2:D دو شب پیش هم دوبله فارسی رنگو رو دانلود کردم. یه چند تا دیگه در نظر دارم مثلا ً گیسو کمند رو ندیدم می خوام ببینم.

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
كجاي شب امتحان قشنگه؟شب كنكور قشنگه
پسرا كلا مدلشونه اگه اينطوري نباشن شك ميكنيم

"Pejman"

سلام دوستان
ولي پر از استرس
بي خوابي و دلهره است

اوهووووممممممممم سلاممممممم تایید میشودددددددددددددددددددددددددددددد خوبی معصومه خانم؟ وای من برم 1 ساعت درس بخونم ! دیگه استرسم امشب زیاد شده !!!! با اجازه همتون... بچه ها همگی شب بخیر... خوبی و بدی دیدید حلال کنین... 1 هفته شاید کلا نباشم !!! اگه شیطون بزاره !

منم دارم فیلم میگیرم !!! البته هیچ وقت فیلم نگاه نمیکنم !!! نمیدونم کی میخوام ببینمشون !!! از 2009 دانلود کردم !!! هنوز ندیدم بعد از 3 سال ! خدا آخر و عاقب همه انسان ها رو بخیر کنه....

نصف شب بازم میام ببینم چه خبره !!! دلم نمیاد نیاممم !!! پس فعلا شب بخیر

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سیندرلا 3 هست ولی نمی دونم فارسیه یا نه چون همین رنگو رو من قبلا ً زبان اصلیشو دانلود کرده بودم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
لطف خدا شامل حال من شده :biggrin:

شامل حال ما که نمی شه. دو سه تا از همکلاسی هام هستن این جورین در طول ترم خوش می گذرونن آخر ترم نمره هاشون خوب می شه. منو دوستم از اول ترم تا آخرش اصلا ً این جوری نیستیم ولی آخرش هم خراب می کنیم

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
لذات دنيوي رو داريم ما روز امتحان سرشارر از لذات دنيوي هستيم.
راز موفقيتش گلچين كردن جزوه همكلاسيه كه يه ترم زحمت كشيده نوشته .ديگه بهتره بريم توي اين خط
پس سيندرلا 3 نيومده؟ اصلا فكر كنم وجود نداره و من دچار بسي توهمات فانتزي شدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا