معنیش اینه که امشب همه در پی عیش و مهمونی و بخور بخورن ولی تو هیچکسی رو نداری که یه لیوان آب بده دستت!
سلام !! مر30 !! شب یلدا تو هم مبارک !!سلام
خوبین؟ یلداتون مبارک
یه سؤال مهم دارم؟ بعضی ها چطوری تا خرخره می خورن هیچیشون هم نمی شه؟
سلام !! مر30 !! شب یلدا تو هم مبارک !!
میخوای چیزیشون بشه !! خوب معدشون حتما از جنس فولاد!!
آره دیگه فولادیه مثل مال من نیست که هنوز شروع نکرده با یکی دو تا میوه ی کوچیک دل درد می گیرم![]()
مواظب خودت بیشتر باش خانم مهندس !! میوه کوچک !!! یعنی 1 هندوانه و انار کوچک خوردی ؟؟ اره ؟؟؟
خوب معلومه دل درد میگیری !! دیگه !! غولم نمیتونه یک هندانه کامل بخوره بعد روش انار بخوره یا برعکس !!!مواظب خودت بیشتر باش خانم مهندس !!
من میرم بخوافم دیگه !! این شب کوفتی مسخره تموم شد بالاخره !!
شبتون شیک
بای بای
هه !! گشنه میمونی !!سلام
کسی اینجا آزاد کرج درس نخونده؟ اتوماسیون تغذیه اینترنتی بوده ولی دانشکده ی ما اینترنتی نبوده تازه امروز دیدم اینترنتی شده حالا تو سایتشون شماره کارت و کلمه ی عبور می خوان ولی کلمه ی عبور ندارم.
اما بدون شوخی !! منم دانشگاه ازاد درس میخونم !! مال ما هم تازه اتوماسیون شده !!! نام کاربری و رمزش تو یکسری بگره نوشته بودن رفتیم از اموزش گرفتیم !!!من جای تو بودم گریه میکردم !! نیشتو ببنداما بدون شوخی !! منم دانشگاه ازاد درس میخونم !! مال ما هم تازه اتوماسیون شده !!! نام کاربری و رمزش تو یکسری بگره نوشته بودن رفتیم از اموزش گرفتیم !!!
الان هم که اینترنتی شده شماره کارت می خواد و رمز عبور. باید بریم همون اتوماسیون تغذیه بپرسیم.شبت شیک هانی !!!من برم بخوابم تا باز مثل دیشب نشده 5 صبح خوابیدم 6 پاشدم رفتم دانشگاه یه نسکافه خوردم کلاس اول خوب بودم کلاس دومی دیگه نسکافه اثرش پرید ناهار هم خورده بودم دیگه سر کلاس هی خوابم می برد کلی آبروریزی شد. حالا خوبه استاد چیزی بهم نگفت ردیف دوم هم نشسته بودم
شب بخیر
منم چند روز این شکلیم !!! بیخیال !!!سلام به همگی من امشب خیلی دلم گرفته
شبت شیک هانی !!!
من فردا خدا را شکر تعطیلم !!! از 6 عصر که از یونی امدم تا حالا خواب بودم !!! هه
پس بترکی !!! چقدر میخوابی !!!منم از حدود 5 خواب بودم تا 11 فقط یه بار بیدار شدم شام خوردم![]()

میخوام این کارو بکنم ولی انگار تمام غم دنیا تو دلمه دارم میترکمسلام به همگی من امشب خیلی دلم گرفته
سلام میخوام ولی یه وقتایی مثل الان داره داغونم میکنه حتی نمیدونم چرا؟فرزانه جون سلام غم و غصه هم جزيي از زندگيست بايد كنار اومد
ببخشید شما چرا. من میرم. بایاوه !! ضای اینجا افسرده شد !! من تازه خودم از افسردگی در امدم نمیخوام دوباره برم تو اون فاااز !! بای بای
شب همگی مهندسان شیک
عزيزم تو نياز به اتو هپنوتيزم داري ورزشكاران كه اين روشو بلدند از اون شيوه استفاده كن