زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
از تشیع جنازه پدر بزرگم برمیگشتیم عمه ام داشت خودشو از شدت ناراحتی میکشت. یکی از اقوام گفت عزیزم چقدر مدل موهات قشنگه! یهو عمه صاف نشست گفت: تازه الان بهم ریختس!

خیلی خیلی بامزه بود
تشوووووووووووویق;)

MehD1979

کاربر ممتاز

نصايح امروزی لقمان حكيم به پسرش !

پسرم! گروهی، اگر احترامشان کنی تو را نادان می دانند و اگر بیمحلیشان کنی از گزندشان بی امانی. پس در احترام، اندازه نگهدار
پسرم! دانشگاه کسی را آدم نمی کند. علم را از دانشگاه بیاموز ، ادب را از مادرت
پسرم! سخت ترین کار عالم ، محکوم کردن یک احمق است.
پسرم! در تاکسی با تلفن همراه بلندبلند صحبت نکن
پسرم! با كسی كه از روزنامه فقط نيازمنديهايش را ميخواند دوستی نكن. آدم بيكار و بی اراده ای است.
پسرم! با کسی که شکمش را بیشتر از کتاب هایش دوست دارد ، دوستی مکن.
پسرم! با رئيس ات زياد گرم نگير برايت حرف درمی آورند.
پسرم! هیچ گاه از دانشگاه های هاروارد، ماساچوست و بوستون مدرک نگیر. برایت حرف در میارن. مگه آزاد رودهن چشه؟
پسرم! قرض نگير. قرض هم نده.
پسرم! شماره حساب هدفمندی یارانه ها ، رمزگذاری شده در صندوقچه مرحوم آقابزرگ توی اتاق پشتی است.
پسر! اخبار را از منابع مختلف بگیر. جمع بندی اش با خودت. مخاطب دائمی یک رسانه بودن آدم را به حماقت می کشاند.
پسرم ! كسي را به خاطر دين اش مسخره نكن. چون او هم حق ندارد بخاطر دين ات تو را مسخره كند.
پسرم! شهر ما خانه ما! …نه نه نه! نمی خواد عزیزم. شهرشون خونه خودشون. اول اتاقت رو از این ریخت در بیار.
پسرم! دوستانت را با یک لیوان آب خوردن امتحان کن! آب را به دستشان بده تا بنوشند! بعد بگو تا دروغ بگویند! اگر عین آب خوردن دروغ گفتند از آنان بپرهیز…
پسرم! قواعد رانندگي را بيخيال. فقط مواظب باش بهت نزنند.
پسرم! اگر کسانی از سر نادانی به تو خندیدند ، تو برای شفایشان گریه کن
هان ای پسر! اهل هنر را احترام کن. اما مواضع سیاسی ات را با کسی مسنج وکسی را به خاطر مواضعش مرنجان.
پسرم! بلوتوث تلفن همراهت را خاموش نگهدار، مگر در مواقع ضروری
فرزندم!هیچ کس تنها نیست.
پسرم! هر روز از همکارانت در اداره عمیقا خداحافظی کن. کسی نمی داند آیا فردا در همان اداره باشی یا نه. اداره در همان شهر باشد یا نه. شهر در… ولش کن پسرم
پسرم! پیامک های عید نوروزت را همین الان بفرست هان ای پسر! خواستی در مملکت خودمان درس بخوانی بخوان. خواستی فرنگ بروی برو. اما اگر ماندی از فرنگ بد نگو ، اگر رفتی از مملکتت.
پسرم! گوجه را از نارمک بخر، شنیده ام ارزان است!
و در آخر: پسرم اوج نگیر

MehD1979

کاربر ممتاز

نصايح امروزی لقمان حكيم به پسرش !

پسرم! گروهی، اگر احترامشان کنی تو را نادان می دانند و اگر بیمحلیشان کنی از گزندشان بی امانی. پس در احترام، اندازه نگهدار

این جمله رو باید طلا گرفت یا میشه جاش گفت:

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

GoLsHAn.A

عضو جدید
ستاره ها وقتی می شکنن ، میشن شهاب . . .

دل که می شکنه ،

میشه سوال ِ بی جواب !

اين خيلي قشنگ بود خيلي خوشم اومد ;)

MehD1979

کاربر ممتاز
ستاره ها وقتی می شکنن ، میشن شهاب . . .

دل که می شکنه ،

میشه سوال ِ بی جواب !

اين خيلي قشنگ بود خيلي خوشم اومد ;)

خواهش میکنم
حرفی که از دل آید بر دل هم نشیند
یه قانونه
ممنونم

Taimi

عضو جدید
 ﺗﻒ ﺑﻪ ﺫﺍﺗﺖ ﮔﻞ ﻧﺮﮔﺲ ﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺭﯾﺎ ﺑﻮﺩ                           ﺣﺮﻓﺎﯼ  ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﻧﯿﺮﻧﮓ٬ ﺭﻧﮓ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻮﺩﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯼ  ﺗﻨﺪ  ﻭ  ﺁﺗﺶ  ﺑﻪ  ﺩﻝ  ﮐﻮﯾﺮ   ﻋﺎﺷﻖ                          ﻓﮑﺮﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻋﺎﺷﻘﻮﻧﺴﺖ ﻧﮕﻮﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﮔﻨﺎﻩ ﺑﻮﺩ

MehD1979

کاربر ممتاز
ﺗﻒ ﺑﻪ ﺫﺍﺗﺖ ﮔﻞ ﻧﺮﮔﺲ ﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺭﯾﺎ ﺑﻮﺩ ﺣﺮﻓﺎﯼ ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﻧﯿﺮﻧﮓ٬ ﺭﻧﮓ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻮﺩﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺁﺗﺶ ﺑﻪ ﺩﻝ ﮐﻮﯾﺮ ﻋﺎﺷﻖ ﻓﮑﺮﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻋﺎﺷﻘﻮﻧﺴﺖ ﻧﮕﻮﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﮔﻨﺎﻩ ﺑﻮﺩ

چی شده پسر ناز؟

Taimi

عضو جدید
ﮔﻞ ﻧﺮﮔﺲ  ﮔﻞ  ﻧﺮﮔﺲ ﺗﻮﮐﻪ  ﭘﮋﻣﺮﺩﻩ  ﻧﺒﻮﺩﯼ                          ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻫﻮﺍ ﻫﺴﺖ ﺗﻮﮐﻪ ﺍﻓﺴﺮﺩﻩ ﻧﺒﻮﺩﯼﻣﻨﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﮏ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﻋﻄﺮﺕ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻡ                         ﺑﻌﺪ   ﺭﻓﺘﻨﻪ  ﻧﮕﺎﻫﺖ   ﺧﯿﻠﯽ   ﻭﻗﺘﻪ   ﮔﻮﺷﻪ    ﮔﯿﺮﻡﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ  ﻫﺮ ﺷﺐ ﻭ ﺭﻭﺯ  ﺑﻪ  ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﺪﻥ ﺗﻮ                         ﺷﻌﺮﯼ  ﺍﺯ  ﮔﻼ‌  ﻣﯽ  ﺧﻮﻧﻢ  ﺷﻌﺮﯼ  ﺍﺯ  ﺑﻮﺳﯿﺪﻥ ﺗﻮﺭﻗﺺ  ﺁﻭﺍﺯ  ﺑﺎ ﺗﺮﺍﻧﻪ ﺯﯾﺮ ﭼﺸﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﺭﻭﻥ                         ﻃﻌﻢ  ﺩﺍﻍ  ﺍﻭﻥ  ﻟﺒﺎﯾﯽ  ﮐﻪ  ﺑﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺟﻮﻥ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﻫﺎ ﺗﻮﯼ ﺧﻠﻮﺗﻬﺎﯼ ﮐﻮﭼﻪ                         ﺻﺪﺍﯼ  ﻗﻠﺐ  ﺩﻭ  ﻋﺎﺷﻖ  ﺗﻮﯼ  ﮔﻮﺵ ﻫﻢ ﻣﯽ ﭘﯿﭽﻪﮔﻞ ﻧﺮﮔﺲ ﻋﺸﻖ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﯿﺎ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ                         ﺑﺴﻪ  ﺧﺸﮑﯿﺪﻧﻪ  ﻧﺮﮔﺲ ٬ ﺑﺰﺍﺭ  ﺁﺳﻤﻮﻥ    ﺑﺒﺎﺭﻩ...

farzan.e

عضو جدید
سلام من فردا دو تاامتحان پشت سرهم دارم اینهمه وقت نمیدونم چرا امتحانارو همزمان برگزار میکنن واقعا اینم از برنامه ریزی دانشگاها!!!

MehD1979

کاربر ممتاز
سلام من فردا دو تاامتحان پشت سرهم دارم اینهمه وقت نمیدونم چرا امتحانارو همزمان برگزار میکنن واقعا اینم از برنامه ریزی دانشگاها!!!

سلام
بخون
من ترم دو لیسانس شاید ده سال پیش
سه امتحان در یروز داشتم و اازین سه تا دوتا همزمان بود تازه
اونموقع دستی ثبت نام میکردیم
چه درسایی
فیزیک عمومی شیمی آلی و آمار و احتمالات
هر سه تارو افتادم و مشروط محض و مطلق شدم
لعنت به اونا

Taimi

عضو جدید
سلامبخونمن ترم دو لیسانس شاید ده سال پیشسه امتحان در یروز داشتم و اازین سه تا دوتا همزمان بود تازهاونموقع دستی ثبت نام میکردیمچه درساییفیزیک عمومی شیمی آلی و آمار و احتمالاتهر سه تارو افتادم و مشروط محض و مطلق شدملعنت به اونا
اوس مهتی شماهم!!؟;-)

00farzaneh

عضو جدید
سلام
بخون
من ترم دو لیسانس شاید ده سال پیش
سه امتحان در یروز داشتم و اازین سه تا دوتا همزمان بود تازه
اونموقع دستی ثبت نام میکردیم
چه درسایی
فیزیک عمومی شیمی آلی و آمار و احتمالات
هر سه تارو افتادم و مشروط محض و مطلق شدم
لعنت به اونا

واي لعنت به اين شيمي آلي منم افتادم تازه با 7 استاد نامرد نكرد بهم بده 9
فيزيكم رو هم با 11 پاس كردم.:D

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
واي لعنت به اين شيمي آلي منم افتادم تازه با 7 استاد نامرد نكرد بهم بده 9
فيزيكم رو هم با 11 پاس كردم.:D

آره این شیمی آلی خیلی بده ما هم که استاد داشتیم پیر بود فقط فحش می داد و تیکه می نداخت بیشتر هم به پسرا. من که سرکلاسش این قدر می خندیدم 2-3 بار دیگه به جایی رسید که از شدت خنده دیگه نمی تونستم بشینم سرکلاس می خواستم پاشم برم بیرون. آخر ترم هم به هر کدوم چند نمره اضافه کرد وگرنه افتاده بودم من صبحش ریاضی عمومی داشتم فرداش اندیشه 1 اینم خیلی بد سؤال داده بود. الان همه ی استادا فکر می کنن این خیلی خوب درس می داده هی می گن فلان استاد اینو بهتون گفته تو درس شیمی. خبر ندارن که

00farzaneh

عضو جدید
آره این شیمی آلی خیلی بده ما هم که استاد داشتیم پیر بود فقط فحش می داد و تیکه می نداخت بیشتر هم به پسرا. من که سرکلاسش این قدر می خندیدم 2-3 بار دیگه به جایی رسید که از شدت خنده دیگه نمی تونستم بشینم سرکلاس می خواستم پاشم برم بیرون. آخر ترم هم به هر کدوم چند نمره اضافه کرد وگرنه افتاده بودم من صبحش ریاضی عمومی داشتم فرداش اندیشه 1 اینم خیلی بد سؤال داده بود. الان همه ی استادا فکر می کنن این خیلی خوب درس می داده هی می گن فلان استاد اینو بهتون گفته تو درس شیمی. خبر ندارن که

استاد ما كه بر اين عقيده بود اگه شيمي رو افتاديم بايد افتخار كنيم كه با ايشون افتاديم.
واي اين رياضي كه واقعا ... است.
ولي انديشه 1 تنها درسي بود كه من تا حالا تو دانشگاه بيست شدم:D

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
استاد ما كه بر اين عقيده بود اگه شيمي رو افتاديم بايد افتخار كنيم كه با ايشون افتاديم.
واي اين رياضي كه واقعا ... است.
ولي انديشه 1 تنها درسي بود كه من تا حالا تو دانشگاه بيست شدم:D

اندیشه رو 19 شدم ریاضی رو هم 17 شدم استادمون خیلی خوب بود یکی دو تا استاد دیگه هستن اونا هم یه چیز دیگه درس می دن هم خیلی بد درس می دن این خیلی خوب می گفت. شیمی هم که شدم 10.67 به زور پاس کردم ولی معدلمو بد کشید پایین 3 واحدی بود. فکر می کردم می افتم چون هیچی که ننوشته بودم سر جلسه هم یه مراقب بد اخلاق داشتیم به من گیر داده بود اعصابمو ریخت به هم اگه یه چند نمره یه همه اضافه نمی کرد می افتادم.

MehD1979

کاربر ممتاز
پس همه درد مشترک داشتیم

خوبه لااقل فکر کردم فقط من اینطوری بودم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
من که هنوز فیزیک برنداشتم ترم اول خودشون انتخاب واحد کردن زبان و فیزیک دوستام پاس کردن ولی به من این واحدا رو ندادن کلا ً به من واحد کم دادن نامردی هم بود هر روز کلاس داشتم. یه استادی هست می گن خیلی سخت گیره 4-5 بار می ندازه. ولی چند تا استاد دیگه هستن می گن اونا خوبن.

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که هنوز فیزیک برنداشتم ترم اول خودشون انتخاب واحد کردن زبان و فیزیک دوستام پاس کردن ولی به من این واحدا رو ندادن کلا ً به من واحد کم دادن نامردی هم بود هر روز کلاس داشتم. یه استادی هست می گن خیلی سخت گیره 4-5 بار می ندازه. ولی چند تا استاد دیگه هستن می گن اونا خوبن.
اینم یه مشکل عامه!!! بازم میگم به خودت سخت نگیر.... ریحانه جان ترم چندی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا