از تشیع جنازه پدر بزرگم برمیگشتیم عمه ام داشت خودشو از شدت ناراحتی میکشت. یکی از اقوام گفت عزیزم چقدر مدل موهات قشنگه! یهو عمه صاف نشست گفت: تازه الان بهم ریختس!![]()
خیلی خیلی بامزه بود
تشوووووووووووویق

از تشیع جنازه پدر بزرگم برمیگشتیم عمه ام داشت خودشو از شدت ناراحتی میکشت. یکی از اقوام گفت عزیزم چقدر مدل موهات قشنگه! یهو عمه صاف نشست گفت: تازه الان بهم ریختس!![]()
نصايح امروزی لقمان حكيم به پسرش !
پسرم! گروهی، اگر احترامشان کنی تو را نادان می دانند و اگر بیمحلیشان کنی از گزندشان بی امانی. پس در احترام، اندازه نگهدار
ستاره ها وقتی می شکنن ، میشن شهاب . . .
دل که می شکنه ،
میشه سوال ِ بی جواب !
اين خيلي قشنگ بود خيلي خوشم اومد![]()
ﺗﻒ ﺑﻪ ﺫﺍﺗﺖ ﮔﻞ ﻧﺮﮔﺲ ﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺭﯾﺎ ﺑﻮﺩ ﺣﺮﻓﺎﯼ ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﻧﯿﺮﻧﮓ٬ ﺭﻧﮓ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻮﺩﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺁﺗﺶ ﺑﻪ ﺩﻝ ﮐﻮﯾﺮ ﻋﺎﺷﻖ ﻓﮑﺮﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻋﺎﺷﻘﻮﻧﺴﺖ ﻧﮕﻮﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﮔﻨﺎﻩ ﺑﻮﺩ
همچینی دلم گرفتهچی شده پسر ناز؟
همچینی دلم گرفته
مگه امتحان دادی!!!!!؟؟منم دلم گرفتهتو این هیرو بیری شبانه قبول شدمپولم ندارمنمیدونم چیکار کنمحوصله خوندنم نمیگیره
سلام من فردا دو تاامتحان پشت سرهم دارم اینهمه وقت نمیدونم چرا امتحانارو همزمان برگزار میکنن واقعا اینم از برنامه ریزی دانشگاها!!!
اوس مهتی شماهم!!؟;-)سلامبخونمن ترم دو لیسانس شاید ده سال پیشسه امتحان در یروز داشتم و اازین سه تا دوتا همزمان بود تازهاونموقع دستی ثبت نام میکردیمچه درساییفیزیک عمومی شیمی آلی و آمار و احتمالاتهر سه تارو افتادم و مشروط محض و مطلق شدملعنت به اونا
دست کم نگیر
همینا الکی الکی معدلو میارن پایین
اوس مهتی شماهم!!؟;-)
فردا ساعت 13:20 امتحان دارم. امروز یه نگاهی به شکل های جزوه ای که داده بود کردم یه چیزایی فهمیدم. امشبم باید بیدار بمونم اینا رو بخونم.
دوران جاهلیتم بود دیگه
از ترم 4 سر براه شدم اونم عجیب
چطوری؟ راه حلی اگه داره منم یاد بگیرم.
سلام دوستانننننننننن................![]()
سلام
بخون
من ترم دو لیسانس شاید ده سال پیش
سه امتحان در یروز داشتم و اازین سه تا دوتا همزمان بود تازه
اونموقع دستی ثبت نام میکردیم
چه درسایی
فیزیک عمومی شیمی آلی و آمار و احتمالات
هر سه تارو افتادم و مشروط محض و مطلق شدم
لعنت به اونا
واي لعنت به اين شيمي آلي منم افتادم تازه با 7 استاد نامرد نكرد بهم بده 9
فيزيكم رو هم با 11 پاس كردم.![]()
آره این شیمی آلی خیلی بده ما هم که استاد داشتیم پیر بود فقط فحش می داد و تیکه می نداخت بیشتر هم به پسرا. من که سرکلاسش این قدر می خندیدم 2-3 بار دیگه به جایی رسید که از شدت خنده دیگه نمی تونستم بشینم سرکلاس می خواستم پاشم برم بیرون. آخر ترم هم به هر کدوم چند نمره اضافه کرد وگرنه افتاده بودم من صبحش ریاضی عمومی داشتم فرداش اندیشه 1 اینم خیلی بد سؤال داده بود. الان همه ی استادا فکر می کنن این خیلی خوب درس می داده هی می گن فلان استاد اینو بهتون گفته تو درس شیمی. خبر ندارن که
استاد ما كه بر اين عقيده بود اگه شيمي رو افتاديم بايد افتخار كنيم كه با ايشون افتاديم.
واي اين رياضي كه واقعا ... است.
ولي انديشه 1 تنها درسي بود كه من تا حالا تو دانشگاه بيست شدم![]()
اینم یه مشکل عامه!!! بازم میگم به خودت سخت نگیر.... ریحانه جان ترم چندی؟من که هنوز فیزیک برنداشتم ترم اول خودشون انتخاب واحد کردن زبان و فیزیک دوستام پاس کردن ولی به من این واحدا رو ندادن کلا ً به من واحد کم دادن نامردی هم بود هر روز کلاس داشتم. یه استادی هست می گن خیلی سخت گیره 4-5 بار می ندازه. ولی چند تا استاد دیگه هستن می گن اونا خوبن.