سلام عزیزمسلام به تمام مهندسين محترم اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد![]()
خوبی؟

سلام عزیزمسلام به تمام مهندسين محترم اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد![]()
من موافقم پس از همین حالا اعلام میکنیمبه نظرم با یه مشاعره شروع کنیم بد نباشه؟؟؟
ای دوست غم تو سربه سر سوخت مرا
چون شمع به بزم درد افروخت مرا
من گریه و سوز دل نمیدانستم
استاد تغافل تو آموخت مرا
سلااااااااااااااااام خوبی؟در حال جواب دادن به شمامسلام...آبجی هستی؟؟؟ در چه حالی؟؟؟؟
علیک سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوبی جونم؟سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام برو بچ گراااااااااااااااااااام
مرسي عزيزم تو چطوري شبنم جونمعلیک سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوبی جونم؟![]()
خوبي شبنمم![]()
مرسی خوب خوبممرسي عزيزم تو چطوري شبنم جونم![]()
سلام امير آقا مرسي منم خوبمسلام نیلوفر خانم....خوبین شما؟ خوش اومدین...ایام به کام بوده که؟
سلام![]()
چه عجب خیلی خوش اومدی![]()
سلام.
سلام مریم خانم.
سلامسلام به همگی. خوبین؟
اومدم یه سری بزنمو برم...![]()
بله....اگه بذارن روزای خدا همش خوشه......سلام
خوب هستین؟
خوش میگذره؟
.
مگه الان نیست؟؟؟ شما مگه با www.ir نیومدی؟ادم خودش باید بخواد..... کاری به بقیه نداشته باشید....
اگه قفل بشه که خیلی توپ میشه.. ما هم میریم پای درس و مشخمون..... خوب کی قفلش میکنی ما راحت بریم پی کارمون؟ اصلا تا بعد از امتحانا کل تالار رو قفل کن...
سلام جیگر... خوبی؟ خوش میگذره؟ کی اینجا سالم شد؟ شنیدم فیتر بوده... با امید فیتر بودنش امدم که حیف امیدم نا امید شد....![]()
خوب بودیم...خوب تر هم شدیم......سلام .خوبيد خوشيد سلامتيد؟
سلام عزیزم
خوبی؟![]()
ممنون من خوب هستم متشكرم![]()
سلام.....فرشته خانم...چه خوبه آدم هر روز اینجا با یه نفر تازه آشنا میشه!!!!سلام عزیزم
خوبی؟![]()
ممنون من خوب هستم متشكرم![]()
![]()
نه.... من که با همون ادرس قبلی امدم....مگه الان نیست؟؟؟ شما مگه با www.ir نیومدی؟