زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fereshte akabere

کاربر بیش فعال
خوب من هم با نظر شما موافق هستم فقط بايد بگم كه من خيلي هم تازه وارد نيستم فكر ميكنم كه يه پنج ماهي با اين باشگاه فوقالعاده اشنا شدم

fereshte akabere

کاربر بیش فعال
پس بايد بگم من خيلي زياد اينجا نمييام بيشتر تو قسمت خودم هستم و هر از گاهي سري به گفتگو ازاد ميزنم

fereshte akabere

کاربر بیش فعال
به خاطرت كوتاه اومدم وگرنه .............

من هم با شما دوست ميشوم و هم با اقا امير اين كه ديگه دعوا نداره شما دوستان خوب من هستيد:biggrin:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من هم با شما دوست ميشوم و هم با اقا امير اين كه ديگه دعوا نداره شما دوستان خوب من هستيد:biggrin:
آخه خوب شد حل شد وگرنه.....
به سلامت عزيزم .روز خوبي داشته باشي
مواظب خودت باش نیلو خانم.....:gol:

indicat

عضو جدید
افسون جونم از بابت شوخيم ناراحت نشيا دوست دارم هوارتا:gol::gol::gol:مريم جونم تو هم مراقب خودت باشيا ميدونستي عزيزمي:gol::gol:فرشته جونم تو هم جفتشونو (الهه جون و آقا امير) اد كن:Dمراقب خودتم باش:gol::gol::gol:الهه جون و آقا امير شما هم زيادي شلوغ نكنينا بدون من:Dشما ها هم مراقب خودتون باشين همتونو دوس دارم فعلا باي

انگاري دارم ميرم سفر قندهاربيشتر شبيه وصيت نامه ميمونه ها:D:D:D

بازم باي

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من هم با نظر شما موافق هستم فقط بايد بگم كه من خيلي هم تازه وارد نيستم فكر ميكنم كه يه پنج ماهي با اين باشگاه فوقالعاده اشنا شدم
سلام عزیزم. من فائزه هستم. و ورود با تاخیرت رو خوش آمد میگم.

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من هم از اشنايي با شما خوشبخت شدم ايا با من هم دوست ميشويد

می بینم که سر دوستی با دوست من که دوست داره با (بازم ) دوستای من دوست بشه دارید می زنید تو سرو کله هم...:biggrin::gol:
الهه جون یه خورده سمت چپ تر سر امیر آقا زده بودی حیوونی ولو شده بودا!!!!:biggrin:

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب زودتر ميگفتي ... الان خوب شد:D
االهه جون و آقا امير شما هم زيادي شلوغ نكنينا بدون من:Dشما ها هم مراقب خودتون باشين همتونو دوس دارم فعلا باي

بازم باي
منو شلوغي !!!!:redface: :gol:
می بینم که سر دوستی با دوست من که دوست داره با (بازم ) دوستای من دوست بشه دارید می زنید تو سرو کله هم...:biggrin::gol:
الهه جون یه خورده سمت چپ تر سر امیر آقا زده بودی حیوونی ولو شده بودا!!!!:biggrin:
واقعا ........:redface: :biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا