مريمي چرا اينجوري شدي تو نميشه تو اين جو ما هم يشوخي كنيم؟!![]()

شوخی کردم...

مريمي چرا اينجوري شدي تو نميشه تو اين جو ما هم يشوخي كنيم؟!![]()
شما فرشته خانمين ؟سلام عزیزم
خوبی؟![]()
ممنون من خوب هستم متشكرم![]()
.خوشبختم عزيزم
![]()
![]()
پس باز شده؟؟ چه جالب الان دو تا لینک داریم...چه میکنه آدمین!!!نه.... من که با همون ادرس قبلی امدم....
خب البته منم 2 سالی هست....اینجام..ول جدیدا بیشتر میام اینورا!!!خوب من هم با نظر شما موافق هستم فقط بايد بگم كه من خيلي هم تازه وارد نيستم فكر ميكنم كه يه پنج ماهي با اين باشگاه فوقالعاده اشنا شدم
با من بودي عزيزم ؟سلام من هم از اشنايي با شما خوشبخت شدم ايا با من هم دوست ميشويد
با بی بهانه با همگان دوست میشویم!!! بنده را امیر مسعود خطاب میکنند!سلام من هم از اشنايي با شما خوشبخت شدم ايا با من هم دوست ميشويد
نخیر با من بود....با من بودي عزيزم ؟
دلتون بسوزه با من بود![]()
فکر کنم الان با من بود....پس بايد بگم من خيلي زياد اينجا نمييام بيشتر تو قسمت خودم هستم و هر از گاهي سري به گفتگو ازاد ميزنم
بيخودي دلتو صابون نزن با خودم بودنخیر با من بود....![]()
اين آقا امير والهه جون گير دادنانخیر با من بود....![]()
اين آقا امير والهه جون گير دادنا......
ناراحت نباشين
با جفتتون دوس ميشه .
![]()
به خاطرت كوتاه اومدم وگرنه ..................اين آقا امير والهه جون گير دادنا......
ناراحت نباشين
با جفتتون دوس ميشه .
![]()
ما مخلصيم آجيبه خاطرت كوتاه اومدم وگرنه ..................
به سلامت عزيزم .روز خوبي داشته باشيمن ديگه كم كم برم
كاري ندارين![]()
مرسي گلم تو هم همينطوربه سلامت عزيزم .روز خوبي داشته باشي
آخه خوب شد حل شد وگرنه.....به خاطرت كوتاه اومدم وگرنه .............
من هم با شما دوست ميشوم و هم با اقا امير اين كه ديگه دعوا نداره شما دوستان خوب من هستيد![]()
مواظب خودت باش نیلو خانم.....به سلامت عزيزم .روز خوبي داشته باشي
سلام عزیزم. من فائزه هستم. و ورود با تاخیرت رو خوش آمد میگم.خوب من هم با نظر شما موافق هستم فقط بايد بگم كه من خيلي هم تازه وارد نيستم فكر ميكنم كه يه پنج ماهي با اين باشگاه فوقالعاده اشنا شدم
سلام من هم از اشنايي با شما خوشبخت شدم ايا با من هم دوست ميشويد
خب زودتر ميگفتي ... الان خوب شدبه خاطرت كوتاه اومدم وگرنه .............
من هم با شما دوست ميشوم و هم با اقا امير اين كه ديگه دعوا نداره شما دوستان خوب من هستيد![]()
منو شلوغي !!!!االهه جون و آقا امير شما هم زيادي شلوغ نكنينا بدون منشما ها هم مراقب خودتون باشين همتونو دوس دارم فعلا باي
بازم باي
واقعا ........می بینم که سر دوستی با دوست من که دوست داره با (بازم ) دوستای من دوست بشه دارید می زنید تو سرو کله هم...
الهه جون یه خورده سمت چپ تر سر امیر آقا زده بودی حیوونی ولو شده بودا!!!!![]()
سلام الی جون...خب زودتر ميگفتي ... الان خوب شد
منو شلوغي !!!!![]()
واقعا ........![]()
![]()