امن معنی میکنم:
سلام دوست من
حالتون خوبه...
مترجم خوبی میشم زهره؟
عالی
یه چی در حد حرفه ای.
امن معنی میکنم:
سلام دوست من
حالتون خوبه...
مترجم خوبی میشم زهره؟
به نظر من رشته خودتو کاراییش بیشتره تا رشته کشاورزی..سلام دوستان بنده یه تازه وارد رشته مدیریتی هستم و اصلا هم به رشته شما ربط ندارم ولی خیلی علاقه دارم که به سمت رشته کشاورزی بیام ولی چنتا سوال داشتم ممنون که جواب بدین
بنده دانشجوی ترم3رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد هستم و از همون اول به رشتم علاقه ای نداشتم به اصرار دوستانم به این سمت رفتم ولی با توجه به علاقه ی که به رشته کشاورزی پیدا کردم میخام تغییر رشته بدم آیا میتونم تغییر رشته بدم چون من رشته دبیرستانم علوم انسانی بوده ولی واسه رشته کشاورزی باید علوم تجربی میخوندم
میشه تغییر رشته از طرف دانشگاه داد یا نه باید انصراف بدم دوباره کنکور تجربی بدم و آیا بدون کنکور هم رشته کشاورزی میگیره؟
با توجه به اینکه ما در شمال کشور زندگی میکنیم و یه 2هکتاری هم زمین داریم و مقداری هم سرمایه گفتم اگه به این رشته بیام برای بازار کار خودم اقدام کنم به نظر شما کدام گرایش بدرد من میخورد که سودهی خوبی داشته باشد بی صبرانه منتظر باسخ دوستان هستم شرمنده که زیاد شد![]()
به نظر من رشته خودتو کاراییش بیشتره تا رشته کشاورزی..
به رشته خودت ادامه بده این نظر منه...
کدوم ما در زمینه رشته خودمون داریم کار میکنیم..
زمین هم داشته باشی میتونی خودت با این رشته ای که داری شروع به کار کنی...
البته اگر واقعا تا ترم سه نتونستن به رشته خودشون علاقه پیدا کنن وهنوز تو فکر کشاورزی هستن نمیشه راحت از کنار این مسئله رد شد
ولی اگر هم بخوان دوباره کنکور کارشناسی بدن به نظر من که ارزش نداره
ایشون می تونن مثل دوستمون گلاب خانوم که لیسانس ادبیات داشتن برای ارشد ، کشاورزی شرکت کنن
فقط شرطش اینه که اونقدر علاقه مند باشن که بتونن درسای کارشناسی رو تو خونه بخونن برای کنکور
بقیه درسای کارشناسی که برای کنکور لازم نیست ولی برای ارشد لازمه ، معمولا بهشون پیشنیاز می خوره و تو همون مقطع ارشد می خونن
سلام به همه
مرسیسلام دوست عزیز خوش اومدید.. صفا اوردید...
الهی عزیزم.....مرسی
نکنه منو نمیشناسین
بابا منم کفشدوزک باشگاه
مرسی
نکنه منو نمیشناسین
بابا منم کفشدوزک باشگاه
مرسی اما این اسم مستعار نبودالهی عزیزم.....
شرمنده که نشناختمتون.. متاسفانه من با اسم مستعار کم دوستان رو میشناسم...
خوب هستید؟
به به زیبا جون خوبی؟چه خبرا؟علیک سلام جناب کفشدوزک تنها !![]()
میدونم خوببببببمرسی اما این اسم مستعار نبود
قبلا نام کاربری من بود
شما خوبید؟
خداروشکرمیدونم خوبببببب
ممنونم به مرحمت شما.. دوستان خوب باشن ما هم خوبیم عزیزم.....
خداروشکر
میگم این اواتارت جالبه ها
به به زیبا جون خوبی؟چه خبرا؟
اخ دست رو دلم نذار که...
آقاي مداح تو مداحيش ميخونه:نوار مغز سرم در محضر دکترا خط خطي و قاطي بود طبيب توي مطب متحير صدا زداين چه نوار مغزي بود ؟مي دوني چي دادم جواب دکترعلت عيبش اينه آقاي دکترمن رواني ام !
رواني حسين خط خطي شده از عشق حسينباز باز بي قرارم[SUP]1[/SUP]کاري به طبيبا من ندارم مي زنم سرمو توي ديوار کاري به کسي ندارم
لطفا سعي كنيد اونجايي كه ميگه باز باز بيقرارم قر نديد. مداحيه، عروسي كه نيست
[h=2]محتویات[/h] [نهفتن] |