زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبحان الله !

یافتم ! :w40:

Romanesco broccoli !

or Roman cauliflower

Description :

Romanesco broccoli resembles a cauliflower, but is of a light green colour and the inflorescence (the bud) has an approximate self-similar character, with the branched meristems making a logarithmic spiral. In this sense the broccoli's shape approximates a natural fractal; each bud is composed of a series of smaller buds, all arranged in yet another logarithmic spiral. This self-similar pattern continues at several smaller levels.

The vegetable is rich in vitamin C, vitamin K, dietary fiber and carotenoids.

ارغوان67

عضو جدید
خیلییییییییییییییییییییییی عالی بوووووووود
بچه هااااااااااااااااااااااا سلام من همون ارغوان قبلیم ولی هر کار کردم نتونستم با اسم قبلیم وارد شم با ارغوان67 اومدم بموووونم
ا

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس هایی دیدنی از تنها زندان زنان در ایران

تصاویر از زندان زنان درایران که باور نمیکنید!

زندان زنان شهر ری تنها محل نگهداری مجرمان زن استان تهران است که جمعیت حاضر در آن حدود 1200 نفر می باشد . بیشترین جرم زنان در این زندان قاچاق مواد مخدر ، رابطه نا مشروع و مشارکت در قتل می باشد . در این زندان خدمات ویژه ای برای بانوان در نظر گرفته شده است که در مدت اقامت خود در زندان بتوانند راه تازه ای برای زندگی خود دست پیدا کنند .

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روزها دلم اصرار دارد

فریاد بزند؛

اما . . .

من جلوی دهانش را می گیرم،

وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد!!!

... این روزها من . . .

خدای سکوت شده ام؛

خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا،

خط خطی نشود . . .!!!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ سال گذشته را دارد همه لحظه های امسالم
365 حسرت را همچنان میکشم به دنبالم
قهوه ات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمیگنجم

محمد علی بهمنی

ارغوان67

عضو جدید
سلللللللللاااااااااااااااااااااام پس افسووووووون کووووووووووووووووووووووووووووووووش؟

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
روح کوروش لبخند می زند

روح کوروش لبخند می زند

به ياد دارم زماني كه آن سونامي تاريخي و فاجعه بار در ژاپن روي داد، مدام اينباكس ايميل هايم پر مي شد از تعريف و تمجيد مردم و مسئولين ژاپن،

ولي اصل بحث من روي مردم است، رويكرد فرهنگي اين ماجرا...​

چطور است كه در زلزله ژاپن مدام عكس هاي مختلف در تعريف و تمجيد فرهنگ بالاي مردمان اين كشور به دست مي رسيد،​

براي نمونه ايميلي بود كه در آن روزها دست به دست چرخيد و شد يكي از داغ ترين خبرهاي روز! كه آي مردم جهان، بدانيد كه زلزله در ژاپن آمد و مردم آواره شدند ولي در اين ميان هيچ كس به فروشگاه هاي آسيب ديده دستبرد نزد، و مدام عكس فروشگاه تخريب شده ولي غارت نشده، دست به دست بين مردم جهان چرخيد!

فروشگاهي تخريب شده در شهری تخريب شده
> اين فروشگاه بعد از گذشت چند روز كاملا دست نخورده باقي مانده است، ژاپن نيست!!

شهر ورزقان از توابع آذربايجان، با مردمي ساده دل و با صفا كه با بيرون آوردن هر جنازه اي از زير آوار ،اشك تمامي مردم آن در داغ همسايه روان شد!

...

اينجا ايران است، همانجا كه مرغ همسايه اش هميشه برايمان غاز است!

اينجا ايران است، زلزله آمده، فروشگاهي تخريب شده، مردماني آواره گشته اند ولي هيچ كس تعدي به اموال ديگري نميكند،

اينجا ايران است، براي همين اين عكس ايميلي نمي شود كه دست به دست بچرخد و به سمع و بصر تمام جهان برسد و همه بدانند اگر در ژاپن، استغناي اقتصادي دولت مانع از چپاول شد، اينجا اعتقاد و ايمان مردمي مانع چپاول شد ...

(تشکر ویژه از همکار و دوست باشگاهیم که این مطلب زیبارو برام ایمیل فرمودند:gol:)

__._,_.___

__,_._,___

ارغوان67

عضو جدید
;)
بله اینه.
نرسیده به درخت کوچه باغیست که از خواب خدا سبزتر است که در آن عشق به اندازه ی پر های صداقت آبیست

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
در افسانه ها آمده روزي که خداوند جهان را آفريد فرشتگان مقرب را به بارگاه
خود فرا خواند و از آنها خواست تا براي پنهان کردن راز زندگي پيشنهاد بدهند∙
يکي از فرشتگان به پروردگار گفت:خداوندا آنرا در زير زمين مدفون کن∙
فرشته ديگري گفت آن را در زير درياها قرار بده∙
و سومي گفت راز زندگي را در کوهها قرار بده∙
ولي خداوند فرمود اگر من بخواهم به گفته هاي شما عمل کنم فقط تعداد
کمي از بندگانم قادر خواهند بود آن را بيابند در حالي که من مي خواهم راز
زندگي در دسترس همه بندگانم باشد∙
در اين هنگام يکي از فرشتگان گفت فهميدم کجاهي خداي مهربان راز
زندگي را در قلب بندگانت قرار بده زيرا هيچ کس به اين فکر نمي افتد که
براي پيدا کردن آن بايد به قلب و درون خودش نگاه کند∙
و خداوند اين فکر را پسنديد∙

تک درختي تنها توي يک جنگل تاريک و سياه از غم و درد به خود ميپيچيد.
از خودش ميپرسيد که چرا اينقدر تنهايم؟! که چرا هيچ دلي با من نيست؟ که چرا نيست دلي نگران من و تنهايي من؟ چه شود گر که دگر قد نکشم؟ چه شود اگر که من توي جنگل نباشم؟آنقدر گفت و گريست که شکست و آرام روي يک نهر روان ساخت پلي...
چقدر زيبا بود !چقدر مستحکم....
و درخت تنها عشق را پيدا کرد.
عشق را در بهار بايد جست. در گردش پروانه به دور يک گل، در ذوب شدن يخ با دست نوازشگر نور و خورشيد ، درميان سفر چلچله ها، درميان قطرات باران، در ميان وزش باد و غرش ابر و طوفان
عشق را بايد جست روي يک نهر روان که درختي روي آن ساخته پل
... و درخت تنها عشق را پيدا کرد
عشق يعني ايثار، عشق يعني گذشتن از خود، از بود و نبود
عشق يعني درختي بيجان روي يک نهر روان
عشق يعني يک بغل دلواپسي گم شدن در انتهاي بي کسي
قبله من
چه قدر ساده و آرام،
چه قدر صبور و صميمي،
تو در من آميختي.
باور کن تو را در اولين نماز نخوانده جستجو کردم
که هنوز به قنوت گريه نرسيده سلامم دادي.
بعد...
من ماندم و دستان پر دعايي
که به آسمان پر استجابت چشمانت آويخته شد.
اصلا بيا و تو بگو...
تو بگو کدامين سو قبله ي من است!؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
چی کار کنم؟؟؟

چی کار کنم؟؟؟

سلام
اگه به درسی پر شده باشه و بیش از یه درس هم باشه از مدیر گروه نامه بگیرم برام باز می کنن سایت رو؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخاب واحد کردیم رفتیم استاد گفت من این ساعت با کشاورزی ها کلاس ندارم پیگیر شدیم فهمیدیم بلهههه کلاس نداشته و مدیر گروه درس ارائه داه قشنگ کوبیدن وسط واحدهای انتخابی من
گفتن ممکنه 4 شنبه بعد از ظهر براتون بذاریم منم اون موقع کلاس دارم باید یه جوری خالی کنم
:w06::w39::cry:

تازه بدجور هم موندم چی رو با چی بردارم هی می خوام 4 روز رو بکنم 3 روز هی نمی شه:cry:
از اون ور مدیر گروه محدودیت ورودی داده یه سری درسا رو نتونستم اول بردارم حالا باید برم نامه بگیرم

zemestan_d

عضو جدید
سلام
اگه به درسی پر شده باشه و بیش از یه درس هم باشه از مدیر گروه نامه بگیرم برام باز می کنن سایت رو؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخاب واحد کردیم رفتیم استاد گفت من این ساعت با کشاورزی ها کلاس ندارم پیگیر شدیم فهمیدیم بلهههه کلاس نداشته و مدیر گروه درس ارائه داه قشنگ کوبیدن وسط واحدهای انتخابی من
گفتن ممکنه 4 شنبه بعد از ظهر براتون بذاریم منم اون موقع کلاس دارم باید یه جوری خالی کنم
:w06::w39::cry:

تازه بدجور هم موندم چی رو با چی بردارم هی می خوام 4 روز رو بکنم 3 روز هی نمی شه:cry:
از اون ور مدیر گروه محدودیت ورودی داده یه سری درسا رو نتونستم اول بردارم حالا باید برم نامه بگیرم

ازادی یا سراسری؟؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
خوب در این صورت اگه ترمه اخر باشی یا اگه دیگه اون درس ارایه نشه احتمالش زیاده ظرفیتو اضافه کنن ولی باید صبح زود بری چون چند تا بیشتر اضافه نمیکنن. علوم تحقیقات میخونی؟؟

ترم 5 هستم
ولی فکر کنم مدیر گروه مجبوره نامه بده چون شاهکار خودش بوده
نه کرج می خونم
باید یه دور پیش مدیر گروه التماس کنم یه دور پیش کارشناس گروه نه که هر دو کار راه اندازن
ولی من امیدمو از دست نمی دم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا