زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سیلام راستی وقتی تسیبح رو میچرخونی چی میگی:cool:

استغفرالله !

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مترسک به گندم گفت : ما را برای ترساندن آفریدن

اما . . .
من تشنه عشق پرنده ای بودم
که . . .
سهمش از من گرسنگی بود .

shiva.p

عضو جدید
در سرزمینی زندگی می کن که دد آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
ای وای خاک به سرم به هیچ کدوم از کارام نرسیدم اومدم اینجا 10 دفعه اعلام کردم کلی کار دارم و گزارش کار و اینا. هیچ کدومم کامل انجام ندادم

یه سؤال؟ من اگه از رو چرک نویس های سرکلاسم عکس بگیرم بعد صدای استاد رو هم که ضبط کردم همه رو رایت کنم رو سی دی بعد بدم به یکی که ازم کتا و جزوه می خواد. زشته؟!؟ آخه نرسیدم تموم کنم. تازه فردا حتما ً از یه درس دیگه امتحان داریم جزوه ی اونم نرسیدم بنویسم که بتونم بخونم.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
يادش بخير نگو ريحانه الان گريم ميگيره..هواشناسي بالاي كوه چه هوايي..مرتع شناسي.سه بار چه زميني خوردم...استاد گفت من گفتم مردي سرت خورده به سنگ....علف هاي هرز رفتيم تا زانو تو گل بوديم..هي تالاپ تولوپ مي افتاديم...
باغباني تو بارون عملياتئ كنسل نكردم و به استاد گفتم به زور مه گرفتم تا شاهرودو اونور گرگانو بسطامو....
زراعت....اي خدا من چقد درسو دوس دارم..من قبول نشم ميميرم...

نه ما هنوز به این مراحل نرسیدیم فقط یه بار رفتیم بازدید. ترم پیش هم گلخونه ی دانشکده می رفتیم بقیش رو تو آزمایشگاه بودیم. منم که خیلی دوست دارم. خیلی برام جالبه

رشتت چیه هم زراعت داری هم باغبانی هم علف هم مرتع هم هوا شناسی؟

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای وای خاک به سرم به هیچ کدوم از کارام نرسیدم اومدم اینجا 10 دفعه اعلام کردم کلی کار دارم و گزارش کار و اینا. هیچ کدومم کامل انجام ندادم

یه سؤال؟ من اگه از رو چرک نویس های سرکلاسم عکس بگیرم بعد صدای استاد رو هم که ضبط کردم همه رو رایت کنم رو سی دی بعد بدم به یکی که ازم کتا و جزوه می خواد. زشته؟!؟ آخه نرسیدم تموم کنم. تازه فردا حتما ً از یه درس دیگه امتحان داریم جزوه ی اونم نرسیدم بنویسم که بتونم بخونم.

یه جواب:

اومدن به نت رو برای وقتی بذار که بیکاری !

سلام...
به همه

چطوری افشین ؟! :surprised:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
یه جواب:

اومدن به نت رو برای وقتی بذار که بیکاری !

سلام...
به همه

چطوری افشین ؟! :surprised:

سلام

وقتایی می یام که دیگه خیلی خسته ام نمی تونم درس بخونم البته قبلا ً این طور نبود این یکی دو روزه این طوری شده.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

اصلا هم زشت نیست ریحانه جون.هر جور راحتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
اصلا هم زشت نیست ریحانه جون.هر جور راحتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

ممنون

آخه اصلا ً فرصت نکردم بنویسم طرف خودشم اصلا ً بهم زنگ نزده که چه روزایی هستی بیام ازت جزوه بگیرم شمارمم بهش دادما قرار بود شنبه زنگ بزنه نزد منم پیگیر نشدم. اون جزوه می خواد من که نباید دنبال اون برم بهش جزوه بدم

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز

چو دانی و پرسی ، سوالت خطاست ! :surprised:

آموزشی بود:surprised:
وگرنه می دونم که می دونم...

سلام

وقتایی می یام که دیگه خیلی خسته ام نمی تونم درس بخونم البته قبلا ً این طور نبود این یکی دو روزه این طوری شده.

با شرایطی که گفتین خیلی هم خسته بودین اینجا نمیومدین
در هر حال موفق باشی...

پلیز پلیز پلیز :cry:

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون

آخه اصلا ً فرصت نکردم بنویسم طرف خودشم اصلا ً بهم زنگ نزده که چه روزایی هستی بیام ازت جزوه بگیرم شمارمم بهش دادما قرار بود شنبه زنگ بزنه نزد منم پیگیر نشدم. اون جزوه می خواد من که نباید دنبال اون برم بهش جزوه بدم
کاملا درسته.
ولی اشکالی نداره اگر تو هم یک خبری ازش بگیری.حتما به اون جزوه نیاز داشته که گفته!

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
کاملا درسته.
ولی اشکالی نداره اگر تو هم یک خبری ازش بگیری.حتما به اون جزوه نیاز داشته که گفته!

فکر کنم کلا ً سرکلاس نبوده تازه اومده چون از جلسه ی اول می خواد 9 جلسه رفتیم فکر کنم 8 تاشو نبوده!! منم تا 4 نوشتم بقیشم چرک نویسه تنبلی کردم ننوشتم دختر بدیم حتما ً هفته ی دیگه می نویسم

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم کلا ً سرکلاس نبوده تازه اومده چون از جلسه ی اول می خواد 9 جلسه رفتیم فکر کنم 8 تاشو نبوده!! منم تا 4 نوشتم بقیشم چرک نویسه تنبلی کردم ننوشتم دختر بدیم حتما ً هفته ی دیگه می نویسم
اینقدر سخت نگیر به خودت.
ترم چندی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا