شب پره
عضو جدید
حالا جالب اینجاست من از حشره نمیترسمآخی
خوج به حالت
من که هیچکیو ندارم برام این کارارو بکنه
فک کنم نمره ی اتاله ی حشرم پرید![]()
تازه همش خوابشونم میبینم...

اما گیرم نمیاد بدبختی

درسمم حشره تکمیلیه

حالا جالب اینجاست من از حشره نمیترسمآخی
خوج به حالت
من که هیچکیو ندارم برام این کارارو بکنه
فک کنم نمره ی اتاله ی حشرم پرید![]()
هنوز که جوابتو نگرفتی پس بوستو هدر نده خانوم گلی...دستت طلا دوردونم
از راه دور بوووس![]()
پس من منتظر جوابت میمونمعزیزکم بهشون گفتم در اولین وقت که جواب دادن بهت میگم..
ما همزیستی مسالمت آمیز داشتیم همه کارامونو با هم میکردیم...یادش بخیر..من ترجمه هارو انجام میدادم.یکی نمون هگیاهی جمع میکرد..یکی هماهنگی بازدیدا..یادش بخیر..
موفق باشیهنوز که جوابتو نگرفتی پس بوستو هدر نده خانوم گلی...
من باید برم فعلا درس بخونم...بای
خب نمیترسی باید پیدا کنی که همیشه همراهت یه شیشه یا جعبه چوب کبریت باشه حواستم باشه به همه چیز هوارو نیگا نکن سر به زیر راه برو ببینیشون...حالا جالب اینجاست من از حشره نمیترسم
تازه همش خوابشونم میبینم...
اما گیرم نمیاد بدبختی
درسمم حشره تکمیلیه![]()
آقا رضا هستم، خوشبختم!خوب اين يعني يه جور فوش
بنده سهيلا 22 ساله البته 1 ماه ديگه 22 تموم ميشه تهران گياهپزشگي
سوال بعد!!! بپرس تعارف نكن!
مگه به چنگم نیفتیاره تو خوبی ولی رضا نه !!!![]()
قبلو میشه؟!!ایشالا که قبلو میشی..منم
شک نداشته باش!نه دیگه فادزه حالا خودش نیست خداش که هست مدیر جونمون خیلی خوبه..(پاچه خواریو داشتی)
به به، گیاهپزشکی! خوش اومدی دلبندمیکی منو تحفیل بدیله
منم دانشجوی گیاه پزشکیماااا
اتفاقا الان فصل حشره پیدا کردنه! حشره مشره خواستی فقط کافیه یه سوت بزنی، به سوت سوم نرسیده جیباتو پر از سوسک میکنم!بچه ها هستین؟؟
کاش یکی بهم میگفت من از کجا سر سیاه زمستونی حشره پیدا کنم؟؟![]()
آره راس میگه، حشره ها همه جا هستن، فقط کافیه دقت کنیخب نمیترسی باید پیدا کنی که همیشه همراهت یه شیشه یا جعبه چوب کبریت باشه حواستم باشه به همه چیز هوارو نیگا نکن سر به زیر راه برو ببینیشون...
الان قطعی یا وصلی؟!وااای من یکی دو ساعت نبودم چقدر حرف زدید. اینترنتم شارژ کردم دوباره قطع شد بعد وصل شد دوباره قطع شد![]()
الان قطعی یا وصلی؟!
اوه اوه خوب شد گفتی گزارش کار... الان یک ماهه باید یه گزارش تحویل بدم هنوز تمومش نکردم!الان وصلم ولی ممکنه باز قطع بشه. باید 7 تا گزارش کار با توضیحات وسایل و عکس وسایل و توضیحات دیگه و کلی چیز دیگه انجام بدم شنبه ببرم اینترنت لازمه. هی هم قطع می شه
اوه اوه خوب شد گفتی گزارش کار... الان یک ماهه باید یه گزارش تحویل بدم هنوز تمومش نکردم!
شب یَلدا یا شب چلّه بلندترین شب سال در نیمکره شمالی زمین است. این شب به زمان غروب آفتاب از ۳۰ آذر تا طلوع آفتاب در ۱ دی اطلاق میشود، که برابر با ۲۱ دسامبر یا ۲۲ دسامبر است. ایرانیان و بسیاری از دیگر اقوام آن را مبارک میدارند و این شب را جشن میگیرند.
این شب در نیمکره شمالی با انقلاب زمستانی مصادف است و به همین دلیل از آن شب به بعد طول روز بیشتر و طول شب کوتاهتر میشود.
ایرانیان باستان با این باور که فردای شب یلدا با دمیدن خورشید، روزها بلندتر میشوند و تابش نور ایزدی افزونی مییابد، آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید میخواندند و برای آن جشن بزرگی بر پا میکردند.
تاریخچه شب یلدا
شرق شناسان و مورخان متفق القولند که ایرانیان نزدیک به 4 هزار سال است که شب یلدا ــ آخرین شب پاییز و آذر ماه ــ را که درازترین و تاریکترین شب در طول سال است تا سپیده دم بیدار مانده ، در کنار یکدیگر خود را سرگرم کرده تا اندوه غیبت خورشید و تاریکی و سردی روحیه آنان را تضعیف نکند و با به روشنی گراییدن آسمان (حصول اطمینان از بازگشت خورشید در پی یک شب طولانی و سیاه که تولد تازه آن عنوان شده است ) به رختخواب رفته و لختی بیآسوده اند
من شب یلدا می خوام با یکی باشم![]()
سلام صبح اخرين روز پاييز بخير ايشالله كه شب يلداتون خوش باشه امروز هركي اومد يه فال حافظ براش ميگيرم اما فاتحه خوندنش با خودش
سلام دایی گلم خوبی؟
خانم گلت خوبه؟
منم می خوام... منم می خوام...( شکلک بیقراری بچه شیطون)
سلام به دوستای جدیدم
کی بود اینجا فال میگرفت؟ یکی هم برای من بگیره، خیلی اوضاع زندگیم شیر تو شیر شده!
دست به هر کاری میزنم از ریشه منهدم میشه
سلام آقا رضای گل خوبی؟
دایی محمد رضای من فال حافظ می گیره، من کف می بینم
الان دایی میاد برات یه فال می گیره...
اگه میخوای کفت رو ببینم یه اسکن از دستت برام بفرست تا ببینم![]()
دست مریزاد دایی جون
کف دستم همین عکسیه که گذاشتم، بد نیست یه یگاهی بهش بندازی سارا جون
پسرم یه مدتی یه گره تو کارت اوفتاره،اوضاع زندگیت شیر تو شیر شده!...دست به هر کاری میزنی از ریشه منهدم میشه...نگران نباش سایه یه ابر تیره رو زندگیت بود که با دعای مادرت داره می ره... خیلی مواظب پدر و مادرت باش... دلشون رو نشکن...دعای اونا راه گشای زندگیت...
یه انسگتاریم داری... کارت خوبه... یه قرار داد بزرگ همین نزدیکیا می بندی...
یه سفر تو طالعت می بینم...خیلی جای دوری نیست...این مرد سبیل کلفتی که برا سعید دیدم برا شما هم می بینم، از اون برحذر باش...
طالع بلندی داری ... تو یه روز آفتابی یه اتفاق خوب برات میافته...
رد پای uar تو زندگیت می بینم ... (کلک رو نکرده بودی... زهرا رضا رو هم به لیستت اضافه کن)
سال خوبی پیش و رو داری...
...
چطور بود
از دست شماها
![]()
ایشالا که همیشه شاد باشین![]()
سلام آقا رضای گل
خوبی؟خوش میگذره؟
الهی نگران نباش درست میشه
از این اتفاقا تو زندگی همه هست.تا اینا نباشه که قدر خوبیارو نمی دونیم
توکلت به خدا باشه همیشه این جوری نیست کارت هم ایشالا درست میشه
نه انگار، اینکاره ای! اون سیبیل کلفته رو خوب اومدی. مراقبشم ولی دست از سرم بر نمیداره میترسم آخرش کار دستم بده ...
بچه ها میدونین من چه جوری اومدم تو این تالار؟![]()
اشکان اغفالم کرد
من حدود دو ماهی تقریبا که اومدم اینجا همش تو تالارای دیگه بودم و اذیت میکردم
اشکان گفت تو که داری میای بیا برو تو تالارت کار کن
گفتم نمی خوام
اومد اینجا پست داد که بیاید این افسونو برش دارین ببرین داره الکی میچرخه
دیگه اومدم اینجا و موندگار شدم
دست اشکان درد نکنه...
من خیلی اتفاقی اومدم... دیدم نوشته بچه های کشاورزی منم اومدم، البته به ندرت تو تاپیکای دیگه تالار می رم، بیشتر میام همین تاپیک...در کل خیلی نمی چرخم... ولی علاقه خاصی به بالا آوردن تاپیکای قدیمی دارم...![]()
چه جالب
خوب منم بگم چطوری اومدم اینجا
یه دوستی ( از بچه های گل باشگاه ) بهم گفت بیام عضو باشگاه بشم
اگه گفتین اون کی بود ؟؟؟؟؟
بعدش هم دیگه موندگار شدم
به خلدم دعوت ای زاهد مفرمای ... که این سیب زنخ زان بوستان به
به داغ بندگی مردن بر این در ... به جان او که از ملک جهان به
خداییش هرچی این غزل حافظ رو میخونم سیر نمیشم
اگرچه زنده رود آب حیات است ... ولی شیراز ما از اصفهان به
سخن اندر دهان دوست شکر ... ولیکن گفته حافظ از آن به
راستی کسی تو دست و بالش تریکوگراما پیدا میشه؟ در به در دنبال گونه امبریوفاگوم یا کاسوسیا میگردم
هلوووووووووووووووووووووو
ها واریوووووووووووووووووووووووووووووو
لیدیز اند جنت چطورین؟
منم فال میخام .......... ( الان یه پام تو هواست یکیشم نوکش رو زمینه دستام بالاست دارم میپرم)
افسونم
افشین...
مریم
نارون
تارا
زهرا
رضا
سارا
محمدرضا
حمیدرضا
سعید
سیامک
محمد
خوب بچه ها من برم شکار ببینم امشب میتونیم چندتامون عروس و داماد بشیم
تو لیست هرکی جا افتاده بگه ......... بعد غذب میمونید نگی تقصیر منه ... نگرانم نباشید تیر به اندازه کافی دارم
افسونم
افشین...
مریم............. محمود
نارون
تارا
زهرا
رضا
سارا
محمدرضا.....ثریا
حمیدرضا
سعید
سیامک
محمد
خوبه رضا و مریم با هم دوست شدن ......... پس بقیه چی؟
رضااااااااااااا منم هستماااااااااااااااااااااااا ..... من تو دوست بازیتون شرکت بدین دیگه
هرکس با من دوست نشه مجرد میمونه ( چشمک)
جفتا دارن معلوم میشن کم کم ........... البته دوستی میگما
افسونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افشین... خودش با سه تا نقطش دوسته
مریم............. محمود
نارون...........سعید
تارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زهرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(فشین...-رضا-سعید-سیامک-محمد-محمدرضا-حمیدرضا)(سوت زودن)
رضا.............سارا
سارا............رضا
محمدرضا.....ثریا
حمیدرضا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سعید.......نارون
سیامک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زهرا يادته روز اولي كه من اومدم ميخواستي برا بچه ها استين بالا بزني منم اومدم گفتم اسم رو بنويس الانم كه ميبيني از من ديگه گذشت اما برا بچه ها استين بالا كن داره دير ميشه ميگم يكي بره از گلابجان خواهش كنه بياد اينا رو براتون ترجمه كنه والا منم موندم توش
راستي قابل توجه همه اسم خودم نفيسه است ...
يعني گرانبها و ارزشمند ...
خوب فك كنم ديگه وقتش بود كه اسم خودم و بگم ...![]()
هوارترین شب سال به همتون خوش بگذره
مواظب خودتون باشید!
فعلا همگی بای
واقعا يادش بخير انگار چند روز پيش بود جاي مريم خالي همش تا ميرفت چندتا صفحه قبلي رو بخونه همه اومده بودن حرفاشونو زده بودن داشتن ميرفتنیادش به خیر...:
چهدجالب من با اينكه نبودم اما كاملا خوشي اون شب شمارو حس كردم تازهميخواستم بگم كاش امسالم شما فال بگيري..واسه من اول...واقعا يادش بخير انگار چند روز پيش بود جاي مريم خالي همش تا ميرفت چندتا صفحه قبلي رو بخونه همه اومده بودن حرفاشونو زده بودن داشتن ميرفتن
امسال هم براتون فال حافظ ميگيرم فقط يادتون بمونه كه بهم بگيد تا بعدا دلخوري پيش نياد
ياد حميدرضا سيامك و افشين و الهام و نفيسه فائزه زهرا افسون گاهي وقتا خودم نيلوفر ديان سعيد سارا حميدتكرو حتي اون اقاي توبگو و خيلي هاي ديگه كه يا دم نيست بخير هر كجا كه هستند خدا نگهدارشون باشه
ايشالله عمري باشه حتما برات ميگيرمچهدجالب من با اينكه نبودم اما كاملا خوشي اون شب شمارو حس كردم تازهميخواستم بگم كاش امسالم شما فال بگيري..واسه من اول...
سلام آلفاجونمديگر حتي وقتي هوا سرد است
دستانم را در جيبم نميكنم
ميترسم،
خاطره اي هنوز در جيبم مانده باشد،
كه هنوز گرم است
مشاهده پیوست 75301
سلام مدیر جانمگه به چنگم نیفتی![]()
قبلو میشه؟!!
شک نداشته باش!![]()
به به، گیاهپزشکی! خوش اومدی دلبندم![]()
اتفاقا الان فصل حشره پیدا کردنه! حشره مشره خواستی فقط کافیه یه سوت بزنی، به سوت سوم نرسیده جیباتو پر از سوسک میکنم!![]()
آره راس میگه، حشره ها همه جا هستن، فقط کافیه دقت کنی![]()
خیلی مرسی از راهنماییت آلفاجانمسلام عزيزم
انگاري دنبال حشره اي؟
الان ميتوني پيدا كني اين فصل حشره هاي زمستان گذران زياده معمولا سوسك بيشتره مي توني لاي بقايا علف هرز يا جاهايي كه تازه شخم خورده يا لابه لاي گياهاي زمستونه كلي حشره پيدا كني.
بايد ببيني اين موقع سال كجا ميرن
خواهش ميكنم كاري نكردم كه... منم حال تورو داشتم چه روزهايي كه با شيشه سيانورم و يه شيشه الكل با دوستام ميرفتيم لاي درو دشت واسه حشره..خیلی مرسی از راهنماییت آلفاجانم![]()
وااایخواهش ميكنم كاري نكردم كه... منم حال تورو داشتم چه روزهايي كه با شيشه سيانورم و يه شيشه الكل با دوستام ميرفتيم لاي درو دشت واسه حشره..
يادش بخير حتي ترم اخر هم اين حشره ها دست بردار نيستن
سلام
خوبید دوستان؟
خدا رو شکر ما 3 واحد بیشتر حشره نداریم اونم 2 واحدش تئوریه. واسه عملی هم می خواییم بریم حشره ی آماده بخریم چون من یکی که تحملش رو ندارمالبته هنوز درسش رو برنداشتم حالا سال بعد بر می دارم
سلام
مگه میشه ؟!
آماده ها که معلومن . قبول میکنن ؟!
آره نی روزا راس میگهسلام
مگه میشه ؟!
آماده ها که معلومن . قبول میکنن ؟!