زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شیوا123

عضو جدید
سلام
یه سوال از دوستان
اگه در حد توانتون به یکی کممک کنید تا درسشو بخونه و آخرش طرف پایان نامشو به یکی دیگه تقدیم کنه چه حسی پیدا می کنبد؟
:cry:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام
یه سوال از دوستان
اگه در حد توانتون به یکی کممک کنید تا درسشو بخونه و آخرش طرف پایان نامشو به یکی دیگه تقدیم کنه چه حسی پیدا می کنبد؟
یه جا وقتی خوابیده گیرش میاریم شیش تا ترقه کبریتی میندازیم تو دهنش تا حالش جا بیاد!

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه سوال از دوستان
سلام همون شکلکی که گذاشتی اند حال منه..چهار جا هم بگو..سعیم بکن به گوشش برسه تا دلت خنک شه..نه شوخی کدم ارزش نداره خودشو نشون داده که چقد ببخشیدا پسته پس کل انداختن نداره...
منو چی میگی که کاردانی یه گروه 3 نفره بودیم واسه یه درس 3 واحده استاد ترجمه داده بود من بودم و 2 تا از پسرامون..چون اونا واسم حشره و گیاه جمع کده بودن واسم منم گفتم من جاتون ترجمه میکنم..حالا بیا خواهر جان.آخر ترم دیدم استاد به اون دو تا 1.5 نمره داد به من نداد..آآآآآآااای سوختم آآی سوختم..اوندوتا زار میزدن استاد ما خودمون ترجمه نکردیم این ترجمه کده استاد میگف نمره ها رد شده در واقع من 4.5 نمره از دست دادم ولی دستمم به حایی بند نبود...

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بعداز ظهر سرد نزدیک زمستونیت بخیر...........
امروز گرگان خیلی یخه..دیشب یه سوز ناز داشت از اونا که من عاشقشم..وقتی میخوره بهت صورتت کبود میشه...انقد دوس دارم دوباره برف بیاد..اون عکسام با آدم برفقیم پاک شد.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
:crying2:سلام عزیزم دردونه جون خوبی؟
شبت خوش.
چه داستان سوزناکی تعریف کردیااااااااااااااااااااااااااا

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیچ انتظاری از کسی ندارم! و این نشان دهنده ی قدرت من نیست
!
مسئله ، خستگی از اعتماد های شکسته است

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما خوب یاد گرفتیم در آسمان مثل پرندگان باشیم و در آب مثل ماهیها

اما هنوز یاد نگرفتیم روی زمین چگونه زندگی کنیم
( ریچارد نیکسون )
.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنیای بیرحمیست
چه زود پیش چشم عزیزانمان ارزان می شویم
چاره کم کردن رابطه ست که لااقل به مفت نفروشنمان . . .
.

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
:crying2:سلام عزیزم دردونه جون خوبی؟
شبت خوش.
چه داستان سوزناکی تعریف کردیااااااااااااااااااااااااااا
سلام دلکم..قربونت..عیبی نداره ولی یادمه مثه ابر بهارون گیه میکدم..اصن اشکم قطع نمیشد...

هیچ انتظاری از کسی ندارم! و این نشان دهنده ی قدرت من نیست
!

مسئله ، خستگی از اعتماد های شکسته است
مسئله، همون قدرت تو در انجام امور به تنهایی ست.
من که اصن نمیتونم کارامو به کسی بسپرم ..مشورت میگیرما تا نظر بگیرم ولی تهش خودم انجام میدم..هر وقت قدیما دادم یه یکی کارمو انجام بده پشیمونم کرد..اینجوری خیالتم جمعه

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام صبحتون بخير دردونه خوبي سلام فائزه تو خوبي خانوم

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز با یه دسته گل اومده بود به دیدنم، با یه نگاه مهربون، نگاهی که سال ها آرزو داشتم و از من دریغ میکرد..
گریه کرد و گفت : دلش برام تنگ شده ولی من فقط نگاهش کردم. وقتی رفت سنگ قبرم از اشکش خیس شده بود!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام بر شما صبح شما هم بخیر ..من که خوبم.شما خوبید؟؟؟؟؟

خوب خدا رو شكر كه خوبي اول صبحي سنگ قبر چيه ؟ منم خوبم مرسي

ايشالله صبح رو با انرژي مثبت شروع كني برات ارزوي موفقيت دارم

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوبم چه خبر از اصفهان درسو دانشگاه روزگارت خوب و خوشه امتحانات شروع شده درساتو خوندي ؟
سلامتی....درسو دانشگاه بی ما اوضاعش بهتره....خدارو شکر دیگه تموم شده!!!:smile:روزگارم که خوشه به لطف شما....:gol:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خدا رو شكر كه خوبي اول صبحي سنگ قبر چيه ؟ منم خوبم مرسي

ايشالله صبح رو با انرژي مثبت شروع كني برات ارزوي موفقيت دارم
ایسالا همه میشه خوب باشن....نه بابا من کلا سرشار از انرژی مثبتم.نگران نباش..گاها کاذب هم میشه...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلامتی....درسو دانشگاه بی ما اوضاعش بهتره....خدارو شکر دیگه تموم شده!!!:smile:روزگارم که خوشه به لطف شما....:gol:
ايول پس تموم شد الان برا ارشد ميخوني ؟ موفق باشي
ایسالا همه میشه خوب باشن....نه بابا من کلا سرشار از انرژی مثبتم.نگران نباش..گاها کاذب هم میشه...

به به از تو همين انتظار هم داشتم با انرژي و فعال درساتم كه ميخوني برا ارشد ايشالله هردوتاتون موفق ميشين

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به از تو همين انتظار هم داشتم با انرژي و فعال درساتم كه ميخوني برا ارشد ايشالله هردوتاتون موفق ميشين [/QUOTE]
آره ولی هنوزم واسه درس از خودم راضی نیستم..بتونم ساعت درس خوندنمو بیشت رکنم اوکی تره

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايول پس تموم شد الان برا ارشد ميخوني ؟ موفق باشي

به به از تو همين انتظار هم داشتم با انرژي و فعال درساتم كه ميخوني برا ارشد ايشالله هردوتاتون موفق ميشين

راستش برا ثبت نام نرسیدم....البته خیلیم ناراحت نیستم....پارسال هم آخرش بیخیالش شدم...نمیدونم درسته یانه ولی دیگه نمیخام ادامه بدم حداقل حالا...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
آره ولی هنوزم واسه درس از خودم راضی نیستم..بتونم ساعت درس خوندنمو بیشت رکنم اوکی تره[/QUOTE]
ايشالله كه موفق ميشي شيرينيشم ميدي بخوريم
راستش برا ثبت نام نرسیدم....البته خیلیم ناراحت نیستم....پارسال هم آخرش بیخیالش شدم...نمیدونم درسته یانه ولی دیگه نمیخام ادامه بدم حداقل حالا...

بنظرم همون اوايل بهتره چون حالو هواي دانشگاه رو سرته و حتما هم ادامه بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا