یه جا وقتی خوابیده گیرش میاریم شیش تا ترقه کبریتی میندازیم تو دهنش تا حالش جا بیاد!سلام
یه سوال از دوستان
اگه در حد توانتون به یکی کممک کنید تا درسشو بخونه و آخرش طرف پایان نامشو به یکی دیگه تقدیم کنه چه حسی پیدا می کنبد؟
![]()
سلام همون شکلکی که گذاشتی اند حال منه..چهار جا هم بگو..سعیم بکن به گوشش برسه تا دلت خنک شه..نه شوخی کدم ارزش نداره خودشو نشون داده که چقد ببخشیدا پسته پس کل انداختن نداره...سلام
یه سوال از دوستان
اگه در حد توانتون به یکی کممک کنید تا درسشو بخونه و آخرش طرف پایان نامشو به یکی دیگه تقدیم کنه چه حسی پیدا می کنبد؟
![]()
به فاطمه بگم زیاد مخالفت نورزه ..تو صبرت تموم شه میخوااای اینگونه کنی؟؟؟؟؟؟یه جا وقتی خوابیده گیرش میاریم شیش تا ترقه کبریتی میندازیم تو دهنش تا حالش جا بیاد!
سلام
واااااای امروز یه سوتی گنده دادم سرکلاس تو جمع جلوی استاد![]()
سلام دلکم..قربونت..عیبی نداره ولی یادمه مثه ابر بهارون گیه میکدم..اصن اشکم قطع نمیشد...سلام عزیزم دردونه جون خوبی؟
شبت خوش.
چه داستان سوزناکی تعریف کردیااااااااااااااااااااااااااا
مسئله، همون قدرت تو در انجام امور به تنهایی ست.
هیچ انتظاری از کسی ندارم! و این نشان دهنده ی قدرت من نیست !
مسئله ، خستگی از اعتماد های شکسته است
بتعریف بینیم چه کدی گل دختر؟سلام
واااااای امروز یه سوتی گنده دادم سرکلاس تو جمع جلوی استاد![]()
سلام دردونه هست خوش اومدی......سلام...............
کسی هست؟؟؟؟
من اومدم!!!!!!!!!
سلام بر شما صبح شما هم بخیر ..من که خوبم.شما خوبید؟؟؟؟؟سلام صبحتون بخير دردونه خوبي سلام فائزه تو خوبي خانوم
بتعریف بینیم چه کدی گل دختر؟
سلام دردونه هست خوش اومدی......
سلام ....صبح شما هم بخیر آقا محمدرضا!!! مرسی!!!شما خوبی؟سلام صبحتون بخير دردونه خوبي سلام فائزه تو خوبي خانوم
سلام بر شما صبح شما هم بخیر ..من که خوبم.شما خوبید؟؟؟؟؟
مرسی عزیزم....
سلام ....صبح شما هم بخیر آقا محمدرضا!!! مرسی!!!شما خوبی؟
سلامتی....درسو دانشگاه بی ما اوضاعش بهتره....خدارو شکر دیگه تموم شده!!!
خوبم چه خبر از اصفهان درسو دانشگاه روزگارت خوب و خوشه امتحانات شروع شده درساتو خوندي ؟
ایسالا همه میشه خوب باشن....نه بابا من کلا سرشار از انرژی مثبتم.نگران نباش..گاها کاذب هم میشه...خوب خدا رو شكر كه خوبي اول صبحي سنگ قبر چيه ؟ منم خوبم مرسي
ايشالله صبح رو با انرژي مثبت شروع كني برات ارزوي موفقيت دارم
ايول پس تموم شد الان برا ارشد ميخوني ؟ موفق باشيسلامتی....درسو دانشگاه بی ما اوضاعش بهتره....خدارو شکر دیگه تموم شده!!!روزگارم که خوشه به لطف شما....
![]()
ایسالا همه میشه خوب باشن....نه بابا من کلا سرشار از انرژی مثبتم.نگران نباش..گاها کاذب هم میشه...
ايول پس تموم شد الان برا ارشد ميخوني ؟ موفق باشي
به به از تو همين انتظار هم داشتم با انرژي و فعال درساتم كه ميخوني برا ارشد ايشالله هردوتاتون موفق ميشين
آره ولی هنوزم واسه درس از خودم راضی نیستم..بتونم ساعت درس خوندنمو بیشت رکنم اوکی تره[/QUOTE]به به از تو همين انتظار هم داشتم با انرژي و فعال درساتم كه ميخوني برا ارشد ايشالله هردوتاتون موفق ميشين
راستش برا ثبت نام نرسیدم....البته خیلیم ناراحت نیستم....پارسال هم آخرش بیخیالش شدم...نمیدونم درسته یانه ولی دیگه نمیخام ادامه بدم حداقل حالا...