زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خود مریم باید بگه ! زدی زراعت انتخاب اولت کجا بود مگه ؟ با این رتبه حتما باید قبول میشدیا... چون ظرفیتارو بردن بالا ...

تولیدات گیاهیی از زراعت مگه سخت تره !؟

پ.ن : اگه صاحاب داشت این وزارت خونه الان ما ارشد مرتبط با رشته خودمونو میخوندیم.....

موفق باشی :heart:

هردوش كرج بود/ اره توليدات گياهي من فكر كنم سخت تره چون دوسال سراسري شركت كردم جواب نداد/نه بابا اين كنكورم شده دردسر/
پارسال ازاد همه شركت كردن/ البته به جز بچه هاي ممتاز/ هرچي هم رشته اي بود قبول كردن اونم علوم تحقيقات/ كساني قبول شدن كه من خودم بهشون جزوه دست نوشته خودمو دادم/ و با هم درس خونديم و كساني قبول شدن كه از نظر درسي از من پايين بودن/ به قول معروف شانس اوردن البته خودشونم گفتن/ حالا امسال يه نفرم تكميل ظرفيت نگرفتن و همون 15 نفر رو گرفتن/ و من متاسف شدم با اين سيستم نميدونم چي بگم/ من حتي اعتراضم كردم فايده نداشت/ خود دانشگاه ارشد رسيدگي رفتم حضوري اصلا جواب بهت نميدن/ و اشتباه كردم همون سال شركت نكردم/ به قول معروف شايد قسمت من ان بود نميدونم/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا نميخوام/ كسي رو نا اميد كنم/ ولي من با كنكور سخت بزرگ شدم/ و سخت نامردي ديدم/ و سخت ديدم كه چه پولايي داده شده براي ورود به دانشگاه ها/ و من متاسفانه شاهد همه اينها بودم و باور نكردمو /و روزي باور كردم كه دوست خودمو در دانشگاه تهران ديدم كه با پول دادن دانشجو رشته پزشكي شده/ و تك تك دوستان هركدوم به چه نحوي/ البته خوشحالم كه همه دوستانم پزشك شدن/ به خودمم پيشنهاد شد ولي متاسفانه بماند چه دانستانهايي شد و پشيمون شدم/ من از اول دبيرستان كنكور دادم/ الان حالم از هرچي كنكوره بهم ميخوره/ و هيچ وقت فكر اينو نميكردم يك روزي من رشته مهندسي قبول شوم اونم از نوع گياهش/ چون هميشه متنفر بودم از زيست گياهي/كنكورم قبول شدم مامايي قم يادش بخير كه چقدر حضرت معصومه مرقدش گريه كردم چون از انجايي كه من شانس نداشتم و هميشه به همه ميگفتم من شانس ندارم و مخصوصا پدر و مادرم همش ميگفتن تو توجيه ميكني/ خودشون و بقيه شاهد اين بودن كه رشته مامايي در دانشگاه قم وجود نداره و قبلش گفته بودن كه ما اعلام كرده بوديم حذف بشه/ اره عزيزانم كنكور براي من دقه/ يه ناراحتي بزرگه كه براي هر بار كنكور دادن من انگار چند سال بطور مداوم كار كردم/ همه ميگن شانس وجود نداره / ولي من با تمام اين اتفاقات ميگم كنكور يعني شانس/ درصد خيلي كمي درس خوندن وجود داره/ من شاهد چيزايي بودم كه اينجا شايد جاش نباشه/ بگم و نمگم / شايد اسپم و هرچيزي ازاد باشه ولي متاسفانه نميتونم/ من در خانواده به معصومه با اراده معروفم/
و هميشه انقدر كنكور ميدم شايد شكست وجود داشته باشه ولي من روي اين كنكورو كم ميكنم/ چون ميتونم كم كنم/ برام دعا كنيد اراده ام بيشتر و بيشتر محكم تر بشه/ ممنونم/

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
به خدا نميخوام/ كسي رو نا اميد كنم/ ولي من با كنكور سخت بزرگ شدم/ و سخت نامردي ديدم/ و سخت ديدم كه چه پولايي داده شده براي ورود به دانشگاه ها/ و من متاسفانه شاهد همه اينها بودم و باور نكردمو /و روزي باور كردم كه دوست خودمو در دانشگاه تهران ديدم كه با پول دادن دانشجو رشته پزشكي شده/ و تك تك دوستان هركدوم به چه نحوي/ البته خوشحالم كه همه دوستانم پزشك شدن/ به خودمم پيشنهاد شد ولي متاسفانه بماند چه دانستانهايي شد و پشيمون شدم/ من از اول دبيرستان كنكور دادم/ الان حالم از هرچي كنكوره بهم ميخوره/ و هيچ وقت فكر اينو نميكردم يك روزي من رشته مهندسي قبول شوم اونم از نوع گياهش/ چون هميشه متنفر بودم از زيست گياهي/كنكورم قبول شدم مامايي قم يادش بخير كه چقدر حضرت معصومه مرقدش گريه كردم چون از انجايي كه من شانس نداشتم و هميشه به همه ميگفتم من شانس ندارم و مخصوصا پدر و مادرم همش ميگفتن تو توجيه ميكني/ خودشون و بقيه شاهد اين بودن كه رشته مامايي در دانشگاه قم وجود نداره و قبلش گفته بودن كه ما اعلام كرده بوديم حذف بشه/ اره عزيزانم كنكور براي من دقه/ يه ناراحتي بزرگه كه براي هر بار كنكور دادن من انگار چند سال بطور مداوم كار كردم/ همه ميگن شانس وجود نداره / ولي من با تمام اين اتفاقات ميگم كنكور يعني شانس/ درصد خيلي كمي درس خوندن وجود داره/ من شاهد چيزايي بودم كه اينجا شايد جاش نباشه/ بگم و نمگم / شايد اسپم و هرچيزي ازاد باشه ولي متاسفانه نميتونم/ من در خانواده به معصومه با اراده معروفم/
و هميشه انقدر كنكور ميدم شايد شكست وجود داشته باشه ولي من روي اين كنكورو كم ميكنم/ چون ميتونم كم كنم/ برام دعا كنيد اراده ام بيشتر و بيشتر محكم تر بشه/ ممنونم/

معصومه جان با 1 اراده راسخ و از همه مهمتر برنامه ریزی میتونی موفق بشی.... من امیدوارم و اینکه مطمئنم که قبول میشی

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوهووووووووووووووووووو :D

قبلا بچه ها میومدن اینجا حرف میزدن ولی الان شده تاپیک اخبار :d

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشمم روشن ! بفرماااا

قربون دستت . همین خوبه

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر مهندسین شب نت بیا....من مردم بس اینجا با خودم حفیدم....این چه وضعشه...مدیر جان همه گلند...بعله...تو چرا اعتماد بنفس راستینتو از دست دادی....
بعدشم معصومه جونی شانس هست ولی نه دیگه انقد....من خودم پارسال تولیدات زیاد نخونده بودم سر جلسه کنکورم حالم بد شدبرام چایی نبات آووده( هه هه فکرشو بکن) ولی بازم 900شدم..البته خیلی بد بود..ولی خب نخونده اونم سال اول..زراعت باید قبول میشدی..ولی بدون امسال بهتر میشی مطمئن باش...با هم قبول میشیم انقد به خودت تلقین نکن...
آقای پژمان وقتی تو قلیون میکشی این رزای سه روزه ما هم سیگار میکشه دیگه..بچه الگو باش یکم...

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خدایی دارم ...

من خدایی دارم، که در این نزدیکی است

نه در آن بالاها !

مهربان، خوب، قشنگ ...
چهره اش نورانیست

گاه گاهی سخنی می گوید،
با دل کوچک من،

ساده تر از سخن ساده من
او مرا می فهمد !

او مرا می خواند،
او مرا می خواهد،
او همه درد مرا می داند ...

یاد او ذکر من است، در غم و در شادی
چون به غم می نگرم،
آن زمان رقص کنان می خندم ...

که خدا یار من است،
که خدا در همه جا یاد من است

او خدایست که همواره مرا می خواهد

او مرا می خواند
او همه درد مرا می داند ...

"Pejman"

سلام... صبحتون بخیر....

اینجا تهران است .... هوا برفیه !!! جاتون خالی :heart::gol:

"Pejman"

یک ترم دانشجو چگونه میگذرد؟

یک ترم دانشجو چگونه میگذرد؟

شروع ترم​

یک هفته بعد از شروع ترم​

دو هفته بعد از شروع ترم​

قبل از میان ترم​

در طول امتحان میان ترم​

بعد از امتحان میان ترم​

قبل از امتحان پایان ترم​

اطلاع از برنامه پایان ترم​

7 روز قبل از پایان ترم​

6 روز قبل از پایان ترم​

5 روز قبل از پایان ترم​

4 روز قبل از پایان ترم​

2 روز قبل از پایان ترم​

1 روز قبل از پایان ترم​

شب قبل از امتحان​

1 ساعت قبل از امتحان​

در طول امتحان​

هنگام خروج از سالن امتحان

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام... صبحتون بخیر....

اینجا تهران است .... هوا برفیه !!! جاتون خالی :heart::gol:
این چه وضعشه...صبح که شد الان با شما سومین نفرید که منو دارید با برف شهرتون میکشید....منم میخوااااااام..
راستی سلام...

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]مقایسه مهندس با کارگر افغانی[/h]

مهندس
افغانی
درآمد روزانه
برو آخر برج
20 تا 25 هزار تومان
کارکرد روزانه
8 تا 10 ساعت
6 تا 8 ساعت
ساعت خواب
4 تا 6 ساعت
10 ساعت شب + 2 ساعت ظهر
فاصله منزل تا محل کار
10 تا 50 کیلومتر

5 تا 20 متر
درآمد ماهانه
250 تا 400 هزار تومان
-500 تا 750 هزار تومان
مالیات
هرچی زور برسه
هاااا؟!!
بیمه
40 تا 80 هزار تومان
ای بابا!!
میزان تحصیلات
16 تا 20 سال
تحصیلات چیه؟!!
وسیله کار
مغز + خودکار بیک + زبان
کلنگ + فرغون
امید به زندگی
40 تا 50 سال
120 سال
× تازه اگه مهندس خوش شانس باشه و كار هم گيرش بيا د !!!

"Pejman"

"Pejman"

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کردم مثل منه :D

خوب من که سلام دادم ! سلام سلامت باشی :redface::heart::heart:

برو گرگان میدون شهرداری و شالیکوبی حالشو ببر همین الان...... :D
مثه شما؟ یعنی چی؟
شهرداری؟ حال داره؟ دیگه شالکوبیشم حال نداره...

f.mars

عضو جدید
سلاممممم صبح برفی شما هم بخیر... خوبین ؟ :heart: صفا آوردین :gol:

ممنون بد نیستم.
سلااااااااااااااااااااااام !! صبح برفیتون بخیر !!!!]
سلام عجیجکم..[/QUOTE
بیا چهارمیشم اومد....

سام ناز گلم. خوبی؟؟؟

خوب بیا تهران از آب و هوای دودیش لذت ببر !!! البته اینجا بیشتر برف میاد تا مرکز شهر.... من که یخ کردم !!!

مشهد که یخ بندونه !!! مثلا الان کلاس دارم من !! ولی نرفتم!! خیلی سرد بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا