همون ور دیگه:دیکدوم ور؟![]()
بهت گفتم که:دی
سلام منم بهشون برسون
کنار دوستای مریم خانم !
بزرگیتو مرسونم
همون ور دیگه:دیکدوم ور؟![]()
سلام منم بهشون برسون
کنار دوستای مریم خانم !
: ))بگین دیگه کدوم ور؟آخه از این ورا زیاد داریم شما کدومشو میگین؟![]()
اوا خاک عالم پژمان اونجا چه کار میکنه؟: ))
گفتم که بهت... گفتی به درد من نمیخوره... لینکشو برداشتم بعدا سر میزنم...یادت امد؟
خدانگهداردوستان و مهندسين كشاورزي روز خوبي رو داشته باشيد عيد برهمتون مبارك / خوش بگذره/ خدا نگهدار
اوا خاک عالم پژمان اونجا چه کار میکنه؟![]()

چراخوب مگه من دل ندارم !!!!!؟![]()
![]()

چرا
اون وقت سمتت چیه اونجا؟![]()

اسپم کش هستم فعلا !!! یک مشت پیچ گوشتی و آچار مریم داده دستم .... باهاش اسپم میکشم !!!![]()
خوب مگه من دل ندارم !!!!!؟![]()
![]()
: ))))))
: )))))
وای مردم از خنده....
سلام جريان چيه؟ به ما هم بگيد دوزاريمون بيفته/![]()
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
عیدتون مبارک همگییییییییییییییییییی
اگه زنونست چرا پس شما هم داخل بحثشونيد/جریانش خیلی باحاله... ما که رومون نمیشه بگیم ! زنونه هست !!!

سلام / عيد شما هم مبارك////سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
عیدتون مبارک همگییییییییییییییییییی
اگه زنونست چرا پس شما هم داخل بحثشونيد/![]()
مرسی .........

خوب كجا؟خوب به این دلیل بود که افسون خانوم فرمودند :
خودمم نمیدونم !!! مقصرش مریمه !!!
خواهش میکنم دوست عزیزم![]()
![]()
خوب كجا؟![]()

خوب بگو ديگه كجا / بگوووووو![]()
![]()
مریمممممم ؟! کجایی !؟ بیااا جواب بده ....
من معذورم !!! آبروم میره خوووو !
![]()

خوب اشكالي نداره نگو/
بچه ها راهنماييم كنيد ميخوام ارشد شركت كنم/ سراسري يكي ميخوام بزنم باغباني يكي ديگشو مديريت كشاورزي / لطفا نظر بديد خوبه بده چي بزنم كدوم بهتره/
پارسال زدم زراعت/ رتبم شد320
توليدات گياهي زدم :5000 كه ابرو بر بود/
امسال ميخوام باغباني بزنم كه تا حدودي نزديكه به رشتم/ و يه ستاره دارم مديريت كشاورزي/حالا من چيكار كنم خوبه/؟![]()

این عکس مربوط به کدام صحنه است ؟
![]()
جواب درست گذینه 4 میباشد شما بنده یک دستگاه کباب از خانواده خود شدید به من ربط نداره
ارتش امریکا سربازان ویتنام ارتش روسیه - گروهی گوسپند که برای عید بزرگ مسلمانان به شهر ها حرکت کردند
![]()
![]()
عید بر همه مسلمانان به خصوص شیعیان و امام زمان مبارک
پژماااااااااااااااان میکشمت...
معصومه جان یه سایتی هست یخورده بهم ریخته بود( مال یکی از دوستانمه)... به من گفتن یکم سر و سامونش بده... منم از پژمان کمک گرفتم...
خیلی هم زنونه نیس... افسون و پژمان اغراق میکنن... اگه دوس داشتی لینکشو واست میذارم خصوصی... البته الان هیچی توش نیس... کلشو پاک کردیم که سر و سامونش بدیم... حالا حالاها کار داره... یخورده رو به راه شد لینکشو اینجا هم میذارم
خود مریم باید بگه ! زدی زراعت انتخاب اولت کجا بود مگه ؟ با این رتبه حتما باید قبول میشدیا... چون ظرفیتارو بردن بالا ...
تولیدات گیاهیی از زراعت مگه سخت تره !؟
پ.ن : اگه صاحاب داشت این وزارت خونه الان ما ارشد مرتبط با رشته خودمونو میخوندیم.....
موفق باشی![]()