زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یچی بگم؟ بهم نخندیدا..من بلد نیستم تو یه تاپیک ج چن نفرو بدم...اوووووووم...یادم بدید..
خب پژمان...مگه شهرداری حال داره دیگه شالیکوبیشم حال نداره..
فائزه جونی...سلام گلم تو خوف ی..من در حسرت برفم....
پژمان.. تو مگه کجائی؟ الان؟

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
بچه ها من یچی بگم؟ بهم نخندیدا..من بلد نیستم تو یه تاپیک ج چن نفرو بدم...اوووووووم...یادم بدید..

من الان تهرانم.... ببین توی همین نوشته.... آخرین آیکن سمت چپ... ماوس را که روش نگه داری میشه نقل قول چند گانه... کلیک ..... روی اسم 2 نفر یا بیشتر که کلیک کنی بعدش دکمه پاسخ به تاپیک رو بزنی میشه جواب هر 2 را بدی...

f.mars

عضو جدید

می خواستم بگم بهت که پژمان گفت!!!!
خوبم عزیزم. منم برفو دوس دام ولی خیلی سرده اینجا !!!!!

من الان تهرانم.... ببین توی همین نوشته.... آخرین آیکن سمت چپ... ماوس را که روش نگه داری میشه نقل قول چند گانه... کلیک ..... روی اسم 2 نفر یا بیشتر که کلیک کنی بعدش دکمه پاسخ به تاپیک رو بزنی میشه جواب هر 2 را بدی...

چه کامل !!!! معلم خوبی میشی !!!!:cool:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها؟ اونکه شکل دو تا کاماست؟
بعدشم..میدونم که تهرانید.... نه گفتید فک کدم مثه منه؟
امتحان میکنم میگم...

"Pejman"

ها؟ اونکه شکل دو تا کاماست؟
بعدشم..میدونم که تهرانید.... نه گفتید فک کدم مثه منه؟
امتحان میکنم میگم...

آفرین.... آخه من تقریبا هر 2 هفته یکبار 1 جای ایرانم !!! که به بعضی از شهراش بنا به دلایل امنیتی ( اخطار میدن الان بهم) میگم خارجه !!

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا واسه خودم متأسفم..حق دارید حسابی واسم بخندید...آخه روش موسو بزاری فارسی نوشته نقل قول چندگانه...

"Pejman"

پژمان این چه اواتاریه ؟؟!!!!! وای مردم از خنده !!!!:biggrin:

خوشمله ... دوستش دارم .......

شما گرایشتون چیه؟
بعدشم من کم کم باید برم...دوستان گلی که آن هستید به جا منم برف بازی کنین...
فائزه منو تو برفای مشهد فراموش نکن...

لیسانس گیاهان ارویی
ارشد... زراعت

منم میارمت توی برفای تهران......

خوش بگذره بهت ;)

"Pejman"

داستانی از ارزش نان و کشاورزی در ایران باستان

داستانی از ارزش نان و کشاورزی در ایران باستان

نیمروز بود کشاورز و خانواده اش برای نهار، خود را آماده می کردند یکی از فرزندان گفت در کنار رودخانه هزاران سرباز اردو زده اند چادری سفید رنگ هم در آنجا بود که فکر می کنم پادشاه ایران در میان آنان باشد. . .
سه پسر از میان هفت فرزند او بلند شدند به پدر رو کردند و گفتند زمان مناسبی است که ما را به خدمت ارتش ایران زمین درآوری ، پدر از این کار آنان ناراضی بود اما به خاطر خواست پیگیر آنها پذیرفت و به همراهشان به سوی اردو رفت.
دو جنگاور در کنار درختی ایستاده بودند که با دیدن پدر و سه پسرش پیش آمدند : جنگاوری رشید که سیمایی مردانه داشت پرسید چرا به سپاه ایران نزدیک می شود . پدر گفت فرزندانم می خواهند همچون شما سرباز ایران شوند .
جنگاور گفت تا کنون چه می کردند . پدر گفت همراه من کشاورزی می کنند .
جنگاور نگاهی به سیمای سه برادر افکند و گفت و اگر آنان همراه ما به جنگ بیایند زمین های کشاورزیت را میتوانی اداره کنی ؟

پیرمرد گفت آنگاه قسمتی از زمین ها همچون گذشته برهوت خواهد شد .
جنگاور گفت : دشمن کشور ما تنها سپاه آشور نیست دشمن بزرگتری که مردم ما را به رنج و نابودی می افکند گرسنگی است کارزار شما بسیار دشوارتر از جنگ در میدانهای نبرد است .
آنگاه روی برگرداند و گفت مردم ما تنها پیروزی نمی خواهند آنها باید شکم کودکانشان را سیر کنند . و از آنها دور شد.
جنگاور دیگری که ایستاده بود به آنها گفت سخن پادشاه ایران فرورتیش ( فرزند بنیانگذار ایران دیاکو ) ! را بگوش بگیرید و کشاورزی کنید . و سپس او هم از پدر و سه برادر دور شد.
فرزند بزرگ رو به پدر پیرش کرد و گفت : پدر بی مهری های ما را ببخش تا پایان زندگی سربازان تو خواهیم بود . ارد بزرگ خردمند برجسته کشورمان می گوید : فرمانروایان همواره سه کار مهم در برابر مردم دارند . نخست : امنیت ، دوم : آزادی و سوم : نان .
سخنان پادشاه ایران فرورتیش نشان می دهد زمامداران ما از آغاز تلاش می نمودند نان مردم را تامین کنند .

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ؟!؟!؟!؟!؟!؟ من ! من ! واقعا از دود و دم بدم میاد ... این آواتار هم بامزه بود از نظرم !!! فکر کردم قشنگه :surprised:
ترکیدم از خنده...چه باورش شد..نه بیا اهل دود و دم هم باش..خب بچه هاومن نمیدونن که میگن پژمان کشید ما هم دو پک میریم..دیگه باید برم ...بای خوش بگذره به همتون...

"Pejman"

ترکیدم از خنده...چه باورش شد..نه بیا اهل دود و دم هم باش..خب بچه هاومن نمیدونن که میگن پژمان کشید ما هم دو پک میریم..دیگه باید برم ...بای خوش بگذره به همتون...

خوش بگذره بهت بسلامت... به قول بعضیا خیر پیش !!! :smile:

♥MitrA

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خواب نه
قدیما موشا از گربه ها میترسیدن الان گربه ها میترسن بس که موشا بزرگن

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
نه خواب نه
قدیما موشا از گربه ها میترسیدن الان گربه ها میترسن بس که موشا بزرگن

علتش کم شدن تعداد مارهاست
موش ها دور گرفتن
بعدشم اینقدر غذا تو آشغالا پیدا میشه که گربه ها حوصله دوییدنو کورس گذاشتن واسه گرفتن موشو ندارن

♥MitrA

عضو جدید
کاربر ممتاز
علتش کم شدن تعداد مارهاست
موش ها دور گرفتن
بعدشم اینقدر غذا تو آشغالا پیدا میشه که گربه ها حوصله دوییدنو کورس گذاشتن واسه گرفتن موشو ندارن
خب موشا الان واقعا بزرگن
گربه ها میترسن دنبالشون برن دیگه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا