Really I cant do any work without you,its better to say I cant be alive without you....WOW...What did happen here!How can you "SM_LE" Without "I"?
How can you be "F_NE" without "I"?
How can you "W_SH" Without "I"?
How can you be "FR_END" without"I"?
"I" am very important!
But this 'I' can never achieve S_CCESS without 'U'
and that makes 'you' more important than 'I'.
خوش اومدی سید جون، فکر کنم یه ذره کارایی رو داشته باشیم... امیدوارم بتونیم از دانش و تجربه شما هم استفاده کنیم...سلام من کاربر جدیدم. امیدوارم جمع شما حداقل یه ذره کارآیی علمی و عملی تو بحث گیاهان داروئی داشته باشه و منم بتونم سهم کوچیکی داشته باشم. خیلی عقبیم.![]()
خیلی خوش اومدی امیدوارم خاطرات خوب البته علمی داشته باشید.. اما تو یه پست همه رو با خاک یکسان کردیدا..........سلام من کاربر جدیدم. امیدوارم جمع شما حداقل یه ذره کارآیی علمی و عملی تو بحث گیاهان داروئی داشته باشه و منم بتونم سهم کوچیکی داشته باشم. خیلی عقبیم.![]()
سلام دوردونه جونم خوش بحالت درس ميخوني/من كه اصلا بگو يك خط//ايشالله موفق ميشي/سلام من دوباره اومدم......خب خیلی خیلی خوش اومدم.......من خیلی سرم شلوغه.. دعا کنید کارام ردیف شه.. روزی بیشتر از سه ساعت نیتونم درس بخونم.... دعا کنید کارام حل شه خیمه بزنم رو کتابام.........
دو سه ساعت واسه من خیلی کمه....خب تو قبلا امتحان دادی یه چیزایی بلدی من تقریبا صفرم...پارسال فقط نکته ای خونده بودم.... ایشالا خدا به هممومن کمک میکنه.......؟
سلام دوردونه جونم خوش بحالت درس ميخوني/من كه اصلا بگو يك خط//ايشالله موفق ميشي/
خوش اومدی سید جون، فکر کنم یه ذره کارایی رو داشته باشیم... امیدوارم بتونیم از دانش و تجربه شما هم استفاده کنیم...
دلیل خونه نیومدنت اینه ..آره؟؟؟؟؟؟ چشمم روشن..... دیگه میفتی دنبال گوشی این و اون.......سوسکارو ول کرده حالا زدی تو فاز تکنولوژی؟؟؟؟!!!!!!پیدا کردن مدل گوشی افراد از روی شماره تلفن انها
خطوط «ايرانسل»
براي پيدا کردن نوع گوشي شمارههاي «ايرانسل» کافي است به آدرس اينترنتي http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-mt-web-portal مراجعه کنيد.
سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پيششماره و بدون صفر وارد کنيد و روي دکمه «مرحله بعد» کليک نماييد (به عنوان مثال 9350000000).
در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشي اين شماره را خواهيد ديد.
خطوط «همراه اول»
براي پيدا کردن مدل گوشي شمارههاي «همراه اول» نيز کافي است به آدرس http://78.38.243.104:8080/mcci-mt-web-portal مراجعه کنيد.
شماره تلفن همراه را با پيششماره و به همراه کد 98 و بدون صفر وارد کرده و روي دکمه «مرحله بعد» کليک کنيد (به عنوان مثال 989120000000).
در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشي اين شماره موبايل را مشاهده خواهيد کرد.
اين دو صفحه در اصل براي دريافت خدمات ديتا راهانداري شدهاند اما چنين استفادهاي نيز ميتوان از آنها کرد
أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ ........... من خیلی تأثیر گرفتم باید جداگانه تشکر مینمودم.... دقت کردم دیدم راست میگه ابلیس.. البته متأسفانه چرا باید کاری کنیم که اون بهمون از این جملات قصار بگه..حکایت
در میان بنی اسرائیل عابدی بود
وی را گفتند: فلان جا درختی است و قومی آن را می پرستند
عابد خشمگین شد، برخاست و تبر بر دوش نهاد تا آن درخت را برکند
ابلیس به صورت پیری ظاهر الصلاح، بر مسیر او مجسم شد، و گفت: ای عابد، برگرد و به عبادت خود مشغول باش
عابد گفت: نه، بریدن درخت اولویت دارد مشاجره بالا گرفت و درگیر شدند
عابد بر ابلیس غالب آمد و وی را بر زمین کوفت و بر سینه اش نشست
ابلیس در این میان گفت:دست بدار تا سخنی بگویم، تو که پیامبر نیستی و خدا بر این کار تو را مامور ننموده است
به خانه برگرد، تا هر روز دو دینار زیر بالش تو نهم؛ با یکی معاش کن و دیگری را انفاق نما
و این بهتر و ثوابتر از کندن آن درخت است؛
عابد با خود گفت : راست می گوید، یکی از آن به صدقه دهم و آن دیگر هم به معاش صرف کنم و برگشت
بامداد دیگر روز، دو دینار دید و بر گرفت. روز دوم دو دینار دید و برگرفت. روز سوم هیچ نبود. خشمگین شد و تبر برگرفت
باز در همان نقطه، ابلیس پیش آمد و گفت:کجا؟ عابد گفت:تا آن درخت برکنم؛
گفت : دروغ است، به خدا هرگز نتوانی کند. در جنگ آمدند
ابلیس عابد را بیفکند چون گنجشکی در دست! عابد گفت: دست بدار تا برگردم
اما بگو چرا بار اول بر تو پیروز آمدم و اینک، در چنگ تو حقیر شدم؟
ابلیس گفت: آن وقت تو برای خدا خشمگین بودی و خدا مرا مسخر تو کرد
که هرکس کار برای خدا کند، مرا بر او غلبه نباشد؛
ولی این بار برای دنیا و دینار خشمگین شدی، پس مغلوب من گشتی