http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/324489-تاسوعای-حسینی-زنجان
چشم گارداشیم التماس دعا....سلام زنجان.
بیزیم ده عوضیمیزدن گدین حسینیه ی اعظم زنجانا. سیزین حسینیه ی اعظم یز تمام آزربایجانیلارا افتخاردی
گوز اوستهسلام زنجان.
بیزیم ده عوضیمیزدن گدین حسینیه ی اعظم زنجانا. سیزین حسینیه ی اعظم یز تمام آزربایجانیلارا افتخاردی
سلام ایرانون بو باشو دا هایان اولسون؟سلام عرض الیرم تامام زنجانیلارا .زنجاندا نخبر بیز کی دوشمیشق ایرانین بوباشینا.......
سلام والاه بچه های زنجان بی وفان از اون موقعی که ما اومدیم هیش کی نمیاد.............سلامی به گرما گرم آتش در فصل سرما ، خدمت همه دوستان عزیزم جای بچه های زنجان خالیه اینجا ، اگر هستید بیایید تا بیشتر آشنا بشیم با این مردم کم حرف من زنجانی نیستم و اما این شهر رو خیلی دوست دارم" شهر غواصان دریا دل" شهر شهید رستم خانیاز شهر زنجان که بگذریم باید بگم استان شیخ اشراق، یاد شهر زنجان بخیر ، حسینیه اعظمش را یاد باد یاد محله دباغ ها بخیر که درس می خوندیم اونجا برای کنکور یاد زینبیه بخیر یاد حاج آقا عینی فرد بخیر ، انصافا عاشق است یاد بچه های هنرستان فنی بخیریاد ائل داغی اش بخیر در جمعه ها... یاد غول من در آن شهر بخیر !!!!
یاد بچه های زنجان بخیر، از اول شهر و از اولین میدانش (بسیج) تا اون ور شهر ...
سلام والاه بچه های زنجان بی وفان از اون موقعی که ما اومدیم هیش کی نمیاد.............
بیبینم چی کار می کنی دیگهجمعشون می کنیم ٰچند تاییشون رو می شناسم ...![]()
سلام خیلی خوش آمدین ،سلام به دوستای عزیزم . زنجانیها با وفا و مهمون نوازن البته همه جا خوب و بد داره .در آخر هم تشکر می کنم از دوست عزیزم که هوای ما زنجانیارو داره
بازم ممنون ، خیلی لطف می کنید ،من دعاتون می کنم ولی تنها چیزی که هست اینکه من درست 8 دیدم پیامتون رو .
گوششون را می گیرم میارم ...بیبینم چی کار می کنی دیگه
گوششون رو از جا بکنین که دیگه نتون از تاپیک زنجان بیرون برنسلام خیلی خوش آمدین ، ممنونم ، وظیفه بود ، کاری نکردیم بازم ممنون ، خیلی لطف می کنید ، منظورتون از "8" رو متوجه نشدمگوششون را می گیرم میارم ...
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنجان | همشهری ها! | 149 | |
![]() |
[ گیلان]► گیـــــــــــلان پرچم بوجور | همشهری ها! | 709 | |
![]() |
[ هرمزگان]► برو بچه های هرمزگان بیان | همشهری ها! | 135 | |
![]() |
[ قم ]► بچه های ناف قم !!!! ( قمی گری ) | همشهری ها! | 293 | |
![]() |