زنان از مردها قوي‌ترند!

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحقیقات جدید نشون می‌دهد که زندگی احساسی مردان هم به اندازه زنان پیچیده و غنی است اما در اغلب موارد این امر از مردان و همچنین از زنان پوشیده باقی می‌مونه.
با اینکه احساسات همیشه از خصوصیات زنانه به شمار می‌ره ، اما مردها هم به اندازه زنان احساساتی می‌شن و تجربیات عاطفی مشابهی را توصیف می‌کنن. میدونی در یک بررسی در رابطه با هوش عاطفی 500 هزار فرد بالغ ، ثابت شد که هوش عاطفی مردان به اندازه زنان است. مطالعاتی که بر روی زوج‌ها صورت گرفته نشان می‌دهد که مردان هم به اندازه زنان با میزان استرس همسرشان هماهنگ‌اند و به همان اندازه قادر به حمایت از آنها هستند. اینا چیزهایی که علمی ثابت شده از خودم نمیگم

soraya_shz

عضو جدید
خانوم ها در برابر ضربه هاي روحي بزرگ قوي تر از آقايون هستند ، مثلا يه خانوم اگه شوهرش باعث جداييشون بشه زودتر مي تونه با مسئله كنار بياد تا وقتي يه آقا از همسرش جدا ميشه در زماني كه دليل اين طلاق از جانب خانومش باشه.
و يا اكثر آقايون پس از ورشكستي سكته مي كنند.

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
تحقیقات جدید نشون می‌دهد که زندگی احساسی مردان هم به اندازه زنان پیچیده و غنی است اما در اغلب موارد این امر از مردان و همچنین از زنان پوشیده باقی می‌مونه.
با اینکه احساسات همیشه از خصوصیات زنانه به شمار می‌ره ، اما مردها هم به اندازه زنان احساساتی می‌شن و تجربیات عاطفی مشابهی را توصیف می‌کنن. میدونی در یک بررسی در رابطه با هوش عاطفی 500 هزار فرد بالغ ، ثابت شد که هوش عاطفی مردان به اندازه زنان است. مطالعاتی که بر روی زوج‌ها صورت گرفته نشان می‌دهد که مردان هم به اندازه زنان با میزان استرس همسرشان هماهنگ‌اند و به همان اندازه قادر به حمایت از آنها هستند. اینا چیزهایی که علمی ثابت شده از خودم نمیگم
من همه اینا رو قبول دارم وخودم هم دیدم مردای بسیار با احساس بسیار عاطفی رو... اینو از نظر تجربه عرض کردم...
ولی بحث من اینه اگه عواطف روی کروموزوم ها هستند پس خانومها دوبرابر مردان باید با احساس باشن واین هم از نظر تجربه من و هم از نظر علمی که شما فرمودید نغز شده.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا لذت میبرم از مصاحبت با هاتون خوب آره در این مورد که کروموزوم های خانم ها دو برابر آقایونه درسته و حتما هم همینطوره که به طبع باید فعالیتشون هم دو برابر آقایون باشه

ghxzy

کاربر ممتاز
واقعا لذت میبرم از مصاحبت با هاتون خوب آره در این مورد که کروموزوم های خانم ها دو برابر آقایونه درسته و حتما هم همینطوره که به طبع باید فعالیتشون هم دو برابر آقایون باشه
شما لطف دارید منم از صحبت با شما لذت میبرم
ولی ایا به نظر شما واقعا اینجوریه؟؟

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه ای هم که در مورد کرومزوم آقایون من متوجه شدم اینکه کرومزوم آقایون بعضی ها x و بعضی ها y در صورتی که در خانم ها هم ایکس هست و هم ایگرگ

ghxzy

کاربر ممتاز
یه چیز دیگه ای هم که در مورد کرومزوم آقایون من متوجه شدم اینکه کرومزوم آقایون بعضی ها x و بعضی ها y در صورتی که در خانم ها هم ایکس هست و هم ایگرگ
فک میکنم اشتباه نوشتید...
چون خانوما دونا ایکس دارن واقایون یه ایکس و یه ایگرگ دارن.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اره همین طوره
امار میگه 95 درصد سکته ها رو مردا میزنن
و 5 سکته های قلبی رو خانم ها میزنن
و همین طورم که واضحه اکثر مردا زود تر فوت میشند.

ghxzy

کاربر ممتاز
ولی به نظر من به خاطر استرس بیشتر اقایون هست که امار بیماریها و مرگ و میر در سنین پایین توشون بیشتره

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ولی به نظر من به خاطر استرس بیشتر اقایون هست که امار بیماریها و مرگ و میر در سنین پایین توشون بیشتره
صدر صد این استرس ها واسه مرد و زن تاثیرشو میذاره
ولی علمی ثابت شده نوع خلقت خداست
به خاطر همین نوع خلقت ثابت شده
واسه اقایون بهترین ورزش ورزشیه که توش دویدن باشه مثل فوتبال
و واسه خانم ها بهترین ورزش شنا هست.

ghxzy

کاربر ممتاز
جالب بود نمیدونستم

♥MitrA

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعید میدونم این فقط میتونه یه نظریه باشه چون مرکز عواطف و احساسات جای دیگه ایه(مغز)و ربطی به ژن و کروموزوم نداره....
همه چیز آدم به ژن و کروموزوماش بستگی داره(مغز از سلول درست شده همه ی کارای سلول رو هم کروموزوما میکنن)
اینار رو گفتم
تا بقیه اشتباه نکنن

ghxzy

کاربر ممتاز
همه چیز آدم به ژن و کروموزوماش بستگی داره(مغز از سلول درست شده همه ی کارای سلول رو هم کروموزوما میکنن)
اینار رو گفتم
تا بقیه اشتباه نکنن
خو اگه شما کامل صفحه ها رو میخوندید من خیلی در این باره توضیح دادم

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو اگه شما کامل صفحه ها رو میخوندید من خیلی در این باره توضیح دادم
سلام من خودم رو رسوندم بله آبجیمون زحمت کشید همه رو توضیح دادن بی نهایت ممنونیم ازشون با اطلاعات عمومی بالاشون

ghxzy

کاربر ممتاز
سلام من خودم رو رسوندم بله آبجیمون زحمت کشید همه رو توضیح دادن بی نهایت ممنونیم ازشون با اطلاعات عمومی بالاشون
سلام ...خیلی خوش اومدید به تاپیک خودتون
شما لطف دارید
ولی اینایی رو که گفتم تو دبیرستان خونده بودم جزو معلومات عمومیم نبود باید یادشون میگرفتم...:دی

ghxzy

کاربر ممتاز
منم این چیزا رو شنیدم یه چیزایی هم راجع بهش خوندم ولی دقیق از مکانیزمش اگاهی ندارم
ولی احتمالا هنگامی که قراره کروموزوم ها جفت بشن این انتخاب صورت میگیره یعنی کروموزوم ایکس یا ایگرگ رو به اجبار کنار یه ایکس قرار میدن

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی من شنیده بودم میتونن جنین دو و یا سه قلو باشه با استفاده از همین ازمایشات نمیدونم اینا هم امکانپذیر باشه یا نه

ghxzy

کاربر ممتاز
همه اینایی که گفتن امکان پذیر هست ...حداقل روی کاغذ که شدنی بوده.
ولی فک میکنم بیشتر این راه حل ها ازمایشگاهی باشه
یعنی باید مراحل ابتداییش در ازمایشگاه انجام بشه بعد وارد بدن مادر بشه.
مخصوصا توی دو یا سه قلو که باید تقسیم های سلولی اولیه حتما در ازمایشگاه باشه تا سلول رو چند قسمت کنن

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی دوستان توجه کنید
همه چی حتی احساسات مابستگی به ژن های روی کروموزوم دارد. یکی از دلایل احساسات هورمون ها هستند ، که ترشح آن ها هم وابسته به کروموزوم ها است. و برای همین ممکنه برخی حساس تر باشند و برخی نه. یا کلیه احساسات دیگه ... البته محیط هم تو بروز کردن نقشه ژنتیکی آدم هامهمه.
کلا انسان ها 23 جفت کروموزوم چه زن و چه مرد. و کم و زیاد شدن حتی یه تکه کروموزوم می تونه کلی سندرم و بدبختی ایجاد کنه.
22 جفت غیرجنسی + XX در خانم ها و XY در آقایون

صفات می تونن وابسته به جنس باشه یا خیر. البته کروموزوم ها فعال یا غیر فعال نمی شن . این ژن های روی کروموزوم ها هستند که در هر شخصی متفاوتند و تحت شرایط محیطی ممکنه بروز کنن.

ghxzy

کاربر ممتاز
ولی دوستان توجه کنید
همه چی حتی احساسات مابستگی به ژن های روی کروموزوم دارد. یکی از دلایل احساسات هورمون ها هستند ، که ترشح آن ها هم وابسته به کروموزوم ها است. و برای همین ممکنه برخی حساس تر باشند و برخی نه. یا کلیه احساسات دیگه ... البته محیط هم تو بروز کردن نقشه ژنتیکی آدم هامهمه.
کلا انسان ها 23 جفت کروموزوم چه زن و چه مرد. و کم و زیاد شدن حتی یه تکه کروموزوم می تونه کلی سندرم و بدبختی ایجاد کنه.
22 جفت غیرجنسی + XX در خانم ها و XY در آقایون

صفات می تونن وابسته به جنس باشه یا خیر. البته کروموزوم ها فعال یا غیر فعال نمی شن . این ژن های روی کروموزوم ها هستند که در هر شخصی متفاوتند و تحت شرایط محیطی ممکنه بروز کنن.
ببين گلم منم همه اينا رو توضيح دادم ولي اصلا نميتونم متفاعد بشم كه احساس به كروموزومو ژن و جنسيتو اين چيزا بستگي داره ...
اگه ممكنه دلايل محكمتر و علميتري بيار تا من هم قانع بشم

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه ........جالبه بازم پستام حذف شده ................ اینگاری گزارشگر هم داربم........

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين گلم منم همه اينا رو توضيح دادم ولي اصلا نميتونم متفاعد بشم كه احساس به كروموزومو ژن و جنسيتو اين چيزا بستگي داره ...
اگه ممكنه دلايل محكمتر و علميتري بيار تا من هم قانع بشم

ببینید. ژن های رو کروموزوم ها مثل کد های کامپیوتری برای بدن هستند. شاید یه مثال در این مورد افراد دو جنسی باشند. افرادی که از لحاظ ژنتیکی زن هستند اما ظاهری مردانه دارند. همه آن ها رو به عنوان مرد میشناسند ولی ویژگی ها و رفتار زنانه دارند آیا اصلا از لحاظ ژنتیکی هم مرد هستند اما هورمون مردانه به خاطر نقشه ژنتیکی شون کمتر ترشح میشه. یا بالعکس زنان با ظاهر زنانه که از لحاظ ژننتیکی مرد هستند و خواسته هاو رفتار مردانه دارند. یا هورمون مردانه بیشتری در بدنشون تولید میشه.که همه این از روی کدهای ژنتیکی شونه.
البته یکسری ویژگی ها هم اکتسابی اند. مثلا مردی که در محیط زنانه بزرگ شده خواه نا خواه رفتار زنانه پیدا می کنه یا بالعکس. یا کسی که در محیطی عاطفی بزرگ شده با کسی که در محیط پر از کشمکش و دعوا بزرگ شده فرق داره.

بالا