زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالن مطالعه که ملغی ست ..اخه اون نور غیر مستقیم طبیعی که لابد از ارتفاع 5 متری میخواد بیادتو به درد مطالعه میخوره؟ :D من دم پنجره میشینم تازه چراغ مطالعه هم میزنم باز چشام نیم تا ضعیف تر شده..برای فضای گالری و کارگاه خوبه ..انتخاب سخته من نمیزنم این سوال رو..ارتفاعش به کارگاه میاد ..چیدمان رو نمیدونم..من فک میکنم باید فرم فضا نظم رو میخوندیم :surprised:

ن بابا نیلو
فرم فضا رو بنداز اون ور ...اونم الان
خودمون تحلیل میکنیم از چینگ هم بهتر
مگه کتابخونه نور غیر مستقیم نمیخاد؟ی نور پرا کنده میخاد دیگه ..مگه ن؟
جواب همونه ک سبزش کردم

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن بابا نیلو
فرم فضا رو بنداز اون ور ...اونم الان
خودمون تحلیل میکنیم از چینگ هم بهتر
مگه کتابخونه نور غیر مستقیم نمیخاد؟ی نور پرا کنده میخاد دیگه ..مگه ن؟
جواب همونه ک سبزش کردم
اره گمونم اون بهتره..چرا نور غیر مستقیم میخواد اما نه به اون ارتفاع! گمونم البته

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانه ارواح شد باز اینجا...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چاه که مطمینم نمیشه! منظورش اینه که باعث میشه روستا در امتداد اون شکل بگیره و گسترش پیدا کنه؟؟اگه اینه که میشه قنات!:surprised:
تو روی سوال نوشته باعث گسترش نمیشود.....چون برکه و چاه رو مطمئنیم باعث گستررش نمیشه پس میگیم هر سه گزینه....حالا هر دلیل منطقی و غیر منطقی برای ردش در نظر گرفتن....
سلام شیرین جون نه به امام هیچکی منظورم نبود همه عصبانی و استرسین خودم از همه بدترم .... ما همه باید مثبت فکر کنیم حرفامون انرژی دهنده باشه چون اونا به خودمون بر میگرده اصلا نباید استرس داشته باشیم و با اعصاب خوردی درس بخونیم همین :w05:گفتم بقیه هم از همه چی برداشت مثبت کنن مث دنی من خودم تست میزنم 20 % میشه افسرده میشم ولی کنکور واقعی که نیست باید تلاش کرد
از امضای من بدونین در من چه انقلابیه

بابا نگفتم که چرا منظورت من بودم......اتفاقا خیییلی خوشحال شدم و آروم شدم از پستت....باور کن.....یهههه دددننننیاااا مممممننننوووون;)

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام
بچه ها چی شده؟؟؟ چرا نیستید؟؟؟ اگه نمیاید دیگه بگید دیگه ما هم نیایم!:(:cry::crying2:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام
بچه ها چی شده؟؟؟ چرا نیستید؟؟؟ اگه نمیاید دیگه بگید دیگه ما هم نیایم!:(:cry::crying2:
ولی نه من هستم تا اخرین لحظه هیچ کدومتون اگه نیاین ولی من چراغ اینجا رو روشن نگه میدارم.................:w05:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا ب خیر بگذرونه
قربونه اون مکثت...

سلام
سلام
من هستم بابا
من تازه اومدم
چی چیو نیایم
فک کردییییییییییی
شهید من بگم من رو دستمال صورتی حساسمااااا
گفته باشم:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w02::w02::question:
خدا ب خیر بگذرونه
قربونه اون مکثت...

سلام
من هستم بابا
من تازه اومدم
چی چیو نیایم
فک کردییییییییییی
شهید من بگم من رو دستمال صورتی حساسمااااا
گفته باشم:D
فافااااا سوالت چی بود ؟؟؟؟؟:razz:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها من موندم باید واسه این ی ماه چکار کنم؟؟ شماها الان دارید چجوری میدرسید؟؟ اونایی که هنوز شروع نکردم مثل نور و صوت چکار کنم؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه زود خیاله متروکه شدن به دوستان دست میده

بابا ما هستیم تا اخرشم هستیم (اگه خدا بخواد)

برای من هم هنوز چیزی از آزمون بزرگ نرسیده

من سعی می کنم تا آزمون 26 دی نصف بیشتر دروس رو کار کنم (مرور و یادگیری)

بقیش هم میفته بعده آزمون 26 دی تا آزمون 10 بهمن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من موندم باید واسه این ی ماه چکار کنم؟؟ شماها الان دارید چجوری میدرسید؟؟ اونایی که هنوز شروع نکردم مثل نور و صوت چکار کنم؟
هیچی فقط باید زود بخونن از خلاصه ها استفاده کنین
بچه ها دلم گرفته یکی بزنه پس کلم آخه الان چه وقت دلم گرفتنه میرم دو ساعت استراحت کنم یه کارتون نگاه کنم شاید حالم خوب شه درس بخونم

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صلاحیت ب پاسخ دادن ب سوال تو را ندارم
من هم مث تو هستم
دوستانی ک اوضاشون بهتره بابا بیان کمک کنن ب ما خب
شاید ی سری درسا واقعن خوندنش انقد ناراحت کننده نباشه ک انقد رو مخه ماست:surprised::D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهید جون من که دارم دوره میکنم فقط و درسایی که مطمینم میرسم دوره کنم و میشه جواب داد ...اونا رو ول کن شهید..اگه نخوندی تا الان،فقط داری تست میزنی یاد بگیر نکته های این مباحث رو ..واسه دوره هم از اونایی که مهمن شروع کن مثلا تو تاریخ رنسانس مهمتر از هند و چین و ژاپنه !قطعا لازم نیس خودتو بکشی واسه اینا چون سوالاشم سطحی میاد اما رنسانس و مخصوصا اسلام و ایران رو حسابی دوره کن.به نظرم جای صوت و نور نمونه موردی سیستم بخون..نظر منه ها نمیدونم تا چه حد درسته ولی من اینکارارو میکنم.به نظرم مسلط بودن خیلی بهتره اخه وقتی یه درسی رو یه بار میخونی و بعدش یادت میره به مراتب خطرناکتر از درسیه که اصلا نخوندی، اخه فکر میکنی یادته و بلدی اشتباه میزنی..این تجربیات من در کنکور کاردانی به کارشناسی بود...موفق باشی

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
می خواین کنکور قبول شین یا نه ................

می خواین روزه کنکور محکم قدم بردارین یا نه ...............

می خواین بعد آزمون خندون از جلسه بیرون بیاین یا نه ..............

پس خواهشن بی خیاله ناامیدی ، قر ، نق ، دلسردی ، بی حوصلگی ، نخوندم ، نمیرسم ، نمی تونم و .................. بشین

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صلاحیت ب پاسخ دادن ب سوال تو را ندارم
من هم مث تو هستم
دوستانی ک اوضاشون بهتره بابا بیان کمک کنن ب ما خب
شاید ی سری درسا واقعن خوندنش انقد ناراحت کننده نباشه ک انقد رو مخه ماست:surprised::D

من دقیقا از جمعه هرروز 3،4 ساعت میخونم فقط! اگه اینجوری ادامه بدم زحمتام باطل میشه..دعا کن برام فافاااا خوب نیسممم:w04:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
می خواین کنکور قبول شین یا نه ................

می خواین روزه کنکور محکم قدم بردارین یا نه ...............

می خواین بعد آزمون خندون از جلسه بیرون بیاین یا نه ..............

پس خواهشن بی خیاله ناامیدی ، قر ، نق ، دلسردی ، بی حوصلگی ، نخوندم ، نمیرسم ، نمی تونم و ...بیخیال.. بشین
:book: بچه ها باید حتما 8 ساعت روزی بخونیم در روزهای سرنوشت ساز هستیم

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دقیقا از جمعه هرروز 3،4 ساعت میخونم فقط! اگه اینجوری ادامه بدم زحمتام باطل میشه..دعا کن برام فافاااا خوب نیسممم:w04:
من همیشه 3 4 ساعت میخخونم ...ینی من الان کلن باطلم
ینی من ملغی م الان؟؟:surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا