زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا چرا انقد همه دست بزن پیدا کردید
بزارید من جای خودم بشینماااا

1-کدام منبع تامین آب باعث کشیدگی در بافت روستا نمی شود؟( آزمن 2 ایوان)
1-قنات
2-برکه
3-چاه
4- هر سه

هر 3 مورد باعث تمرکز نقطه ای در بافت روستا می شود.

من:قنات ک خودش ی عالمه طول و درازا داره تو مقطعش
این مظهر قناتو میگه ک فقط از دل زمین میاد بیرون؟ینی برا این میشهه نقطه ای؟

بعد کلن ...مثلن الان رودخونه باعث کشیدگی میشه؟

بچه ها من سوالامو کلن میپرسم انگار تا میام توضی بدم سوالمو انگار خودم میفههمم:D
نمیدونم من فک کردم چاه باشه....اول گفتم چاه بعد دیدم برکه هم نمیتونه باشه در نتیجه گزینه 4.....ایییش چه سوالایی:hate:
وای شیرین ظهری نشستم یکم باب اسفنجی نگاه کردم عجب باحال بود...........الان من در شرایطی هستم که به پیام بازرگانی هم راضیم:D

وااای منم ظهری به این حرفت خیییلی خندیدم:biggrin:...خدا خیرت بده

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

1-قنات
2-برکه
3-چاه
4- هر سه

چشمه چی؟اونم از دل زمین میجوشه/پس میشه نقطه ای؟

نکنه منظوره سوالش اینه ک جاری باشه؟؟

آره دیگه تو مسیر رودخونه کشیده میشه

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره راس میگی سال دیگه شوهر کردم چی؟؟؟:redface:اصصصلا یادم نبود....:D
ماه آخره هییشششکی اعصاب نداره...همه دست بزن پیدا کردن:biggrin: باشه چشم....نیلو چیا خوندی کللللا چیات مونده؟؟...من که دیروز همه رو چیدم دورم دیدم مونده.....به نظرت میرسم بخونم؟؟؟
:D :D :D دقیــــــــــــقا منظورم همون بود نخواستم تو جمع بگم :D خودم گفتم نگیم چیا رو نخوندیم ولی میگم :D
به کل فن مونده! تاسیسات مکانیکی رو 1 دور روخونی کردم و فیزیک 2 رو..به سیستم میستم ایستایی میستایی عناصر مناصر دست نزدم ..حالت من و فن این شکلیه..:w02: تاریخ رو 1 دور خوندم جز سبک که 2 دور خوندم ولی انگاری نخوندم..وضعیتم اینه..:w24: با معاصر هم درگیرم :w13: درک هم یه کمی تست زدم...زبان هم 504 رو خوندم ولی تاثیری نداره ..الانا هرروز 3-4تا درک مطلب میزنم به 30-40 برسونم..دیگه بود؟؟؟؟

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
راستی بچه ها بنظرتون من الان برم این کتابای قیابکلو بخرم اصلا جزوه ایزدی نمیتونم بخونم خیلی بد خط!
من برای خوندن مفاهیمی مثل بازار حمام و از اینجور مفاهیم از چی استفاده کنم؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-قنات
2-برکه
3-چاه
4- هر سه

چشمه چی؟اونم از دل زمین میجوشه/پس میشه نقطه ای؟

نکنه منظوره سوالش اینه ک جاری باشه؟؟

خو قنات که میشه :surprised:
الان جواب این سوال چیه؟؟؟؟؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها بنظرتون من الان برم این کتابای قیابکلو بخرم اصلا جزوه ایزدی نمیتونم بخونم خیلی بد خط!
من برای خوندن مفاهیمی مثل بازار حمام و از اینجور مفاهیم از چی استفاده کنم؟
نه بابا الان قیابکلو؟اگه میرسی دوره کنی آره..به نظرم ادم یه مبحث رو نخونده باشه خطرش کمتر اینه که خونده باشی ولی مسلط نباشی چون یه چیزایی یادته و غلط میزنی...من از معماری ایرانی خوندم خوب بود..جزوه متدین هم خوبه..من یکی داشتم توش اینارو گفته بود حموم و بازار و اینا

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:D :D :D دقیــــــــــــقا منظورم همون بود نخواستم تو جمع بگم :D خودم گفتم نگیم چیا رو نخوندیم ولی میگم :D
به کل فن مونده! تاسیسات مکانیکی رو 1 دور روخونی کردم و فیزیک 2 رو..به سیستم میستم ایستایی میستایی عناصر مناصر دست نزدم ..حالت من و فن این شکلیه..:w02: تاریخ رو 1 دور خوندم جز سبک که 2 دور خوندم ولی انگاری نخوندم..وضعیتم اینه..:w24: با معاصر هم درگیرم :w13: درک هم یه کمی تست زدم...زبان هم 504 رو خوندم ولی تاثیری نداره ..الانا هرروز 3-4تا درک مطلب میزنم به 30-40 برسونم..دیگه بود؟؟؟؟
بابا تو ماه...مودب...با حیا منو نیگا نکن که استرس گرفتم حیارو قورت دادم

نیلو قرار نیس که من بگم نخوندم تو هم بیخیال خوندن بشی....فقط بهم دیگه کمی دلگرمی میدیم...همین....من آخه خیلی مزخرفم:razz: سر یه چیزی استرس که میگیرم معدم درد میکنه و نمیذاره بدرسم....فقط میخوام استرسم بخوابه ....لالا کنه:D ....اولا نمیگفتیم خوب بود چون بیخیال درس خوندن میشدیم ولی الان وقت کمه سعی میکنیم خودمونو برسونیم.....

من رفتم کمی بدرسم

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
نه بابا الان قیابکلو؟اگه میرسی دوره کنی آره..به نظرم ادم یه مبحث رو نخونده باشه خطرش کمتر اینه که خونده باشی ولی مسلط نباشی چون یه چیزایی یادته و غلط میزنی...من از معماری ایرانی خوندم خوب بود..جزوه متدین هم خوبه..من یکی داشتم توش اینارو گفته بود حموم و بازار و اینا
پس الان واسه تاسیسات چکار کنم؟ متدین میگی دیگه که اینا رو داشت؟؟؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا تو ماه...مودب...با حیا منو نیگا نکن که استرس گرفتم حیارو قورت دادم

نیلو قرار نیس که من بگم نخوندم تو هم بیخیال خوندن بشی....فقط بهم دیگه کمی دلگرمی میدیم...همین....من آخه خیلی مزخرفم:razz: سر یه چیزی استرس که میگیرم معدم درد میکنه و نمیذاره بدرسم....فقط میخوام استرسم بخوابه ....لالا کنه:D ....اولا نمیگفتیم خوب بود چون بیخیال درس خوندن میشدیم ولی الان وقت کمه سعی میکنیم خودمونو برسونیم.....

من رفتم کمی بدرسم
بروووبروووو منم برم دکتر..بچه ها من آینه عبرت ...از استرس الان دو سه روزه هیچی نخوردم حالم بده چشام تار مبینیه سرگیجه دارم...آرامش خودتونو حفظ کنین

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.ارتجال ینی چی؟
سوال ش .94 درک . ایوانخانه 2.

2.در یک کتاب معماری ایستگاه اتوبوسی با جداره های تمام شیشه ای و درب اتو ماتیک دیده میشه .این ایستگاه میتونه کجا واقع باشه؟
1-جزیره کیش 2- پاریس 3- لندن 4- در هر مکانی می تواند باشد

منظور سوالش اینه ک گرمای بیشتری دریافت کنه؟اره؟
و ب هر قیمتی هم از دسش نده؟
درسته؟
آخه گفته اتو ماتیک

اسن یکی بگه ک جداره ی تمام شیشه ای تو کدوم اقلیم استفاده میکنن؟
چه سوال مسخره ای...آخه تو ایستگاه اتوبوس هم اقلیم مهمه...نکنه مهمه...قاطی کردم دیگه:confused:
پاریس و لندن :
انگلستان ک نسبتا معتدله
پاریس هم آب و هوای اقیانوسی
الان ینی چی؟:surprised:

آخرین ویرایش:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس الان واسه تاسیسات چکار کنم؟ متدین میگی دیگه که اینا رو داشت؟؟؟؟
من که ماچ گنده کردمش گذاشتمش کنار...اره یه جزوه متدین بود که داشت اینارو..من از مرکز خریده بودم..کتاب معماری ایرانی رو نداری؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تو قنات موندم....با رد گزینه ج دادم...ولی میدونی شاید....نه هرچی فک میکنم میبینم قنات باعث کشیدگی میشه:confused:
چاه که مطمینم نمیشه! منظورش اینه که باعث میشه روستا در امتداد اون شکل بگیره و گسترش پیدا کنه؟؟اگه اینه که میشه قنات!:surprised:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ندارم! اگه مهم برم بخرم!
577 صفحه ست..نه نمیخواد..توو معماری اسلامی پیرنیا هم هست یه چیزایی به گمانم..البته بازار نیست توش..اگه میتونی جزوه پیدا کنی بخونی خوبه..توو درک علی عسگری هم یه توضیحاتی داره

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تو قنات موندم....با رد گزینه ج دادم...ولی میدونی شاید....نه هرچی فک میکنم میبینم قنات باعث کشیدگی میشه:confused:
من خودم میگم چون قنات زیر زمینه و ما اونو اونطوری میاریمش بالا...آره دگه انقد ازین چیزا حفر میکنن تا برسه ب ی جایی از زمین...زیر زمینه اسن این
برکه هم ک ی جا جم میشه ...میگن آب برکه می گنده هاااااپس برکه و قنات ک اینطوری
چاهم ک معلوم
عه ...چه جالب
حل کردیم با هم
چ خوب بود
ممنون بچه ها

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
577 صفحه ست..نه نمیخواد..توو معماری اسلامی پیرنیا هم هست یه چیزایی به گمانم..البته بازار نیست توش..اگه میتونی جزوه پیدا کنی بخونی خوبه..توو درک علی عسگری هم یه توضیحاتی داره
دستت درد نکنه برو به کارات برس برو:w24:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاه که مطمینم نمیشه! منظورش اینه که باعث میشه روستا در امتداد اون شکل بگیره و گسترش پیدا کنه؟؟اگه اینه که میشه قنات!:surprised:
خب اینی ک گفتی سبز کردم همینه آفرین
ولی قنات رو از را ه های دور میووردن ب آبادی میرسوندن ...
ن اینکه بخاد آبادی نز دیک قنات باشه
قنات رو از دور دست ها میکشوندن میووردن و از سرچشمش استفاده میکردن
قنات اسن زیر زمینیه
مهم اینه ک تو ی جایی اونو بیاری بالا ک میشه = همون نقطه ای

درست میگم؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهید جون من کتاب هنرستانی هارو ننگاه کردم این مباحث آب و انبار و کاروانسرا و.. اینا رو داشت کامل
نمیدونم کی و کجا دانلودش کردم
تا شب آپلودش میکنم برات

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم ی سوال ذیگه ی درک
109.ایوان2
فضایی با حدود مساحت 100 با سیستم چیدمان خطی با نور غیر مستقیم طبیعی با ارتفاع کف تا سقف 6 متر
توصیف کدام فضای معماریست؟

1-سالن مطالعه کتابخونه
2-کارگاه تولیدات قطعات صنعتی
3-فضای گالری هنر مفهومی

چون گف 100 متر کتابخونه ملغی ست ن؟(وگرنه هم چیدمان خطی هم نور غیر مستقیم طبیعی رو داره)
h برا کتابخونه رو نمیدونم چ جوریاس؟

گالری هنری مفهومی هم انگار ب نظر میاد باید پیچ در پیچ باشه؟؟ن؟؟داره گولم میزنه احساس میکنم
بچچه ها گالری معمولن چطوریه چیدمانش؟

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها من تا الان چیزی نخوندم دیگه هم نیخوام بخونم امشب استراحت میکنم البته از زبان گوگوری مگوری غافل نمیشم.!امشب ارامش بدست میارم:hypocrite: از فردا دوباره با اراده ای بیشتر برای کسب رتبه5 :w11::neutral:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها من تا الان چیزی نخوندم دیگه هم نیخوام بخونم امشب استراحت میکنم البته از زبان گوگوری مگوری غافل نمیشم.!امشب ارامش بدست میارم:hypocrite: از فردا دوباره با اراده ای بیشتر برای کسب رتبه5 :w11::neutral:
پشیمون شدم میخونم من چند روز دیگه تحویل دارم وقتم چند روزی گرفته میشه:weirdsmiley::weirdsmiley:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بشین سر جات...دختر بد
بعد کنکور با هم میریم......

نفیسه جون میدونم منظورت منم....ولی توروخدا ببین حق ندارم؟؟؟
یکم پیش پایین بودم داشتم یونان میخوندم....یهویی چشمام پرشد....همممممچین گریه کردم دلم خنک شد:D به خدا راس میگماااا کتابامو چیدم دور و برم اصلا یه لحظه هیستریک شدم....شروع کردم زار زار گریه کردن....من میدونم اگه بمونم سال بعد رتبه خوبی میارم....ولی فعلا تا اینجا تلاش کردم نمیخوام حیفش کنم.....شنیدم بعضیا 2 ماه مونده به کنکور خوندن و بازم مجاز شدن من چرا نشم....؟؟؟

امروز از اون روزایی که به این فکر میکنم چرا غذا میخوریم میرم دستشویی و حموم؟؟؟....بشینیم درس بخونیم
....:D

سلام شیرین جون نه به امام هیچکی منظورم نبود همه عصبانی و استرسین خودم از همه بدترم .... ما همه باید مثبت فکر کنیم حرفامون انرژی دهنده باشه چون اونا به خودمون بر میگرده اصلا نباید استرس داشته باشیم و با اعصاب خوردی درس بخونیم همین :w05:گفتم بقیه هم از همه چی برداشت مثبت کنن مث دنی من خودم تست میزنم 20 % میشه افسرده میشم ولی کنکور واقعی که نیست باید تلاش کرد
از امضای من بدونین در من چه انقلابیه

آخرین ویرایش:

milad.arch

عضو جدید
دوستان محترم
چرا آخه اینقدر استرس دارید و به بقیه منتقل میکنید؟ :surprised:
یکم آروم باشید :cool:
اینقد نگید چی مونده از جزوهام، نگاه کنید به این که چیارو خوندین ;)
شماها قبل خوندن باید حتماً یه کلاس مدیتیشن میرفتین :biggrin:
موفق باشید :victory:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها باغ ساتراپی ی باغ مقدسه زمان هخامنشیان
ارگانیکه این باغ؟
جزوه متدین منظر .ص 12

و اینکه آیا چشمه علی دامغان اولین نمونه باغ وحش ها درش هست .ص14

آخرین ویرایش:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم ی سوال ذیگه ی درک
109.ایوان2
فضایی با حدود مساحت 100 با سیستم چیدمان خطی با نور غیر مستقیم طبیعی با ارتفاع کف تا سقف 6 متر
توصیف کدام فضای معماریست؟

1-سالن مطالعه کتابخونه
2-کارگاه تولیدات قطعات صنعتی
3-فضای گالری هنر مفهومی

چون گف 100 متر کتابخونه ملغی ست ن؟(وگرنه هم چیدمان خطی هم نور غیر مستقیم طبیعی رو داره)
h برا کتابخونه رو نمیدونم چ جوریاس؟

گالری هنری مفهومی هم انگار ب نظر میاد باید پیچ در پیچ باشه؟؟ن؟؟داره گولم میزنه احساس میکنم
بچچه ها گالری معمولن چطوریه چیدمانش؟
سالن مطالعه که ملغی ست ..اخه اون نور غیر مستقیم طبیعی که لابد از ارتفاع 5 متری میخواد بیادتو به درد مطالعه میخوره؟ :D من دم پنجره میشینم تازه چراغ مطالعه هم میزنم باز چشام نیم تا ضعیف تر شده..برای فضای گالری و کارگاه خوبه ..انتخاب سخته من نمیزنم این سوال رو..ارتفاعش به کارگاه میاد ..چیدمان رو نمیدونم..من فک میکنم باید فرم فضا نظم رو میخوندیم :surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا