زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها الان باز من اینشکلیم
امممااااا امممماااااا تو دلم اینجوریم
چرا؟؟؟چون رکورد زدم 11 ساعت:D....ولی از طرفی اینجوریم هستم
چرا؟؟؟؟؟چون از آزمون فردا فقط سبک آذری خوندم با سازه فضا کار با تمدن های اژه ای با تافل که امروز خوندم و یادم نیست.....:cry:بقیه همش مونده.....دعا کنین برسم
من بازم فردا نمیتونم آزمون بدم.....:(
یادم رف بگم چیا خوندم....
2 ساعت زبان....5 ساعت سبک آذری.....2.9 دقیقه طراحی لرزه ای....1.50 دقیقه 4 تا درک مطلب...+ یه متن اول آقای ایرانشاهی....
بچه ها آقای ایرانشاهی گفته بودن این متنا خیلی سنگینه؟؟؟!!!!من که برام راح بود....شاید اولاش راحته...رفتته رفته سخت میشه....لغت جدید خیلی کم داشت متن اولش

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

1- یکی ب ساده ترین صورت ممکن مرکز جرم و مرکز سختی رو برام توضی بده لطفن.
آیا مرکز جرم :کلیت ساختمون و جرمش هس و مرکز سختی اونجایی ک اعضای سازه ای سنگین تری هستن ؟

2- بالاخره درز انتقطاع نباید پر شه؟
یا باید پر شه با مصالحی مث یونولیت؟

3-نیروهای اینرسی همون نیرو های افقیه؟مث باد

آخرین ویرایش:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
عززززیم...چی شده؟؟؟؟ایشالا سرررریعتر خوب میشی .....میایی تو جمعمون:)

مرسی شیرین جونی...
خسته هم نباشی...آفرین خیلی عالی بود ساعت مطالعه ات ..همینجوری ادامه بده ...:thumbsup2::w36::w31::w31::w42:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
با سلام

1- یکی ب ساده ترین صورت ممکن مرکز جرم و مرکز سختی رو برام توضی بده لطفن.
آیا مرکز جرم :کلیت ساختمون و جرمش هس و مرکز سختی اونجایی ک اعضای سازه ای سنگین تری هستن ؟

2- بالاخره درز انتقطاع نباید پر شه؟
یا باید پر شه با مصالحی مث یونولیت؟

3-نیروهای اینرسی همون نیرو های افقیه؟مث باد
سلام صبح بخیییییییر
تا اونجایی که من از جزوه فهمیدم(کتاب نخوندم)
1.اره مرکز جرم کل جرم در نظر میگیریم و مرکز اون بدست میاریم و کاری به جرمش نداریم در واقع اینجا اون فضایی که در بر میگیره یا همون حجم مهم میشه و برای مرکز سختی مثلا فرض کن یک طرف ی ساختمان دیوار برشی داریم ی طرف دیگه نداریم مرکز سختی نزدیک طرفی که سخت تر.
2.نه نباید پر بشه ما میتونیم با مصالحی که انتقال نیروی ضعیفی دارن مثل همین یونولیت پر بشن چون اگه مثلا از اجر استفاده کنیم این میتونه ی رابط باشه واسه انتقال نیرو پس نباید استفاده بشه
3.اینو نمیدونم ولی فکر کنم نیرو اینرسی در جهت نیرو بوجود میاد............دوستان کمک

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام بچه ها
امروز مگه ازمون نیست! سوالاتو باید از کجا گیر بیارم چرا کسی نیست!؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..

صبحتون بخیر..من اومدم.
.
.این چندروز که ساعت مطالعه م 3-4 ساعت بود
..خدا کنه امروز بتونم بکشم بالا ساعت مطالعه رو:w05::w05:..اگه دوباره حالم بد نشه..

من رفتمم...

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام بچه ها..

صبحتون بخیر..من اومدم.
.
..خدا کنه امروز بتونم بکشم بالا ساعت مطالعه رو:w05::w05:..اگه دوباره حالم بد نشه..

من رفتمم...
سلام
موفق باشی حتما میتووووووووووووونی:w11::w11:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح بخیر دوستان

سلام بچه ها
امروز مگه ازمون نیست! سوالاتو باید از کجا گیر بیارم چرا کسی نیست!؟
بیا عزیزم
پاسخنامه http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=227458&d=1417776854
سوال http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=228301&d=1418737106

بچه هایی که مثل من تموم نکردن مباحثش رو زبان و درکش بزنن مقایسه کنیم باهم

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوووووووووووف سوالای درکش چرا ی مدلیه؟!!!!
اصلا از سوالای درک اکادمی خوشم نمیاد:exclaim:

بچه ها فقط واسه من ی جوریه یا ماله شما هم ی جوریه؟:w04:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه عزیزم برا منم یه جوریه :D فقط تاریخش خوبه و زبانش انگار..بچه ها این سوالا تاریخ معاصرش از کدوم منبع میاد؟؟؟؟؟؟؟چرا من نصفشو تا حالا نشنیدم؟؟؟؟:w04::eek:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چه خبره اینجا .....
چی شده ؟
یکی ناراحت
یکی عصبانی
یکی گریون
یکی پخش زمین

بابا این آزمون آزمایشی هست
کنکور نیست که
خود کنکورش هم سوالاتش می تونه ایراد داشته باشه
این که دیگه آزمایشیه

به اصل مطلب توجه کنین
و اون این که بناس ما با آزمون سیلابس ها رو کامل کنیم
ینی آزمون بهونه ایه برای تکمیل کردن مطالعات
به علاوه نشون دادن بعضی اشتباهاتمون

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..

صبحتون بخیر..من اومدم.
.

من رفتمم...
سلام....عزیزم...نگلان نباش.....ایشالا که امروز میبری بالا ساعتتو......
صبح بخیر دوستان

بیا عزیزم
پاسخنامه http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=227458&d=1417776854
سوال http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=228301&d=1418737106

بچه هایی که مثل من تموم نکردن مباحثش رو زبان و درکش بزنن مقایسه کنیم باهم
هه زبان:D

بچه ها من دیروز....خووووب؟؟؟همین که میخواستم بخوابم با خودم گفتم انقد که خونده هامو میریزم رو دابره یه بارم نخونده هامو بریزم رو دایره....چشمتون روز بد نیبینه....دایره پر شد همممچچچین از تو دایره منبع میریخت بیرون که من فک کردم یه لحظه آتشفشان فوران کرده:cry:فک نکنین از استرس خوابم پریدااا هممممممچین خوابیدم تخت .....آخه ظرفیت اون همه ساعت مطالعه رو نداشتم:D

نخونده هام اینان.....فیزیک 1 و 2 3 و 4.....البته چند فصل اول رو خوندم از هرکدوم....10 فصل آخر جهان زارعی....جزوه کامل نیا برا معاصر...فن جزوه های سروش نیا.....بیشترش مونده + سازه در معماری که نیاز شدددید به مرور داره....زبان نه 504 تموم شده نه تافل ....معاصر قبادیانم شددددی نیاز به مرور داره......به نظرتون چیکار کنم....:cry:
میخوام 504 و تافل اون درسایی مه خوندم رو تقویت کنم اینگلیسی به اینگیلیسی ....ولی در عوض درک مطلب زیاد بزنم نظرتون چیه....
اصلا من موندم از مهر چه غغغغلطی میکنم:w00:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
من بعد از این همه ازمون ازمایشی دادن تازه فهمیدم مشکلم چیه مررررررررررروووووووووووووورررررررررررررر نمیکنم الان سوالارو که میبینم اگه ی بار مرور میکردم اینجوری نمیشد که حداقل وضعیتم تو هر درس ده درصد بالاتر میرفت:razz:
از بس مرور نکردندی اینگونه شدندی!

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام....عزیزم...نگلان نباش.....ایشالا که امروز میبری بالا ساعتتو......

هه زبان:D

بچه ها من دیروز....خووووب؟؟؟همین که میخواستم بخوابم با خودم گفتم انقد که خونده هامو میریزم رو دابره یه بارم نخونده هامو بریزم رو دایره....چشمتون روز بد نیبینه....دایره پر شد همممچچچین از تو دایره منبع میریخت بیرون که من فک کردم یه لحظه آتشفشان فوران کرده:cry:فک نکنین از استرس خوابم پریدااا هممممممچین خوابیدم تخت .....آخه ظرفیت اون همه ساعت مطالعه رو نداشتم:D

نخونده هام اینان.....فیزیک 1 و 2 3 و 4.....البته چند فصل اول رو خوندم از هرکدوم....10 فصل آخر جهان زارعی....جزوه کامل نیا برا معاصر...فن جزوه های سروش نیا.....بیشترش مونده + سازه در معماری که نیاز شدددید به مرور داره....زبان نه 504 تموم شده نه تافل ....معاصر قبادیانم شددددی نیاز به مرور داره......به نظرتون چیکار کنم....:cry:
میخوام 504 و تافل اون درسایی مه خوندم رو تقویت کنم اینگلیسی به اینگیلیسی ....ولی در عوض درک مطلب زیاد بزنم نظرتون چیه....
اصلا من موندم از مهر چه غغغغلطی میکنم:w00:

شیرین فیزیک ها رو کلهم بی خیال شو
درک مطلب زبان رو بذارم اولویت اول زبانت
واسه جهان کتاب زارعی رو روخوانی کن و از یه جزوه استفاده کن واسه نکات مهم و بعد تموم کردن جزوه ی اول برای مرور روخوانی جزوه ی اول + نکات جزوه ی دوم
کلا کتب اصلی رو بنظر من باید بی خیال شد الان فقط جزوه اونم مه یکی هرچندتا که جزوه دم دسته

این نظر منه:)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین فیزیک ها رو کلهم بی خیال شو
درک مطلب زبان رو بذارم اولویت اول زبانت
واسه جهان کتاب زارعی رو روخوانی کن و از یه جزوه استفاده کن واسه نکات مهم و بعد تموم کردن جزوه ی اول برای مرور روخوانی جزوه ی اول + نکات جزوه ی دوم
کلا کتب اصلی رو بنظر من باید بی خیال شد الان فقط جزوه اونم مه یکی هرچندتا که جزوه دم دسته

این نظر منه:)

نظر شما بسسسسیار بسسسسسیار محترم میباشد....خیلی ممنون خانومی;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چه خبره اینجا .....
چی شده ؟
یکی ناراحت
یکی عصبانی
یکی گریون
یکی پخش زمین

بابا این آزمون آزمایشی هست
کنکور نیست که
خود کنکورش هم سوالاتش می تونه ایراد داشته باشه
این که دیگه آزمایشیه

به اصل مطلب توجه کنین
و اون این که بناس ما با آزمون سیلابس ها رو کامل کنیم
ینی آزمون بهونه ایه برای تکمیل کردن مطالعات
به علاوه نشون دادن بعضی اشتباهاتمون
بچه ها دنی کلا به کائنات سیگنال مثبت میفرسته و همین هم به خودش بر میگرده و نصیبش میشه:w17::w17: :w11::gol:

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دلم ی فیلم سینمایی میخواد!:w05::w46:
اشباح در قفس
خون آشامی در راه پله

جغدی در آسانسور

یک فنجان چای با روح آقای کریستوفر

بتی چاق میشود
یک روز کامل بتی و جرج

روزهاایی ک تمام نمیشوند...

بگو چقد دوسم داری جرج..

مزرعه ی کلم

خانه ی روی کوه های آلپ

آن تابستان دوس داشتنی
اولین گلی ک بهم دادی
اولین لبخندی ک بهم زدی
اون پیراهن گل گلی...
:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من دلم ی فیلم سینمایی میخواد!:w05::w46:
بشین سر جات...دختر بد
بعد کنکور با هم میریم......
بچه ها دنی کلا به کائنات سیگنال مثبت میفرسته و همین هم به خودش بر میگرده و نصیبش میشه:w17::w17: :w11::gol:
نفیسه جون میدونم منظورت منم....ولی توروخدا ببین حق ندارم؟؟؟
یکم پیش پایین بودم داشتم یونان میخوندم....یهویی چشمام پرشد....همممممچین گریه کردم دلم خنک شد:D به خدا راس میگماااا کتابامو چیدم دور و برم اصلا یه لحظه هیستریک شدم....شروع کردم زار زار گریه کردن....من میدونم اگه بمونم سال بعد رتبه خوبی میارم....ولی فعلا تا اینجا تلاش کردم نمیخوام حیفش کنم.....شنیدم بعضیا 2 ماه مونده به کنکور خوندن و بازم مجاز شدن من چرا نشم....؟؟؟

امروز از اون روزایی که به این فکر میکنم چرا غذا میخوریم میرم دستشویی و حموم؟؟؟....بشینیم درس بخونیم
....:D

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

آیدا من با این ک آزمونو هنوز حل نکردم
ولی از همین الان میدونم چقد درکش باید مزخرف باشه
بابا ی نیگا ب سوالای درک 93 بنداز...چقد مامانه...
این آکا هم دیگه ....در آورده
انقد بدم میادددددددددد....ایششششششششش

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بشین سر جات...دختر بد

یکم پیش پایین بودم داشتم یونان میخوندم....یهویی چشمام پرشد....همممممچین گریه کردم دلم خنک شد:D به خدا راس میگماااا کتابامو چیدم دور و برم اصلا یه لحظه هیستریک شدم....شروع کردم زار زار گریه کردن....من میدونم اگه بمونم سال بعد رتبه خوبی میارم....ولی فعلا تا اینجا تلاش کردم نمیخوام حیفش کنم.....شنیدم بعضیا 2 ماه مونده به کنکور خوندن و بازم مجاز شدن من چرا نشم....؟؟؟

امروز از اون روزایی که به این فکر میکنم چرا غذا میخوریم میرم دستشویی و حموم؟؟؟....بشینیم درس بخونیم
اصلا به این فکر نکن که سال بعد بهتر میشه و اینا..زندگیه دیگه یهو دیدی سال دیگه نشد خدا نکرده !اصن شرایطش پیش نیومد..اعصابت نکشید..همین امسال که تا الان خوندی عالیه همین رو تموم کن بره پی کارش..اصلا به سال دیگه فکر نکن..نه تو شیرین نه هیچکس دیگه.:evil:.من حالم خوب نیس میزنم شل و پلتون میکنمااااااااااا.
..همه همین امسااااااااال:razz::exclaim::evil::evil::evil:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا به این فکر نکن که سال بعد بهتر میشه و اینا..زندگیه دیگه یهو دیدی سال دیگه نشد خدا نکرده !اصن شرایطش پیش نیومد..اعصابت نکشید..همین امسال که تا الان خوندی عالیه همین رو تموم کن بره پی کارش..اصلا به سال دیگه فکر نکن..نه تو شیرین نه هیچکس دیگه.:evil:.من حالم خوب نیس میزنم شل و پلتون میکنمااااااااااا.
..همه همین امسااااااااال:razz::exclaim::evil::evil::evil:

آره راس میگی سال دیگه شوهر کردم چی؟؟؟:redface:اصصصلا یادم نبود....:D
ماه آخره هییشششکی اعصاب نداره...همه دست بزن پیدا کردن:biggrin: باشه چشم....نیلو چیا خوندی کللللا چیات مونده؟؟...من که دیروز همه رو چیدم دورم دیدم مونده.....به نظرت میرسم بخونم؟؟؟

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
دقبقا من به همین موضوع فکر میکردم دنی همچین ریلکس ادمفکر میکنه همه درصداش 100
منم از این به بعد همچیم مثبت می اندیشم که ............الان روی میز ی برگه میچسبونم نفر 5 کنکور میشم اخه من نفر 5 شدن خعلی دوس دارم من رتبم 5 میشه:D

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چرا انقد همه دست بزن پیدا کردید
بزارید من جای خودم بشینماااا

1-کدام منبع تامین آب باعث کشیدگی در بافت روستا نمی شود؟( آزمن 2 ایوان)
1-قنات
2-برکه
3-چاه
4- هر سه

هر 3 مورد باعث تمرکز نقطه ای در بافت روستا می شود.

من:قنات ک خودش ی عالمه طول و درازا داره تو مقطعش
این مظهر قناتو میگه ک فقط از دل زمین میاد بیرون؟ینی برا این میشهه نقطه ای؟

بعد کلن ...مثلن الان رودخونه باعث کشیدگی میشه؟
چشمه چی؟اونم از دل زمین میجوشه/پس میشه نقطه ای؟

نکنه منظوره سوالش اینه ک جاری باشه؟؟

بچه ها من سوالامو کلن میپرسم انگار تا میام توضی بدم سوالمو انگار خودم میفههمم:D

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بشین سر جات...دختر بد

وای شیرین ظهری نشستم یکم باب اسفنجی نگاه کردم عجب باحال بود...........الان من در شرایطی هستم که به پیام بازرگانی هم راضیم:D

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بابا چرا انقد همه دست بزن پیدا کردید
بزارید من جای خودم بشینماااا

1-کدام منبع تامین آب باعث کشیدگی در بافت روستا نمی شود؟( آزمن 2 ایوان)
1-قنات
2-برکه
3-چاه
4- هر سه

هر 3 مورد باعث تمرکز نقطه ای در بافت روستا می شود.

من:قنات ک خودش ی عالمه طول و درازا داره تو مقطعش
این مظهر قناتو میگه ک فقط از دل زمین میاد بیرون؟ینی برا این میشهه نقطه ای؟

بعد کلن ...مثلن الان رودخونه باعث کشیدگی میشه؟
چشمه چی؟اونم از دل زمین میجوشه/پس میشه نقطه ای؟

نکنه منظوره سوالش اینه ک جاری باشه؟؟

بچه ها من سوالامو کلن میپرسم انگار تا میام توضی بدم سوالمو انگار خودم میفههمم:D
مگه قنات جاری نیست؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا