زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی اینو بخونیم حل همه چیز!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیرین من پایم به قول خودت چارپایه هر وقت شروع کردی بگو منم بخونم من اتفاقا چند وقت تو این فکرم جزوه هایی مثل این طراحی لرزه ای ساختمان بلند باهم بخونیم..........کسی هست ایا!؟؟؟؟؟؟؟
منکه یه نگا انداختم خیلی خوشم اومد...فقط چون اسم محمد مسعود رو نشنیده بودم ترسیدم بخونمش ذهنم درگیر بشه بعد ببینم که اشتباه نوشته....منم مثل تو 4 پایم....:D
اصلا هرچی نخوندین و میخوایین بخونین بریزین رو دایره قرار بذاریم با هم بخونیم....من عااااشق اینجوری درس خوندنم:)

شیرین جان این خلاصه محمد مسعود بعد پست مدرنو نداره؟
نه انگار نداره...راستی فایل اول رو دانلود کنین به نظرم کافیه...چون اون 2 پارت بعدی هم دو سه تا از همون فصلای فایل اول رو گذاشته

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها........ بچه ها
یکی بیاد بگه چی باید از این نوع جزوه بخونم!!!!!!!!! مثلا طراحی لرزه ای جزئیات ارتقا دهنده..........اصلا اینا چین!!!!!!!!!:w09::w19:
من شرو نکردم اینارو ولی بیا شرو کنیم .....نالاحت نباش...
همون جزوه های دم دست رو بخونیم کافیه....منکه کتاب ندارم....واسه طراحی لرزه ای سروش نیا رو میخونم جزییات ارتقا دهنده هنوز تصمیم نگرفتم:cool:

سازه های کش بستی و گنبد ژئودزیک من پاسخ نداره کسی پاسخ تستا رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟

منم ندارم:razz:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها........ بچه ها
یکی بیاد بگه چی باید از این نوع جزوه بخونم!!!!!!!!! مثلا طراحی لرزه ای جزئیات ارتقا دهنده..........اصلا اینا چین!!!!!!!!!:w09::w19:

هردو جزوه رو اگه میتونی یه دور بخون اگه نمیتونی نوشته ی زیره تصاویر باتصاویرو حفظ کن
از هرکدوم 1سوال میاد حتما
مثلا سوال 1فن پارسال از همین طراحی لرزه ای بود.

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کی جزوه طراحی لرزه ای خرسند رو میخونه؟؟؟میتونین دست نویسارو بخونین؟؟؟من که نمیتونم بوخونم:confused:

تا الانم هیچی نخوندم....یعنی خوندم بدون حضور ذهن....

سوالای دیگه رو دوستان جواب دادن

منم براتون لینک جزوه های طراحی لرزه ای رو میزارم

اینم لینک کزازی :

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post5915490

اینم لینک های طباطبایی که همشو باید دانلود کنید تا بتونه فایل ها رو اکسترکت کنه از تو فایل رار :

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post5931809

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post5931905

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post5931920

اینم لینک شریفی :

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post6522855

راستی الان هم اینو دیدم تو جزوه ها ، از قسمت های کتاب فاطمی عکس گرفته که درباره طراحی لرزه ای هست :

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post5915202

اگه می تونین جزوه ها رو باهم جلو برین
چون یه سری نکات رو یکی گفته که اون یکی نگفته
یا یکیشون بهتر توضیح داده
زیاد وقت نمی گیره چون ترتیب مطالبشون یکیه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
,بچه ها واقعا این میزان ساعت هایی که میگین کاملا مفیده?
په نه په! اینطوری میگیم که دل ملت و شاد کنیم:D.............
سلام بچه ها صبحتون بخیررر...
من ازین به بعد آخر شبا نمیام اینجا..دیشب همتون تو خواب من فن میخوندین :D واااای اینقدر خوابم جالب و بامزه بود..مخصوصا کفشای صولتی آرزویا..دنی هم وهم انگیز بود آواتارش..شزه هم با آواتر قدیمیش بود و نفیسه ..خخخخخخخ ....
یعنی صب بیدار شدم ترکیدم از خنده..خلاصه همه با هم داشتین فن میخوندین..عکس آواتارتون تو خوابم بود..من معتاد شدم به اینجا :D :D :D
مردم از خنده مامان نیلو......فقط چنتا نقطه مبهم داشت خوابت..
1.من دقیقا با کفشای صوهلتیم چطوری میرفتم تو چشات؟!
2.DDQ چیکار میکرد اون وسط؟

سلام بچه ها:(...ممممن ......خووووبببب؟؟؟؟ اصصصلا از سبک شناسی هیچی یادم نمیمونه....یعنی همممچین میخونم که انگار جوییدمش ولی دررریییغ که وقتی برمیگردم اول میبینم هیچی یادم نیس:eek::cry:مخصوصا شیوه خراسانی و رازی و آذری...مخصوصا آذری ....چیکار کنم....؟؟؟
تو تابستون این کتابو خوندم ولی اشتباه کردم مرور نکردم....الان انگار که بار اولمه میخونم...به نظرتون دیر نیس واسه خوندنش؟؟؟:(
شیرینم.....تن خدا بیامرز پیرنیارو تو قبر نلرزون لطفا....مثبت فک کن.یه دور خوندیش....الان دوباره بخونش.سر جلسه میبینی همه چی رو به خاطر میاری.البته اگه بمونم برا سال بعد قسم خوردم سبک شناسی رو لایتنر کنم....والا

بچه ها من از جهنم بتن بلاخره خارج شدم.
الان شبیه فلک زده هام ولی تموم شد دیگه.فقط بغل دستیم رو مخم یورتمه می رفت با اسبش که زود باش به منم بگو....د لامصب بذار بنویسم خو بهت میرسونم دیگه. یکی از سوالا تعیین نوع و تعداد میلگرد های کششی بود.یکی از بچه ها هی بهم می گفت فلانی لازم نیس برسی به جواب آخر As!!!!........هیچی دیگه.......ای هوشمند....ای دانای توانا.....ای نسخه کپی برابر اصل بیل گیتس.....آی کیو سان.....آخه پس چه کوفتی بذارم تو فرمول بعدی پس؟!!!!.................این یکی رو می خواستم بکشم!.....
در کل از چاله بتن خارج و وارد چاه تاریخ صدر اسلام شدم........رفتم که بخونم....فعلا

Rozita9197

عضو جدید
برو بابا سرعتم کنده سرعتم کنده...:w00:یه بار دیگه بشنوم یکی بگه سرعتم کنده میزنم شل و پلش میکنم...
...مرد حسابی من میگم 3.5 ساعته چین و ژاپنو مرور کردم تو میگی 1.5 ساعته هند و چینو مرور کردم؟؟؟

من امروز گردنم درد میکنه میزنه به سرم...سرمم میزنه به چشمام به خاطر همین اعصاب ندارم...تا اطلاع ثانوی به دست و پای من نپیچین....:D

نفیسهههه قرار بود بری جواب سوالامو بدیاااا فک نکن یادم رفته
....از این به بعد سوالامو اینجا میپرسم..... اینجا چشم تو چشمم میشین نمیتونین بگذرین و جواب ندین:D

بچه ها کی جزوه طراحی لرزه ای خرسند رو میخونه؟؟؟میتونین دست نویسارو بخونین؟؟؟من که نمیتونم بوخونم:confused:

تا الانم هیچی نخوندم....یعنی خوندم بدون حضور ذهن....
بچه ها آزمون سوم رو کی میدیم؟؟؟چیا خوندین از این آزمون چیاتون مونده؟؟؟

توروخدا همه رو جواب بدیناااا .........هیچی رو از قلم نندازین....اعصاب ندارم:w00::w05::w04:
:D

شیریییییین....
به اعصاب خودت مثلث باششششش...خخخخ
ترکیدم از دستت از خنده

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من شرو نکردم اینارو ولی بیا شرو کنیم .....نالاحت نباش...
همون جزوه های دم دست رو بخونیم کافیه....منکه کتاب ندارم....واسه طراحی لرزه ای سروش نیا رو میخونم جزییات ارتقا دهنده هنوز تصمیم نگرفتم:cool:

منم ندارم:razz:
شیرین ی برنامه بریز بینیم باید چه کنیم! اول چی بوخونیم!

cna12

عضو جدید
راستش من خودم کتاب رو ندارم که مقایسه کنم چه طراحی لرزه ای و چه ساختمان های بلند
ولی یکی از دوستانی که پارسال هم آزمون داده بودن
راهنمایی کردن که برای طراحی لرزه ای از دو جزوه کزازی و طباطبایی استفاده کنیم
من که امروز کار کردم از هر دو راضی بودم
به علاوه گفتن که هر چی جزوه سینا شریفی هست کار کنین
ینی حتما عکساشو نگاه کنین

راستی پرا با برنامه آقای ایرانشاهی جلو نمیری ؟
شما که همرو قبلا کار کردین ، پس راحت تر می تونین مرور کنین
راستش خودم از قبل برنامه ریزی داشتم
البته بازم از این برنامش استفاده میکنم ولی یه جورایی واسه خودم بومیش کردم:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
په نه په! اینطوری میگیم که دل ملت و شاد کنیم:D.............

مردم از خنده مامان نیلو......فقط چنتا نقطه مبهم داشت خوابت..
1.من دقیقا با کفشای صوهلتیم چطوری میرفتم تو چشات؟!
2.DDQ چیکار میکرد اون وسط؟

:D همچین که بهم نزدیک میشدی حرف بزنی باهام حس میکردم الان کفشات میره تو چشام..اخه من شماها رو با بدن انسان و سر آواتارتون میدیدم :D :D من همچنان تشکر ندارم...
نمیدونم آرزو گویا تو باشگاه بودیم ولی واقعیش میومدن میگفتن آروم بخونین DDDIQ ِ:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین ی برنامه بریز بینیم باید چه کنیم! اول چی بوخونیم!
من که میگم فردا این سبک آذری رو بتتترکونم....تو ام اگه مونده بترکون....بعد این طراحی لرزه ای خیلی تو چش میزنه اونو بخونیم....من خرپا هم نخوندم اونم بخونم بندازمش دور....آکوستیک ماکوستیک فهمش آسونه بذاریم واسه روزای آخر....

بچه ها بیایین بگین چیا نخوندین یه برنامه بریزیم به کمک هم:)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
:) از دست تو شیرین :)

جمعا 8/25 ساعت امروز
بازم نرفت بالا :(
45 دقیقه تست درک عمومی (60 تا تست- انصافا درکای کنکور خیلی خیلی بهتر از این آزمونای آزمایشیه - البته بنظرم ماله ایوانخانه هم خوبه)
1/10 معاصر (امروز دوره ی خلاصه ها ی خودم از معاصر غرب رو تموم کردم)
1/30 منظر (16 صفحه-مبحث طراحی گیاهان)
30 دقیقه هم مرور لغت زبان

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میشه لطفا یه نفر لینک جزوه خرسندو بده؟

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام به زندگی
سلام به زیبایی های زندگی
سلام به کنکور عزیز
سلام به کتابای عزیز ( مخصوصا کتاب زارعی، کتابای گلابچی و از همه تر زباااان گوگوری مگوری)
و سلام به شما دوستان عزیز.........

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بهم ریختم..................................................قرار نبود امسال این شکلی بشه.....بهتر نشدم نسبت به پارسال که بدترم.................:(

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گرامی
همراهان محترم
هم قطارایای کنکوری

غصه بی غصه
استرس بی استرس

دیروز ماله دیروزه
فردا هم واسه فردا
امروزتون رو به خاطر حسرت دیروز و اضطراب فردا خراب نکنین

به قول معروف امروزو بچسب