سلام........................عزیزم اگه بیدار نشدی وسیله سنگیترم دارم![]()
![]()
(oli durub murda shuru shoor!)
منم بیدار کن

![]()
(oli durub murda shuru shoor!)
این عالیه بنظرمسلام دوستان-اخدا قوت-اینجا کسی خلاصه از کتاب معماری حهان زارعی نداره بذاره؟؟؟؟؟پیشاپیش تشکر میکنم![]()
سلام بچه ها.خوبین؟بچه ها من یه جور بی خیالی عجیبی زده به سرم، هنوز بیمارستانم کامل نیس،کامل نیس که سهله......هیچی ازش نکشیدم.خاک عالم به سرم.
![]()
نمی دونم چه مرگم شده!بچه ها جونم فردا تعطیل نیس؟!بین دوتا تعطیلیه آخه!
![]()
....................فعلا
واقعا؟...........هرجور راحتیمنم بیدار کنخیلی حال کردم
واقعا؟...........هرجور راحتیببخشیدا ولی آماده باش لطفا
![]()
برا شما یکی از دوستامم آوردم تا دوره کارآموزی ببینه...................![]()
این تو باشگاه هس؟؟این عالیه بنظرم
http://bankarc.ir/wp-content/uploads/2014/08/zareiwww.bankarc.ir_.zip
رمز فایل: www.bankarc.ir
واقعا؟...........هرجور راحتیببخشیدا ولی آماده باش لطفا
![]()
برا شما یکی از دوستامم آوردم تا دوره کارآموزی ببینه...................![]()
چرا چی شده؟![]()
من هم ازون مرگ ها اومده سراغممم![]()
![]()
(oli durub murda shuru yoor!)
ینی همین ؟؟؟برا طرح یا برا کنکور؟......................اگه برا کنکوره و وقت اضافی داری جدی میگم....بشین بخون.من خودم فردا یه چیزی می برم تحویل می دم یا نمی برم هرچه باد آباد(زیاد مهم نیس)بعدش میام شروع می کنم به درس خوندن
الان اینی ک گفتی چیه؟؟کسی از نکته و تست ایوان خبر نداره بچه ها؟ سروش نیا و عسگری؟![]()
143 صفستاین تو باشگاه هس؟؟
تایپیه؟
دس نویسه چیه ولک؟؟
چن صفس اونوقت؟
الان اینی ک گفتی چیه؟؟
تست ؟
عسگری کی هس اسن؟
سرو شنیا کیه؟
تست چیه؟
چیزی هس ک من خبر ندارم؟؟
راستشو بگین؟؟
من طاقتشو دارمم...
هااا
کتاب متاب دیگه ای اضافه شده....
من الان کنار ریلم
زود بگید خودمو راحت کنم
همین الان
دیگه توان موان ندارم والللو...
فدات شم............حله پس......برو به کارات برس
الان بیدار شدم من، 10 مین دیگه آف می شم می رم سر درس و مشخم تا 2 شب![]()
نه دیگه این از گرز و شمشیر و کشیده بدتره............این تلنگر بود دیگه.....الان شما باس مثه شکر تو آب تبدیل به نبات بشی از بس که حرفام اثر میکنهینی همین ؟؟؟
نمیخام بااااع....
گرزی مرزی ....
کارآموزی ...چیزی...
هیچی؟؟؟
![]()
مطمئنید سروش نیا نکته تست داره?فکر نکنم بزاره هااروم باش چیزی نیس
کلاس یه روزه نکته و تست ایوان خانه منظورمه . معماری اسلامی و ایستایی سروش نیا و نسیم عسگری
میگم کسی زمانشو اطلاع نداره؟
مطمئنید سروش نیا نکته تست داره?فکر نکنم بزاره ها
سلام... سومین روز بدون درس!
یکی بیاد منو بیدار کنه
![]()
منم مثه توام....
سومین روز بدون درس
اعصابم خورد شده از دست خودم![]()
گلم این پستت کپی کن توی انرژی مثبت آفرینبچه ها ببخشید رک می گم ولی شما چطون(چتون) شده؟!..................زبونم لال،زبونم لال چشم نداریم؟پا نداریم؟سقف بالا سرمون نیس؟.......به خدا تا همین چن روز پیش که دراز به دراز افتاده بودم(به خاطر مریضیم که خدا نصیب هیچکس نکنه و هنوزم کاملا خوب نشدم) نه می تونستم بشینم،غذا بخورم ، کارام و انجام بدم و..........یکم که بهتر شدم فهمیدم چقد آدم ناشکری بودم که از زمانم به بهترین شکل(یا حتی در حد نرمال)استفاده نکردم.برای چی نمیخونین؟اگه درس دارین یا سر کار میرین بازم باس نهایت تلاشتون رو انجام بدین.من از اواخر مهر کنکور و بیخیال شدم.همش خودم سرم و گول می مالیدم و توجیه می کردم همه چیو.توجیهای الکی و بی منطق....دانشگام مهمتره...باس معدلم زیاد بشه.....سردرد می گیرم.....همش بدو بدو می کنم......نمیرسم ورزش کنم و .......و خیلی جالبه که بگم نتیجش چی شد......نتیجش شد هیچی!یعنی نه تنها این کارایی که گفتم و انجام ندادم(نمونش کارای طرح چهارمه که حقمه فردا برم استاد 0 بده بم) بلکه از کنکورم جا موندم!..................تورو خدا قدر سلامتی و فرصت هایی که دارین و بدونین.
اگه دشمن دارین به کوری چشم دشمناتون بخونین(من پسر عموم می گفت برا اینکه حرص فلانی رو در بیارم می خونم.الان استرالیاس.دکتری داره!).........اگه مامان و باباتون با زحمت مخارج تحصیلتون و می دن برا جبران زحمات اونا بخونین..........مهم تر از همه اینکه برای به جا آوردن شکر خدا درس بخونین .....
ببخشید اگه زیاده روی کردم
تحریک نسبتا خوبی بود.بچه ها ببخشید رک می گم ولی شما چطون(چتون) شده؟!..................زبونم لال،زبونم لال چشم نداریم؟پا نداریم؟سقف بالا سرمون نیس؟.......به خدا تا همین چن روز پیش که دراز به دراز افتاده بودم(به خاطر مریضیم که خدا نصیب هیچکس نکنه و هنوزم کاملا خوب نشدم) نه می تونستم بشینم،غذا بخورم ، کارام و انجام بدم و..........یکم که بهتر شدم فهمیدم چقد آدم ناشکری بودم که از زمانم به بهترین شکل(یا حتی در حد نرمال)استفاده نکردم.برای چی نمیخونین؟اگه درس دارین یا سر کار میرین بازم باس نهایت تلاشتون رو انجام بدین.من از اواخر مهر کنکور و بیخیال شدم.همش خودم سرم و گول می مالیدم و توجیه می کردم همه چیو.توجیهای الکی و بی منطق....دانشگام مهمتره...باس معدلم زیاد بشه.....سردرد می گیرم.....همش بدو بدو می کنم......نمیرسم ورزش کنم و .......و خیلی جالبه که بگم نتیجش چی شد......نتیجش شد هیچی!یعنی نه تنها این کارایی که گفتم و انجام ندادم(نمونش کارای طرح چهارمه که حقمه فردا برم استاد 0 بده بم) بلکه از کنکورم جا موندم!..................تورو خدا قدر سلامتی و فرصت هایی که دارین و بدونین.
اگه دشمن دارین به کوری چشم دشمناتون بخونین(من پسر عموم می گفت برا اینکه حرص فلانی رو در بیارم می خونم.الان استرالیاس.دکتری داره!).........اگه مامان و باباتون با زحمت مخارج تحصیلتون و می دن برا جبران زحمات اونا بخونین..........مهم تر از همه اینکه برای به جا آوردن شکر خدا درس بخونین .....
ببخشید اگه زیاده روی کردم
سلام دوسسستای گلللم.....خوبین؟؟؟![]()
امروز من اومدم با 9 ساعت درس خوندن...خواهرم امروز خونه نبود وقتم کمتر به بطالت گذشت
این 9 ساعت 3.5 ساعت معاصر خوندم....دوفصل + یه فصل روخوانی
بقیه یادم نیس یه فصل سرمایش غیر فعال خوندم...+ 4 درس 504....اینکه کدوم رو چند ساعت خوندم الله اعلم
دقت کردین چند روزه اصصلا حرف از مهمون نمیزنم؟؟؟!!!تو همین فکر بودم که خالم به مامانم اس داد چند روز قبل یلدا میاییم اونجا یه هفته 10 روز میمونیممیدونین یعنی چی؟؟؟؟؟؟یعنی شیرین برو بمیییر![]()
![]()
تو این گرونی یه هفته ده روز؟نه بابا شیرین نمیری!مهمونه کاریش نمیشه کرد تو برو یه گوشه درستو بخون چکار به کسی داری؟
اووووه چه دل پری.....آمین....آره دیگه تنها راه حل کتابخونست تا بدانند که یک کنکوری تو خونست شاید سر 9 روز برن!خخخخهمینو بگو....مسئله اینه موی دماغ میشن نمیذارن درس بخونم...![]()
دختر خالم هم سن منه هی میگه بیا بریم بیرون هی برو بیا میکنن وسرو صدا که نگگگوووو اوووف.... خلاصه حواسم پرت میشه...باید یه فکر اسسساسی بکنم و با اینکه اصصصلا دوس ندارم برم کتابخونه مجبورم 10 روز برم
هی سفره ناهارو بچین..جمش کن...ظرفارو ردیف کن....میبینی شد ساعت 4.5...تو خونه هم میمونم دلم نمیاد به مامانم کمک نکنم...خواهرمم سر کاره...طفلی مامانم دست تنهاس![]()
ولی اگه برم کتابخونه دلم میاد کمکش نکنم چون نمیبینمش
خودشم یکی دو نفر نیستن...6 نفری میانننن.....خدایا به من صبر عاجل عنایت بفرماااا....
همه بگین آآآممممین![]()
ممنون
میشه مشخصاتشو بگی برم بخرم؟![]()