سلام عزیزم.ببخش بدو بدو پست گذاشتم بعد نتونستم چک کنم...معذرت می خواممن میگم نرو آرزوووووووو...
استاده دیگه....هیچی بعید نی...
من بیشتر از تو میترسم![]()
.آخرای کلاس صدام کرد.دست نوازشو محبت و هرچی که فکرشو بکنین کشید رو سر و روم!!!!.................استاد
......................من
شیرین ینی چی که میگی نه می تونم دل بکنم نه دل نکنم دختر؟!!!!!!!آرزو جون کار خوبی کردی...البته نمیگمماااا آدم بتوووپه به دوستش ولی خب یه مواقعی هست که دوست آدم متوجه نیست و مجبوری یه جججوووری بهش بفهمونی......
منم خالم اینا مهر اومده بودن بهشون گفتم تابستون نشستین الان که من نشستم میدرسم اومدین؟؟اینطوری نه میتونم درس بخونم نه میتونم درس نخونم....هی تشویق میکنن درس بخون موفق میشی زرت و زرتم پا میشن میان اینجاولی مسئله اینه که مامانبزرگمم اینجاست و اونا برا دیدن اونا میان....ولی خب نصف بیشتر خونه ما هستن...دختر خالم که ساکشو میاره خونه ما....به هر حال چاره من اینه که برم کتابخونه تا از این جوی که نه میتونم ازش دل بکنم و نه دل نکنم خلاص بشم

همون درسنامه مرکز؟ یا جدیده؟

سلام عزیزم.ببخش بدو بدو پست گذاشتم بعد نتونستم چک کنم...معذرت می خوام.................نه یه حسی بهم می گفت برو....لامصب این حس من سر جلسه کنکور بیاد سراغم نفر اول میشم
![]()
آقا ما رفتیم سر کلاس....عاطل و باطل(شیرین جون هرکی دوس داری بیا رو ادبیات من کار کن).....استادم گیر داده بود.خلاصه از ده نمره صفر گرفتم.آخرای کلاس صدام کرد.دست نوازشو محبت و هرچی که فکرشو بکنین کشید رو سر و روم!!!!.................استاد
......................من
.گفت من فک میکردم با طرحی که ارائه دادی جلسه اول 20 میگیریو اینا.......من
گفت بیا شرکتم کرکسیون کن......اینم شمارم.....![]()
همچنان من![]()
![]()
![]()
![]()
هیچی دیگه الانم تو شوکم!!!!!!!!!!!
خلاصه چی شد؟صفر شدی یا 20؟؟؟استادت خانوم بود نه؟؟اصن بچسب بهش ولش نکن که بهت بگه بیا دفترم کار کن
موفق باشیییی
سلام عزیزم.ببخش بدو بدو پست گذاشتم بعد نتونستم چک کنم...معذرت می خوام.................نه یه حسی بهم می گفت برو....لامصب این حس من سر جلسه کنکور بیاد سراغم نفر اول میشم
![]()
آقا ما رفتیم سر کلاس....عاطل و باطل(شیرین جون هرکی دوس داری بیا رو ادبیات من کار کن).....استادم گیر داده بود.خلاصه از ده نمره صفر گرفتم.آخرای کلاس صدام کرد.دست نوازشو محبت و هرچی که فکرشو بکنین کشید رو سر و روم!!!!.................استاد
......................من
همچنان من![]()
![]()
![]()
![]()
خلاصه چی شد؟صفر شدی یا 20؟؟؟استادت خانوم بود نه؟؟اصن بچسب بهش ولش نکن که بهت بگه بیا دفترم کار کن
موفق باشیییی
فدات شم میان ترم صفر شدم فک کنم آخرش 20 شم!آره خانم بود.آره باس عین کنه بچسبم بش
![]()
سلام بچه ها روال کارتون چه جوری اینجا دارین ازاول میخونین میشه به منم بگین ؟

ممنون ازاین همه راهنمایتون والا شرمنده شدم موفق باشین همگی شب خوش
فاطیما جان شما چی پرسیدی که بی جواب مونده؟؟؟به اون دوست عزیزمون هم من پیام خصوصی دادم و جواب سوالشون رو دادم چون فکر کردم به تاپیک سر نمیزنه...دقیقا همونطور که شما گفتی اینجا برای ساعت مطالعه هستش و تاپیک مطالعه گروهی برای طرح سوالای درسی هست...منظورتون از پست های غیر درسی هم متوجه نمیشم..بچه ها اصولا درباره درس و برنامه ریزی و یا درس نخوندن و دلایلش حرف میزنن ...حالا اگه سوالی هست من هستم در خدمتتون..عزیزم ناراحت نشو اینجا همینجوریه منم چند باری پرسیدم اما از بین 10 بار یه بارو جواب میدن...واسه همین ترجیح میدم زیاد نپرسم...یه گله ای دارم خیلی وقته میخام بگم ولی هی میگم ولش کن امشب شما اینو گفتی ترغیب شدم بگم اینجا تاپیک مطالعه درمورد کنکوره اما اکثر سوالایی ک بچه ها میپرسین درمورد درس بی جواب میمونه و بحث های غیر درسی خیلی راحت نقل قول میشه و همه یه پستی میزارن...
ببخشید اگه تند حرف میزنم اما بهتر نیست با توجه به اسم تاپیک یکم به احتیاجات و سوالاتی ک در مورد درس مطرح میشه از طرف دیگران توجه کنیم و بهشون احترام بزاریم همونطور ک به پستهای غیر درسی توجه میکنین؟؟؟؟؟؟
روال خاصی نداره هرکی میخونه میاد ساعتشو میگه و مطالبی ک خونده سوالی داشته باشه میپرسه و با دیگران درمیون میزاره حالا چه بار اول میخونه چه مرور باشه...
منابع وطرز خوندن و دوره کردن و ....هم از طرف هر کسی گفته میشه...
عزیزم خوشحالم که استادت بهت روحیه داده...سلام عزیزم.ببخش بدو بدو پست گذاشتم بعد نتونستم چک کنم...معذرت می خوام.................نه یه حسی بهم می گفت برو....لامصب این حس من سر جلسه کنکور بیاد سراغم نفر اول میشم
![]()
......................من
همچنان من![]()
![]()
![]()
![]()
شیرین ینی چی که میگی نه می تونم دل بکنم نه دل نکنم دختر؟!!!!!!!................پاشو برو کتابخونه..تو باس الان درو رو هرچی به جز کنکور ببندی.........پا شو برو کتابخونه تا چکیده نزدم بت!!!![]()
![]()
روال کارمون اینطوریه که یه عده از بچه هااا داریم با برنامه آکادمی جلو میریم....بودجه بندی رو میخونیم و آزمون میدیم و درصدامونو میگیم....تا الانم آزمون اول رو گل کاشتیم بییی صبببرانه منتظریم دومی رو هم بکاریمسلام بچه ها روال کارتون چه جوری اینجا دارین ازاول میخونین میشه به منم بگین ؟

بزنم شل و پلت کنم؟؟؟کتاب معماری دیجیتال و کتاب طراحی لرزه ای دکتر گلابچی
بچه ها این برا آزمون 2 آکادمی از رو کتاب میخونین واقن؟؟؟
کتاباش قطوره؟
من واسه ضروریاش کتاب دارم که واسه اینا داشته باشم

چشمام دد میاد...
از بعداز ظهر تا حالاا....
بچه ها اینجوری حرف نزنین...
همه چیز مطابق میل ما پیش نمیره
اگه اینطوری باشه من خودم تا حالا 1001 بار سوالم بی جواب مونده
حالا خیلیاشو یادم نیس ...ولی ی بار ی عکس از صفحه درک رفتار سازه ها میخاستم...اسن هیشکی انگار پست منو ندید...

فاطیما جان شما چی پرسیدی که بی جواب مونده؟؟؟به اون دوست عزیزمون هم من پیام خصوصی دادم و جواب سوالشون رو دادم چون فکر کردم به تاپیک سر نمیزنه...دقیقا همونطور که شما گفتی اینجا برای ساعت مطالعه هستش و تاپیک مطالعه گروهی برای طرح سوالای درسی هست...منظورتون از پست های غیر درسی هم متوجه نمیشم..بچه ها اصولا درباره درس و برنامه ریزی و یا درس نخوندن و دلایلش حرف میزنن ...حالا اگه سوالی هست من هستم در خدمتتون..

نه عزیزم خدا نکنه چرا دعوا..من دیدم شما گله کردی خواستم رفع کدورت بشه...اینجا واسه هممون یه پناهگاهه یا واسه من که اینطوره حداقل ..هروقت اعصابم خورد میشه میام اینجا اروم میشم..دوس دارم واسه همه اینجوری باشه ..خانومی من خیلی سوال پرسیدم که بی جواب مونده یادم نیست چندتان وچیان ولی از دوستای دیگم ک تو سایت نیستن پرسیدم و جواب گرفتم...دروغ نگم 3روز پیش پرسیدم اولین بار بود جواب گرفتم...
بچه ها من گله نمیکنم و نمیخوام همه چیز مطابق میلم پیش بره ماها باید انتقاد پذیر باشیم این یه انتقاد درباب این تاپیک حرفامونو باید بزنیم تو دلمون نمونه...اصلا بحث یا دعوایی نداریم داریم دوستانه حرف میزنیم ....من اصلا قصدم ناراحت کردن کسی نیست فقط دارم دوستانه گله ای ک داشتمو میگم...
ببین من اصلا منظورم با فرد خاصی نیست حتی خودم میخونم مطالبی که بچه ها درد ودل میکنن حتی جواب میدم مثلا به همین خانوم ارزو واسه دوستش ک خیلی میومد خونشون منم دلداری دادم یا گفتم مثلا چیکار کنه ولی منظورم اینه الان همین مشکل ارزو رو همه نقل قول کردن از جمله خودم و جواب دادن ولی همین سوال درسی خیلی پیش اومده بی جواب مونده ...نه سوالی نیست عزیزم ممنون از لطفت ...(ارزو جون منظورم باشما نبودا فقط مثال زدم ازم دلخور نشین من خودمم درد ودلاتونو دوس دارم وجواب میدم منظور فقط مثال بود)
سلام بچه ها روال کارتون چه جوری اینجا دارین ازاول میخونین میشه به منم بگین ؟
ماشالااااا....از ساعت چند شروع کرده بودی مگه؟؟؟تا ساعت 7 عصر 9 ساااعتبابا اعصاب خودتونو بهم نریزین
بیخیال بچه ها
ما همه با هم دوستیم....باور کنین خیلی دوستایی که اینجا هس تو دنیای واقعی تا چی بشه که پیدا شه...
اومدم بگم امرور رکورد زدم باز البته امیدوارم مثه اونبار تا یه هفته خسته نمونم
خخخخخخخ
9 ساعت خوندم
2/5 ساعت تاریخ جهان 40 صفحه...معماری پیش از تاریخ،بین النهرین،مصر و هند
2/5ساعت ایستایی 27 صفحه....سازه و نیرو ها و نیروهای وارد برساختمان
2 ساعت تاسیسات مکانیکی 29 صفحه....تجهیزات تبادل حرارت
1 ساعت 2تا درک مطلب...البته سرعتم نمیدونم چرا پایین بود
1 ساعت زبان تخصصی....مدرسان شریف
بچه ها واسم خیلی دعا کنین فردا بلاخره بعد از 2ماه استاد پایان ناممو پیداش کردم
ساعت 9 صبح قرار دارم باهاش
دعا کنین ایراد نگیره واقعا تحملشو ندارم
از استرس دارم خفه میشم امشببببببب
پ.ن:البته 7 به بعد نخوندماااا وگرنه بیشتر میشد با استادم ک حرف زدم یهو استرس اومد سراغم بدجورررررررر...خدا رحم کنه فردا![]()

مردم جزوه میذارن مام لینک شکلک میذاریم ماشالااااا....از ساعت چند شروع کرده بودی مگه؟؟؟تا ساعت 7 عصر 9 ساااعت.........ایول داری والا![]()
![]()
من هر کاری میکنم پرتم زیاد میشه....امروزم ذهنم مغشوش بود نتونستم بخونم 4 ساعت و خورده ای تونستم بوخونم
بچه ها خوب دارین از شکلکام استفاده میکنیناااا....موقع استفاده دعا یادتون نرهمردم جزوه میذارن مام لینک شکلک میذاریم
![]()
تا اون بالایی رو داری واسه هیچی غمت نباشه ...شبت آرومه آروم با خیاله راحت بخواب]vh ohfl kldfvi
ینی :چرا خابم نمیبره؟؟
باز استرس افتاد تو جونم![]()
رعنا تو چرا نیستی همشش؟؟؟تا اون بالایی رو داری واسه هیچی غمت نباشه ...شبت آرومه آروم با خیاله راحت بخواب![]()
بزا اوستامو صدا کنم....
دنییییییی....
9 ساعت خوندم
2/5 ساعت تاریخ جهان 40 صفحه...معماری پیش از تاریخ،بین النهرین،مصر و هند
2/5ساعت ایستایی 27 صفحه....سازه و نیرو ها و نیروهای وارد برساختمان
2 ساعت تاسیسات مکانیکی 29 صفحه....تجهیزات تبادل حرارت
1 ساعت 2تا درک مطلب...البته سرعتم نمیدونم چرا پایین بود
1 ساعت زبان تخصصی....مدرسان شریف
بچه ها واسم خیلی دعا کنین فردا بلاخره بعد از 2ماه استاد پایان ناممو پیداش کردم
ساعت 9 صبح قرار دارم باهاش
دعا کنین ایراد نگیره واقعا تحملشو ندارم
از استرس دارم خفه میشم امشببببببب
پ.ن:البته 7 به بعد نخوندماااا وگرنه بیشتر میشد با استادم ک حرف زدم یهو استرس اومد سراغم بدجورررررررر...خدا رحم کنه فردا![]()