زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان تخصصي معماري
نویسنده: مهندس زهرا حدادزاده ـ مهندس محسن موسوي (عضو هيات علمي دانشگاه) ـ مهندس افشين پارام
در این مجموعه سعی شده است تا با روش‌های مختلف آموزش زبان تخصصی معماری، آشنایی با واژه‌های تخصصی این حرفه صورت گیرد. همچنین متون متنوعی متناسب با موضوعات خاص مطرح شده در فصول مختلف در نظر گرفته شده‌اند.
مشاهده توضیحات کامل

شابک: 978-964-11-0974-7
تعداد صفحات: 364 صفحه
نوبت چاپ: 4
تاریخ چاپ: 1393
شماره کتابشناسی ملی: ---

زبان عمومي
نویسنده: مهرداد جوادزاده
دانش‌پژوهان گرامي، كتابي كه پيش روي شماست به اين اميد تهيه گرديده كه گامي هرچند كوچك در جهت ارتقاي سطح آموزشي كشور برداشته باشد و شامل مباحث درس زبان انگليسي منطبق بر سرفصلهاي مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري است.
مشاهده توضیحات کامل

شابک: 978-964-11-0703-3
تعداد صفحات: 690 صفحه
نوبت چاپ: 30

منبع : اینترنت

تبلیغات ممنوع !

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
نفیسه حالا لغات زبان از رو چی میخونی؟؟؟
برا تشخیص و تجویز چیزی دارویی دوایی برا کمرت میپرسم:biggrin::D

راستی بچه ها شما از رو چی لغات سال قبلو میخونید؟؟

کتاب دکتر تقی زاده
کتابای زبان عمومی همه مث هم هستن مهمه اینه که یه کتاب داشته باشیم همون یه کتاب درست بخونیم ... من عصر کنکاش هم دارم توی سایت آقای تقی زاده گفتن این کتاب بخونم منم خریدم

Rozita9197

عضو جدید
زبان تخصصي معماري
نویسنده: مهندس زهرا حدادزاده ـ مهندس محسن موسوي (عضو هيات علمي دانشگاه) ـ مهندس افشين پارام
در این مجموعه سعی شده است تا با روش‌های مختلف آموزش زبان تخصصی معماری، آشنایی با واژه‌های تخصصی این حرفه صورت گیرد. همچنین متون متنوعی متناسب با موضوعات خاص مطرح شده در فصول مختلف در نظر گرفته شده‌اند.
مشاهده توضیحات کامل

شابک: 978-964-11-0974-7
تعداد صفحات: 364 صفحه
نوبت چاپ: 4

زبان عمومي
نویسنده: مهرداد جوادزاده
دانش‌پژوهان گرامي، كتابي كه پيش روي شماست به اين اميد تهيه گرديده كه گامي هرچند كوچك در جهت ارتقاي سطح آموزشي كشور برداشته باشد و شامل مباحث درس زبان انگليسي منطبق بر سرفصلهاي مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري است.
مشاهده توضیحات کامل

شابک: 978-964-11-0703-3
تعداد صفحات: 690 صفحه
نوبت چاپ: 30

منبع : اینترنت

بچه ها به نظرتون این کتاب برا تخصصی خوبه؟

من دارمش ولی نمیدونم خوبه همینو بخونم یا نه آخه کتاب رستگارپور خیلی سنگینه احساس میکنم

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
نفیسه حالا لغات زبان از رو چی میخونی؟؟؟
برا تشخیص و تجویز چیزی دارویی دوایی برا کمرت میپرسم:biggrin::D

راستی بچه ها شما از رو چی لغات سال قبلو میخونید؟؟

زبان عمومی اصفهانی (سری عمومی ارشد)

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
کتاب دکتر تقی زاده
کتابای زبان عمومی همه مث هم هستن مهمه اینه که یه کتاب داشته باشیم همون یه کتاب درست بخونیم ... من عصر کنکاش هم دارم توی سایت آقای تقی زاده گفتن این کتاب بخونم منم خریدم

زبان عمومی اصفهانی (سری عمومی ارشد)
یعنی بچه ها 504 و تافل تموم رفتین سراغ این کتابا:(

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من....... تا حالا دس به پلان بیمارستان نزدم،شنبه تحویل موقت دارم،الان کپ کردم
...........آی لاویو باشگاه مهندسیو

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا خداااا..بیمارستان؟؟؟؟کار نکردی؟؟؟:surprised::cry:
نه به خدا:cry:.شما بگو دریغ از یه پلان............از اولشم با استاد خانوم جور نبودم تو واحدای عملیم.:razz:یکیش که تو کاردانی من بم 8 داد !.........بابا نمی دونم چرا اینجوریه....انگاری از اول ترم ازش فاصله گرفتم.ترم قبل تو طراحی موزه.استاد گفت خیلی کندی،راستم می گفت طرح درست و حسابی به ذهنم نمی رسید یا اینکه همش این شاخه به اون شاخه می پریدم ولی آخراش کار کردم.کم کم قلق کار دستم اومد.یه شیت بردم تحویل استاد دادم خودش حظ کرد.حتی پوستر من و به رخ بقیه کشید(البته نمی گم از این قضیه خوشحالم)ولی استاد این ترمم گفته کرکسیون نکردی نمره کامل تحویل موقت و نمیگیری:w04:.
حقم داره ولی بلاخره منم حق دارم دیگه.با وجود اینکه خانومه ولی با دخترا زیاد صمیمی نیس بیشتر با پسرا راحته!البته نه به معنای بدش:cool:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه به خدا:cry:.شما بگو دریغ از یه پلان............از اولشم با استاد خانوم جور نبودم تو واحدای عملیم.:razz:یکیش که تو کاردانی من بم 8 داد !.........بابا نمی دونم چرا اینجوریه....انگاری از اول ترم ازش فاصله گرفتم.ترم قبل تو طراحی موزه.استاد گفت خیلی کندی،راستم می گفت طرح درست و حسابی به ذهنم نمی رسید یا اینکه همش این شاخه به اون شاخه می پریدم ولی آخراش کار کردم.کم کم قلق کار دستم اومد.یه شیت بردم تحویل استاد دادم خودش حظ کرد.حتی پوستر من و به رخ بقیه کشید(البته نمی گم از این قضیه خوشحالم)ولی استاد این ترمم گفته کرکسیون نکردی نمره کامل تحویل موقت و نمیگیری:w04:.
حقم داره ولی بلاخره منم حق دارم دیگه.با وجود اینکه خانومه ولی با دخترا زیاد صمیمی نیس بیشتر با پسرا راحته!البته نه به معنای بدش:cool:
حالا استاد به کناری..کلا یه کم درمانی سخت در میاد ...از اول ترم باید با استاد گرم بگیری:D :D من همون جلسات اول و دوم حسابی جور میشدم با استادا البته نه برا نمره ..برا اینکه بتونم کار پیدا کنم :D :D حالا گریه نکن..درست میشه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا استاد به کناری..کلا یه کم درمانی سخت در میاد ...از اول ترم باید با استاد گرم بگیری:D :D من همون جلسات اول و دوم حسابی جور میشدم با استادا البته نه برا نمره ..برا اینکه بتونم کار پیدا کنم :D :D حالا گریه نکن..درست میشه
اتفاقا شما کار درستی انجام میدی....ایشالا برا منم بمونه ترم بعد جبران کنم!:D...............نه دیگه ناراحتی نداره باس بشین تا صب عین چی کار کنم
.ممنوم:gol::gol:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بیاید برنامه مرورتونو بگین دیگه من گیجم................:(( نفیسه .....فافا.....نیلو...........و بقیه .....................بیاین.................

بچه ها این چیزایی که نوشتم رو تا حالا نخوندم......حالا شما یه کمکی برسونین که چیارو حذف کنم چیارو بخونم............

یه سری جزوه باشگاه.....مثل معاصر کامل نیا-منظر جاودننی و جزوه های دیگه...(برا منظر فقط کنکاش خوندم) چیزیم یادم نیس البته...:D

جزوه های ارکی تایپی-دیجیتال-سازه های فضاکار-خلاصه الهام از طبیعت...................کتاب مهندس معمار ساختار-سیستم ساختمانی.....و ساختمانهای بلند ..................معاصر مزینی......مقررات ملی که میخواستم مبحث 19 و 18 رو بخونم مونده..............جزوه نانو مونده...................و یه سری خلاصه های کوچولو دیگه......................

الان اون یکیا که خوندم واقعا چیزی یادم نیس جز تاریخ که تست میزنم باز یه کوچولو یادم میاد....................تازگیا درکم بد میزنم قبلنا بهتر استدلال میکردم الان نمیدونم چجوری مرور کنم اینارو بخونم............سال دومم هستاااااااااااااااااااااا ..........................اگه ترم 7 کنکور میدادم امسال سال آخر ارشدم بود.................هی...................................:cry::cry::crying2::crying2:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بیاید برنامه مرورتونو بگین دیگه من گیجم................:(( نفیسه .....فافا.....نیلو...........و بقیه .....................بیاین.................

بچه ها این چیزایی که نوشتم رو تا حالا نخوندم......حالا شما یه کمکی برسونین که چیارو حذف کنم چیارو بخونم............

یه سری جزوه باشگاه.....مثل معاصر کامل نیا-منظر جاودننی و جزوه های دیگه...(برا منظر فقط کنکاش خوندم) چیزیم یادم نیس البته...:D

جزوه های ارکی تایپی-دیجیتال-سازه های فضاکار-خلاصه الهام از طبیعت...................کتاب مهندس معمار ساختار-سیستم ساختمانی.....و ساختمانهای بلند ..................معاصر مزینی......مقررات ملی که میخواستم مبحث 19 و 18 رو بخونم مونده..............جزوه نانو مونده...................و یه سری خلاصه های کوچولو دیگه......................

الان اون یکیا که خوندم واقعا چیزی یادم نیس جز تاریخ که تست میزنم باز یه کوچولو یادم میاد....................تازگیا درکم بد میزنم قبلنا بهتر استدلال میکردم الان نمیدونم چجوری مرور کنم اینارو بخونم............سال دومم هستاااااااااااااااااااااا ..........................اگه ترم 7 کنکور میدادم امسال سال آخر ارشدم بود.................هی...................................:cry::cry::crying2::crying2:
منم اینایی که گفتی رو نخوندم مخصوصا از فن من خیلی چیزا رو حذف کردم..ولی برا منظر اصلا به اون کتاب کنکاش اتکا نکن البته اگه منظر برات مهمه اگه نه که هیچی..من درس ها رو بخش بندی کردم..تقریبا مثل همونی که مهندس ایرانشاهی گذاشتن..یه سری ها رو مرور میکنم یه بخش هایی که اولین بار هست هم میخونم :D :D من اصلا استاد خوبی نمیشم تو انتقال اطلاعات ضعیفم :(

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من....... تا حالا دس به پلان بیمارستان نزدم،شنبه تحویل موقت دارم،الان کپ کردم
...........آی لاویو باشگاه مهندسیو
من یه طرح بیمارستان کار کردم عالی پوسترش دارم اگر نقشه هاش پیدا کنم برات میفرستم تقلب کنی :D

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خداقوت

امروز :

1 ساعت و 20 مین تاسیسات مکانیکی سلطاندوست ، مرور (22 صفحه) + درس جدید (10 صفحه)
25 مین مرور لغات زبان (87 لغت در 40 جمله)
1 ساعت و 15 مین حفظ لغات جدید (29 لغت در 10 جمله)
1 ساعت تنظیم قیابکلو ، مرور (10 صفحه) + درس جدید (9 صفحه)
1 ساعت و 20 مین تاریج جهان زارعی ، هند (25 صفحه)
1 ساعت ایستایی ، مرور تیر (23 صفحه)

جمعا : 6 ساعت و 20 مین

راستی یه چیزی
این تاریخ هند زارعی چه قدر جمله بندیه داغونی داره
ینی مخم درد گرفت تا بفهمم الان این چی داره میگه
:razz:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
خداقوت

امروز :

راستی یه چیزی

دنی شاغلی؟ یکم باید بیشتر کنی ساعت مطالعتو:gol:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنی شاغلی؟ یکم باید بیشتر کنی ساعت مطالعتو:gol:

ممنون از تذکری که دادین :gol:
واقعا لازمه که بیشتر بشه
خودم در به در دنباله بیشتر کردنه تایم هستم :wallbash:
اونم نه یکم بلکه دو برابر :D

شاغل نیستم
ولی نمی دونم چرا نمیشه :w06:
مثلا امروز تا ساعت 2 ، 4 ساعت مطالعه داشتم
ولی از 2 تا 9 ، 2 ساعت !!!!!!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از تذکری که دادین :gol:
واقعا لازمه که بیشتر بشه
خودم در به در دنباله بیشتر کردنه تایم هستم :wallbash:
اونم نه یکم بلکه دو برابر :D

شاغل نیستم
ولی نمی دونم چرا نمیشه :w06:
مثلا امروز تا ساعت 2 ، 4 ساعت مطالعه داشتم
ولی از 2 تا 9 ، 2 ساعت !!!!!!

از 2 تا 9 که 6 یا 7 ساعت راحت میشه خوند!..........حالا شما بذار 5 ساعت....این آخرا تایم و زیاد نکنین زبونم لال ضرر می کنیا!آخه بچه ها اکثرا این موقعهاست که ساعت مطالعشون رو نه تنها ثابت نگه می دارن بلکه نسبت به تابستون و پاییز بیشتر می کنن:w24:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام
خداقوت

امروز :

راستی یه چیزی
اره دفیفا اومده وسط متن ی چیزایی گفته که اصلن نمیدونی از کجا اومدن!:surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا