زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم این پستت کپی کن توی انرژی مثبت آفرین :w38:
نفیسه جون گلم بگو کجا تا همونجا پستش کنم.;)
تحریک نسبتا خوبی بود.
قابلی نداشت:redface:
همینو بگو....
مسئله اینه موی دماغ میشن نمیذارن درس بخونم...:Dدختر خالم هم سن منه هی میگه بیا بریم بیرون هی برو بیا میکنن وسرو صدا که نگگگوووو اوووف.... خلاصه حواسم پرت میشه...باید یه فکر اسسساسی بکنم و با اینکه اصصصلا دوس ندارم برم کتابخونه مجبورم 10 روز برم:(
هی سفره ناهارو بچین..جمش کن...ظرفارو ردیف کن....میبینی شد ساعت 4.5...تو خونه هم میمونم دلم نمیاد به مامانم کمک نکنم...خواهرمم سر کاره...طفلی مامانم دست تنهاس:(ولی اگه برم کتابخونه دلم میاد کمکش نکنم چون نمیبینمش:Dخودشم یکی دو نفر نیستن...6 نفری میانننن.....خدایا به من صبر عاجل عنایت بفرماااا....
همه بگین آآآممممین
شیرین! من دوستم مشکلات فراوان خانوادگی داشت،چپ می رفت میومد خونمون،راست میرفت میومد خونمون.بعد سه ساعت وراجی(متاسفم از اینکه یه همچین کلمه ای رو به کار می برم)بلاخره رضایت می داد میرفت،بعد 5 دقیقه دوباره زنگ خونمون رو می زد می گفت ببخش مزاحم شدم یادم رفت بپرسم اون ادوکلنی که تو اتاقت شیشش آبی بود اسمش چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!قیافه اون
قیافه من

آقا من زدم به سیم آخر(البته نه اون لحظه بعد از چن بار کولی دادن بهش :sweatdrop:)،یه بار اومد دم در خونم رفتم پیشش گفت با پدرم حرفم شده چن روزه نه آب خوردم نه غذا!!!!لطفا برام آب و خوراکی بیار! بعد از اینکه خوردنیا رو خورد و حرفاش و زد گفت درسات چطوری پیش میره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:w22:منم رک بهش گفتم درس خوندن برا کنکور ارشد معماری برنامه ریزی دقیق می خواد و اینکه بهش پایبند باشی. منم چون برنامه ریزیم یه مدتی به هم خورده درس و گذاشتم کنار!گفت حتما تقصیر اونه منم گفتم نه تو تنها مقصر نیستی!!!!!!!
................از اون موقع تا حالا بزنم به تخته آفتابی نشده...حالا
توام اگه خواستی به مامی کمک کن.ولی تو دور هم نشینی و بیرون رفتنو اینا رک بهشون بگو درس داری و اینکه درست مهمتر از بقیه چیزاست..................والا

Rozita9197

عضو جدید
بچه ها ببخشید رک می گم ولی شما چطون(چتون) شده؟!..................زبونم لال،زبونم لال چشم نداریم؟پا نداریم؟سقف بالا سرمون نیس؟.......به خدا تا همین چن روز پیش که دراز به دراز افتاده بودم(به خاطر مریضیم که خدا نصیب هیچکس نکنه و هنوزم کاملا خوب نشدم) نه می تونستم بشینم،غذا بخورم ، کارام و انجام بدم و..........یکم که بهتر شدم فهمیدم چقد آدم ناشکری بودم که از زمانم به بهترین شکل(یا حتی در حد نرمال)استفاده نکردم.برای چی نمیخونین؟اگه درس دارین یا سر کار میرین بازم باس نهایت تلاشتون رو انجام بدین.من از اواخر مهر کنکور و بیخیال شدم.همش خودم سرم و گول می مالیدم و توجیه می کردم همه چیو.توجیهای الکی و بی منطق....دانشگام مهمتره...باس معدلم زیاد بشه.....سردرد می گیرم.....همش بدو بدو می کنم......نمیرسم ورزش کنم و .......و خیلی جالبه که بگم نتیجش چی شد......نتیجش شد هیچی!یعنی نه تنها این کارایی که گفتم و انجام ندادم(نمونش کارای طرح چهارمه که حقمه فردا برم استاد 0 بده بم) بلکه از کنکورم جا موندم!..................تورو خدا قدر سلامتی و فرصت هایی که دارین و بدونین.
اگه دشمن دارین به کوری چشم دشمناتون بخونین(من پسر عموم می گفت برا اینکه حرص فلانی رو در بیارم می خونم.الان استرالیاس.دکتری داره!).........اگه مامان و باباتون با زحمت مخارج تحصیلتون و می دن برا جبران زحمات اونا بخونین..........مهم تر از همه اینکه برای به جا آوردن شکر خدا درس بخونین .....
ببخشید اگه زیاده روی کردم

:w05::w05::huh:

Rozita9197

عضو جدید
نارحت نشو.....به خدا منظوری نداشتم...یعنی منظور بدی نداشتم.کلا حرفام اول از همه متوجه خودم میشه:redface:

نچ...دوستم ناراحت نشدم....حرفات حقیقته
بعضی وقتا یه تلنگر لازمه تا به خودت بیای

من به خاطر مشکلاتی که سر پایان نامم پیش اومده
و از طرفی هم حجم بالای مطالب واسه ارشد این جوری شدم...

ینی هی میخوام برم سر این ...هی سر اون یکی
آخرم صبح شب میشه میبینم هیچی به هیچی....

توکل به خدا
امیدوارم فردا روز پرباری واسه هممون باشه

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
نچ...دوستم ناراحت نشدم....حرفات حقیقته
بعضی وقتا یه تلنگر لازمه تا به خودت بیای

من به خاطر مشکلاتی که سر پایان نامم پیش اومده
و از طرفی هم حجم بالای مطالب واسه ارشد این جوری شدم...

ینی هی میخوام برم سر این ...هی سر اون یکی
آخرم صبح شب میشه میبینم هیچی به هیچی....

توکل به خدا
امیدوارم فردا روز پرباری واسه هممون باشه
خدا رو شکر که دلخور نشدین.می دونم چی میگی..........منم مثل شمام.........ایشالا ....ممنون به خاطر دعای خوبت:gol::gol:
(جو گرفتم!...............کاش فردا تعطیل بشه خدا جونم:hypocrite:...........یا اینکه یه متر برف بیاد......من هروقت این آرزو رو می کنم مامان میگن فقط فکر خودت نباش،فکر اون بنده هایی باش که مشکلاتشون با برف یه متری چند برابر میشه:redface:...حق داره)
فعلا:smile:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صبحونمو از ی ثانیه دیگه شرو میکنم....:D
وااااای....نون کره
خدای من

:w04:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااای....نون کره
خدای من

منم امروز میخام مرتب باشم مث شما...
خسته شدم دیگه از این همه بی نظمی:D
ببینم امرو چقد درس میخونم...
عین شما تایم میزارم...
ببینم چ حالیه...

08:15 - 09:40 مفید ...مفیداااااااا ------- زبان

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
عین شما تایم میزارم...
ببینم چ حالیه...

nd'i دیگه من خیلی مرتب شدمم:w04:
+
10:10 - 11:40 ------درک مطلب (البته 20 مین پرتی دارم...شاید هم کمتر...2 بار پاشدم نشستم:D)

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کلیسا سانتا ماریا نوولا تو کتاب بانی مسعود نوشته رنسانس اما تو فیلم اکادمی مییگه گوتیک
جواب کدومه؟ تو کتاب هلن گاردنر میگن نوشته گوتیک:(

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااای....نون کره
خدای من

عین شما تایم میزارم...
ببینم چ حالیه...

nd'i دیگه من خیلی مرتب شدمم:w04:
+
10:10 - 11:40 ------درک مطلب (البته 20 مین پرتی دارم...شاید هم کمتر...2 بار پاشدم نشستم:D)
سلام...سلام...

+ 12:00 - 13:03 (اینو ا شهید یاد گرفتم)مفیدااااااا....(پلک هم نزدم:surprised:) ------- مرور سبک (yak مروری کردم تا حالا تو عمرتون اینطوری مرور نکردین....اونم اولین مرور):cool:

دیگه پوکیدوم مو....:)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلیسا سانتا ماریا نوولا تو کتاب بانی مسعود نوشته رنسانس اما تو فیلم اکادمی مییگه گوتیک
جواب کدومه؟ تو کتاب هلن گاردنر میگن نوشته گوتیک:(
بانی گفته رنسانس آغازین ..درش آثار گوتیک مشهوده ..اون تاقچه های ورودیش شکل گوتیک داره..تو زارعی یادم نیست چیزی ازش خونده باشم :D
ولی قطعا گوتیک نیست...البته یه چیزی نمای این کلیسا رو اون آقای لئون باتیستا کار کرده شاید خود بنا مال گوتیک باشه..:redface:مثل اون یکی کلیسا دل فیوره که گنبدش مال رنسانس هست از سلطانیه اقتباس شده...خودتو درگیر نکن زیاده این تناقضات..:cry::cry::cry::cry::confused::confused::confused:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بانی گفته رنسانس آغازین ..درش آثار گوتیک مشهوده ..اون تاقچه های ورودیش شکل گوتیک داره..تو زارعی یادم نیست چیزی ازش خونده باشم :D
ولی قطعا گوتیک نیست

دقیقا قطعا گوتیک نیس منم الان نیم نگاهی به زارعی انداختم نبود همچین چیزی . :razz:

اخه به انگلیسی هم سرچ کردم رنسانس بود. از همین تناقضات سوال میدن اخه

1. Santa Maria Novella is a church in Florence, Italy, situated just across from the main railway station which shares its name. Chronologically, it is the first great basilica in Florence, and is the city's principal Dominican church. Wikipedia

2. Address: Piazza di Santa Maria Novella, 18, 50123 Firenze, Italy

3. Construction started: 1456

4. Opened: 1360

5. Hours: Open today · 9:00 am – 5:00 pm

6. Phone: +39 055 219257

7. Province: Province of Florence

8. Architects: Leon Battista Alberti, Giorgio Vasari, Ristoro da Campi, Enrico Romoli, Sisto Fiorentino

9. Architectural styles: Classical architecture, Renaissance architecture, Romanesque architecture, Gothic architecture

ای وای من همه دوره ها هست:crying::crying:واهاهای واهاهاهای

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نفیسه جون گلم بگو کجا تا همونجا پستش کنم.;)

قابلی نداشت:redface:

شیرین! من دوستم مشکلات فراوان خانوادگی داشت،چپ می رفت میومد خونمون،راست میرفت میومد خونمون.بعد سه ساعت وراجی(متاسفم از اینکه یه همچین کلمه ای رو به کار می برم)بلاخره رضایت می داد میرفت،بعد 5 دقیقه دوباره زنگ خونمون رو می زد می گفت ببخش مزاحم شدم یادم رفت بپرسم اون ادوکلنی که تو اتاقت شیشش آبی بود اسمش چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!قیافه اون
قیافه من

آقا من زدم به سیم آخر(البته نه اون لحظه بعد از چن بار کولی دادن بهش :sweatdrop:)،یه بار اومد دم در خونم رفتم پیشش گفت با پدرم حرفم شده چن روزه نه آب خوردم نه غذا!!!!لطفا برام آب و خوراکی بیار! بعد از اینکه خوردنیا رو خورد و حرفاش و زد گفت درسات چطوری پیش میره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:w22:منم رک بهش گفتم درس خوندن برا کنکور ارشد معماری برنامه ریزی دقیق می خواد و اینکه بهش پایبند باشی. منم چون برنامه ریزیم یه مدتی به هم خورده درس و گذاشتم کنار!گفت حتما تقصیر اونه منم گفتم نه تو تنها مقصر نیستی!!!!!!!
................از اون موقع تا حالا بزنم به تخته آفتابی نشده...حالا
توام اگه خواستی به مامی کمک کن.ولی تو دور هم نشینی و بیرون رفتنو اینا رک بهشون بگو درس داری و اینکه درست مهمتر از بقیه چیزاست..................والا

آرزو جون کار خوبی کردی...البته نمیگمماااا آدم بتوووپه به دوستش ولی خب یه مواقعی هست که دوست آدم متوجه نیست و مجبوری یه جججوووری بهش بفهمونی......
منم خالم اینا مهر اومده بودن بهشون گفتم تابستون نشستین الان که من نشستم میدرسم اومدین؟؟اینطوری نه میتونم درس بخونم نه میتونم درس نخونم....هی تشویق میکنن درس بخون موفق میشی زرت و زرتم پا میشن میان اینجا:razz:ولی مسئله اینه که مامانبزرگمم اینجاست و اونا برا دیدن اونا میان....ولی خب نصف بیشتر خونه ما هستن...دختر خالم که ساکشو میاره خونه ما....به هر حال چاره من اینه که برم کتابخونه تا از این جوی که نه میتونم ازش دل بکنم و نه دل نکنم خلاص بشم

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو جون کار خوبی کردی...البته نمیگمماااا آدم بتوووپه به دوستش ولی خب یه مواقعی هست که دوست آدم متوجه نیست و مجبوری یه جججوووری بهش بفهمونی......
منم خالم اینا مهر اومده بودن بهشون گفتم تابستون نشستین الان که من نشستم میدرسم اومدین؟؟اینطوری نه میتونم درس بخونم نه میتونم درس نخونم....هی تشویق میکنن درس بخون موفق میشی زرت و زرتم پا میشن میان اینجا:razz:ولی مسئله اینه که مامانبزرگمم اینجاست و اونا برا دیدن اونا میان....ولی خب نصف بیشتر خونه ما هستن...دختر خالم که ساکشو میاره خونه ما....به هر حال چاره من اینه که برم کتابخونه تا از این جوی که نه میتونم ازش دل بکنم و نه دل نکنم خلاص بشم
عزیزم پاشو برو کتابخونه خودتو راحت کن..اینجوری هی حواست پرت میشه ..اصن بیا خونه ما..:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا