من هنرهای زیبا میخوام بهشتی برای شما![]()
من یکی دانلود کردم خام بود.دوستان یه سوال
این جزوه سینا شریفی واسه عناصر که تو باشگاه هست
کامله یا خامه ؟
سلام سلامبچه ها واسه منظر چی میخونید من فقط از کنکاش استفاده میکنم !
جزوه که اقا ایرانشاهی گذاشتن کدوم قسمتشو باید واسه این ازمون بخونیم؟؟
منم منظر کنکاش و جزوه ازاده شاهچراغی و کتاب نعیماهمشونو نصفه نصفهبچه ها واسه منظر چی میخونید من فقط از کنکاش استفاده میکنم !
جزوه که اقا ایرانشاهی گذاشتن کدوم قسمتشو باید واسه این ازمون بخونیم؟؟
بچه ها یه اتفاق عجیب ...من الان نمیتونم پست فافا رو تشکر کنم اما پست بقیه رو میتونم..چراااااااااااااااا![]()
این فقط برمیگرده به تشکرای بچه ها یعنی اگه الان بری از دوستمون که تلفظ اسمشو بلد نیستم بگمشانس منه...
ن..نمیدونم...برا منم بضی وقتا میشه
اینارو باس شهید ک کاربر فعاله جواب بده.![]()
این فقط برمیگرده به تشکرای بچه ها یعنی اگه الان بری از دوستمون که تلفظ اسمشو بلد نیستم بگمشانس منه...
ن..نمیدونم...برا منم بضی وقتا میشه
اینارو باس شهید ک کاربر فعاله جواب بده.![]()
من نیلو ام..این فقط برمیگرده به تشکرای بچه ها یعنی اگه الان بری از دوستمون که تلفظ اسمشو بلد نیستم بگمتشکر کنی امتیازش میره بالا و اون میتونه تشکر کنه البته از امتیاز خودت کم میشه!
![]()
اینم از برنامه ی مهندس که منتظرش بودینبچه ها قرار بود آقای مهندس ایرانشاهی لطف کنن یه برنامه بذارن ...خدا کنه یادشون نره![]()
مرسییییییییییییی...اینم از برنامه ی مهندس که منتظرش بودین
http://www.memarico.com/CMS_UI/documents/Departeman arshad 931.rar
با تشکر ویژه از مهندس ایرانشاهی عزیز![]()
من تنها چیزی که قاطی نمیکنم، همین نمونه موردیاستبچه ها یه چیزی من این نمونه موردی هارو قاطی میکنم..شما حفظ میکنیدش؟؟
اینم از برنامه ی مهندس که منتظرش بودین
http://www.memarico.com/CMS_UI/documents/Departeman arshad 931.rar
با تشکر ویژه از مهندس ایرانشاهی عزیز![]()
من فقط نیم ساعت صبحونه خوردنم طول میکشهاز ساعت 6.30تا 7چطوری ممکنه یه نفر برسه هم ورزش کنه هم صبحانه بخوره هم حمام بره!!!!![]()
از ساعت 6.30تا 7چطوری ممکنه یه نفر برسه هم ورزش کنه هم صبحانه بخوره هم حمام بره!!!!![]()
از ساعت 6.30تا 7چطوری ممکنه یه نفر برسه هم ورزش کنه هم صبحانه بخوره هم حمام بره!!!!![]()
من فقط نیم ساعت صبحونه خوردنم طول میکشه![]()
بچه ها من هر روز کلی زبان میخونم ولی در حد ضعیف هم نیستم![]()