بچه ها قرار بود آقای مهندس ایرانشاهی لطف کنن یه برنامه بذارن ...خدا کنه یادشون نره

شیرین عزیزم...اخه تو از منی ک ن قیابکلو دارم .ن کسمایی دارم.ن صوت و اکوستیک ماکوستیک دارم.ن نور دارم ...آخه چ انتظاری برا جواب داری؟؟؟یعنی جواب که نمیدیناااا میخوام با تیر بزنمتون
زود باشین جوابمو بددددین![]()
![]()
خب حالا بعد یه گوش مالی حسابی من هم به نوبه خودم سلام و صب بخیر عرض میکنم خدمت بینندگان این تاپیک و راهیان تفکر و دانش
خدمتتون عارضم که تا الان دو ساعت درس خوندم شمال .5 ساعت زبان و 1.5 ساعت فصل 4 معماری معاصر....البته خوب جا نیوفتاده برام باید دوباره بوخونم![]()
بچه ها شما چقد واسه فن کتاب میخونیدمن رفتم که بمیییرم![]()
![]()
نخیر بیشین سر جات...خودم میرمشیرین عزیزم...اخه تو از منی ک ن قیابکلو دارم .ن کسمایی دارم.ن صوت و اکوستیک ماکوستیک دارم.ن نور دارم ...آخه چ انتظاری برا جواب داری؟؟؟
حالا کی باس بره بمیره؟؟
بزارید من برم...تورو خدااااااااااااااااا
و اینکه حالا ک شما لااقل میدونید چی ب جچیه لطفن بگید من برا تاسیساتو تنظیم شرایطو .نورو اکوستیکو...هر چی ک تئ این مبحثه...کدوم جزوه باشگا رو بهم پیشمهاد میدین؟؟؟
تو باشگاه همش تیکه پارس..یکی 7 صفه..یکی 3 صفه..شاید من نمیدونم جزوه خوبی هست ک من نمیذدونم؟
لطفن بگسد من شرو کنم...خیلی دیر رفته![]()
والا من جزوه نمیدونم..ولی برا تاسیسات مکانیکی سلطاندوست،تنظیم شرایط هم قیابکلو..من خودم واسه نور و اینا میخوام جواب تشریحی های کنکورو بخونم..نمیرسم که الان قیابکلو بخرم بازشیرین عزیزم...اخه تو از منی ک ن قیابکلو دارم .ن کسمایی دارم.ن صوت و اکوستیک ماکوستیک دارم.ن نور دارم ...آخه چ انتظاری برا جواب داری؟؟؟
حالا کی باس بره بمیره؟؟
و اینکه حالا ک شما لااقل میدونید چی ب جچیه لطفن بگید من برا تاسیساتو تنظیم شرایطو .نورو اکوستیکو...هر چی ک تئ این مبحثه...کدوم جزوه باشگا رو بهم پیشمهاد میدین؟؟؟
تو باشگاه همش تیکه پارس..یکی 7 صفه..یکی 3 صفه..شاید من نمیدونم جزوه خوبی هست ک من نمیذدونم؟
حیفه شیرین...نخیر بیشین سر جات...خودم میرم![]()
والا جزوه هارو نیگا نکردم ....نور ایزدی رو نیگا کردم خواستی دانلودش کن ولی اگه تونستی چیزی ازش بخونی و سر دربیاری باید بنویسی بذاری باشگاهاینو میگم چون عمممرا بتونی بوخونی
راستی تاسیسات مکانیکی هم کتاب ندارم....عناصرم هیچی نخوندم...مصالحم که تو برنامم نبود کلللا![]()
کتاب میدونم..والا من جزوه نمیدونم..ولی برا تاسیسات مکانیکی سلطاندوست،تنظیم شرایط هم قیابکلو..من خودم واسه نور و اینا میخوام جواب تشریحی های کنکورو بخونم..نمیرسم که الان قیابکلو بخرم باز![]()
برا تاسیسات مکانیکی اینو بخون:شیرین عزیزم...اخه تو از منی ک ن قیابکلو دارم .ن کسمایی دارم.ن صوت و اکوستیک ماکوستیک دارم.ن نور دارم ...آخه چ انتظاری برا جواب داری؟؟؟
حالا کی باس بره بمیره؟؟
ممنون دوست عزیزبچه هاااااا....
ی دوست جدیددددد...
ماشالا روحیه بده هم هست...
کاکو خوش اومدی![]()
من شهید بهشتی ام..شما ها دانشگاه تهران قبول شین..یه هفته من میام پیشتون یه هفته شما بیاین پیش منسلام خوفین؟
از صبح تا حالا با ایستایی درگیرم بخش مقاومت مصالح امیدوارم تموم شه
برا تاسیسات مکانیکی و الکتریکی من از روی کتابای آکادمی میخونم
تجهیزات تبادل حرارت رو که خوندم به نظرم خوب بوده ولی هنوز تستشو نزدم
بچه ها ما میتونییییییییییییم مطمئن باشین
استرس و فکرای بیخودو بریزین سطل آشغال
شهید بهشتی نشد ایشالا همو توی هنرهای زیبا یا دانشگاه هنر میبینیم
مگه نه؟؟![]()
هی گفتم برا اتاق من ی سطل آشغال بخرنااااااسلام خوفین؟
از صبح تا حالا با ایستایی درگیرم بخش مقاومت مصالح امیدوارم تموم شه
برا تاسیسات مکانیکی و الکتریکی من از روی کتابای آکادمی میخونم
تجهیزات تبادل حرارت رو که خوندم به نظرم خوب بوده ولی هنوز تستشو نزدم
بچه ها ما میتونییییییییییییم مطمئن باشین
استرس و فکرای بیخودو بریزین سطل آشغال
شهید بهشتی نشد ایشالا همو توی هنرهای زیبا یا دانشگاه هنر میبینیم
مگه نه؟؟![]()
یعنی جواب که نمیدیناااا میخوام با تیر بزنمتون
زود باشین جوابمو بددددین![]()
![]()
کتاب کی میرسه دستتون؟؟من کتاب سوالات کنکور کنکاش رو دارم به نظرتون اینو بگیرم؟؟؟ برنامه رو گویا مهندس ایرانشاهی فردا میذارن رو سایت...بچه ها من هیچ کتاب تستی نداشتم واسه همین کتاب دکترسعیدی پور رو سفارش دادم
امروز شیوه اصفهانی رو کلی خوندمش
اطلاعاتمو راجع به میدان نقش اصفهان و بناهای اطرافش بردم بالا واسه درک عمومی
الانم ساختمان بتنی فاطمی رو کلی نگاه کردم
منتظر برنامه آقای ایرانشاهی هم هستم بالاخره تجربشون خیلی خیلی بیشتر از ماست
سلام دوستان خدا قوت
چند روز دیگه به پایان برنامه مونده؟؟
سلام مای فرند...فردا پس فردا میخونیم...پس اون فردا امتحانه....یعنی 3 شنبه تا اونجاییکه من میدونم
کتاب کی میرسه دستتون؟؟من کتاب سوالات کنکور کنکاش رو دارم به نظرتون اینو بگیرم؟؟؟ برنامه رو گویا مهندس ایرانشاهی فردا میذارن رو سایت...[/QUOTE
نمیدونم.من عصر کنکاشو ندیدم اگه کامله که نه دیگه
باززم از آقای ایرانشاهی بپرسین
بچه ها من اگه نتونم خودمو به 25 درصد اول تا دو روز دیگه برسونم کلا بیخیالش میشم![]()
اکثره بچه ها به طوره کامل برای آزمون آماده نمیشن
این یه چیزه طبیعیه
ولی این که شما میگید بخشی که مربوط به آزمون چهارم بوده رو خوندین
دیگه بهش فک نکنین
من خودم هنوز کلی از آزمون اول رو نخوندم
ولی اینو بدونین
اگر در هر آزمون بر 50 تا 60 درصد مطالب به طور کامل مشرف بشید
در انتها و پس از 4 آزمون در واقع بر 50 تا 60 درصد کل مطالب مشرف هستید
پس لازم نیست هر چی که تو سیلابس نوشته رو کار کنید
درصدی از اون رو که انجام بدید هم کم کاری نیست
ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! | که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکلها |