زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

منظورشون انجام یکی از این کاراست واسه پریدن خواب آلودگی :D
اخه لازم و ملزومه همن نمیشه فقط یکیش:) اگه ورزش کنی که باید حموم بری،صبحانم که باید بخوری
اگه حموم بری ورزش نکنی بالاخره صبحانه که باید بخوری
مگه اینکه کلا فقط صبحانه بخوری تند تند و بیخیال ورزش و حموم شی تا سر کنکور:o:):D

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
زبان درس سختیه اینجوری نیس تو مدت کنکور خیلی معجزه بشه اما 2 ماه دیگه وقت داری

شاید شیوه خوندنت اشتباهه .چی خوندی و چجوری میخونی خیلی مهمه
همش کلمه میخونم و اینکه روزی یکی یا دوتا درک مطلب میزنم همشم یا دوتا درست میزنم یا یکی:razz:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

همش کلمه میخونم و اینکه روزی یکی یا دوتا درک مطلب میزنم همشم یا دوتا درست میزنم یا یکی:razz:
کلمات تافل و 504 و لغات گذشته رو کامل خوندین و دوره کردین?

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

کلمه حتما با سایت ممرایز بخون سعی کن تو جمله هم بخونی . تست لغتم شروع کن . روزی 3 تا درک مطلب باید پشت سر هم بزنی که مثل جو کنکور باشه . اگه همه اینارو با دقت و مستمر تو این دوماه انجام بدی حتما خوب میشه زبانت.

یکمم گرامر بخونی که نور علی نور میشه دیگه;) باید زمان زیاد بزاری برای همه درسا باید زمان زیاد گذاشت :gol:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کدومتون میخواین مرور کتاب به کتاب داشته باشین؟ به نظرتون روش خوبیه....من چون آدم بی حوصله ایم سر تیکه تیکه خوندم مغزم داغ میکنه همش استرس میگیرم....:razz:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها کدومتون میخواین مرور کتاب به کتاب داشته باشین؟ به نظرتون روش خوبیه....من چون آدم بی حوصله ایم سر تیکه تیکه خوندم مغزم داغ میکنه همش استرس میگیرم....:razz:

بعضی درسها میشه کتاب به کتاب بعضی ها نه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه:cry: من توی کلمات 504 موندم چه برسه به تافل:(
خب برای همینه نمیتونین درک مطلب بزنین 80%درک مطلب وابسته به دایره لغاته زودتر504رو تموم کنین برین سراغ تافل و لغات سالهای گذشته

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب برای همینه نمیتونین درک مطلب بزنین 80%درک مطلب وابسته به دایره لغاته زودتر504رو تموم کنین برین سراغ تافل و لغات سالهای گذشته
من 504 رو تموم کردم ولی بازم تو تست لغت مشکل دارم.. :cry: من چی؟؟ خنگم آیا؟؟ :redface:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هولو مای فررررنننددزززززززززززز..........بچه ها آرزو و آزیتا نمیان این تاپیکاااااااااا....دلم برا زبون دراز آزیتا و کفشای صولتی آرزو تنگ شده....
لغات سالای گذشته رو من چجوری بخونم اصصصلا نخوندم...504 و تافلم که تادرس 10 خوندم.....واویلا لیلی...:Dاصصصللاا روحیمو خراب نکنین میرسم همه رو بوخونم
بعدشم طبق این برنامه گفته همه کتابارو یه دور تموم کنین من تموم نکردم چه کنم؟؟؟:cool:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه:cry: من توی کلمات 504 موندم چه برسه به تافل:(

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
هولو مای فررررنننددزززززززززززز..........بچه ها آرزو و آزیتا نمیان این تاپیکاااااااااا....دلم برا زبون دراز آزیتا و کفشای صولتی آرزو تنگ شده....
لغات سالای گذشته رو من چجوری بخونم اصصصلا نخوندم...504 و تافلم که تادرس 10 خوندم.....واویلا لیلی...:Dاصصصللاا روحیمو خراب نکنین میرسم همه رو بوخونم
بعدشم طبق این برنامه گفته همه کتابارو یه دور تموم کنین من تموم نکردم چه کنم؟؟؟:cool:
تا 29 آذز وقت داریم شیرین جون که بقیه رو بخونیم منم نخوندم نگران نباش..ولی باید برسیم هرجور شده:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا 29 آذز وقت داریم شیرین جون که بقیه رو بخونیم منم نخوندم نگران نباش..ولی باید برسیم هرجور شده:D

من میگم با این برنامه ای که گذاشتیم با آکادمی پیش بریم مرور کنیم درسارو...آزمون آخر ناچارا فسفر زیاد میسوزونیم فوقش....آخه نمیرسم من هم اینارو مرور کنم هم درس جدید بوخونم:confused:

Rozita9197

عضو جدید
بچه ها برنامه خیلی خوبه ولی مثلا الان من که از آذر شروع کردمو کتابام اصن تموم نشده نمیتونم عمل کنم؟؟

ینی من که عمرا تا 29 آذر بشه جمعش کنم
خیلییییییییش مونده تازه اولای کارم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اطلاعیه....اطلاعیه....خیییییییییییلللللی مهههم
بچه ها همین الان تو کانال 2 یه برنامه نشون میداد همممه گوشه و کنار میدان نقش جهان رو با توضیح فارسی نشون میداد....یعنی مسجدا با کدوم کاشی ساخته شدن....دونه دونه همممه طبقه های کاخ عالی قاپو رو با سازه و مصالح توضیح میداد....میدونستم طول میکشه ضبطش میکردم ولی از اونجایی که هر موقه دست میبرم ضبط کنم برنامه تموم میشه این کارو نکردم....ولی قشششنگ عرض نیم ساعت همه چی رو خوب توضیح داد....نه زیاد تخصصی ولی خوب بود.....من رفتم آپارات پیداش نکردم...کسی پیدا کرد بذاره اینجا بچه ها استفاده کنن .........ممنون:redface:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها برنامه خیلی خوبه ولی مثلا الان من که از آذر شروع کردمو کتابام اصن تموم نشده نمیتونم عمل کنم؟؟

ینی من که عمرا تا 29 آذر بشه جمعش کنم
خیلییییییییش مونده تازه اولای کارم
به نظرم بهترین برنامه رو هر کسی مطابق شرایط زندگی خودش میتونه بریزه نه کس دیگه اینه که نگران نباشین ،ببینید چیاتون مونده تا اخر اذر یا اواسط دی تموم کنید و برید برا دوره،کتابم بیخیال شین به نظرم اونم تو این زمان کم،جزوه بخونید

Rozita9197

عضو جدید
به نظرم بهترین برنامه رو هر کسی مطابق شرایط زندگی خودش میتونه بریزه نه کس دیگه اینه که نگران نباشین ،ببینید چیاتون مونده تا اخر اذر یا اواسط دی تموم کنید و برید برا دوره،کتابم بیخیال شین به نظرم اونم تو این زمان کم،جزوه بخونید

خب من که کلا کتاب نخوندم فقط کتابای بسته آکادمی رو دارم میخونم
بعد مثلا اگه من امروز بخوام درک بخونم همیشه عادت دارم نیم ساعت تا 1 ساعت مطالب قبلی رو دوره میکنم....
البته نمیدونم این کارم چقدر مفید هس
ولی خیلی دلم میخواس میشد از برنامه مهندس ایرانشاهی یه جوری استفاده کرد

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
رزیتا نگران نباش...
منم ب خدا تموم نمیکنم...
اسن نمیدونم کجاشو بگیرم....
از هرجاش ک بردارما...دل و رودش میییریزه بیرون...

ولی اینو بدون ک برا کنکور نیاز نیس 100% ؛آماده بری سر جلسه...

یکی هس ک کلاه فرنگی تعریف کنه ببینم چ فرقی داره این با بقیه
با کوشک با کاخ ؟

بچه ها کتاب عسگری از وسط شکست...
ولی دلم نشکست:D

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ب نظر منم همین برنامه ای ک خودمون گذاشتیم با آزمونای آکادمی پیش بریم خیلی خوبه.. حالا ب هرچقدرش ک برسیم
فقط فردارو وقت داریم واسه آزمون اول.. هر درسی ک مهم تره و مونده رو بخونیم فردا
ی پیشنهادی هم دارم
ی تعداد درس رو مشخص کنیم (از سرفصل های آزمون اول) هر کس یکیش رو برداره نکات خیلی خیلی مهم نهایت تو 10 جمله رو ب اشتراک بذاره
از ی ساعت مشخص همه نکاتشون رو میذارن(البته فک کنم باید ی تاپیک جدا بذاریم یا نهایت تو همون تاپیک نکات مهم من میذارم)
دروس پیشنهادی: تاریخ - تنظیم شرایط - تاسیسات - منظر
نظراتتون رو بگید حتما دوستان :)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب من که کلا کتاب نخوندم فقط کتابای بسته آکادمی رو دارم میخونم
بعد مثلا اگه من امروز بخوام درک بخونم همیشه عادت دارم نیم ساعت تا 1 ساعت مطالب قبلی رو دوره میکنم....
البته نمیدونم این کارم چقدر مفید هس
ولی خیلی دلم میخواس میشد از برنامه مهندس ایرانشاهی یه جوری استفاده کرد
خیلی خوبه که دوره میکنید باید منطقی و با توجه به زمانی که دارین برنامه ریزی کنید دیگه،برنامه ایشون جوریه که یه نفر باید چند دور خونده باشه کل منابعو که بتونه برسه بهش واقعیت ،هیچ برنامه ای اون برنامه ای که شما باسه خودت میریزی نمیشه چون شرایط های زندگیامون فرق داره

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
اطلاعیه....اطلاعیه....خیییییییییییلللللی مهههم
بچه ها همین الان تو کانال 2 یه برنامه نشون میداد همممه گوشه و کنار میدان نقش جهان رو با توضیح فارسی نشون میداد....یعنی مسجدا با کدوم کاشی ساخته شدن....دونه دونه همممه طبقه های کاخ عالی قاپو رو با سازه و مصالح توضیح میداد....میدونستم طول میکشه ضبطش میکردم ولی از اونجایی که هر موقه دست میبرم ضبط کنم برنامه تموم میشه این کارو نکردم....ولی قشششنگ عرض نیم ساعت همه چی رو خوب توضیح داد....نه زیاد تخصصی ولی خوب بود.....من رفتم آپارات پیداش نکردم...کسی پیدا کرد بذاره اینجا بچه ها استفاده کنن .........ممنون:redface:
ی چند وقت میخوام بگم یادم میره!
شبکه اموزش ی برنامه بنام خلاقیت در معماری داره که توش نکات اسکیسی جالبی میگه و هم اینکه میاد درباره بناها توضیح میده
من خودم ی بار نگاه کردم تونستم ی تست بزنم!

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها واسه منظر چی میخونید من فقط از کنکاش استفاده میکنم !
جزوه که اقا ایرانشاهی گذاشتن کدوم قسمتشو باید واسه این ازمون بخونیم؟؟
اخرشم هیچکس جواب سوال دوممو نداد:(

مارال 110

عضو جدید
سلام شهید جان الان برنامه خلاقیت در معماری رو چه زمانی میزاره قبلا نگاش میکردم ولی الان نمیدونم کی پخش میشه.;););)

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
خداقوت

دوستان چند روزیه کم پست میزارم
چون جمعه و شنبه که مهمون داشتیم
امشبم که رفتیم مهمونی
ما هم شرایط دوستان رو کمی تا قسمتی تجربه کردیم
:d

کار امروز من فقط 2 ساعت و نیم بود
1 ساعتش 4 تا درک مطلب کار کردم
نیم ساعتش گرامر
1 ساعتش تاسیسات مکانیکی

اما در مورد برنامه ای که آقای ایرانشاهی زحمت کشیدن
واقعا دستشون درد نکنه

اما نکته ای که به نظرم میرسه بگم اینه که این برنامه برای 12 ساعت مطالعه تنظیم شده
ولی من خودم تا حالا از 9 رد نشدم
پس نگرانه این نباشین که من چیکار کنم
ینی باید از 29 آذر خودمو بکشم تا بشه 12 ساعت !!!
قاعدتا جواب منفیه
کاری که باید کرد اینه که بیاین محاسبه کنین و ببینین که با توجه به حداکثر ساعت مطالعه خودتون ، چه میزان ساعت به هر درس تعلق میگیره
که این میزان ساعت رو باید از تو برنامه آقای ایرانشاهی در بیارین
مثلا تو برنامه گفته شده اگر 12 ساعت درس می خونی باید 2 ساعت تاریخ بخونی
ینی باید 1 قسمت از 6 قسمت مطالعت رو به تاریخ اختصاص بدی
حالا من که در روز نهایت 9 ساعت بخونم این میزان برابر میشه با 1 ساعت و نیم تاریخ
بعد به مرور می تونین ساعت مطالعه رو بالا ببرین

بعد به راحتی میتونین با برنامه پیش برین اما تنها تفاوتش اینه که به هر درس زمان کمتری تعلق میگیره ولی همه دروس لحاظ میشه
نکته ای که 4fafa اشاره کردن کاملا درسته
و اون اینه که بنا نیست همه دروس رو 100 بزنیم که
پس با کم شدن ساعت مطالعه نسبت به برنامه آقای ایرانشاهی میزان درصد کاهش پیدا می کنه ولی به هر جهت بخشی از کار جلو میره

نکته بعدی اینه که ما خودمون بنا گذاشتیم که آزمون های آکادمی رو از سر بگیریم و جلو بریم
اگر دقت کنیم می بینیم که برنامه آقای ایرانشاهی حدود 6 7 روز زودتر از برنامه خودمون تموم میشه
پس دوستان نگران نباشن می تونن با برنامه ای که داشتیم جلو برن
و خودشون رو برای برنامه بعدی آقای ایرانشاهی آماده کنن (بعد سه هفته)

هدف برنامه آقای ایرانشاهی اینه که همه مطالب تا سه هفته آینده مرور بشه
نتیجه آزمون هایی که ما بناس دوباره کار کنیم هم همینه که تا 4 هفته دیگه دروس رو با آزمون ها تموم کنیم

حرف کلی این که هر دو تا برنامه به یه نتیجه می رسه
فقط روش فرق میکنه
و این که برنامه آقای ایرانشاهی به دقت زمان بندی شده که همون جور که گفتم می تونین شیوه زمان بندی رو ازش استخراج کنین

من با هانی 25 موافقم و طبق آزمون پیش میرم اما از تقسیم بندی زمانی آقای ایرانشاهی
برای به دست آوردن میزان ساعت لازم برای هر درس استفاده می کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا