در تیر ساده ساخته شده از جنس بتن مسلح تحت بار ثقلی گسترده یکنواخت کدام شکل از مقاطع زیر از نظر عملکرد غیر اقتصادی تر خواهد بود؟
1.مقطع دایره 2.مقطع مستطیل 3.مقطع T
4.مقطع L
فکر کردم اقتصادی خواهد بود نوشته

در تیر ساده ساخته شده از جنس بتن مسلح تحت بار ثقلی گسترده یکنواخت کدام شکل از مقاطع زیر از نظر عملکرد غیر اقتصادی تر خواهد بود؟
4.مقطع L
خب کالاتراوا راست می گه! نه کشور تعیین کرده و نه ارتفاع ، انتظار داره جواب درس بدیم.منامنا این سوالا رو باید همینطوری پاسخ داد وگرنه حرف شما درسته.
همیشه نزدیک ترین جوابو انتخاب کن.......با توجه به جهت سایه برای اول صبحه و نزدیک ترین جواب 1 میشه....
بیخیالش شو حتی اگه وسوسه انگیز بود.نظرتون برای جواب دادن به سوالهایی که دوتا گذینه رو رد می کنیم و دو گذینه بعدی شک داریم چیه؟
(منظورم اینجاست که احتمال درست یا غلط بودن 50 50 هستش و پاسخ درست سه برابر غلط امتیاز داره) میزنید این نوع سوالات رو؟
2مقطع مستطیلدر تیر ساده ساخته شده از جنس بتن مسلح تحت بار ثقلی گسترده یکنواخت کدام شکل از مقاطع زیر از نظر عملکرد غیر اقتصادی تر خواهد بود؟
4.مقطع L
کدوم سال از کنکور ؟؟؟؟؟L می شه سوال کنکور بود.چون به صورت ساده بدرد نمی خوره .
مشاهده پیوست 194661 ؟؟؟؟؟؟؟
یکی ام اینکه میدونین باغمیشه یا باغ بیشه چیه ؟؟
کزازی نوشته که 5 !!!!نه واسه 1 و 2 طبقه میشه.....کدومو زده؟؟؟
مشاهده پیوست 194661 ؟؟؟؟؟؟؟
یکی ام اینکه میدونین باغمیشه یا باغ بیشه چیه ؟؟
وایسا کتابو چک کنم.کزازی نوشته که 5 !!!!
جواب 1 طبقه است
آره درسته الان دیدم تو ایران تو پهنه زلزله خیز یک طبقه است.کزازی نوشته که 5 !!!!
جواب 1 طبقه است
آره درسته الان دیدم تو ایران تو پهنه زلزله خیز یک طبقه است.
21-2کدوم سال از کنکور ؟؟؟؟؟
میشه فن تعیین سطح سنجشو جوابشو برامون بذاری؟؟؟؟؟از30تا کمتره ممنون
بقیشم میگم.21-2
22-2
23-2
24-4
27-1
28-1
29-3
30-1
31-3
32-3
34-2
من تو 4 تا شک هم جواب میدم چه برسه به 2 تانظرتون برای جواب دادن به سوالهایی که دوتا گذینه رو رد می کنیم و دو گذینه بعدی شک داریم چیه؟
(منظورم اینجاست که احتمال درست یا غلط بودن 50 50 هستش و پاسخ درست سه برابر غلط امتیاز داره) میزنید این نوع سوالات رو؟
من تو 4 تا شک هم جواب میدم چه برسه به 2 تا
توی 4 تا درست در میاد ولی توی 2 تا دقیقا برعکس میشهحالا جواب هم میده؟؟؟
بقیشم میگم.
فایل زیپه دیگه من دانلود کردم باز شد.عاقا اینی که گفتی سیستم ساختمانی کنکاشه اصن صفحه اش باز نمیشه
444444444ببخشید بچه هامیشه اینو جواب بدید ..
در اقلیم گرم و خشک یک پنجره بزرگ برای جریان هوا مناسب است . اما از نظر تابش آفتاب نامناسب است . راه حل جلوگیری از عامل منفی و اجازه استفاده از عامل مثبت در معماری سنتی ایران کدام است ؟
1- ایجاد ایوان و استفاده از شیشه های رنگی
2- استفاده از بادگیر بدون تغییر ابعادپنجره
3- ایجادکوران هوا با ایجاد بازشو در جبهه مقابل
4- کوچک کردن ابعادپنجره و استفاده از بادگیر
من تو 4 تا شک هم جواب میدم چه برسه به 2 تا
آره شک بین دوتا اکثرا منفی میاد. یه مثبت هم بیاد 1به3 خنثی می کنه. منم خیرشو ندیدم.توی 4 تا درست در میاد ولی توی 2 تا دقیقا برعکس میشه
این 2 تا رو بی شوخی میگم
همیشه برعکس در میاد
من که میگم1ببخشید بچه هامیشه اینو جواب بدید ..
در اقلیم گرم و خشک یک پنجره بزرگ برای جریان هوا مناسب است . اما از نظر تابش آفتاب نامناسب است . راه حل جلوگیری از عامل منفی و اجازه استفاده از عامل مثبت در معماری سنتی ایران کدام است ؟
سلام جواب گزینه ی ج -طبق پاسخنامه خود سنجش کنکور سال 91
ولی زده 2 !!!!!!بازی اجسام زیر نور (سایه) مربوط به لویی کان هستش.
ببخشید بچه هامیشه اینو جواب بدید ..
ولی من میگم 4گذینه یک!
بادگیر بحث دیگه ایه و گمراه کنندست و راه حل ایوان و شیشه های رنگیه. چرا؟ چون اگه بادگیر وجود داشته باشه کوچک کردن پنجره عملا باعث افت دبی هوای تهویه ای می شود. ایوان آفتاب تابشی به پنجره رو کم می کنه و شیشه های رنگی نیز فروسرخ ورودی رو کمتر می کنه.
نکته من: اینطور سوالات همیشه گذینه ای دارن که در دید اول درست نما هستند.