من آخر نفهمیدم پیش تنیدگی کشش ناشی از بار رو خنثی میکنه با فشارشو؟؟؟![]()
کششو...
من آخر نفهمیدم پیش تنیدگی کشش ناشی از بار رو خنثی میکنه با فشارشو؟؟؟![]()
عارف جان میشه آزمون سطح بندی سنجش قسمت فن هاشو جواباشو بذاری سوالای خوبی دارهرممنون میشمکابین هواپیما خلبان و خانه هلی کوپتر و کلبه آخر هفته و خانه ای با پوست سخت و خانه به شکل بادام زمینی جزو اینطور خونه ها هستند.
یه خونه هم بود سرامیکی به شکل حباب فک کنم که اونم دو پوسته بود و بالاش سقف خرپایی داشت.
یه خونه هم هست که به معماری سبز ربط داره و رو سه پایه است که در برابر نیروی جانبی و خمش مقاومت داره.
پل پاریس هم از دو قوس بالایی و پایینی تشکیل شده.
تو کنکاش زده 4
سئوال اولی مگه نگفته با توجه به شکل؟؟؟خوب اینکه هر دو فاصله یکیه؟؟؟من نمیگم 2 غلطه ها...اما چرا سئوالش این مدلیه؟؟!!

عزیزم غصه نخور...من ک پایه ثابتم...نهایت میرم تاپیک کنکور 94 ....اونجا رو اتراق..اطراق...من که معتاد شدم بهتوناصلا نیام حالم خرابه حالا نمیدونم بعدش که قبول شدم چطوری دوری شما رو طاقت بیارم آخهههه
![]()
میکنیم...جوابش چی میشه؟مشاهده پیوست 194635
مشاهده پیوست 194636
چرا به نظر من 3 درسته؟؟؟؟!!!
این رو یه جا خوندم گفته بود گزینه الف واسه سینما و گزینه 2 واسه تئاتر ولی الان توی درک علی عسکری میگه گزینه ج واسه سینما
کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟
لطف میکنید اینارو جواب بدید
44)3
45)1
47)2
45،46میشه بگی چرا44)3
45)1
47)2
کالاتراوا جان....سئوال اول گفته صحیح می باشد...کاخ فیروز آباد بزرگترین سنگ لاشه هست ....
کالاتراوا جان....سئوال اول گفته صحیح می باشد...کاخ فیروز آباد بزرگترین سنگ لاشه هست ....
.....فکر نکنم 2 درست باشه چون موزه باستان از ایوان مداین الگو گرفته.خب درست میباشد گفته
موزه باستان از طاق کسری الهام گرفته دیگه ن سروستان
45،46میشه بگی چرا
46 رو بلد نبودم..45 واسه پرستش آناهیتا بوده دیگه جنبه مذهبی داشته....

این سوالات واسه کدوم کنکور بوده؟؟؟
اینقدر سئوالها ریزه و منم کوووور...منم اشتیاه گفتم اما 2 و 3 غلطه هر دو

اینقدر سئوالها ریزه و منم کوووور...منم اشتیاه گفتم اما 2 و 3 غلطه هر دو
عزیزم از بس سرت تو کتاب و جزوه است خب یه خورده به اون چشمهای بیچاره اجازه تنفس بده![]()
والا بخدا گناه داره فردای قیامت باید بهش جواب پس بدیاااا
![]()
این 4 نمیتونه باشه؟خب دوتاشونم گوشه سازی داشتن؟نمیشه؟33333333333.........ولی یه جا دیده بودم صدرمسیحیت گفته بود!!!
من ب نظرم سوال 44یا 1یا 4..خمیده شاید منظورش گنبد
منظورش از تقارن محوری چیه؟؟؟؟میشه بگی؟؟؟
رباط شرف مگه رازی نی؟؟؟اگه آره ک اون کامل حذفه...
درب امام ک من پلانشو ندیدم اما اون پرسپگتیشو دیدم ک بعید میدونم اون باشه...
مدرسه دو در یادمه 4 ایوانه 2 گنبده بودش تقریبا قرینه ...اگه منظورش از تقارن محوری یعنی از وسط نصف کنیم رو هم بیوفته میشه دودر...واقعا کشته این تحلیلاتمم![]()

نمى دونم اين پست سياسى به حساب مياد يا نه، اگه مياد بگين تا پاكش كنم...
بچه ها بين دعاهاتون، واسه آزادى و سلامتى اون پنج تا سرباز اسير شده هم دعا كنيد.........
تععین سطح سنجش
باران جان ب کل ناامیدم کرد
این 4 نمیتونه باشه؟خب دوتاشونم گوشه سازی داشتن؟نمیشه؟
نمیدونم بیزانس فکر کنم درست باشه......
آسمانه خمیده که قبل از ساسانیام بوده.فک کنم 4 بشه.مطمئنم سرستنو قیزقاپان ایونی بوده ولی نخستینشو نمیدونم!
عزیزم از بس سرت تو کتاب و جزوه است خب یه خورده به اون چشمهای بیچاره اجازه تنفس بده![]()
والا بخدا گناه داره فردای قیامت باید بهش جواب پس بدیاااا
![]()
من نگاه کردم ایونی نبود......داو دختر تو فهلیان فارس ایونی بود
سمانه جونم ما پستتو دیدیم منتها بیشترمون مشکل تشکر داریم مثه خود من!من اصن نمیدونم قضیه چیه ولی ایشالا که زودتر برگردن پیش خونوادشونو آزاد شنبچه ها انقد سخت بود يه آرزوى آزادى واسه پنج نفر از كسايى كه الان مى تونستن مث ما نشسته باشن سر درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|