زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
کابین هواپیما خلبان و خانه هلی کوپتر و کلبه آخر هفته و خانه ای با پوست سخت و خانه به شکل بادام زمینی جزو اینطور خونه ها هستند.
یه خونه هم بود سرامیکی به شکل حباب فک کنم که اونم دو پوسته بود و بالاش سقف خرپایی داشت.
یه خونه هم هست که به معماری سبز ربط داره و رو سه پایه است که در برابر نیروی جانبی و خمش مقاومت داره.
پل پاریس هم از دو قوس بالایی و پایینی تشکیل شده.
عارف جان میشه آزمون سطح بندی سنجش قسمت فن هاشو جواباشو بذاری سوالای خوبی دارهرممنون میشم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطف میکنید اینارو جواب بدید

پیوست ها

• Screenshot_2014-02-11-12-55-39.jpg
    Screenshot_2014-02-11-12-55-39.jpg
    18.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سئوال اولی مگه نگفته با توجه به شکل؟؟؟خوب اینکه هر دو فاصله یکیه؟؟؟من نمیگم 2 غلطه ها...اما چرا سئوالش این مدلیه؟؟!!:confused:
دومی 3

من که معتاد شدم بهتون :biggrin: اصلا نیام حالم خرابه حالا نمیدونم بعدش که قبول شدم چطوری دوری شما رو طاقت بیارم آخهههه:w15::w15::w15:
عزیزم غصه نخور...من ک پایه ثابتم...نهایت میرم تاپیک کنکور 94 ....اونجا رو اتراق..اطراق...:cool:میکنیم...

چرا 1 نه؟؟؟بیزانسش ک مطمئنم اما اینکه ساسانی بناهاش طویله هم شکی نیست...منظورش اینجا آتشکده های ماست؟؟؟

مشاهده پیوست 194636
چرا به نظر من 3 درسته؟؟؟؟!!!

این رو یه جا خوندم گفته بود گزینه الف واسه سینما و گزینه 2 واسه تئاتر ولی الان توی درک علی عسکری میگه گزینه ج واسه سینما

کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟

لطف میکنید اینارو جواب بدید

2
1
3
2 (اینو من شماره تصاویر دیده نمیشد از راست به چپ گفتم)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمون تععین سطح سنجش زدم ناامیدذشدممممم
کنکورارو بهتر بازم جواب میدم

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کالاتراوا جان....سئوال اول گفته صحیح می باشد...کاخ فیروز آباد بزرگترین سنگ لاشه هست ....

آره عارفه جان درسته....بعدش یادم افتاد ولی نمیشد عوض کنم:D.....فکر نکنم 2 درست باشه چون موزه باستان از ایوان مداین الگو گرفته.

arefeh

کاربر ممتاز
خب درست میباشد گفته
موزه باستان از طاق کسری الهام گرفته دیگه ن سروستان

اینقدر سئوالها ریزه و منم کوووور...منم اشتیاه گفتم اما 2 و 3 غلطه هر دو

arefeh

کاربر ممتاز
46 رو بلد نبودم..45 واسه پرستش آناهیتا بوده دیگه جنبه مذهبی داشته....

منظورش از تقارن محوری چیه؟؟؟؟میشه بگی؟؟؟
رباط شرف مگه رازی نی؟؟؟اگه آره ک اون کامل حذفه...
درب امام ک من پلانشو ندیدم اما اون پرسپگتیشو دیدم ک بعید میدونم اون باشه...
مدرسه دو در یادمه 4 ایوانه 2 گنبده بودش تقریبا قرینه ...اگه منظورش از تقارن محوری یعنی از وسط نصف کنیم رو هم بیوفته میشه دودر...واقعا کشته این تحلیلاتمم:D

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقدر سئوالها ریزه و منم کوووور...منم اشتیاه گفتم اما 2 و 3 غلطه هر دو

عزیزم از بس سرت تو کتاب و جزوه است خب یه خورده به اون چشمهای بیچاره اجازه تنفس بده:eek::confused: :biggrin: والا بخدا گناه داره فردای قیامت باید بهش جواب پس بدیاااا :biggrin:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم از بس سرت تو کتاب و جزوه است خب یه خورده به اون چشمهای بیچاره اجازه تنفس بده:eek::confused: :biggrin: والا بخدا گناه داره فردای قیامت باید بهش جواب پس بدیاااا :biggrin:

منم چشام خیلی،درد داره چیکار کنم اما اا مجبورم
ی سوال عکسشو نذاشتم
تو مساجد اسلامی از کدوم دوره استفادهذشده؟؟؟
مادی هخامنشی اشکانی آشوری

ترنج

عضو جدید
33333333333.........ولی یه جا دیده بودم صدرمسیحیت گفته بود!!!
این 4 نمیتونه باشه؟خب دوتاشونم گوشه سازی داشتن؟نمیشه؟

من ب نظرم سوال 44یا 1یا 4..خمیده شاید منظورش گنبد

آسمانه خمیده که قبل از ساسانیام بوده.فک کنم 4 بشه.مطمئنم سرستون قیزقاپان ایونی بوده ولی نخستینشو نمیدونم!

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورش از تقارن محوری چیه؟؟؟؟میشه بگی؟؟؟
رباط شرف مگه رازی نی؟؟؟اگه آره ک اون کامل حذفه...
درب امام ک من پلانشو ندیدم اما اون پرسپگتیشو دیدم ک بعید میدونم اون باشه...
مدرسه دو در یادمه 4 ایوانه 2 گنبده بودش تقریبا قرینه ...اگه منظورش از تقارن محوری یعنی از وسط نصف کنیم رو هم بیوفته میشه دودر...واقعا کشته این تحلیلاتمم:D

آره دیگه تقارن محوری همون قرینه منظورشه چرا اینقد خودتو اذیت میکنی.....:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام دوستان زبل
:w33:

محراب در کلیساهای با پلان مرکزی کجا قرار میگیره ؟ وسط ؟ کنار ؟ مثلا محراب کلیسای سن گریگوری کجای نقشه اس؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمى دونم اين پست سياسى به حساب مياد يا نه، اگه مياد بگين تا پاكش كنم...
بچه ها بين دعاهاتون، واسه آزادى و سلامتى اون پنج تا سرباز اسير شده هم دعا كنيد.........

بچه ها انقد سخت بود يه آرزوى آزادى واسه پنج نفر از كسايى كه الان مى تونستن مث ما نشسته باشن سر درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|

arefeh

کاربر ممتاز
تععین سطح سنجش
باران جان ب کل ناامیدم کرد

عزیزم...یه نصیحت خواهرانه بکنم؟؟؟!!قول میدی دلخور نشی؟؟!!
من ازاولی ک این تاپیک رو زدم 85% پستهات حرف از ناامیدی و دپ و نمیتونم و ...بوده...اگه تا قبل جمعه خودتو روحیه ندی...100% بهت میگم مجاز نمیشی...
از رک بودن ناراحت نشی...چون دوستت دارم میگم...با این روجیه اصلا نمیتونی سرکنکور بری...یا تست نزن دیگه...من خودم هنووووز تست نزدم...
ولی دیگه زحمتتو کشیدی حیف با این افکار بری سر جلسه...:smile:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
این 4 نمیتونه باشه؟خب دوتاشونم گوشه سازی داشتن؟نمیشه؟

نمیدونم بیزانس فکر کنم درست باشه......

آسمانه خمیده که قبل از ساسانیام بوده.فک کنم 4 بشه.مطمئنم سرستنو قیزقاپان ایونی بوده ولی نخستینشو نمیدونم!

من نگاه کردم ایونی نبود......داو دختر تو فهلیان فارس ایونی بود

arefeh

کاربر ممتاز

نه بابااااا...کور از لحاظ خنگ بودن بود منظورم باران جان...اتفاقا تنها کسی ک تووو این تاپیک نمیخونه منم....یعنی قول میدم قول میدم رتبه 3600 مال خودم...عمرا اگه به کسی بدمش:biggrin:

ترنج

عضو جدید
بچه ها انقد سخت بود يه آرزوى آزادى واسه پنج نفر از كسايى كه الان مى تونستن مث ما نشسته باشن سر درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
سمانه جونم ما پستتو دیدیم منتها بیشترمون مشکل تشکر داریم مثه خود من!من اصن نمیدونم قضیه چیه ولی ایشالا که زودتر برگردن پیش خونوادشونو آزاد شن:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا