زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sheelan

عضو جدید
کدوم قوس معماری به کل نعل اسب ؟؟؟

نقاشی دیواری به سبک غربی از کدوم دوره و در کدوم شهر ؟؟؟قاجار تهران نیست؟؟؟؟

بلندترین مناره در ایران؟؟؟مناره سین اصفهان
کامل ترین نمونه معماری تیموریان در کدام بنا دیده شده؟؟سلطانیه نیست؟؟؟؟
نقاشی دیواری به سبک غربی (یونانی) که بهش فرسک میگن اولین بار در مجموعه کوه خواجه بوده،در 40ستون اصفهان و مجموعه باغهای اشرف بهشهر هم هست.
سلطانیه ایلخانیه،

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
میشه اینو یکی توضیح بده؟
مشاهده پیوست 194625

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
22.jpg

این رو یه جا خوندم گفته بود گزینه الف واسه سینما و گزینه 2 واسه تئاتر ولی الان توی درک علی عسکری میگه گزینه ج واسه سینما

کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قسمتش دقیقا از کجاست؟ میشه یه توضیحکی در موردش بدی؟
کابین هواپیما خلبان و خانه هلی کوپتر و کلبه آخر هفته و خانه ای با پوست سخت و خانه به شکل بادام زمینی جزو اینطور خونه ها هستند.
یه خونه هم بود سرامیکی به شکل حباب فک کنم که اونم دو پوسته بود و بالاش سقف خرپایی داشت.
یه خونه هم هست که به معماری سبز ربط داره و رو سه پایه است که در برابر نیروی جانبی و خمش مقاومت داره.
پل پاریس هم از دو قوس بالایی و پایینی تشکیل شده.

آخرین ویرایش:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 194636

این رو یه جا خوندم گفته بود گزینه الف واسه سینما و گزینه 2 واسه تئاتر ولی الان توی درک علی عسکری میگه گزینه ج واسه سینما

کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟

ببین یه توضیح کوچلو ولی راهگشا و مفید

برای تئاتر ما به سن بزرگتری برای نمایش و اجرا تئاتر نیازمندیم و برای همین خاطر سن در سالن تئاتر بزرگتر ار سینماست

با این تفاسیر گزینه 2 درسته

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کابین هواپیما خلبان و خانه هلی کوپتر و کلبه آخر هفته و خانه ای با پوست سخت و خانه به شکل بادام زمینی جزو اینطور خونه ها هستند.
یه خونه هم بود سرامیکی به شکل صابون فک کنم که اونم دو پوسته بود و بالاش سقف خرپایی داشت.
یه خونه هم هست که به معماری سبز ربط داره و رو سه پایه است که در برابر نیروی جانبی و خمش مقاومت داره.
پل پاریس هم از دو قوس بالایی و پایینی تشکیل شده.

mitra2470

عضو جدید
من آخر نفهمیدم پیش تنیدگی کشش ناشی از بار رو خنثی میکنه با فشارشو؟؟؟:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا