زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین رتبه اش توی فالش میتونی بگی خیلی استرس داره نه به اینکه کلا دو سال بود گذشته بود کنار نه به الانش که با قرص استرس داره درس میخونه شبانه روز شبا تا 4 صب نمیزاره بخوابم اصلا یه وضعی...

خوب بابا زودتر بهش انگیزه میدادی شروع کنه که انقد استرس نگیره خب!!!:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخییییییییییی چقد خوووووووووب.......امیدوارم همیشه روی صورتت خنده باشه الهام جون..حتی توی سخت ترین شرایط....

نه بابام باهام شوخی میکنه.........بابایی من گلهههههههههههه قربونش بشم.........
ولی باران 4 شنبه که فهمیدند کنکور عقب افتاده بابا تو خونه 1هفته عزای عمومی اعلام کردند(بچه ها کنکور اگه املا داشت من منفی90 می زدم......املای من وحشتناکه ..ببخشین اگه قلت غلوت می نویسم:biggrin::redface:

انشالله که همیشه لبخند رو لبات باشه عزیزم خیلی باحالیییییییی :biggrin::biggrin::biggrin:
مرررررسی خخخخخخخخخ
جاتون خالی دیشب بعد از اونهمه خنده ... خواب اومد سراغم :|
خوابیدم... الان کلی جووون گرفتم
دیروز عااالی بود
خدایا شکرت

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زبان رو 30
فن بالای 50
تاریخم 40 درک و منظرم 40... اینجا همه چی در همه:D

اگه مث خودته زیر 500
ولی من به خودت خیلی امید دارم نفیسه جدی میگم...........................:) کلا به بچه های اینجا خیلی امیدوارم........فقط یه چیزی سعی کنین به خودتون مسلط باشین...........و امید داشته باشین مث من:D

:biggrin: سجی آبجی میگه اینو از چه فالی گفتی؟؟؟ بعدشم به شما نمی رسیم بامرام

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من تا الان رفته بودم پست این کتاب ازمون تستهای دکترا رو که سفارش داده بودم بگیرم که متاسفانه مامور پست نادان آدرس خونه مارو پیدا نکرده بود و بسته رو برگشت داده بود با کلی جنگ و دعوا و اعصاب داغون برگشتم خونه بیشتر بخاطرozra69 ناراحتم بهش گفتم تا فردا جوابهای دکترا رو میزارم ولی انگار شانس نداشت ولی تا چهارشنبه صبح شاید بدستم برسه اوناییم که عجله دارن میتونن برن سایت کنکاش ازمون دکترا سال 92 رو با پاسخ تشریحی گذاشته 10 هزارتون میتونن خرید اینترنتی کنن بازم عذر خواهی میکنم ولی هر لحظه برسه بدستم براتون میزارم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مامانم نمیذاره بیدار شم خخخخخخخ
میگه خسته ای خخخخخخخخخخخخ:biggrin:
منم سوء استفاده میکنم و میخوابم خخخخخخ
آی حال میده :|

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ پ مامانت مث مامان منه ،تازه مال من نمیزاره پاشم که هیچی میگه خودم صدات میکنم هر روز میاد جفتم میخوابه و اخرش خودم 9پا میشم و بعدش ساعت 10.نیم میام صداش میکنم ،اصلا یک وضعیه هاااااااااااااااااااا
بچه بیاید فال بگیرید ،فالش با حاله ،تازه اخرین بار که گرفتم هم راست بود جوابش http://www.faletarot.ir/?do=tarot-kabir

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من تا الان رفته بودم پست این کتاب ازمون تستهای دکترا رو که سفارش داده بودم بگیرم که متاسفانه مامور پست نادان آدرس خونه مارو پیدا نکرده بود و بسته رو برگشت داده بود با کلی جنگ و دعوا و اعصاب داغون برگشتم خونه بیشتر بخاطرozra69 ناراحتم بهش گفتم تا فردا جوابهای دکترا رو میزارم ولی انگار شانس نداشت ولی تا چهارشنبه صبح شاید بدستم برسه اوناییم که عجله دارن میتونن برن سایت کنکاش ازمون دکترا سال 92 رو با پاسخ تشریحی گذاشته 10 هزارتون میتونن خرید اینترنتی کنن بازم عذر خواهی میکنم ولی هر لحظه برسه بدستم براتون میزارم
چه بد:( چهارشنبه تا ظهر میتونی جوابا رو بذاری ؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااا :
این ب نیت کنکور بود خخخخخخخخخ
:w15::w15::w15:
هر قصد و نيتي كه داريد به آن عمل كنید زیرا طالعت روشن است و همه چيز بر وفق مراد شما خواهد بود.به سبب طینت پاک وجود شما، پیشنهاد غیرمنتظره ای به شما داده می شود که باعث جهش در زندگیتان می شود-قدرتی ماورایی به شما انرژی خواهد داد.
خخخخخخخخ این یعنی شووور؟؟؟ خخخخخخ

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ پ مامانت مث مامان منه ،تازه مال من نمیزاره پاشم که هیچی میگه خودم صدات میکنم هر روز میاد جفتم میخوابه و اخرش خودم 9پا میشم و بعدش ساعت 10.نیم میام صداش میکنم ،اصلا یک وضعیه هاااااااااااااااااااا
بچه بیاید فال بگیرید ،فالش با حاله ،تازه اخرین بار که گرفتم هم راست بود جوابش http://www.faletarot.ir/?do=tarot-kabir
واااای برامن نوشت ی شروع خوب درراها است
مردم از خنده ب فال گرایش پیدا کردیم
سجی من فن 40میزنم اکثرزبان 20
تاریخ دقت داشته باشم 50
درک منظر ومعماری 30
فالت برامن چیه
بقول ایماه جونممم خخخخ
اما منم مطمنم همه بچه های اینجا تک رقمی هستن خودم احتمالا دورقمی 200،300
خدایی با این درصدا میشه ؟؟؟خدایی گفتما بگی بدون امیدورای
برم نماز وناهار بیام جوابتو بخونم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالله هر کی به یه رتبه قانعه!
ایشالله هممون زیر 300 می شیم.با اسکیس 40 به بالا هم از تهران قبول می شیم.
یکی روز شنبه هفته بعد یه تاپیک با اسم مرحله دوم معماری 93 بزنه که از شنبه بریم اونجا اطراق کنیم!!!!!!!:biggrin:

memare iran

عضو جدید
من عاشق فال گرفتنم این به نیت کنکور بود
آينده ي خوبي در پيش داريد اگر همتت را به كار بگيريد ، با موفقيت فاصله اي نداريد افكار و نيات پاك در سر داشته باشید تا خداوند شما را در كارهايتان ياري دهد به زودي گشايشي در كارها پيدا ميشود . از چيزي نگراني در دل داريد ،نگران نباشید . اگر چيزي را از دست داده ايد به صلاح شما بوده، خيري در آنست :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

عیب نداره مممنون و شرمنده که به زحمت افتادی ،برا من هم ناراحت نباش اگه قسمت باشه که سوالات بخونم که میخونم اگه قسمت هم نباشه که ..............

توی شانس من شک نکن ،اسم تیو بین 600نفر توی قرعه رایگان برا کربلا در اومد ،اما میدونی نتیجه اش چی شد ،حاج اقا دانشگاه که همه کاره همه چیز بود 1سال و خورده دورمون داد بعدش هم اونایی که دوست و دست خوار های خودشون بود را رایگان فرستادن ،بعدش هم ما را پیچوند ،حالا به نظرت من با چه امیدی برم سر جلسه برا قبولی

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این همه زحمت کشیدم همیشه حق ام به هر بهانه خوردن ،حالا به نه نظرتون من ارشد قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

memare iran

عضو جدید
عیب نداره مممنون و شرمنده که به زحمت افتادی ،برا من هم ناراحت نباش اگه قسمت باشه که سوالات بخونم که میخونم اگه قسمت هم نباشه که ..............

توی شانس من شک نکن ،اسم تیو بین 600نفر توی قرعه رایگان برا کربلا در اومد ،اما میدونی نتیجه اش چی شد ،حاج اقا دانشگاه که همه کاره همه چیز بود 1سال و خورده دورمون داد بعدش هم اونایی که دوست و دست خوار های خودشون بود را رایگان فرستادن ،بعدش هم ما را پیچوند ،حالا به نظرت من با چه امیدی برم سر جلسه برا قبولی

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این همه زحمت کشیدم همیشه حق ام به هر بهانه خوردن ،حالا به نه نظرتون من ارشد قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز من این چه فکریه که میکنی مطمئن باش نتیجه زحمت ها ودرس خوندن هات رو به بهترین حالت میبینی...شک نکن
با امید به خدا برو سرجلسه اصلا کسی نباید از رحمت خدا ناامید باشه

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالله هر کی به یه رتبه قانعه!
ایشالله هممون زیر 300 می شیم.با اسکیس 40 به بالا هم از تهران قبول می شیم.
یکی روز شنبه هفته بعد یه تاپیک با اسم مرحله دوم معماری 93 بزنه که از شنبه بریم اونجا اطراق کنیم!!!!!!!:biggrin:

نه تو رو خدا جناب گلابچی :biggrin: بزارید حداقل یه هفته ای رو استراحت بکنیم من که از 4شنبه به مدت 15 روز میخوام مرخصی بگیرم واسه خودم استراحت کنم شما هم یه مرخصی 1 هفته ای به ما بدید:w15::w15::w15:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااا :
این ب نیت کنکور بود خخخخخخخخخ
هر قصد و نيتي كه داريد به آن عمل كنید زیرا طالعت روشن است و همه چيز بر وفق مراد شما خواهد بود.به سبب طینت پاک وجود شما، پیشنهاد غیرمنتظره ای به شما داده می شود که باعث جهش در زندگیتان می شود-قدرتی ماورایی به شما انرژی خواهد داد.
خخخخخخخخ این یعنی شووور؟؟؟ خخخخخخ

اخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ از دست تو ،الهام حالا اگه شوهر را پیدا کردی که بهتره ارشد دیگه نمی خواد بخونی اخه نمی دونی داریم دستی دستی خدمون بدبخت میکنیم اگه ارشد قبول شدیم که بعدش باید بخونیم برا دکترااااااااااااااااااااااااااااااااااا ،من که فک نمی کنم بعد دکترا دیگه زنده بمونم مگه اینکه یک کنکور دیگه هم در بیارن :biggrin::biggrin:

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فال من :w15:حالا کی حرف از ازدواج زد :|
نتیجه فال شما: حمایت ، رهبری، به استقلال رسیدن در تصمصم گیری و زندگی (منظور ازدواج نیست:w15::w15::w15:)، مدیریت و قدرت . نتیجه زحماتتان نزدیک است:w11:.، قدرت آن را دارید که با کسانی که در زندگیتان دخالت می کنند و برایتان تصمصیم می گیرند مبارزه کنید. هم اکنون برای طرح و اجرای تعهدات و نقشه های طولانی مدت، لحظه ی مساعد و خوش یمنی است. برای یک تغییر یا یک حرکت جدید به نیروی خود اعتماد کنید و با افکار بزرگ پیش بروید. با رهبری خردمندانه، کنترل وضعیت کنونی را بعهده گرفته و برای پیشرفت خود و دلبندانتان بهترین امکانات را فراهم سازید.

memare iran

عضو جدید
دوستان یه سوال
من هنروساخت هم شرکت کردم دروس فنی م هم خوبه اما نه به اندازه بچه هایی که صرفا برا هنروساخت خوندن
حالا نگران اینم که پنج شنبه برم سرجلسه روحیه ام برا جمعه از دست ندم
به نظرتون چیکار کنم.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخ
عاااقا منم اولشو حذف کردم بم گفته بود ب نیتت خواهی رسید ...بعدش گفت شوورم بهت میدیم خخخخخخ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من این چه فکریه که میکنی مطمئن باش نتیجه زحمت ها ودرس خوندن هات رو به بهترین حالت میبینی...شک نکن
با امید به خدا برو سرجلسه اصلا کسی نباید از رحمت خدا ناامید باشه

من هیچ وقت ناامید نیستم عزیزم ،مطمین باش تا لحظه اخر هم میخونم و تلاشم میکنم ،اگه 10سال اگه 100سال لازم باشه باز تلاش میکنم ،من اگه قرار بود ناامید شم به این زودی که تا الان 40 دور بود ترک تحصیل کرده بودم ،راستش مدرسه میرفتم معدل من صمیمی ترین دوستم پشت سر هم بود چون عمه اش مدیر مدرسه بود یا قبلش توی راهنمایی مادرش مدیر دبستان جفت مدرسه بود و بچه معلم هامون توی اون مدرسه بودن هر کی من که کسی پشتم نبود جز خدا را در نظر نمی گرفت نمره من بیشتر بود ولی میدی 19.75 من همون می موند ولی 19 اون 20 می شد یکبار از یکی از معلم ها پرسیدم چرا اینجوری بادی بشه گفت اون یک استثناست ،یک سال هر کار ی کردن معدل من 1صدم بیشتر شد مدیرمون در حدی ناراحت بود که وقتی رفتم کارنامه بگیرم برگشن گفت نمی دونم دیروز تا الان هرچی معدلتون حساب میکنیم با وجودی که جمع نمره ات 14نمره کمتر 1صدم معدلت بیشتر میشه این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رفتم دانشگاه به خدا خیلی حقم خوردن ، این ناحقی استادباعث شد خیلی دوستام بهم تیکه بندازن ،درحدی که قلب شکست ، دیگه اخر سر یکی بهم میگفت اخه تو که بهت نمره را نمیدن چرا زحمت میکشی بی خیال تو هم بیا بریم کافی شاپ ......
یکبار هم خیلی زورم اومد زنگ زدم به استادم گفتم چرا این نمره را بهم دادی برگشت گفت بعدا صحبت میکنیم وقتی نمره ثبت دایم شه صحبت به چه درد من میخوره :cry: بعدا یکی از دوستام بهم گفت استاد میگه تو خیلی بچه ای گفتم این دلیل نمره کم کردنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا دیگه نمی دونم این کنکور چه بازی میخواد باهم بکنه ،ولی حداقلش اینه که عذاب وجدان نخواهم داشت:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال
من هنروساخت هم شرکت کردم دروس فنی م هم خوبه اما نه به اندازه بچه هایی که صرفا برا هنروساخت خوندن
به نظرتون چیکار کنم.

هیچی من فن ام خوب نی زیاد در حد تو هم نی ولی برا پیک نیک می ریم سر جلسه حالش می بریم بی خیال روحیه چی بود ما برا معماری خوندیدم حتما هم خوب میدیم انشاله

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال
به نظرتون چیکار کنم.
چ ربطی داره از معماری ب هنرساخت ،هنرساخت همش فن اما تو معماری درسای دیگه هست ک بار اول جواب میدی ک تو هنر ساخت نیس
اتفاقا برو ببین چ سوالای فنی میده بیا بخون شاید تو معماری هم اومد الان سال 91ی سوال هم تو فن هنر بود هم معماری

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخ
عاااقا منم اولشو حذف کردم بم گفته بود ب نیتت خواهی رسید ...بعدش گفت شوورم بهت میدیم خخخخخخ

خب چی بهت از این هم ارشد قبول شدی هم شوهر کردیییییییییییییییییییییییییییییییی:biggrin:

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی من فن ام خوب نی زیاد در حد تو هم نی ولی برا پیک نیک می ریم سر جلسه حالش می بریم بی خیال روحیه چی بود ما برا معماری خوندیدم حتما هم خوب میدیم انشاله
اخه عذرا جون استادت گفته تو خیلی بچه ای نازییییی
فک کنم چون تک فرزندی خیلی نازنازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا