p.yari
عضو جدید
ناپایدار ،واسه ی اون مفصلی که وسطش هست.
کسی میتونه اینو توضیح بده؟؟؟؟؟؟
سیستم سازه ای .......سستم هایی هستند که در آن جهت و مسیر حرکت نیروها از نوع فرم خاص طراحی شده متاثر شده است...
1)با فرم فعال 2)با پوسته فعال
3)خطی و خرپایی 4)با سطح مقطع فعال
ناپایدار ،واسه ی اون مفصلی که وسطش هست.
ناپایدار؟؟
کسی میتونه اینو توضیح بده؟؟؟؟؟؟
سیستم سازه ای .......سستم هایی هستند که در آن جهت و مسیر حرکت نیروها از نوع فرم خاص طراحی شده متاثر شده است...
1)با فرم فعال 2)با پوسته فعال
3)خطی و خرپایی 4)با سطح مقطع فعال
خب چرا میشه یکم واضح بگی که من بعدا بتونم تعمیم بدم به بقیه سوالات
والا من شیفت شب نبودماااااااااابچه های شیفت شب کجایید؟؟؟؟
imah
architect2020
ne.arch
nafice
جناب گلابچی عزیز
یعنی اون اعتماد ب سقفت تو حلقم ...گلااابچی!!!!!!! خخخخخخخخخوالا من شیفت شب نبودماااااااااا![]()
دیروز رفتم امتحان رانندگی بدم افسر گفت: حرکت کن.
منم زدم دنده عقب که افسر گفت : چیکار میکنی ؟ حرکت کن!
گفتم جناب سروان دارم خیز میگیرم!؟![]()
![]()
مشاهده پیوست 194450
یعنی اون اعتماد ب سقفت تو حلقم ...گلااابچی!!!!!!! خخخخخخخخخ
خو شاید با من بود خخخخخخخ
![]()
هنوز تو شوکِ آهنگ گلزار بودیم که فروتن هم آهنگ بیرون داد! دیگه باید منتظر آلبومِ حمید معصومی نژاد خبرنگار اعزامی ... رُممم! باشیم والا :|![]()
الهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام قیافه مریدانووووووووووووووومشاهده پیوست 194454 این منم بعد از کنکور.........![]()
هنوز تو شوکِ آهنگ گلزار بودیم که فروتن هم آهنگ بیرون داد! دیگه باید منتظر آلبومِ حمید معصومی نژاد خبرنگار اعزامی ... رُممم! باشیم والا :|![]()
من که بابام اومد بهم تذکر دااااااااااااااااااد............![]()
![]()
![]()
![]()
وااااااای بخدا من هنو تو شوک شترم خخخخخخخخ
دلم درد گرفت از بس خندیدم خخخخ![]()
ميدونين فرق کلاغ با قناری چيه ؟! . ... . . . .... . . . . . . . . . . . . . . . هيچ فرقی ندارن ، فقط قناری سنتی ميخونه کلاغ راک!!!
دقت کردین تو فیلمای خارجی وقتی در چاه فاضلابای کف خیابونا بر میدارن یه دنیاییه اون زیر واسه خودش حالا تو ایران . . . . . . . . . . تا بر میداری صاف میری تو گـــــــــــ^ه :|
من ی پتو انداختم دورم :|من که بابام اومد بهم تذکر دااااااااااااااااااد............
بعد جالبه به جا اینکه بهم روحیه بده اومدن میگن مثلن می خوای بگی استرس نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من:![]()
بابام:![]()
جزوه ی نوین که 2 ساعته قراره بخونمش:![]()
من که بابام اومد بهم تذکر دااااااااااااااااااد............
بعد جالبه به جا اینکه بهم روحیه بده اومدن میگن مثلن می خوای بگی استرس نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من:![]()
بابام:![]()
جزوه ی نوین که 2 ساعته قراره بخونمش:![]()