بهتر نیست بگیم کدوم سازه ها ,فضایی داخلی بدون ستون رو برای ما فراهم میکنه؟؟؟؟؟
منظورم ترکیب چندتا سازه که فضای بدون ستون ایجاد کنه نیست . ذات خود سازه هست که فضای بدون ستون ایجاد میکنهسازه معلق؟کششی؟طره ای؟ترکیبی اینا؟
بچه ها یه نکته ! کدوم سازه نیاز به ستون داخلی ندارد ؟
منظورم ترکیب چندتا سازه که فضای بدون ستون ایجاد کنه نیست . ذات خود سازه هست که فضای بدون ستون ایجاد میکنه![]()
دایا گرید کاملا فاقد ستون نیس هسته خدماتیش ستون گذاری میشه ستون های پیرامون حذف میشه باریکلا نزدیک شدی اینم یه همچین چیزیه ...... اگه گفتی خخخخخخسازه دیاگرید تو برجا....تو ساختمونای معمولی وقتی سقف پیش تنیده میشه دیگه نیاز به ستون داخلی نیست...
نی....حتما گنبده؟؟
ابرستون با خرپای سقفی؟دایا گرید کاملا فاقد ستون نیس هسته خدماتیش ستون گذاری میشه ستون های پیرامون حذف میشه باریکلا نزدیک شدی اینم یه همچین چیزیه ...... اگه گفتی خخخخخخ
عجیجم اگه کش بستی ستون حذف کنیم پس بار ثقلیش چیکار کنیم ؟سازه های کش-بستی
دایا گرید کاملا فاقد ستون نیس هسته خدماتیش ستون گذاری میشه ستون های پیرامون حذف میشه باریکلا نزدیک شدی اینم یه همچین چیزیه ...... اگه گفتی خخخخخخ
سازه مشبک؟دایا گرید کاملا فاقد ستون نیس هسته خدماتیش ستون گذاری میشه ستون های پیرامون حذف میشه باریکلا نزدیک شدی اینم یه همچین چیزیه ...... اگه گفتی خخخخخخ
یه طوری گفتی شک کردم ص 196 مبانی طراحی ساختمانهای بلند اینطوری گفته خوابرستون با خرپای سقفی؟![]()
خوب من هم دیدمش و اولش که گفتی ، اون یادم افتاد ولی بین سازه معلق و کششی و این سازه برج تایپه 101 ، تابلوه که سازه معلق و کششی بیشترین دهانه رو پوشش می ده.تا 120 متر.یه طوری گفتی شک کردم ص 196 مبانی طراحی ساختمانهای بلند اینطوری گفته خو
سازه مشبک؟
کابلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟پوسته بتنی؟؟؟؟؟؟؟![]()
عارف اون که کلی ستون توی سیستمش داره
همه رو داری میگی بجز....
عرض شود که پوسته مونوکک هستش اگر ازش عکس دارین بزارین من بازم از آپلود کردن ساقط شدم
همه سیستم ها ستون دارن اگر کسی شک داره ثابت کنم
![]()
اینه؟؟؟؟خیلی ممنون که از پاسخ دهندگان عرض شود که پوسته مونوکک هستش اگر ازش عکس دارین بزارین من بازم از آپلود کردن ساقط شدم
همه سیستم ها ستون دارن اگر کسی شک داره ثابت کنم
![]()
آره ولی سوال اصلا استاندارد نبود![]()
چرا این ساختمونه ستون نداره؟خودش که روی 2 تا ستونه توشم طبقاتش اگه روی ستون نیستن پس چجوریتن؟؟؟؟خارج از کنکور نبود .... سین کلاسیک . آنتی کلاسیک . پوسته با فرم آزاد و مونوکک که همشون از همین پوسته های نازک هستن