من امروز از ساعت 7 تا الان همش دارم میخندم خخخخخخخخ
میخندماااا نه لبخند خخخخخخخخخخ![]()
انشالله که همیشه لبخند رو لبات باشه عزیزم خیلی باحالیییییییی

من امروز از ساعت 7 تا الان همش دارم میخندم خخخخخخخخ
آخییییییییییی چقد خوووووووووب.......امیدوارم همیشه روی صورتت خنده باشه الهام جون..حتی توی سخت ترین شرایط....من امروز از ساعت 7 تا الان همش دارم میخندم خخخخخخخخ
نه بابام باهام شوخی میکنه.........بابایی من گلهههههههههههه قربونش بشم.........چرااااااااا ؟؟؟؟ میخواستی بگی اومدم یه خورده روحیه بگیرمخوشبحالت که بهت گیر میدن من تا میام میخونم باهام دعوا هم میکنن
چیه همش سرت تو کتابه یه نگاه به صورتت بکن
![]()
یعنی اونقد بهم روحیه میدن واسه خوندن که خدا میدونه![]()
سه مفصلی بودنشو می گه.سلام دوستان عزیزم
بچه ها اگه کسی کتاب سازه های مشبک رو داره این قسمت رو که مشخص کردم زیرنویسشو میشه بخونه بگه چیه تو کتاب
تو سوالی به تناقض خوردم.................ممنون از لطفتون پیشاپیش
![]()
سه مفصلی بودنشو می گه.
پانتادوم با جک باز می شه ولی این فقط با جک یا جرثقیل میبرن بالا وگرنه جزو اصلی پانتادوم که جکه تو این نباشه هم می شه با جرثقیل بلندش کرد.هرم موزه اور هم همینطوره.آره میدونم اینو ولی این طاق گهواره ای 3 مفصلی ای آیا یا سیستم 3 مفصلی برای برپایی در سیستم پانتادومه؟
1111111111111
پانتادوم با جک باز می شه ولی این فقط با جک یا جرثقیل میبرن بالا وگرنه جزو اصلی پانتادوم که جکه تو این نباشه هم می شه با جرثقیل بلندش کرد.هرم موزه اور هم همینطوره.
سروش نیا یا شریفی؟ولی این سوال ژارسال هنرهای ساخت بوده و دکتر سروش نیا گفته سیستم 3 مفصلی در بر پایی ژانتادوم میشه![]()
سروش نیا یا شریفی؟
یه اسلاید مصطفی بوداقی هم هست ، اونو هم نگاه کن.
مگه ازمونهای سه گانه استاد رو کار نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آزمونهای سه گانه استاد چیه؟؟؟؟؟؟میشه بذاری ممنون
4؟.....
به نظر من گزینه 4 بیشتر واسه I شکل مناسبه که مقامت خمشی بالایی داره ......واسه t و L گزینه 1 مناسبتره......حالا علما هم یه نظری بدن....
گزینه ی 1 میشه
خیلی ساده با قضیه برخورد کن-تو تیرهای بتن مسلح هرجا قراره تیر کشش تحمل کنه ارماتور گذاری میشه و این تو تیرهای L ,T هم همینه و
اینکار باعث میشه سازه سبک شه و قسمتی که لازم بودمسلح شده دیگه و نیازی نیس همه جا ارماتور گذاری بشه
سلااااااااااااااااام دوبارهمشاهده پیوست 194418بچه ها یکی اینارو توضیح میده؟
من دیروز دیگه نتونستم بیام نت جواب درست زده 1 اما من فک میکردم میشه 4 که دیگه الان دوستان هم توضیح دادن که میشه همون 1..یعنی کاهش وزن
الان داشتم پست های قبلی میخوندم از دست بچه های شیفت شب کلی خندیدم مخصوصا الهام
برا همه تون آرزوی بهترین هارو دارم
![]()
اخه تو کتاب قیابکلو گفته بهترین 5-7 برابر ارتفاعببین من تیو یک جزوه خوندم که بهترین عالی ترین محدوده 10 میشه و 20تاش خوبه و تا30متری متوسط و بعدش نه دیگه نمیشه یعنی درجه بندی کردن به خاطر اینه صورت سوال بهترین محدوده را میخواد نه اینکه تا چه محدوده ای پس جواب میشه 10متر
اخه تو کتاب قیابکلو گفته بهترین 5-7 برابر ارتفاع![]()
گرم و خشک میگه شمالی جنوبی و سرد میگه شرقی غربیکجاش نوشته ؟؟؟؟؟ بگو تا برات چک کنم بایا این قیابکم هم پدر مار در اورد
خب حالا تو که دست به قیابکت هم خوبه ، بگو ببینم جهت گیری ساختمونها توی اقلیم های مختلف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ معابر نه خود ساختمون ها![]()
سلام بچه ها...........
سلام بچه ها امیدوارم همتون روبراه باشین.تنمیدونم چرا فک میکنم هیچی یادم نیس ولی تست که میزنم میانگینم بین 45-50 هستش
این اعداد و ارقام اکوستیک این بارگذاریا که مثلا یه تیر چند برابر میشه چه اتفاقی میفته رو پاک قاطی کردم...ولی بد احساس خوبی دارم که موفق میشم
بچه ها من پایداری و ناپایداری و صفر نیرویی رو نخوندم هنوز..........جزوه سروشو دارم ایستایی کنکاشم دارم کدومش خوبه به نظرتون.
سلام بر مرد ببخشید زن شماره یک کتنکور 93 (البته مرامت از خیلی مردا مردونه تره )چه عجب شما هم از درس خوندن خسته می شدی !
چرا که نه ؟
به خواهرم انگیزه دادم 3 روز شروع کرده برای کنکور ارشد 93 میخونه فالشو بگیر ببین چی میشه این ؟ اسمشم زهره اس یه وقت لازمت میشهسلام بر مرد ببخشید زن شماره یک کتنکور 93 (البته مرامت از خیلی مردا مردونه تره )نفیسه من زدم تو کار فال هر کی فالشو میخواد بده فالشو بگیرم
سلام بر مرد ببخشید زن شماره یک کتنکور 93 (البته مرامت از خیلی مردا مردونه تره )نفیسه من زدم تو کار فال هر کی فالشو میخواد بده فالشو بگیرم
من زبان رو 30وضعتون تو درسا چطوره؟
من که برم کنکور مطمئنم فن رو بالای 60 می زنم.
زبان رو بالای 50
منظر بالای 50.درک هم بالای 40.
خیلی از تاریخ می ترسم ولی خدا وکیلی نباید از 40 کمتر بشه.
تو تکنولوژی هم که هیچی نمی شه گفت ، چون امسال بیونیک و دیجیتال اومده و ممکنه 10 تا سوال فقط از این کتابا بیاد.انرژی هم که یه تنظیم داره در حد بوندسلیگا و من هم امیدی ندارم به بیشتر زدنش.
خدا کنه همون معماری رو خوب بدم.
اگه مث خودته زیر 500به خواهرم انگیزه دادم 3 روز شروع کرده برای کنکور ارشد 93 میخونه فالشو بگیر ببین چی میشه این ؟ اسمشم زهره اس یه وقت لازمت میشه
ببین رتبه اش توی فالش میتونی بگی خیلی استرس داره نه به اینکه کلا دو سال بود گذشته بود کنار نه به الانش که با قرص استرس داره درس میخونه شبانه روز شبا تا 4 صب نمیزاره بخوابم اصلا یه وضعی...به خواهرم انگیزه دادم 3 روز شروع کرده برای کنکور ارشد 93 میخونه فالشو بگیر ببین چی میشه این ؟ اسمشم زهره اس یه وقت لازمت میشه