عاقاااا اینجا زلزله بیاد هممون بریم زیر آوار شما راصی میشید؟؟؟؟ ولمون کنید تو رو خدا
تازه عکسامونم گذاشتن سمت راست کارت قبلیا سمت چپ بود.....درود بر سنجس الهام :| خخخخخخخخخخخخخ

کاش میشد تو عکسامون این شکلی بخندیم

اینم خنده ی جدیدمه ژژژژژژژ

عاقاااا اینجا زلزله بیاد هممون بریم زیر آوار شما راصی میشید؟؟؟؟ ولمون کنید تو رو خدا
تازه عکسامونم گذاشتن سمت راست کارت قبلیا سمت چپ بود.....درود بر سنجس الهام :| خخخخخخخخخخخخخ
تکون نخور عکست خوب نمیفته خخخخخخخخخ
وااای خدا دارم معماری جهان مرور میکنم بخش هندم واقعا هنگ کردم اوووومممم خدااااا کی تموم میشه این هفته
کی میتونم باخیال راحت برم بیرون
خدایا کی میشه
ای بابا ما که بعد از امتحان باید بسیج شیم واسه خونه تکونیوااای خدا دارم معماری جهان مرور میکنم بخش هندم واقعا هنگ کردم اوووومممم خدااااا کی تموم میشه این هفته
کی میتونم باخیال راحت برم بیرون
خدایا کی میشه
باز آمریکاش یه امیدی هست نیاد ولی این چین و هند و ژاپن هر سه خرند و گاوند و............این معماری جهان بخش امریکا خر است.........................اسماش تو مخم نمیره.................................
بجه ها میشه یکی این توضیح بده چرا 1 میشه؟؟؟
مشاهده پیوست 194349
بچه ها ب نظرتون درک رفتار سازه رو هفته پیش مرور کرده بودم بازم مرور کنم باتوجه ب اینکه واقعا حالم بد میشه استفراغ میگیرم اما اگه لازمه بازم بخونم
ایشالله که دیگه سروکله ما به این تاپیکای کنکوری نیفتهمیخوام بار و بندیل ببندم برم تاپیک دکتری![]()
من فک کنم به خاطر اینه که توی زمستون جبهه جنوبی بیشترین افتاب رو دریافت میکنه و بقیه جبهه ها افتاب کمتری دریافت میکنن و بیشتر توی سایه هستن و اتلاف انرژی زیادی دارن.جنوب غربی بالاخره رو به تابش افتاب عصر هست و حرارت بیشتری نسبت به بقیه میگیره ولی از جنوب کمترهبجه ها میشه یکی این توضیح بده چرا 1 میشه؟؟؟
مشاهده پیوست 194349
توی کدوم منبع نوشته محسن فروغی؟ من هر جا نگاه کردم فقط نوشته بود حیدر غیایی. محسن فروغی عضو مجلس سنا بوده. تو کنکور 91 این سوال اومده بود جوابش هم زده بود حیدر غیایی به سبک مدرن.
من فک کنم به خاطر اینه که توی زمستون جبهه جنوبی بیشترین افتاب رو دریافت میکنه و بقیه جبهه ها افتاب کمتری دریافت میکنن و بیشتر توی سایه هستن و اتلاف انرژی زیادی دارن.جنوب غربی بالاخره رو به تابش افتاب عصر هست و حرارت بیشتری نسبت به بقیه میگیره ولی از جنوب کمتره
پس اتلاف جبهه جنوب غربی میتونه از جنوب بیشتر باشه ولی از بقیه شون کمتره چون نسبت به جنوب کمتر افتاب میگیره نسبت به بقیه بیشتر
نمیدونم خوب تونستم توضیح بدم!!اگه نه بگو تا بهتر بگم![]()
درسته میدونی چرا اینجوری برای نور گیری اون 2 تا اتاق که سمت شمال هستند هستشایشالله که دیگه سروکله ما به این تاپیکای کنکوری نیفته
.
بچه ها تو جزوه مدین گفته توی 4 صفه: از 4تا معمولا یکی از آن ها که رو به شمال است، به حیاط راه دارد.درسته این؟؟؟
سوال دومو از خودم در آوردم مطمئن نیستمسوال فن
سیستم ساختمانی برج سیگرام چیست؟ هسته بتنی و ستون های پیرامونی( لوله ای)
از ویزگی برج های بیونیک سه تا بیان کنین.1-الهام از ویژگی های زیستی موجودات زنده 2-پایدارن دیگه استفاده از انرژی های تجدید پذیر (کلا صرفه جویی در مصرف انرژی)3-به عنوان پوست دومن واسه انسان ؟؟؟؟
اگر اثر دینامیکی زلزله با فرکانس ساختمان یکسان بشه ، چه اتفاقی می افته؟اثر تخریبیش چند برابر میشه
یعنی جبهه سمت جنوب رو میبستن از شمال نور میگرفتن!!!با من دارم اشتباه جهت گیری میکنم؟؟درسته میدونی چرا اینجوری برای نور گیری اون 2 تا اتاق که سمت شمال هستند هستش