زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی جبهه سمت جنوب رو میبستن از شمال نور میگرفتن!!!با من دارم اشتباه جهت گیری میکنم؟؟
ببین 4 صفه یه فرم درونگراست خوب
این 4 صفه همواره در سمت جنوب زمین قرار میگیره یعنی چسبیده به جنوب سایت .....حالا سمت جنوب پستو قرار میگره که نقش انبار و آشپزخانه و... داره و سمت شمال 2 تا اتاق که از حیاط نور میگیره و یه پستو
برای تهویه و نور گیری فضای وسطی هم از گنبدس که از 4 طرف بازه استفاده میشده

mitra2470

عضو جدید
ببین 4 صفه یه فرم درونگراست خوب
این 4 صفه همواره در سمت جنوب زمین قرار میگیره یعنی چسبیده به جنوب سایت .....حالا سمت جنوب پستو قرار میگره که نقش انبار و آشپزخانه و... داره و سمت شمال 2 تا اتاق که از حیاط نور میگیره و یه پستو
برای تهویه و نور گیری فضای وسطی هم از گنبدس که از 4 طرف بازه استفاده میشده
اهااااان چه گیجم من.مثل همه بناهای دورن گرا باید همینجوری نور شمال بگیرن
مرسی مرسی:smile:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چقد می شه رو جزوه نسیم عسگری که تو باشگاه هست حساب...من معماری اسلامی سبک شناسی پیرنیا و نسیمو خوندم کافیه واسه 30 40 50 درصد؟؟؟

من که بجز سبک شناسی اون قدیم ندیما واسه این کنکور هیچ کتاب و هیچ گونه جزوه ای نخوندم و فقط تجربیه:biggrin: و چون به تاریخ علاقه دارم انشالله میخام با تاریخ زبانم رو جبران کنم شما رو نمیدونم ولی معماری جهان و معماری اسلامی رو ندیم چیزی بگی؟اونا خیلی مهمن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه ممکنه یک نگاه بندازین به سوال 101درک معماری سال 91 ببینید جوابش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا به نظر من پاسخ نامه ام اشتباه سوال درباره هیمن نقظه گریز تصویر داده که این شکل ام مربع کدوم ها دیگه مربع است

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این جوابهای ازمون دکترا چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل توجه اقا ابراهیم :confused:

بابا من چهارشنبه انشاله باید برم اهواز ،ای خدا یک طوفانی سیلی چیزی جور کن این هفته هم عقب بیفته امتحان

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا سوال:.............

سیستم سازه ای .......سستم هایی هستند که در آن جهت و مسیر حرکت نیروها از نوع فرم خاص طراحی شده متاثر شده است...

1)با فرم فعال 2)با پوسته فعال

3)خطی و خرپایی 4)با سطح مقطع فعال

مهمترین اصل در طراحی معابد تدفینی مصر؟؟؟؟؟

1)تقارن محض و مرکزگرایی 2)محور طولی و جهت

پارک سیتروئن چه سبکی است؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این جوابهای ازمون دکترا چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا من چهارشنبه انشاله باید برم اهواز ،ای خدا یک طوفانی سیلی چیزی جور کن این هفته هم عقب بیفته امتحان
وااای اینجور نگووو خدا نکنه الان زلزله شد از ترس نمیتونم بخوابم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

انشالله تا چهارشنبه خوندیش و با خیال راحت میری سر جلسه تا فردا قراره برسه بدستم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

سیستم سازه ای .......سستم هایی هستند که در آن جهت و مسیر حرکت نیروها از نوع فرم خاص طراحی شده متاثر شده است...

پست مدرن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

پارک سیترون هم 4گزینه اش می دادی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای زلزلهذشد اینجا میترسم اووووممممممم

وااای اینجور نگووو خدا نکنه الان زلزله شد از ترس نمیتونم بخوابم

واه نانی جون عزیزم زلزله که ترس نداره ، برو با خیال راحت بخواب که چیزی ات نمیشه به اطلاع میرسونم که تا امتحان ارشد ندیم و سپس اسکیس همگی در این دنیا در سلامت به سر می بریم :biggrin:

اگه خیلی هم استرس داری ایته الکرسی بخون و بسم اله بگو بگیر بخواب

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدو برو بقیه رو هم کار کن که هر دو اشتباه جواب دادی

سوال اول شدت روشنایی با مجذور فاصله نسبت عکس داره فاصله نصف شده شدت روشنایی 4 برابر میشه
سوال دوم نمیدونم به نظرم همه گزینه ها درسته ظرفیت حرارتی هم تو معتدل و مرطوب هم تو گرم مرطوب پایینه!!!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال اول شدت روشنایی با مجذور فاصله نسبت عکس داره فاصله نصف شده شدت روشنایی 4 برابر میشه
سوال دوم نمیدونم به نظرم همه گزینه ها درسته ظرفیت حرارتی هم تو معتدل و مرطوب هم تو گرم مرطوب پایینه!!!

فکر کنم از اون سوالاس که سرطان یا نمیدونم مریضی خاصی داره:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولی 40 لوکس میشه چون با توان دومش رابطه داره

دومی هم 4نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم تصحیح میکنم ههر 4تاش درسته اول به حجیم بودن بادگیر شک کردم چون اون 3تا درست بود ولی الان چک کردم بادگیر هم باید حجیم باشه این تست جواب نداره

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

پاسخ خاش نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا