زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقاااا اینجا زلزله بیاد هممون بریم زیر آوار شما راصی میشید؟؟؟؟ ولمون کنید تو رو خدا:biggrin:

تازه عکسامونم گذاشتن سمت راست کارت قبلیا سمت چپ بود.....درود بر سنجس الهام :| خخخخخخخخخخخخخ

کاش میشد تو عکسامون این شکلی بخندیم

اینم خنده ی جدیدمه ژژژژژژژ

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای خدا دارم معماری جهان مرور میکنم بخش هندم واقعا هنگ کردم اوووومممم خدااااا کی تموم میشه این هفته
کی میتونم باخیال راحت برم بیرون
خدایا کی میشه

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای خدا دارم معماری جهان مرور میکنم بخش هندم واقعا هنگ کردم اوووومممم خدااااا کی تموم میشه این هفته
خدایا کی میشه

خدایا خدایا برس به داد ماها ***بیا یه نیم نگاه کن به هر گوشه دنیا**** خدایا خدایا برس به داد ماها بیا یه..........

mahi bano

عضو جدید
خدایا کی میشه
ای بابا ما که بعد از امتحان باید بسیج شیم واسه خونه تکونی:w28:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این معماری جهان بخش امریکا خر است.........................اسماش تو مخم نمیره.................................
باز آمریکاش یه امیدی هست نیاد ولی این چین و هند و ژاپن هر سه خرند و گاوند و............

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ب نظرتون درک رفتار سازه رو هفته پیش مرور کرده بودم بازم مرور کنم باتوجه ب اینکه واقعا حالم بد میشه استفراغ میگیرم اما اگه لازمه بازم بخونم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها سایت آکادمی معماری رو بعد کنکور یادتون نره...هر چی جمعیت بیشتر باشه آمار رتبه اش نسبت به همونهایی ک اونجا جوابهاشونو گذاشتن بیشتر میشه...میرید توووی سایت بعد از اینکه سئوالها اومد جواب میدید...بعد ک جواب سازمان سنجش اومد اونوقت اونها برگه ها رو تصحیح میکنه و زتبه تقریبی شما رو میدن...هر چی تعداد بیشتر باشه بهترهههه

shematik

عضو جدید
بچه ها ب نظرتون درک رفتار سازه رو هفته پیش مرور کرده بودم بازم مرور کنم باتوجه ب اینکه واقعا حالم بد میشه استفراغ میگیرم اما اگه لازمه بازم بخونم

به نظرم نخون، چون درک رفتار درسی نیست که به این سرعت از یاد بره.. البته این نظر منه.
منم خیلی از درسا رو دیگه دوره نمیکنم..

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

من دیگه حرفی ندارم

- بر گذشته حسرت آوردن خطاست..مولوی

- سعادتمند کسی است که به مشکلات زندگی بخندد. شکسپیر

- روزگار رازهای نهان را،بر تو آشکار می کند.امام جواد (ع)

معمارباشی

عضو جدید
عارفه من دیگه برات تخمین رتبه نمی زنم !!!
کار و کاسبی منو کساد می کنی؟
هی منو باش با چهامید و ارزویی تخمین میزدم ...
اسنادشم موجوده:www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/432560-بررسی-آزمون-ارشد-معماری-92/page205

cna12

عضو جدید
دنیای این روزای من: شدم عین این وحشی های جنگل های استرالیا اصلا عین اَیمن الظواهری رهبر طالبان...3 هفتست پا از آستانه ی در رد نکردم...4-5 ماه کلا بشریت تعطیل
بنظرم بعد از کنکور نیازمند به یه دوره ی بازپروری واسه برگشتن به جامعه ام.......شنبه ازادیم..آنبِلیوبِل

mitra2470

عضو جدید
میخوام بار و بندیل ببندم برم تاپیک دکتری
ایشالله که دیگه سروکله ما به این تاپیکای کنکوری نیفته:confused:
.
بچه ها تو جزوه مدین گفته توی 4 صفه: از 4تا معمولا یکی از آن ها که رو به شمال است، به حیاط راه دارد.درسته این؟؟؟

cna12

عضو جدید
بچه ها چقد می شه رو جزوه نسیم عسگری که تو باشگاه هست حساب...من معماری اسلامی سبک شناسی پیرنیا و نسیمو خوندم کافیه واسه 30 40 50 درصد؟؟؟

mitra2470

عضو جدید
بجه ها میشه یکی این توضیح بده چرا 1 میشه؟؟؟
مشاهده پیوست 194349
من فک کنم به خاطر اینه که توی زمستون جبهه جنوبی بیشترین افتاب رو دریافت میکنه و بقیه جبهه ها افتاب کمتری دریافت میکنن و بیشتر توی سایه هستن و اتلاف انرژی زیادی دارن.جنوب غربی بالاخره رو به تابش افتاب عصر هست و حرارت بیشتری نسبت به بقیه میگیره ولی از جنوب کمتره
پس اتلاف جبهه جنوب غربی میتونه از جنوب بیشتر باشه ولی از بقیه شون کمتره چون نسبت به جنوب کمتر افتاب میگیره نسبت به بقیه بیشتر
نمیدونم خوب تونستم توضیح بدم!!اگه نه بگو تا بهتر بگم:redface:

sheelan

عضو جدید
توی کدوم منبع نوشته محسن فروغی؟ من هر جا نگاه کردم فقط نوشته بود حیدر غیایی. محسن فروغی عضو مجلس سنا بوده. تو کنکور 91 این سوال اومده بود جوابش هم زده بود حیدر غیایی به سبک مدرن.

جزوه معاصرمانا قابوسی...

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک کنم به خاطر اینه که توی زمستون جبهه جنوبی بیشترین افتاب رو دریافت میکنه و بقیه جبهه ها افتاب کمتری دریافت میکنن و بیشتر توی سایه هستن و اتلاف انرژی زیادی دارن.جنوب غربی بالاخره رو به تابش افتاب عصر هست و حرارت بیشتری نسبت به بقیه میگیره ولی از جنوب کمتره
پس اتلاف جبهه جنوب غربی میتونه از جنوب بیشتر باشه ولی از بقیه شون کمتره چون نسبت به جنوب کمتر افتاب میگیره نسبت به بقیه بیشتر
نمیدونم خوب تونستم توضیح بدم!!اگه نه بگو تا بهتر بگم:redface:

عالی بود مرسی فهمیدم;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال فن
سیستم ساختمانی برج سیگرام چیست؟
از ویزگی برج های بیونیک سه تا بیان کنین.
اگر اثر دینامیکی زلزله با فرکانس ساختمان یکسان بشه ، چه اتفاقی می افته؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالله که دیگه سروکله ما به این تاپیکای کنکوری نیفته:confused:
.
بچه ها تو جزوه مدین گفته توی 4 صفه: از 4تا معمولا یکی از آن ها که رو به شمال است، به حیاط راه دارد.درسته این؟؟؟
درسته میدونی چرا اینجوری برای نور گیری اون 2 تا اتاق که سمت شمال هستند هستش

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال فن
سیستم ساختمانی برج سیگرام چیست؟ هسته بتنی و ستون های پیرامونی( لوله ای)
از ویزگی برج های بیونیک سه تا بیان کنین.1-الهام از ویژگی های زیستی موجودات زنده 2-پایدارن دیگه استفاده از انرژی های تجدید پذیر (کلا صرفه جویی در مصرف انرژی)3-به عنوان پوست دومن واسه انسان ؟؟؟؟
اگر اثر دینامیکی زلزله با فرکانس ساختمان یکسان بشه ، چه اتفاقی می افته؟اثر تخریبیش چند برابر میشه
سوال دومو از خودم در آوردم مطمئن نیستم :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا