آره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.کارتا اومد :|
خدایا منتظر یه برف دیگه تا آخر سه شنبه هستیم!
آره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.کارتا اومد :|
am i right???
خخخخخخخخخخخخخمن می خونم شما بعد از من تکرار کنین :
ها لا لا لای لا لای ها لا لای لای .......ها لا لا لای لا لای ها لا لای لای .......
پ.ن : کارتا یه فرقی کرده بالا پایین حاشیه چین چین لوگوی سنجش اومده! خخخخخخخخخخخخ![]()
4؟.....سلام سلام...نیمروزتون بخیر وبقیه روزتونم پر انرژی
اینو جواب بدین لطفا
مهمترین علت استفاده از مقطع T یا Lدرشکل ساخت تیرهای بتن مسلح تحت خمش چیست؟
1 کاهش وزن تیر
2کمک به افزایش مقاومت برشی درجان تیر
3سهولت دربستن وبازکردن قالب
4افزایش مقاومت خمشی با قراردادن مصالح در دورترین محل نسبت به تارخنثی
منم فقط تاریخ کارتم و گل گلیاش فرق کرده خخخخخخآره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.
خخخخخخخخخخخخخ
آره خوشملش کردن سر ذوق بیایم خخخخخخخخخخخ
حالا ب خیالش بعد از دیدن کارتا ما اینجوری شدیم خخخخخنن جون توکلی بش گفته ننه حالا که انقد بدبختا رو حرص می دی اقلن کارتشونو چین چین گل گلی بزن خوششون باشه!![]()
شما پسرا و نقشه های پلیدشونو نمیشناسی![]()
4-86مشاهده پیوست 194313مشاهده پیوست 194314جواب بدید چندتا دیگه هم هست ؟؟؟؟
من زن آرمین نمیشم اگر بشم کشته میشم خخخخخخخخخ![]()
بچه ها دیروز رفته بودم حرم(امام رضا ) جاتون خالی واسه همتون دعا کردم و به یادتون بودم.
احتمال داره بازم برم تاقبل کنکور اگر مسئله خاصی هست که میخواین به امام رضا بگین.
مرسی گلمبه این در روانشناسی میگن خارش مغزی - چاره اش اینه که چند بار اون آهعنگو گوش بدی با دقت تا خارش مغزت بر طرف بشه.![]()
آقا پارتی بازی نداشتیم هااااااااااا
مرسی گلم
خخخخخخخخ بچه ها من ب مرحله ی خارش مغز رسیدم خخخخخخخخخ اونقدام چرکو نیستمخخخخخخخ![]()
![]()
1..........[/
درسته..میشه بگی چرا 4 نمیشه؟
به نظر من گزینه 4 بیشتر واسه I شکل مناسبه که مقامت خمشی بالایی داره ......واسه t و L گزینه 1 مناسبتره......حالا علما هم یه نظری بدن....
آره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.
میدونم عزیزمربطی به چرک واین چیزا نداره ،مغزت از بس درس خوندی داره رشد میکنه عزیزم ، خوشحال باش.
من تاریخ زیاد نخوندم دارم هر روز تاریخ می خونم!اسلامی و جهان و معاصر ایران و غرب.تو که کتابارو خوردی دیگه چی میگی..............خدا نکنه این یه هفته ام اضافی بودددددددددددددددددددددد....
سلام سلام...نیمروزتون بخیر وبقیه روزتونم پر انرژی
اینو جواب بدین لطفا
مهمترین علت استفاده از مقطع T یا Lدرشکل ساخت تیرهای بتن مسلح تحت خمش چیست؟
1 کاهش وزن تیر
2کمک به افزایش مقاومت برشی درجان تیر
3سهولت دربستن وبازکردن قالب
4افزایش مقاومت خمشی با قراردادن مصالح در دورترین محل نسبت به تارخنثی
من تاریخ زیاد نخوندم دارم هر روز تاریخ می خونم!اسلامی و جهان و معاصر ایران و غرب.
به نظر من گزینه 4 بیشتر واسه I شکل مناسبه که مقامت خمشی بالایی داره ......واسه t و L گزینه 1 مناسبتره......حالا علما هم یه نظری بدن....
نظرت درست بود دوست عزیز
تو جزوه ی مانا قابوسی کنار آمریکا نوشته تحریمیم سوال نمیاداین معماری جهان بخش امریکا خر است.........................اسماش تو مخم نمیره.................................
80-3مشاهده پیوست 194313مشاهده پیوست 194314جواب بدید چندتا دیگه هم هست ؟؟؟؟
آره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.
عاقاااا اینجا زلزله بیاد هممون بریم زیر آوار شما راصی میشید؟؟؟؟ ولمون کنید تو رو خدامنم فقط تاریخ کارتم و گل گلیاش فرق کرده خخخخخخ
حالا برف هم نبود عب نداره... طیییفونی بووودی بااادی خخخخخخخخخ هرچی ک جواب میده باشه حله خخخخخخ![]()
نن جون توکلی بش گفته ننه حالا که انقد بدبختا رو حرص می دی اقلن کارتشونو چین چین گل گلی بزن خوششون باشه!![]()
واسه منم نزده . فکر نکنم مشکلی باشهمن الان رفتم کارت آزمون رو گرفتم ولی با این که موقع ثبت نام علاقه مندی به پیام نور و غیر انتفاعی رو زده بودم تو کارتم نیومدهبچه هایی که علاقه مندی رو زده بودن برا شما هم اینجوری شده تو کارت نیومده یا من باید برم به حوزه رفع نقص ، منتظر جوابتون هستم ، مرسی
![]()