زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p.yari

عضو جدید

پاسخ تشریحی سوال :گزینه الف صحیح است.

رضا عباسی ، هنر مند نگار گر دوره عباسی است که آثار خطاطی و نقاشی های ارزشمند فراوانی از وی و شاگردانش از دوره صفوی به جامانده است - اغلب نگار ها وخطاطی ها درون کوشک چهل ستون اصفهان نیز از آثار ارزشمند او وشاگردانش است .

تصویر آواتار بنده نیز نقاشی به نام (( دو دلداده )) از آثار معروف رضا عباسی مربوط به دوره ی صفوی می باشد.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می خونم شما بعد از من تکرار کنین :
:w32:
ها لا لا لای لا لای ها لا لای لای .......ها لا لا لای لا لای ها لا لای لای .......
:w32:

پ.ن : کارتا یه فرقی کرده بالا پایین حاشیه چین چین لوگوی سنجش اومده! خخخخخخخخخخخخ :biggrin:
خخخخخخخخخخخخخ:biggrin:
آره خوشملش کردن سر ذوق بیایم خخخخخخخخخخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام...نیمروزتون بخیر وبقیه روزتونم پر انرژی:w30:
اینو جواب بدین لطفا
مهمترین علت استفاده از مقطع T یا Lدرشکل ساخت تیرهای بتن مسلح تحت خمش چیست؟
1 کاهش وزن تیر
2کمک به افزایش مقاومت برشی درجان تیر
3سهولت دربستن وبازکردن قالب
4افزایش مقاومت خمشی با قراردادن مصالح در دورترین محل نسبت به تارخنثی
4؟.....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.
خدایا منتظر یه برف دیگه تا آخر سه شنبه هستیم!
منم فقط تاریخ کارتم و گل گلیاش فرق کرده خخخخخخ
حالا برف هم نبود عب نداره... طیییفونی بووودی بااادی خخخخخخخخخ هرچی ک جواب میده باشه حله خخخخخخ

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دیروز رفته بودم حرم(امام رضا ) جاتون خالی واسه همتون دعا کردم و به یادتون بودم.
احتمال داره بازم برم تاقبل کنکور اگر مسئله خاصی هست که میخواین به امام رضا بگین.

آقا پارتی بازی نداشتیم هااااااااااا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این در روانشناسی میگن خارش مغزی - چاره اش اینه که چند بار اون آهعنگو گوش بدی با دقت تا خارش مغزت بر طرف بشه.:w20:
مرسی گلم
خخخخخخخخ بچه ها من ب مرحله ی خارش مغز رسیدم خخخخخخخخخ اونقدام چرکو نیستم
خخخخخخخ

ghavami.f

عضو جدید
سلام سلام...نیمروزتون بخیر وبقیه روزتونم پر انرژی:w30:
اینو جواب بدین لطفا
مهمترین علت استفاده از مقطع T یا Lدرشکل ساخت تیرهای بتن مسلح تحت خمش چیست؟
1 کاهش وزن تیر
2کمک به افزایش مقاومت برشی درجان تیر
3سهولت دربستن وبازکردن قالب
4افزایش مقاومت خمشی با قراردادن مصالح در دورترین محل نسبت به تارخنثی

گزینه ی 1 میشه

خیلی ساده با قضیه برخورد کن:smile:-تو تیرهای بتن مسلح هرجا قراره تیر کشش تحمل کنه ارماتور گذاری میشه و این تو تیرهای L ,T هم همینه و

اینکار باعث میشه سازه سبک شه و قسمتی که لازم بودمسلح شده دیگه و نیازی نیس همه جا ارماتور گذاری بشه

aytakin69

عضو جدید
بچه ها این متنو دوستم تو وبلاگش نوشته بود خیلی حال کردم باهاش گفتم شما هم بخونید..........مریم جون با اجازه....:D

+ بشتابید بشتابید ! دانشجویان معماری که میخواهید در کنکور ارشد شرکت کنید ! بشتابید !
من سوالهای امسال را برایتان افشا خواهم کرد !!!!
خب عرضم به حضورتون که از درس تاریخ معماری من سبک رازی و خراسانی رو هر آن احتمال داره قاطی کنم ! پس شک نکنید 3-4 تا سوال ازونجا میاد ! من این کتیبه و کاشی ها و نوع تزئینات ساختمونا تو مخم نمیره ،یه 7-8 تا سوال هم ازین مبحث در نظر بگیرید ! میانه خوبی با عدد و رقم ندارم و بدانید و آگاه باشید 4-5 سوالی تاریخ دقیق ساخت فلان و بهمان بنا خواهد بود! کلیسای سن دنی گوتیک و کلیسای سن سرنن رومانسک رو هم همیشه جابجا میزنم ( همین الانشم به کتابم رجوع کردم تا درست بنویسم ) پس قطعا 6تا سوالم از همین 2 تا کلیسا میاد ! برای معماری یونان و روم هر کتابی رو خوندم ، حتی پاورقی ها رو، پس مطمئن باشد اگه از روم و یونان بخواد سوال بیاد یا فقط از فهرست کتاب میاد یا اینطور که :
ژولیوس سزار مدل ریشاش چطوری بود و دوست دخترش او را با چه عنوانی خطاب میداد !

برای باقی درسها هم هزینه لو دادن سوالا رو پرداخت کنید من در خدمتتونم!

آخرین ویرایش:

alice

عضو جدید
من الان رفتم کارت آزمون رو گرفتم ولی با این که موقع ثبت نام علاقه مندی به پیام نور و غیر انتفاعی رو زده بودم تو کارتم نیومده:surprised:بچه هایی که علاقه مندی رو زده بودن برا شما هم اینجوری شده تو کارت نیومده یا من باید برم به حوزه رفع نقص ، منتظر جوابتون هستم ، مرسی:smile:

3ehn4z!

عضو جدید
این معماری جهان بخش امریکا خر است.........................اسماش تو مخم نمیره.................................
تو جزوه ی مانا قابوسی کنار آمریکا نوشته تحریمیم سوال نمیاد :D منم نخوندم ، انصافا هم سوال نیومده ازش تا حالا :redface:

80-3
اون یکیشم یادم نیس :( باید 4شنبه اسلامی مرور کنم ، ای کااااش جمعه زود می یوومد دیگه :(

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره من هم دیدم .حوزه من فرق نکرده.
خدایا منتظر یه برف دیگه تا آخر سه شنبه هستیم!

منم فقط تاریخ کارتم و گل گلیاش فرق کرده خخخخخخ
حالا برف هم نبود عب نداره... طیییفونی بووودی بااادی خخخخخخخخخ هرچی ک جواب میده باشه حله خخخخخخ
عاقاااا اینجا زلزله بیاد هممون بریم زیر آوار شما راصی میشید؟؟؟؟ ولمون کنید تو رو خدا:biggrin:
نن جون توکلی بش گفته ننه حالا که انقد بدبختا رو حرص می دی اقلن کارتشونو چین چین گل گلی بزن خوششون باشه! :D

تازه عکسامونم گذاشتن سمت راست کارت قبلیا سمت چپ بود.....درود بر سنجس الهام :| خخخخخخخخخخخخخ

mahi bano

عضو جدید
من الان رفتم کارت آزمون رو گرفتم ولی با این که موقع ثبت نام علاقه مندی به پیام نور و غیر انتفاعی رو زده بودم تو کارتم نیومده:surprised:بچه هایی که علاقه مندی رو زده بودن برا شما هم اینجوری شده تو کارت نیومده یا من باید برم به حوزه رفع نقص ، منتظر جوابتون هستم ، مرسی:smile:
واسه منم نزده . فکر نکنم مشکلی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا