زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه یاد نگیر
اولی ها قالب سرد
دومی عایق ماندگار
دچار گمراهی نکن این بچه هارو وووو آقا جوووونننننن

الان دقتت بیشتر شد نه به این میگن تلنگر

حالا اینجوری یاد میگیریم ic هست تو مدارات الکترونیک استفاده میکنن همیشه یادت باشه ماندگاره:biggrin:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

ابرام اینقد دوسیب نکش.....تاثیرات همون دو سیبه قاطی کردی
:biggrin:

حالا از شوخی گذشته من از قیلیون متنفرم ولی این روزا خیلی ذهنم دچار اصطحکاک شدیدی شده اخه خیلی کار میکشم ازش دچار عوجاج شده:biggrin:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا از شوخی گذشته من از قیلیون متنفرم ولی این روزا خیلی ذهنم دچار اصطحکاک شدیدی شده اخه خیلی کار میکشم ازش دچار عوجاج شده:biggrin:

همه اینجوری شدیم ابی......ولی یه نخ حتما جواب میده تو این شرایط:biggrin:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه اینجوری شدیم ابی......ولی یه نخ حتما جواب میده تو این شرایط:biggrin:

چی چی رو یه نخ جواب میده:exclaim: ای دوست ناباب :w13: ابراهیم به حرفش گوش نکن چند روز دیگه تحمل بکن تموم میشه همه چیز :w24:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان دقتت بیشتر شد نه به این میگن تلنگر

حالا اینجوری یاد میگیریم ic هست تو مدارات الکترونیک استفاده میکنن همیشه یادت باشه ماندگاره:biggrin:
من ک درست گفتم و دقتم زیاد بود ،تو اشتباه گفتی پس تلنگری ی ی برای شماااا آقا جووووون
میدونی چرا میگم آقا جون،بخاطر کلاهت شبیه بابابزرگای قدیمی هستی حححح شوخی میکنم ناراحت نشی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
در مورد سوال عاقا ابرام :

چند نکته از رازی:
ایجاد مدرسه در کنار مساجد :رازی
تزئینات الحاقی کمتر و تزئینات ب همراه معماری
شروع خط معقلی
ایجاد مناره های گرد (سلجوقی)
در سالهای آخر دوره ... مناره های دوبل برای جلوگیری از رانش(در اواخر دوره و مشترک با آذری)
اهمیت ایوان منتهی ب گنبد خانه
مساجد 4طاقی
شروع مقبره در میان باغ :سلطان سنجر
ساخت آرامگاه های برجی

آخرین ویرایش:

mahi bano

عضو جدید
سبک جورجین تو کدوم کتاب ؟؟چیزی میدونید دربارش فقط نکته های مهمش!!؟

سبک معماری جورجین (Georgian Architecture) نامی است که در کشورهای انگلیسی زبان به سبک معماری سال‌های 1720 تا 1840، اطلاق می‌شود. این سبک در ادامه سبک‌های قدیمی‌تر از قبیل پالادین ، گوتیک و روکوکو است. در جزئیات ساختمان‌های آن دوره اشارات زیادی به سبک باروک دیده می‌شود. از مشخصه‌های این سبک استفاده از نسبت‌های ریاضی مانند عدد طلایی و مکعب دوبل است. در این سبک بیشتر از مصالحی مانند سنگ و آجر و رنگ‌های قرمز، سفید و برنز استفاده شده است. اما امروزه در این سبک، از ترکیب رنگ‌های متنوع به وفور استفاده می‌شود. بعد از سال 1840 این سبک بارها و بارها احیا شد و به نام "نئوجورجین" در کشورهایی مانند امریکا و کانادا مورد استفاده قرار گرفت. امروزه از این سبک بیشتر در طراحی داخلی منازل استفاده می‌شود.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام کزینه درمورد دی استیل وسبک ان صحیح تراست؟؟؟
1 طرفدران ان از مبلغین هنرانتزاعی بودند وفعالیت انها تا 1931ادامه داشت
2 با مقبول واقع شدن دیدگاه فوتوریست داده ها و اموزه های دی استیل کاملا کنار گذاشته شد
3 پایه گذار ان دوسبرگ بود و بانیان این سلک مخالف شدید تزیینات درساختمان بودند

ی گزینه اش تاباو غلط بود حذف کردم

mahi bano

عضو جدید
کدام کزینه درمورد دی استیل وسبک ان صحیح تراست؟؟؟
1 طرفدران ان از مبلغین هنرانتزاعی بودند وفعالیت انها تا 1931ادامه داشت
2 با مقبول واقع شدن دیدگاه فوتوریست داده ها و اموزه های دی استیل کاملا کنار گذاشته شد
3 پایه گذار ان دوسبرگ بود و بانیان این سلک مخالف شدید تزیینات درساختمان بودند

ی گزینه اش تاباو غلط بود حذف کردم

گزینه 1

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا :w16: دیگه کار از یه نخ ، دو نخ :w18: و یه پیک دو پیک گذشته :w15::w15:

واسه بعد از کنکور حالا یه نخ اشکال نداره................ولی خدایش این قضیه دود و دم تو این قسمت داستانی و خاطره ای شد واسه خودش

راستی باران اون پایین تو قسمت امضاء چیه نوشتی کفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
در مورد سوال عاقا ابرام :

چند نکته از رازی:
ایجاد مدرسه در کنار مساجد :رازی
تزئینات الحاقی کمتر و تزئینات ب همراه معماری
شروع خط معقلی
ایجاد مناره های گرد (سلجوقی)
در سالهای آخر دوره ... مناره های دوبل برای جلوگیری از رانش(در اواخر دوره و مشترک با آذری)
اهمیت ایوان منتهی ب گنبد خانه
مساجد 4طاقی
شروع مقبره در میان باغ :سلطان سنجر
ساخت آرامگاه های برجی

پس همونطور که گفتم سوال ایراد داشت:D

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه بعد از کنکور حالا یه نخ اشکال نداره................ولی خدایش این قضیه دود و دم تو این قسمت داستانی و خاطره ای شد واسه خودش

راستی باران اون پایین تو قسمت امضاء چیه نوشتی کفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کفره؟؟؟؟؟؟:cry: استغفرالله من منظوری نداشتم الان عوضش میکنم امروز ناراحت بودم اینو گذاشتم :cry:

mitra2470

عضو جدید
سلام ممم چطورید بچه ها ..خیلی بدید چراازمن یادی نکردید خخهخخخخخ ب قول الهام جونننن
شب تو خاب ی سوال درک دیدم ک نوشته بود آتریوم اینا بود بعد جوابش میشد مسجد آقابزرگه کاشان ب جان خودم راست میگم تو خاب تست درک میزنم
میدونم ازاسترس
حالا ی سوال واقعی دارم
سازه فضاکار وچادری مخصوص چادری موقتی یا سبک؟؟
اگه نمایشگاهی بخابیم بزنیم دوروزه ازسازه چادری نمیشه استفاده کرد؟؟
اره سازه چادری واسه بنای موقت خوبه.مثل چادر عشایر که موقتی بود

سبک جورجین تو کدوم کتاب ؟؟چیزی میدونید دربارش فقط نکته های مهمش!!؟
سبک جورجین توی صفحه 191 معماری معاصر غرب بانی مسعود هست.توی جزوه کامل نیا هم گفته
خلاصش:
جورجین:نئوکلاسیک امریکا.ـــــــــــــ سبک جورجین تاثیر ایده های جفرسون از معماری پالادیو نیز به شمار میرود.
معماری ساختمان های مستعمراتی فرانسه و انگلستان در آمریکا عمدتا به سبک پالادینیسم و با چاشنی معماری یونان و روم
اگه دقت کنی ورودی دانشگاه ویرجینیا کپی یک به یک از پانتئون رم هست:smile:
.
من عاشق خط اول صفحه 192 شدم
نوشته حتی لازم نیست از انها اقتباس کنیم و یا آنها را با احتیاجات خود هماهنگ کنیم،بلکه کافیست موردی که با احتیاجات ما هماهنگ تر است را عاقلانه انتخاب کنیم.:w36:

sheelan

عضو جدید
بچه ها من اخرش نفهمیدم مجلس سنا رو کی طراحی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبک معماری جورجین (Georgian Architecture) نامی است که در کشورهای انگلیسی زبان به سبک معماری سال‌های 1720 تا 1840، اطلاق می‌شود. این سبک در ادامه سبک‌های قدیمی‌تر از قبیل پالادین ، گوتیک و روکوکو است. در جزئیات ساختمان‌های آن دوره اشارات زیادی به سبک باروک دیده می‌شود. از مشخصه‌های این سبک استفاده از نسبت‌های ریاضی مانند عدد طلایی و مکعب دوبل است. در این سبک بیشتر از مصالحی مانند سنگ و آجر و رنگ‌های قرمز، سفید و برنز استفاده شده است. اما امروزه در این سبک، از ترکیب رنگ‌های متنوع به وفور استفاده می‌شود. بعد از سال 1840 این سبک بارها و بارها احیا شد و به نام "نئوجورجین" در کشورهایی مانند امریکا و کانادا مورد استفاده قرار گرفت. امروزه از این سبک بیشتر در طراحی داخلی منازل استفاده می‌شود.

فک کنم مال نوکلاسیک که توی امریکا میگن بهش سبک جورجی ،اثر معروفش هم مرکز دانشگاه ویرجینیا کار توماس جفرسونه

بچه ها این که من نوشتم اشتباه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ توی جزوه مانا قابوسی خوندم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا باید بالایی را حفظ کنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من اخرش نفهمیدم مجلس سنا رو کی طراحی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا من خوندم فروغی با با همکاری اندره بلوک (مجسمه ساز)و حیدر قلی خانی غیایی ،من که این خوندم حالا راست و دروغش نمی دونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا