زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
دوستان لطفا اینارو برام توضیح بدین البته ببخشید کیفیت عکسش کمه103.jpg

پیوست ها

• 106.jpg
    106.jpg
    25.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

memare iran

عضو جدید
اینم لطف کنید..البته پاسخش گذاشتم تو این مشکل دارم که حلش کرده شده 5طبقه اما تو پاسخنامه زده 7طبقه..چرا؟106a.jpg106.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم لطف کنید..البته پاسخش گذاشتم تو این مشکل دارم که حلش کرده شده 5طبقه اما تو پاسخنامه زده 7طبقه..چرا؟مشاهده پیوست 193127مشاهده پیوست 193128

درباره این سوال من هم یکبار اومدم قبلا بیام با فرمول جواب بدم دیدم که عددش درست در نمیاد ولی خودم همیشه شکل میکشم و حل میکنم درست در میاد :smile: من به فرمول زیاد اعتقاد ندارم اخه معمولا یک چیز کم میدن

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بچه ها لطف کرده بود لغتای 87-91 رو در آورده بود برای نرم افزار جی ممورایز!!!(فک کنم سجاد زحمتشو کشیده بود)
سالهای قبلیشو کسی نداره؟؟؟؟:redface:
ممنونش میشم یه عالمه:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا 3؟؟؟ میتونی بگی چرا توشکل ج ود چهارتافضا داریم؟
جواب این سوالو با توجه ب کتاب زیبایی شناسی باید گفت... صفحش یادم نمیاد اما میدونم تو کتابش راجبه اینا ی چیزایی گفته
ج و د میشه 4 تا فضا چون کاملا گوشه نیستن و ی فضای کوچیکی ایجاد کردن پشت خودشون

memare iran

عضو جدید
جواب این سوالو با توجه ب کتاب زیبایی شناسی باید گفت
ج و د میشه 4 تا فضا چون کاملا گوشه نیستن و ی فضای کوچیکی ایجاد کردن پشت خودشون

مرسی عزیزم ..یکی از دوستان شکلش گذاشت متوجه شدم
راستی چطوری چندتا نقل قول از پست ها میزاری ؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بچه ها لطف کرده بود لغتای 87-91 رو در آورده بود برای نرم افزار جی ممورایز!!!(فک کنم سجاد زحمتشو کشیده بود)
سالهای قبلیشو کسی نداره؟؟؟؟:redface:
ممنونش میشم یه عالمه:)
سارا جونم تا جایی ک من میدونم تو باشگاه نداریم خخخخ
مگه اینکه خود بچه ها داشته باشن و برات بذارن

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم ..یکی از دوستان شکلش گذاشت متوجه شدم
راستی چطوری چندتا نقل قول از پست ها میزاری ؟
همونجا ک نوشته نقل قولو اینا... اولین گزینه از سمت چپ رو روی هر پستی ک میخوای نقل قول ازش بگیری بزن... بعدش بزن رو نقل قول یکی از همون پستا ک اصطلاحا علامت گذاریشون کردی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه یک پیشنهاد بدم
میگم بعدش که سوالات دکترا را حل کردید بیاید توی همون برگه سوالات منظورم پی دی اف جواب بدید ،و علامت درست را مشخص کنید ،اگه هم نمی تونید پی دی اف را عکس کنید و چیزی اضافه کندی بگید من پی دی اف براتون عکس کنم و بزارم ،به نظرم این جور برا دور کردنش هم راحتتره

3ehn4z!

عضو جدید
من همین که فهمیدم کنکور یه هفته افتاد عقب دیگه دلم به درس نمیره.از دیروز عصر دارم میچرخم همینجوری.نمیدونم اخه چرااااااا:wallbash:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنایی با 2 کتیبه در بالا و پایین و نخستین بنای 2 پوسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آقا ما ایرانی هستیم 1 سالم وقت بدن باز نمیخونیم
ولی میبینم که بچه های باشگاه سخت مشغولن ......
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....
از این فرصت من نهایت استفاده رو میکنم...
خوب کاری کردی نخون عزیز نخون:biggrin:
ایییی پویانه حسووووود...
فردا خدا بخواد بقیه معاصر ایران رو میخونم...
گویا زیبا شناسی خیلی مهمه به نظرتون اگه خوندنش مفیده برا درسها حتما تو برنامه و تایم استراحت بین درسهام بزارم و یه روخونی بکنمش...؟؟؟
یکی گفته بود هر سال 5 تا سئوال ارش میاد مجموع تاریخ و درک و منطر ...آره؟؟؟؟؟:(

aytakin69

عضو جدید
خب اگه نمیخونین پس چرا خلوته.....................................کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین؟:confused:

aytakin69

عضو جدید
اما من راضی ام...چون آرکی تایپی رو خوندم چقدر راحت بوداااا...
کتاب جدید قبادیان رو هم ک معاصر ایران بود و دیشب خریدم 100 ص از 400 ص رو خوندم...و الان هر چی بپرسی اون قسمت رو کامل یاد گرفتم...خدایا شکرت....
از این فرصت من نهایت استفاده رو میکنم...

ایییی پویانه حسووووود...
فردا خدا بخواد بقیه معاصر ایران رو میخونم...
گویا زیبا شناسی خیلی مهمه به نظرتون اگه خوندنش مفیده برا درسها حتما تو برنامه و تایم استراحت بین درسهام بزارم و یه روخونی بکنمش...؟؟؟
یکی گفته بود هر سال 5 تا سئوال ارش میاد مجموع تاریخ و درک و منطر ...آره؟؟؟؟؟:(

عارفه برو بشین مروراتو تموم کن دختر یعنی کسی که 1 ماه وقت داره نمیره سمت این کتاب تو یه هفته نمیشه...:surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا