زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فاستر هستم باران!
سیستم های نوین رو با سازه مشبک و ساختار +مهندس رو هم بخونین هر کدوم یکی میاد.

خب جناب فاستر شما که اینقد مهربون و خوب هستی و توی این مدت خیلی زحمتمون رو کشیدی بیا و یه برادری در حق ما بکن و اینقدر طفره نرو داداش :lol: بیا دقیقا سوالها رو بهمون بگو هم ما رو خوشحال بکن هم خدا رواز خودت راضی بکن بخدا تا اخر عمر دعات میکنیم :w11::w16: نظرت چیه ؟؟؟

mahi bano

عضو جدید
من فاستر هستم باران!
سیستم های نوین رو با سازه مشبک و ساختار +مهندس رو هم بخونین هر کدوم یکی میاد.
نورمن جان اون سوالایی که جواب ندادی چی؟ کلا در تخصصت نیست یا گذا شتی واسه دستگرمی ،ما روش فکر کنیم :D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف این ترتیب سقفو هم اگه میدونی بگو،صبح نبودی بعدشم که تاپیک شلوغ پلوغ شد.الان مثل آخر مهمونیه که دیگه همه رفتن کارا تموم شده و میتونی اروم بشینی و استراحت کنی:D
واسه ترتیب عایق سقف اول سازه اصلی بعد عایق حرارتی یا اول حرارتی بعد سازه سقف؟؟
کنکاش نوشته حرارتی زیر سقف ولی کزازی برعکسشو گفته
تو سقف معمولی ،بعد سقف سازه ای یونولیت می زارن و روش بتن کروم بندی می ریزن.روی اون هم بتن پوکه و روش ماسه سیمان 3 سانت و آماده ایزوگام می شه.
تو معکوس روسقف سازه ای کروم بندی شروع می شه و بتن پوکه روش ریخته می شه و ماسه سیمان و عایق رطوبتی اجرا می شه و رو اون عایق حرارتی گذاشته می شه .

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نورمن جان اون سوالایی که جواب ندادی چی؟ کلا در تخصصت نیست یا گذا شتی واسه دستگرمی ،ما روش فکر کنیم :D
اونا رو دیگه حوصله ندارم ، دوستان در تاریخ متخصص هستن از اونا بپرسین.من فناش رو می گم.

aytakin69

عضو جدید
عارف این ترتیب سقفو هم اگه میدونی بگو،صبح نبودی بعدشم که تاپیک شلوغ پلوغ شد.الان مثل آخر مهمونیه که دیگه همه رفتن کارا تموم شده و میتونی اروم بشینی و استراحت کنی:D واسه ترتیب عایق سقف اول سازه اصلی بعد عایق حرارتی یا اول حرارتی بعد سازه سقف؟؟ کنکاش نوشته حرارتی زیر سقف ولی کزازی برعکسشو گفته
من اینو خوندم اول سازه بعد عایق ....استاد عارف بیا تایید یا تکذیب کن....

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اين روزاي باقيمانده رو از دست نديد خدا اينجوري بهمون لطف كرده سعي كنيد هم قدردان وقتتون باشيد و هم شاكر خدا ، چون اگه خدا نميخواست اين اتفاق نمي افتاد
اكثر بچه ها اين چند روزه همش ميگفتن كاش كنكور كنسل بشه و اينطورم شد پس خدا صدامون رو شنيده بيايد توي اين چند روز اينده هرچي بلد هستيم رو از هم دريغ نكنيم تا خدا هم جواب خوبي هاتون رو بده ، اميدوارم همه اونايي كه اينجا زحمت ميكشن و معلومات خودشون رو در اختيار بقيه ميزارن به همه ارزوهاي خوبشون برسن 😀😀

معمارباشی

عضو جدید
21-ببینید این سوال نشانه حماقت طرفه!جوابش هم 1 می شه و هم 4.پیچش یعنی برش خمشی.
22-3
23-همشون.خاک تو سر سوال دادنشون!همشون تو جای خودشون بسته به ارتفاع و نوع سیستمشون مفید هستن.من بودم اینو تو کنکور نمی زدم.
24-1
25-3
26-4
27-4
28-2احجام افلاطونی یعنی تعداد وجوه مساوی با رئوس باشن.
29-3
30-2
31-4
32-4
33-4
34-3
36-1
38-4
59-3
60-1
61-4
62-2
63-3
64-1
66-4
67-3
68-4
69-1
70-3
71-3
72-4
در ضمن این سوال تاریخ هم جوابش چی می شه؟58-4؟
سوال 38 فکر کنم گزینه 2 بشه !

سوال 68 چرا 4 ؟ شیشه بر اثر حرکت های مداوم قطار ها و ارتعاشات و ... امکان خورد شدنشون زیاده ! پس فکر نکنم مناسب باشه ...

آخرین ویرایش:

mitra2470

عضو جدید
بچه ها یادتونه دیشب 1 سوال از چرخ و فلک گذاشتم!!امروز عکس چرخ و فلک لندن رو دیدم دیدم که اره جوابش درسته ببینین
http://pars98.com/wp-content/uploads/2010/03/charkhofalak-5.jpg

http://irannaz.com/user_files/image/image17/0.578164001303518062_irannaz_com.jpg
گفته پایه Aشکل کششی و فشاری :چون خودش فشاریه و مهار کششی و درنتیجه پی کششی داره
کابل ها هم که کششین
رنگ خارجی هم فشاری میشه .چون کابل ها بهش فشار وارد میکنن
ولی ایا همه چرخ و فلکا کابلای بینش کششیه؟؟؟!!!و ایا همشون پابه اش با ؟!!!یا اینکه ما باید شکل چرخ و فلک لندن رو حفظ باشیم که با نماش(حالا باز پرسپکتیو میداد بهتر قابل فهم بود)بتونیم تشخیص بدیم

mitra2470

عضو جدید
همینه دیگه یهو میای میبینی 56000 تا صفحه اضافه شده.یا هیشکش نیس یا همتون باهم میاین تند تند حرف میزنین
چند تا سوال میذارم شب میام جوابشم میذارم

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.
سازه بتنی مرکز معماری که تو تاپیک معماریه.یک تا دو سوال.
طراحی لرزه ای کزازی.2 تا سوال حتما میاد
عارف من مبانی سازه ای کتابشو خوتدم نیازه جزوشم بخونم ؟؟؟؟
برای بتن هم سینا شریفی خوندم ،کافیه؟؟؟
لرزه ای هم عین عکس میدن فقط عکسای کتابو نگاکردم؟؟کافیه؟؟؟
عارف سوالایی برای عذرا گذاشتهربودی سوالای دکترا بود میشه ادرسشو بدی دان کنم پرینت بگیرم چشام با گوشی لب تاب داغون میشه

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقیه پاسخ های آزمون دکترا 92

بقیه پاسخ های آزمون دکترا 92

35 ) 1 از همه درست تر - گزینه در صورت شکل گیری فضای مکعب شکل - دلیلشم اینکه شکل سالن بنابر سلیقه طراح متغییر است ولی شکل جعبه کفشی به دلیل بازتاب های افقی میان دیواره های مجاور برای سالن ها مناسب تر 36) نمیدونم:w00:37 )3 نامطلوب - از دستگاه ایرواشر برای سرد کردن و بالا بردن رطوبت پاکیزه کردن هوا از آلودگی استفاده میشه پس در نتیجه مکان های که رطوبت هوا زیاده ای دستگاه کارایی نداره که روی سوال در باره اقلیم چیزی نگفته پس به طور کلی کارایی نداره دیگه شده تا حالا رطوبت آمفی تائتر ببریم بالا مردم ؟؟سوال شد واسم 38) 139 ) 2:w11:40 تا 58 تاریخ که من سواد تاریخم در حد کارشناسیه59 ) 3 - این کاملا مشخصه دکل های مرتفع و ایجاد انحنای آنتی کلاسیک در شبکه کابلی:w11: 60 ) 1 برای خنثی کردن نیروی افقی ( رانش ) از یک حلقه کششی استفاده می شود :w11:61 ) 4:w11:62) 2 این سوال تاریخ این وسط چیکار میکنه 63 ) 2:w11:64 ) 1 پوسته نازک بتنی:w11:65 ) نمیدونم منظورش از اکسپرسیونیسم نو چیه یعنی ؟ اکسپرسیونیسم بیانگراییی حالت نو اش چی میشه ! یعنی فونکسیونالیسم ؟؟؟؟؟ بیخیال:w22:66) 4:w11:67) 3 :w11:68 ) یا 1 یا 2 شک دارم :w19:69 ) 1:w11:70 ) 3 نمیشه ؟؟؟:w19:71 ) 2:w11:72) 3 ؟؟ یه کم شک دارم یا 3 یا 1:w19:73) قاب فولادی نورد گرم:w11:74 و 75 باید از کتاب ساختمانها چگونه عمل میکنند باشه که من 2 فصل بیشتر نخوندمیه چیزی دیگه اون نمودار بود اون باید نمودار برش نه خمشبعدشم همه باید سوالات چک کنن :w16: :w17:

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
وقتی کنکور ما حساب کتاب نداره چه انتظاری از مردم میشه داشت که رو اصول باشن.................:mad:

واقعا نمیدونم چی بگم.........................اینا دیگه گند همه چیزو در آوردن با این برنامه هاشون......واقعا برای خودم متاسفم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال شماره 1
سیستم سازه ای برج العرب چیست؟
الف)هسته برشی و مهاربندی فولادی
ب)قاب فولادی و خرپای مرکزی
ج)هسته بتنی و قاب فولادی
د)لوله فولادی با خرپاهای انتقالی
------------------------------------------
سوال شماره 2
سقف این بنا از فایبر گلاس با روکش پلی وینل ساخته شده است.
الف)fuji expo pavilion
ب)georgia dome
ج)expo 70 usa
د)sliver dome
سوال شماره 3
سیستم سازه ای کتابخانه ی مرکزی سیاتل ساخته رم کولهاس چه می باشد؟
الف)نمای الماسی بتنی مهاربندی شده
ب)هسته بتنی با خرپاهای نمایان
ج)قاب فولادی نورد سرد و گرم
د)هسته برشی و نمای آلومینیومی

aa11bb

عضو جدید
چرا خسته نباشین.چرا تو سایت سنجش گزینه گرفتن کارت ازمون چیزی توش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی اگه میدونه کمک کنه.ممنون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 38 فکر کنم گزینه 2 بشه !

سوال 68 چرا 4 ؟ شیشه بر اثر حرکت های مداوم قطار ها و ارتعاشات و ... امکان خورد شدنشون زیاده ! پس فکر نکنم مناسب باشه ...
سوال 38 : در اون سوال شکل ها به پدیده مکش ربط دارن یعنی تهویه ساخته واسه همین گزینه 2 -که گرمایش سرمایش گفته- رو تو این عکس نخواسته.
68:تو ترمینال و مکان هایی که مردم زیادی از اون استفاده می کنن ،شفافیت خیلی مهمه واسه همین شیشه خیلی خوبه.بتن رو می تونیم واسه سقف بزاریم ولی تو سوال گفته واسه نما و سقف واسه همین گزینه بهتر شیشه دیده می شه.

aa11bb

عضو جدید
سلام خسته نباشین.چرا تو سایت سنجش گزینه گرفتن کارت ازمون چیزی توش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی اگه میدونه کمک کنه.ممنون

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

35 ) 1 از همه درست تر - گزینه در صورت شکل گیری فضای مکعب شکل - دلیلشم اینکه شکل سالن بنابر سلیقه طراح متغییر است ولی شکل جعبه کفشی به دلیل بازتاب های افقی میان دیواره های مجاور برای سالن ها مناسب تر

36) نمیدونم

37 )3 نامطلوب - از دستگاه ایرواشر برای سرد کردن و بالا بردن رطوبت پاکیزه کردن هوا از آلودگی استفاده میشه پس در نتیجه مکان های که رطوبت هوا زیاده ای دستگاه کارایی نداره که روی سوال در باره اقلیم چیزی نگفته پس به طور کلی کارایی نداره دیگه شده تا حالا رطوبت آمفی تائتر ببریم بالا مردم ؟؟سوال شد واسم

38) 1

39 ) 2

40 تا 58 تاریخ که من سواد تاریخم در حد کارشناسیه

59 ) 3 - این کاملا مشخصه دکل های مرتفع و ایجاد انحنای آنتی کلاسیک در شبکه کابلی

60 ) 1 برای خنثی کردن نیروی افقی ( رانش ) از یک حلقه کششی استفاده می شود

61 ) 4

62) 2 این سوال تاریخ این وسط چیکار میکنه
:d

63 ) 2

64 ) 1 پوسته نازک بتنی

65 ) نمیدونم منظورش از اکسپرسیونیسم نو چیه یعنی ؟ اکسپرسیونیسم بیانگراییی حالت نو اش چی میشه ! یعنی فونکسیونالیسم ؟؟؟؟؟ بیخیال

66) 4

67) 3

68 ) یا 1 یا 2 شک دارم

69 ) 1

70 ) 3 نمیشه ؟؟؟

71 ) 2

72) 3 ؟؟ یه کم شک دارم یا 3 یا 1

73) قاب فولادی نورد گرم

74 و 75 باید از کتاب ساختمانها چگونه عمل میکنند باشه که من 2 فصل بیشتر نخوندم
یه چیزی دیگه اون نمودار بود اون باید نمودار برش نه خمش
بعدشم همه باید سوالات چک کنن
:w16::w17:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف من مبانی سازه ای کتابشو خوتدم نیازه جزوشم بخونم ؟؟؟؟
برای بتن هم سینا شریفی خوندم ،کافیه؟؟؟
لرزه ای هم عین عکس میدن فقط عکسای کتابو نگاکردم؟؟کافیه؟؟؟
عارف سوالایی برای عذرا گذاشتهربودی سوالای دکترا بود میشه ادرسشو بدی دان کنم پرینت بگیرم چشام با گوشی لب تاب داغون میشه
برا بتن سینا شریفی خیلی کمه .
مبانی سازه ای پر از عکس مهمه پس اگه از همه عکسا یه دست خطی داشته باشی خوبه.
الان تو لرزه ای مثال های ستون کوتاه رو خوب بلدی؟میراگر اصطکاکی و ویسکوز و اکستروژن و لرزه جداها و اون جدول های مهم رو خوب بلدی؟مرکز جرم و سختی و امتداد اینرسی رو بلدی؟متنشو خوب خوندی؟یه آپارتمان 10 طبقه چند ثانیه ارتعاش می کنه رو می دونی؟
سوالای دکتری 10 یا 15 صفحه قبل توسط ebram2014 عزیز ، آپلود شده.سرچ کنین پیدا می شه.

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
21-ببینید این سوال نشانه حماقت طرفه!جوابش هم 1 می شه و هم 4.پیچش یعنی برش خمشی.
22-3
23-همشون.خاک تو سر سوال دادنشون!همشون تو جای خودشون بسته به ارتفاع و نوع سیستمشون مفید هستن.من بودم اینو تو کنکور نمی زدم.
24-1
25-3
26-4
27-4
28-2احجام افلاطونی یعنی تعداد وجوه مساوی با رئوس باشن.
29-3
30-2
31-4
32-4
33-4
34-3
36-1
38-4
59-3
60-1
61-4
62-2
63-3
64-1
66-4
67-3
68-4
69-1
70-3
71-3
72-4
در ضمن این سوال تاریخ هم جوابش چی می شه؟58-4؟

سوال 58 آزمونش چیه؟ همون برج مقبره ؟
اگه همونه جواب میشه مقبره الجایتو (سلطانیه)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقایسه جوابها

مقایسه جوابها

21-ببینید این سوال نشانه حماقت طرفه!جوابش هم 1 می شه و هم 4.پیچش یعنی برش خمشی.22-323-همشون.خاک تو سر سوال دادنشون!همشون تو جای خودشون بسته به ارتفاع و نوع سیستمشون مفید هستن.من بودم اینو تو کنکور نمی زدم.24-125-326-427-428-2احجام افلاطونی یعنی تعداد وجوه مساوی با رئوس باشن.29-330-231-432-433-434-336-138-459-360-161-462-263-364-166-467-368-469-170-371-372-4در ضمن این سوال تاریخ هم جوابش چی می شه؟58-4؟
22- منم فک میکردم خمشه ولی برشه کتاب ساختمتنهای بلند دیدم29- اینم کتاب طراحی فولادی هست 4 میشه34و 36- منبع این سوال کجاس 38 هم درسته که تهویه نشون میده ولی شکل باد غالب نکشیده پس 4 نمیشه من میگم 163- نیروی کششی که تابعی از دهانه اس68 و 72- توضیح میدی ؟71 - هم 3 نیست!!!!!!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من این طراحی لرزای کزازی نمی یبابم یکی به فریاد برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهام کجایی بیا یک کمکی به ما فقرا کن،تصمیم گرفتیم امشب درس خون شیم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلومی چو بوی خوش خوشحالی خخخ
ی کم بخندیم دور هم ... من ک از صبح خندیدم همش خخخ

مورد داشتیم طرف برای صندلی مترو خودشو زده به حاملگی

مورد داشتیم که میخواسته با شاهزاده سوار بر اسب سفید ازدواج کنه هول شده با اسب سفید شاهزاده ازدواج کرده.

دقت کردین
یه هورمون هست به نام "که چی بشه"
که گند میزنه به هورمون"اراده"...

ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻃﺮﻑ ﺗﺎ ١ ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﻋﺮﻭﺳﻲ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺳﻢ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﻴﺶ ((BMW ﻣﺸﻜﻲ )) Save ﺑﻮﺩﻩ!

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ای دلم ......دمت گرم خیلی باحال بود مخصوصا این مورد اخریه خدایش نشیده بودم ..........بازم بزار :biggrin:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال شماره 1
ج)هسته بتنی و قاب فولادی
سوال شماره 2
الف)fuji expo pavilion
ب)georgia dome
ج)expo 70 usa
د)sliver dome
سوال شماره 3

درست گفتم:w16: اره؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال شماره 1سیستم سازه ای برج العرب چیست؟ب)قاب فولادی و خرپای مرکزی------------------------------------------سوال شماره 2سقف این بنا از فایبر گلاس با روکش پلی وینل ساخته شده است.الف)fuji expo pavilionغرفه فوجی------------------------------------------سوال شماره 3سیستم سازه ای کتابخانه ی مرکزی سیاتل ساخته رم کولهاس چه می باشد؟ب)هسته بتنی با خرپاهای نمایان

mitra2470

عضو جدید
سوال شماره 1

ج)هسته بتنی و قاب فولادی
سوال شماره 2
الف)fuji expo pavilion
ب)georgia dome
ج)expo 70 usa
د)sliver dome
سوال شماره 3
اخری رو ولی شک دارم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من این طراحی لرزای کزازی نمی یبابم یکی به فریاد برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهام کجایی بیا یک کمکی به ما فقرا کن،تصمیم گرفتیم امشب درس خون شیم
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ای دلم ......دمت گرم خیلی باحال بود مخصوصا این مورد اخریه خدایش نشیده بودم ..........بازم بزار :biggrin:

خخخخخ چشم... من 2-3 روزه دارم از اینا میذارم ک بخندیم ی کم خخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
22- منم فک میکردم خمشه ولی برشه کتاب ساختمتنهای بلند دیدم29- اینم کتاب طراحی فولادی هست 4 میشه34و 36- منبع این سوال کجاس 38 هم درسته که تهویه نشون میده ولی شکل باد غالب نکشیده پس 4 نمیشه من میگم 163- نیروی کششی که تابعی از دهانه اس68 و 72- توضیح میدی ؟71 - هم 3 نیست!!!!!!!!
خب نفیسه من هم اون عکس رو تو یه جزوه لاتین دارم زیرش نوشته خمش.
اینی که تو میگی تو کتاب حجت الله عادلیه ، تویه جا نمودار برش واسه 4 تا دیوار برشی کشیده و بعد اونو یه هسته برشی فرض کرده و درنتیجه نوشته هسته برشی خوبتر عمل می کنه.فک کنم شبیه اون شکل تو سازه بلند سروش نیا هم هست.
تو برش ما هم زمان کشش و فشار داریم ولی تو خمش تو یه جا کشش و تو یه جا فشار.اون شکل صددرصد به خمش اشاره داره.
من اون سوال تهویه رو نمی زنم ، چون سوال مشکل داره.
به خیز ربط داره.مثله کابله دیگه هر چقدر خیز کمتر رانش بیشتر و بلعکس.
تو نانو ، مواد رو اصلاح می کنن یعنی ویژگی هاشو عوض می کنن واسه همین گزینه 3 رو زدم.یعنی موادی با ویژگی جدید حاصل می شه نه مواد جدید.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببینید باعث شدیم کنکور عقب بیوفته حالا دعامون کنید ..................:biggrin:
خداییش غصه ام گرفته بود با این اوضاع چجوری برم امتحات بدم ...........روحانی مچکریم
واقعا از خدا ممنونم...منم شمالم و خیلی سرد بود این چندروز الانم هست...اما بیشتر سمت گیلان و مازندران سردی کشیدن...خیلی از ته دلم براشون خوشحالم ایشالله یا هوا تو آخر همین هفته خوب بشه...یا تا 4 شنبه هفته بعد ادامه داشته باشه ک مجبور شن دوباره عقب بندازند...واقعا شده مثل امتحانات پایان ترم...ک بچه ها کلی ذوق میکردن...

جزوه مبانی سازه که 109 صفحه است و تو تاپیک دانلود جزوه هاست.3 سوال حتما.عین عکسش رو میدن.
سازه بتنی مرکز معماری که تو تاپیک معماریه.یک تا دو سوال.
طراحی لرزه ای کزازی.2 تا سوال حتما میاد
یه زحمت میکشی لینک سازه بتنی مرکز رو بزاری ...من نتونستم پیدا کنم...
همینه دیگه یهو میای میبینی 56000 تا صفحه اضافه شده.یا هیشکش نیس یا همتون باهم میاین تند تند حرف میزنین
چند تا سوال میذارم شب میام جوابشم میذارم

12-ناپایدار
14)1؟؟؟؟:surprised:
26)4
27)3؟؟؟؟

خب نفیسه من هم اون عکس رو تو یه جزوه لاتین دارم زیرش نوشته خمش.
اینی که تو میگی تو کتاب حجت الله عادلیه ، تویه جا نمودار برش واسه 4 تا دیوار برشی کشیده و بعد اونو یه هسته برشی فرض کرده و درنتیجه نوشته هسته برشی خوبتر عمل می کنه.فک کنم شبیه اون شکل تو سازه بلند سروش نیا هم هست.
تو برش ما هم زمان کشش و فشار داریم ولی تو خمش تو یه جا کشش و تو یه جا فشار.اون شکل صددرصد به خمش اشاره داره.
من اون سوال تهویه رو نمی زنم ، چون سوال مشکل داره.
به خیز ربط داره.مثله کابله دیگه هر چقدر خیز کمتر رانش بیشتر و بلعکس.
تو نانو ، مواد رو اصلاح می کنن یعنی ویژگی هاشو عوض می کنن واسه همین گزینه 3 رو زدم.یعنی موادی با ویژگی جدید حاصل می شه نه مواد جدید.
ووواااااااای من یک کتاب رفتم خریدم سبک شناسی و مبانی نظری و معاصر ایران برا قبادیان...چه کتاب باحالیههههه...کاشکی زودتر میدیدم....البته از کتاب قطور خوشم میاد شاید فردا بشینم معاصر ایرانشو بخونم...موندم چیکار بکنم...امروز تستهای سال 89-88 رو زدم...
تو 89 :
تاریخ 52
درک 40
ایستایی 40
منظر 26

تو 88
تاریخ 38
درک 56
ایستایی 51
منظر 30

تاریخ 88 واسه این بد زدم چون 10 تا سئوالش فقط معاصر بود و من:cry:
منظرم کم خوندم...میخوام بیشترش بکنم چون حس کردم سئوالاش خیلی راحته
اما ایستایی هم ضعیفم خیلی
درک رو فکر میکردم زیر 30 بزنم اما شاید بعضی سئوالا رو قبلا تووو تست تالیفی زده بودم درصدم اینقدر از نظر من بالا شده...
البته من به زیادیه شما دوستان نخوندم...ضریب هوشیه 300 هم ندارم...
دوستان یه راهنمایی میکنند...
درضمن من عذر میخوام از اینکه کم اینجا هستم...اوضاع خونه و همه چی به هم ریخته هست...نهایت میتونم بیام یه چند تا پست ببینم و ج بدم و برم....:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا