زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یکی بره به عارف بگه الان وقتی بیاد اینجارو ببینه وحشت میکنه:D

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
مبارک باشهههههههههههههههههههههه

یه سوال لطفا جواب بدید شمام وارد سایت میشید با مشکل ip مواجه میشید؟

میگه دسترسی شما مسدود است ؟
یا این مشکل منه؟

simin_sm

کاربر فعال
اره کی بهت خندید !!!یکیم ب حرفت خندید اما من مثل کوه پشتت موندم حححح

اینا همه تو تاریخ ثبت میشه نانی جون....از شما با نام نیک یاد میشه

دانشگاه آزادم تمدید کنه زمان ثبت نامشو من دیگه راضی ام.....خخخخخخخخ

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
مبارک باشهههههههههههههههههههههه

یه سوال لطفا جواب بدید شمام وارد سایت میشید با مشکل ip مواجه میشید؟

میگه دسترسی شما مسدود است ؟
یا این مشکل منه؟

میشه یکی جواب منوبده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینارو دانلود کنید
http://iacenter.ir.servercms4.com/index.aspx?siteid=1&siteid=1&pageid=143&newsview=433

mehmari

عضو جدید
نمیدونم تو دعا کرده بودی قبل من یا من دعا کردم خدایی خیلی حال داد
حالا یه جا خوندم سال 86 1 ماه عقب افتاده بوده کنکور
یعنی میشه خدا جون ......

پویان الله آغزوننان اشیتسین......

اگه مصلحت همه ی دوستان باشه دسته جمعی دعای برف کنیم :) نماز برف کسی میدونه؟؟؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بریم یه خواب بزنیم به بدن شمام بسه دیگه برید استراحت تا عصر ............نیام اینجا 60 تا صحفه ترکونده باشید هاااااااااااااااااااااااااااااااااا

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بریم یه خواب بزنیم به بدن شمام بسه دیگه برید استراحت تا عصر ............نیام اینجا 60 تا صحفه ترکونده باشید هاااااااااااااااااااااااااااااااااا

آقااااااااا من که از خوشحالی حوابم نمیبره خووووووو :biggrin:

یکی از خوبیهای این خبر این بود که خیلیاااا سر و کلشون پیدا شد :w15::w15: قبول نیست شماها که توی این چند روز استرس ما نبودید حالا هم نباید توی شادیمون سهیم باشید:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:( شوخی کردمااا )

آخرین ویرایش:

mahi bano

عضو جدید
خدایا شکر . یه هفته! به اندازه یه ماه می ارزه ، من که خیلی خوشحال شدم . جالب اینجاست وقتی اهل منزل باخبر شدن گفتن: نه بسه دیگه حوصله نداریم دوباره درس بخونی :biggrin:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آغااااااااا من که از خوشحالی حوابم نمیبره خووووووو :biggrin:

یکی از خوبیهای این خبر این بود که خیلیاااا سر و کلشون پیدا شد :w15::w15: قبول نیست شماها که توی این چند روز استرس ما نبودید حالا هم نباید توی شادیمون سهیم باشید:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:( شوخی کردمااا )
منم خابم نمیلد هرروز این موقع خابیده بوذدمو ی ساعت بود ک میشد درس شروع کرده بودم بنظرتو تو این ی هفته زبان چی بخونم ب 100برسونمش حححح شوخی ب 30

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان الله آغزوننان اشیتسین......

اگه مصلحت همه ی دوستان باشه دسته جمعی دعای برف کنیم :) نماز برف کسی میدونه؟؟؟؟
به به داداش گلم اومده چطوری عزیز
ایشالا که مصلحت خدارو قدر بدونیم .......

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردم ... چقد حرف زدید خووووو ... 40 دقیقه طول کشید تا حرفاتونو خوندم

دیروز منو نسترن داشتیم فکرای پلید میکردیم ک اگه ی هفته جابجا شه چقد میخندیماااااا
شد دگ ....
بعد از یک سال خدا درو ب روم باز کرده... توکل ب خودش .... ایشالااا همه امسال قبولیم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك سوال فني. الان همه سوالا رفته براي تمتم شهر ها و شهرستان ها و حوزه ها. به نظرتون با اين وضع سوالا لو نميره؟ به نظر من كه ميره

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمون های اکسین برین حالشو ببرین یه هفته وقت دارین حل کنین حححح

آزمون های اکسین برین حالشو ببرین یه هفته وقت دارین حل کنین حححح

بچه ها آزمونهای که قولش داده بودم رسید دوستم زحمت کشید رفت از پروفایلم آپلود کرد براتون
چقد خوبه که آدم یه دوست داشته باشه که هم سنش باشه که اون دوستش مدیر باشه مهم تر از همه اینکه اسمشم نفیسه باشه :w40::w40: آخه نفیسه ها خیلیییییییییی کم ن ;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارهذعزیزم منم همونو پرسیدم دیگه یعنی سوالا عوض میشه یا همین سوالایی ک فرستادن ؟؟!!!
هیج کسی ب حرفم اهمیت نداد از بس ذوق کرده بودن حححح
الان امتحالان ی جند روز بعد تو آزادی سوالارو بفروشن اگه گیر اوردیرب مام بده با پول

mitra2470

عضو جدید
يك سوال فني. الان همه سوالا رفته براي تمتم شهر ها و شهرستان ها و حوزه ها. به نظرتون با اين وضع سوالا لو نميره؟ به نظر من كه ميره
وای نیکی نگو توروخدا.اگه اینجور بشه که عملا نابود میشیم
حالا من هنوز در بهتم و اب یخ ریختن روم وقتی شنیدم مشاور زنگ زده که تبریک میگم ی هفته طلایی بهتون داده شد
مثل کارشناسی که قلم چی میگفت عید دوران طلاییه خخخخ

آغااااااااا من که از خوشحالی حوابم نمیبره خووووووو :biggrin:

دقییییقا منم تو فکر همین بودم که چقد آدم جدید:biggrin:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارهذعزیزم منم همونو پرسیدم دیگه یعنی سوالا عوض میشه یا همین سوالایی ک فرستادن ؟؟!!!
هیج کسی ب حرفم اهمیت نداد از بس ذوق کرده بودن حححح
الان امتحالان ی جند روز بعد تو آزادی سوالارو بفروشن اگه گیر اوردیرب مام بده با پول
عوض كه نميشه. ولي قطعا ممكنه سوالا لو بره. الان فرستادن به تمام حوزه هاي ايران. يا بايد برن همه رو جمع كنن كه نميشه يا بايد يك هفته كامل يكيو بزارن تو حوزه كه مواظبشون باشه. اميدوارم كه يك فكره درستي كرده باشن. اون جيزي كه من از سنجش ديدم كه....

asal 1

عضو جدید
واقعا یه هفته عقب افتاده ها!!!!!!!!!!!
بچه ه برنامتون چیه؟؟؟؟؟؟؟بگید لطفا

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
عوض كه نميشه. ولي قطعا ممكنه سوالا لو بره. الان فرستادن به تمام حوزه هاي ايران. يا بايد برن همه رو جمع كنن كه نميشه يا بايد يك هفته كامل يكيو بزارن تو حوزه كه مواظبشون باشه. اميدوارم كه يك فكره درستي كرده باشن. اون جيزي كه من از سنجش ديدم كه....

نه بابا
اگه فرستاده بودن به حوزه ها
عمرا تاریخشو عوض میکردن
سوالا لو بره که واس خودشون بد میشه
24 ساعت قبل میفرستن به حوزه ها

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
از صبح اینترنتم قطع بود ، الان که خبر تعویق رو دیدم خیلی خوشحال شدم!خیلی خوشحالم!!!!!!!!!!!!!!
می شینم معاصر و جهان و منظر می خونم!
:w34::w34::w34::w34::w34::w34::w34::w34::w34:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا